2018. május 14., hétfő

Egyiptom


Az itt megjelenő információk közvetlenül Cobrától és Isis Astaratól származnak és nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket.
Cobra egy plejádi kontakta, és több mint 35 éve áll kapcsolatban a földalatti mozgalmakkal. Az Ellenállási mozgalom arra kérte, hogy maradjon névtelen. Folyamatos kommunikációban van az X-Bolygó lényeivel, akik az Ellenállási Mozgalmat segítik. Az agarthai hálózat és a Fényerők földi képviselőjeként arra törekszik, hogy felkészítse az embereket a közelgő Eseményre.


Ezt a témát azért választottam, mert sok minden kering az interneten Egyiptomról és az onnan származó Istenekről, Istennőkről és tudásról. Gondolom azt már sokan tudják Cobrától, hogy a történelmünk folyamatos hamisítása és torzítása miatt sok minden nem igaz ezekből a neten megtalálható adatokból.
Több alkalommal írt a blogján Cobra és interjúkban is kérdezték Egyiptomról, ezen információkat tartalmazza ez az írás.

                            
A világnak szüksége van a Fényedre, ragyogj tovább!Akkor kezdjünk bele.

Egyiptomot mindannyian úgy ismerjük, hogy a „Nílusi deltában” levő ország, területének nagy részén a Szahara sivatag terül el. De nem mindig volt ez így. Íme egy interjúrészlet:

U: Mi volt az az esemény, melynek hatására a Földön néhány hely sivataggá változott, kezdve a Szaharától a Góbi sivatagig?

C: Különböző tényezők miatt drasztikus klímaváltozások történtek. Az egyik ilyen tényező a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása volt. A jelenlegi Szahara területén egykor egy folyó ment keresztül, ami most a föld alatt található. Mivel ez a folyó eltűnt, emiatt kb. 8000 évvel ezelőtt a terület teljes éghajlata és ökoszisztémája megváltozott. Ez után változott a dús növényzet sivataggá.”

Sokan ismerik az itt található „ókori” monumentális épületeket, mint a karnaki templom, a gízai piramisok vagy a nagy Szfinx. Lenyűgöző az a tudás, amivel az itt élő őseink rendelkeztek.
Talán kezdjük először a Szfinx-szel és lássuk, hogy mit mondott róla Cobra:

U: Ki építette eredetileg a Szfinxet?

C: Az egyiptomi pozitív Misztérium Iskola építette 16 000 évvel ezelőtt.”

Ez a másik információ pedig Isis Astaratól származik:

Minél több dolgot fedezünk fel magunkban, annál inkább lesz jelen a két energia eredeti formáiban, ami azt jelenti, hogy egyszerre vagyunk mágnesesek és elektromosak. Ez ismét a bennünk lévő oroszlánt fejezi ki. Az egyiptomi szfinxnek oroszlán teste és női feje van, ami az emberekben lévő oroszlán erejét szimbolizálja. Azok a nők és férfiak, akik a kiegyensúlyozott energiákkal vannak töltődve, ők ennek az oroszlán energiának a hordozói.”


                                                        A Nagy Szfinx

A következő információ az Amenti csarnokairól szól:

Rob: Korábban említetted az Amenti csarnokait. Ez valójában egy fizikai hely mélyen, a földalatti barlangokban, igaz? Egyfajta interdimenzionális portál.

Cobra: Igen, ez valójában egy fizikai hely Egyiptom homokja alatt. Ez egy fizikai beavató központ, amit még nem fedeztek fel.”

Ez pedig Thotról és a smaragdtábláiról:

PFC: Valaki kérdezett Thot smaragdtábláiról. Gondolod, hogy Doreal fordítása a leghitelesebb ezekről a táblákról?

Cobra: Igen, azt mondanám, hogy ez az ismertetés egész jó. Sőt, úgy gondolom a legjobb, ami jelenleg elérhető.”

                                                      Thot smaragdtáblái

Thotról és az Amenti Csarnokairól itt olvashatsz részletet magyarul Dr. M. Doreal magyarázataival:


A smaragdtáblák szövege arra ad útmutatást, hogy az ember hogyan használja a rendelkezésére álló mágikus erőket.
A szöveg lényegi gondolata az, hogy tulajdonképpen minden azonos és minden Egy-ből keletkezett; minden gondolatnak és minden természeti dolognak ugyan az a forrása, ha átvitellel is.

