2018. május 22., kedd

Papnő aktiváló meditáció

Ez az írás Cobra "Belépési Protokollok" című cikkében szerepel, mely külön lefordításra került. Köszönet érte Rácz Anitának! :)

Az eredeti írás itt található: 

 

Itt az idő, hogy Atlantisz papnői emlékezzenek és visszavegyék identitásukat. Itt az ideje, hogy azzá váljunk, amik régen voltunk... Itt az ideje a gyógyulásnak és annak, hogy egyek legyünk. Azt a vezettetést kaptam, hogy közzétegyem ezt a meditációt, hogy segítsek neked ezzel az aktiválással. Javaslom, hogy használj rózsaolajat (a bolgár rózsaszín rózsaolaj - rose otto - a legjobb) e meditáció során.
Itt az idő. Egyszer csak a Szeretet létezett és újra a Szeretet fog létezni!



1. Képzeld el, hogy Atlantiszon vagy. Most belépsz a Szeretet Templomának ajtaján egy hosszú folyosóra. A folyosó mennyezete és falai vörös felhőből vannak. Olyan illatuk van, mint a vörös rózsának. Minden egyes lépéssel egyre nyugodtabbnak és egyre leföldeltebbnek érzed magad. Magad mögött hagyod az érzelmeidet. Itt biztonságban érzed magad és tudod, hogy szeretve vagy. Érzed, ahogy Gaia-val való kapcsolatod erősödik.
2. Most lemész a templom lépcsőjén. Egy barlangba érsz. Ahogy lefelé lépdelsz, meghallod a víz hangját. Ez a hang megnyugtat téged.


3. Most egy hatalmas helyiségben állsz. Jobb oldaladon egy vízesés van, melynek vize egy akvamarin színű tavacskába gyűlik össze.









A tavacska vize belefolyik a barlang folyójába. Ráébredsz, hogy a folyó fénylik és ragyog.



4. Emlékszel erre a vízre. Tudod, hogy bele kell menned. Levetkőzöl és beúszol a vízeséshez és hagyod, hogy áradjon rád a víz. Ahogy a vízben vagy, érzed, hogy meggyógyulsz előző életedbeli sebeidből. A víz meggyógyítja a fizikai tested. Érzed, ahogy életerőd egyre erősebb.







5. Kijössz a vízből és megpillantasz egy hatalmas helyiséget, aminek magas mennyezete van. Sok kristályt látsz a mennyezeten, melyek sokféle színben pompáznak.



A fal mentén szárnyakkal rendelkező nők szobrát pillantod meg.



6. Emlékszel erre a helyre. A mélyen lévő emlékek elkezdenek előjönni. Tudod, hogy aktiváltak. Hálás vagy ezért a tapasztalásért és elhagyod ezt a helyet, hogy majd újra visszatérj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.