2018. május 4., péntek

Rövid helyzetjelentés

 
Fordította: Rácz Anita
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Továbbra is a még meglévő plazma toplet bombák jelentik a fő akadályt, amiket el kell távolítani, mielőtt az Esemény beindítható lesz.
Mjolnir oly módon mér csapást a bolygó felszínére, amit itt most nem árulhatok el. Az egyetlen, amit elmondhatok az az, hogy az AN átalakítást nem rég hozzáadták a Mjolnir technológiához, mintegy kiegészítő hullámjelként, amely majd segít megtörni a bolygó felszínén lévő túszhelyzet krízist:
A béta idővonal január 27-i aktiválása óta a felszíni műveletekről szóló információk teljesen titkosak. Ez azt jelenti, hogy a fényerők NEM adnak ki semmilyen létfontosságú információt senkinek a felszíni műveletekről és sehol az interneten nem fogtok tudni hozzájutni semmilyen megbízható friss információhoz a felszíni műveleteket illetően (kivéve egy-két morzsát itt-ott elhintve). Ennek az az oka, hogy a Fényerők nem szeretnék elárulni a planetáris felszabadításért folyó új meta-stratégiájukat.
Az Eseménnyel kapcsolatos tervek bizonyos aspektusai megváltoztak, míg bizonyos aspektusok ugyanazok maradtak. Az biztos, hogy létfontosságú információkat fogtok kapni az Esemény műveleteiben való szerepeteket illetően, ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, akkor, amikor erre szükség lesz.
De drágám, nem azért kaptuk ezt a Vad Lelket, hogy csupán létezzünk. Az a küldetésünk, hogy felrázzuk a világot és megmutassuk embertársainknak azt a különbséget, ami aközött van, hogy lélegzünk vagy teljes életet élünk. 
Az új idővonal létrejötte óta a blogomon megjelenő "társadalmi dinamizmusokról" szóló cikkek összezavartak egyes embereket, ami egészen addig a spekulációig vezetett, hogy az eredeti Cobrát felváltotta egy klón. Semmi nem állhat távolabb az igazságtól. Ezek a "társadalmi dinamizmusokról" szóló cikkek teljes mértékben összhangban vannak a tervvel és még több ilyen cikk fog megjelenni.
A színfalak mögött egy bizonyos projektben veszek részt, ami a planetáris felszabadításhoz elengedhetetlen és időm, energiám és forrásaim legnagyobb részét kívánja. Emiatt jelenleg a felszíni lakosságnak szóló blogbejegyzéseim nem olyan gyakoriak, az e-mailekre egy kicsit lassabban tudok válaszolni és az üzleti megrendelések is csúsznak egy kicsit.
Köszönöm a megértéseteket.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.