A Smaragdtábla kimondja, hogy amint a Nap sugárzása meleggel, fénnyel és élettel tölti be a Földet, ugyanilyen sugárzást az ember magában is létrehozhat. Ezt a műveletet nevezték később alkímiának. Egyes alkimisták szerint ez a módszer az Atlantiszban alkalmazott anyagtechnológia felélesztése. A szöveget ugyanakkor nem vagyunk képesek mai tudásunk szerint tökéletesen értelmezni, mert a benne található analógiák olyan sokértelműek és bonyolultak, hogy a megfelelő kulcsok nélkül az értelmezése lehetetlenné válik. Ilyenkor kell használnunk meditatív technikákat, intuitív tudásunkat. Mivel a szöveggel együtt nem hagyták ránk a kulcsokat, ezért a valódi jelentése individuális szintre korlátozódik, ami jelen esetben annyit tesz, hogy mindenki máshogyan értelmezi, fejti meg a szöveget. Attól függ az értelmezés tehát, hogy az egyén milyen ismeretekkel rendelkezik. Tehát ha nem is tökéletesen, de Dr. M. Doreal ad számunkra némi rálátást ezen szövegekre.
Dr. Doreal könyve magyarul is megjelent, ha valaki szeretné elolvasni, így néz ki: 
Az Atlantiszi Thot Smaragdtáblái című könyv pdf file🙏🏻😇🤍:

 
Mielőtt rátérünk a 2012 utáni dolgokra, menjünk vissza egy picit az időben…

Körülbelül 2500 évvel ezelőtt, az arkhónok létrehoztak egy speciális műveleti csoportot és beszivárogtak a Ptolemaida dinasztiába Egyiptomban.(Róluk itt olvashatsz:https://hu.wikipedia.org/wiki/Ptolemaida-dinasztia) A beszivárgásról Cobra ezt a linket adta meg, ahol az összes fekete nemesi család fel van sorolva.
Ez a csoport felelős a vallások általi elmeprogramozásért és az emberiség feletti kontrollért. A Ptolemaida dinasztiához tartozott Kleopátra is, akinek a halála után a hatalmuk átkerült a Iulius-Claudius dinasztiához Rómában (Iulius Caesar, Claudius császár), majd a Flavius uralkodóházhoz, aztán a Konstantin dinasztiához, tőlük a Theodosius dinasztiához, aztán pedig a bizánci Giustiniani családhoz. A középkor után ennek az arkhón csoportnak a tagjai, fontos hatalmi pozíciókban lévő olasz fekete nemesi családokba inkarnálódtak. Ez az arkhón csoport hozta létre a jezsuitákat, akik az utóbbi 500 évben „tevékenykednek” itt a Földön. Az Ellenállás komoly akciókba kezdett ellenük még 2010-ben, azóta nagyon sokat gyengültek.

2012. december 21-én Egyiptomban, a Föld Bolygót érintő legfontosabb aktiválás volt a Gízai fennsíkon. Cobra egy kis csoporttal a fizikai és nem fizikai síkokon is erős Fény jelenlétet hoztak létre, melynek az lett a következménye, hogy be lett állítva a pozitív idővonal és minden negatív összeomlott. Ez azt jelenti, hogy nincsenek többé depopulációs és világvége tervek, sem új világrend, a cabal számára egyértelművé vált, hogy a napjaik meg vannak számolva.
Ezen aktiválás alatt 3 fő arkhón el lett távolítva, ezenkívül az ún. „Fekete doboz”-ba egy vírust helyeztek el, ami adat fordítási hibákat eredményez az arkhón éteri kémhálózatban és ezek továbbításánál a cabal fizikai számítógépes hálózatához, sok sok repedést előidézve ezáltal a Mátrixban.
Az Isteni Béke, Szeretet és Örök Most energiái átjutottak a kapun és végre megláthatjuk az Eseményhorizont Fényét. (Ezt követte 2015-ben az, hogy sikeresen működik a fő Felemelkedési idővonal is.) 
Ez a kis csoport, a görög nevén, Khephrén-nek nevezett piramisban végezte az aktivációt, ami mindig is a valódi „Nagy Piramis” volt, ahogy Cobra mondja. Ezalatt az USA-ból egy illuminati szabadkőműves csoport, a görög nevén, Kheopsz piramis belsejében végezte a saját rituáléját. Most Cobrától idéznék egy mondatot:

Ugye felesleges mondanom, hogy a cabalnak fogalma sincs a valódi okkultizmusról, mivel a rossz piramist választották.”

