2018. május 17., csütörtök

Belépési protokollok - frissítés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/05/entry-protocols-update.html

Fordította: Rácz Anita
A belépési protokollok c. blogbejegyzés erős reakciókat váltott ki, így aktualizálást kíván.
Először is, soha nem nem lett az kijelentve, hogy az Esemény előtt fog megtörténni az Ellenállásba való belépés. A kijelentés úgy szólt, hogy lehet, hogy igen, lehet, hogy nem fog megtörténni. A belépési protokollok azért lettek megadva a felszíni lakosság számára, hogy felkészülhessenek abban az esetben, ha mégis megtörténik.
Másodszor, ha az Esemény előtt mégis megtörténnek a belépések, lehetséges, hogy mindez nem a közeljövőben fog végbemenni (napok, hetek, sőt hónapok múlva).
Harmadszor, ezek a belépések csak egy nagyon kis számú emberre vonatkoznak, 20 és 200 fő között. NEM az Ellenállás tömeges toborzási kampányáról van szó.
Negyedszer, ezek a belépések csak két kategóriába tartozó embereknek szólnak. Az első kategóriába azok a nagyon fejlett Fénymunkások/Fényharcosok tartoznak, akiknek minimális kötődésük van a felszíni lakossághoz és jól megérdemelt pihenésre van szükségük egy szebb és szeretetteljesebb környezetben. A második kategóriába azok a Fénymunkások / Fényharcosok tartoznak, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kulturális antropológia, kommunikológia, szexológia, pszichológiai tanácsadás, kulturális pszichológia, szociológia és szociális munka területén. Ez a második kategória fog majd segíteni az Ellenállásnak a jövőbeni, felszíni lakossággal történő interakciókban, mivel az Ellenállás tagjai nagyon sokszor bizonytalanok a tekintetben, hogy hogyan lépjenek kapcsolatba a gyakran reaktív (külső inger hatására gondolkodás, ésszerűség nélkül, önkéntelenül és azonnal cselekvő) felszíni emberekkel.
Ötödször, ezek a belépések nagyon ritkán lesznek felkínálva olyan felszíni lakosoknak, akik erős családi kötelékekkel rendelkeznek. A felszíni lakosságnak sok meglepetésben lesz része a személyes kapcsolataikban az Esemény után és különbséget kell tenni az érzelmi kötődés és a feltétel nélküli szeretet között:
Hatodszor, az Ellenállásba belépő jelöltek egy belső felkészülési folyamaton fognak keresztülmenni, így ha és amennyiben a belépés tényleg megtörténik, képesek legyenek majd bízni a folyamatban az igazság belső hangján és az Ellenállással való belső Lélekkapcsolaton keresztül. Azok az emberek, akik túlzott mértékű félelemmel és gyanakvással rendelkeznek, nem számítanak jelölteknek.


Ne ess pánikba  (vigyél magaddal törülközőt)*
Hetedszer, az Ellenállásba való belépés spirituális beavató tapasztalásnak számít, ezért a jelöltnek saját szabad akaratával összhangban és egyedül kell keresztülmenni a tapasztaláson. Ez egy felsőbb valóságba való belépés és NEM egy csapda, ami valamilyen reptilián föld alatti bázisra vezet.
Nyolcadszor, az összevissza, értelmetlen megjegyzések, melyek az elmúlt néhány napban gombamód terjedtek az interneten, bizonyíték arra, hogy a felszíni lakosság még nem áll készen a kapcsolatfelvételre. Szóval ne panaszkodjatok, ha a jövőben késések lesznek.
Szerencsére sok ember elég józan ahhoz, hogy saját szemükkel lássák, hogy nem lettem helyettesítve klónnal és hogy az információim még mindig állnak.
A Fény győzelme! 

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

*https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C3%BClk%C3%B6z%C5%91nap

** Itt olvasható: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/05/prepare-for-change-fontos-bejelentes.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.