Az aktiválás napján a cabal elkövetett mindent, hogy lezárassa a Gízai komplexumot és megakadályozza a csoport és Cobra tevékenységét. ( terrorista bomba, egy késes ember belopakodása a területre, a Muszlim testvériség ügynökei és kémei azzal a feladattal, hogy megakadályozzanak bármilyen csoportot, aki meditál) Még ilyen akadályokkal teli napon is képes volt az az 50-60 ember teljesíteni a küldetését. Azt írta Cobra, ha egyszer a részletek napvilágra kerülnek arról, hogy hogyan sikerült megoldani az aktiválást és regény készül belőle, akkor az felülmúlja majd a Da Vinci kódot, azzal a különbséggel, hogy ez egy valódi történet. 
Egyelőre nem beszélhet róla, mert az veszélybe sodorna Fehér nemesi családhoz tartozó embereket, néhány Ellenálláshoz és Őrzőkhöz tartozó személyt, akik generációk óta tartják a piramisok titkait. Általuk sikerült elérni a lehetetlent, ahogy Cobra fogalmaz. 
Azt is hozzátette még, hogy fizikailag biztonságban voltak folyamatosan és hogy a Föld körül nagyon sok elkötelezett lény szintén a segítségükre volt a meditációban. Hálás köszönet a segítségükért!
Íme egy tervrajz Cobra oldaláról, hogy mi és hol található pontosan a Gízai fennsíkon:A Khephren piramis a Szeretet Csillagkapuja, ami az Alfa pontja a teljes bolygószintű energiahálónak. Máris mutatom, hogy miért:


A fenti képen a piramisok elhelyezkedése látszik. A központi helyen a Khephren piramis van, jobb oldalon a Nagy Piramis, vagy görögül Kheopsz piramis. Untwine AN átalakítás című írásából idéznék most valamit:

A fő lehorgonyzási pont az AN átalakításhoz egy AN csillagkapu, ami az Orion övének központi csillagánál helyezkedik el.”

Ezek a piramisok az Orion övének másolatai, amiket Csillagmagok készítettek és középen a Khephren piramis van, tehát Cobra és csoportja a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben, míg a cabal rossz helyen tevékenykedett.

Az aktiválás után nagyon sok orb volt látható. Ez a fénykép 2012. december 21-én készült, háttérben a Szfinx-szel.A piramisok fontos geometriai alakzatok is egyben:

Lynn - Hogy működnek ezek a piramisok?

COBRA - A Szakrális geometria alapelvein működnek. A piramis alakzat tulajdonképpen egy interdimenzionális átjárót hoz létre, ami megkönnyíti, hogy a magasabb dimenziós energiák eljussanak a fizikai síkra. A Fényerők ezeket a piramisokat a globális planetáris Fény- és energiahálózat részeként tudják használni, hogy több fényt csatornázzanak a fizikai sík felé.”
Ezért ajánlatos a mindennapi életünkben is használni:
Lynn - Hasznunkra válna, ha az otthonunkban lennének piramisok vagy a zsebünkben vagy az ágyunk alatt vagy fölött?
COBRA – Igen.”
                                                   Mini ametiszt piramisok
COBRA - Igen, a piramisok tulajdonképpen szakrális geometrián alapuló portálok, melyek magasabb dimenziós energiákat tudnak közvetíteni és valójában képesek ellensúlyozni a negatív skaláris technológiát. Lényegében ez az oka, amiért a piramisokat a bolygó kritikus csomópontjain helyezték el Atlantisz idején, és ezek közül a piramisok közül néhány még ma is látható, vagy megközelíthető így vagy úgy. A sötét erők pedig félnek a piramisok erejétől. Ezért nyomják el a piramisokkal kapcsolatos tudást, hisz ez az egyik kulcsfontosságú tényező a negatív plazma technológia hatásainak ellensúlyozására.

Rob - Igen, tulajdonképpen erről szólt Dr. Fred Bell munkája is. Sok piramis technológiát hozott létre, és állítólag a piramis rendszere isteni beavatkozásként volt használható az emberi tudattal kölcsönhatásban, hogy felerősítse az egyén gondolati formáit kristályok és lézerek felhasználásával. De ez a piramis bizonyára arra volt hivatott, hogy felerősítse az ember gondolati formáit. Ez hatással lehet a Belső Földre is, mármint a piramis? És ha igen, hogyan?

COBRA - A piramis rendszerek és a Fred Bell által kifejlesztett rendszerek mind plejádi technológiák. Ők adták át neki neki ezt a technológiát. Ennek egyik célja az volt, hogy stabilizálja a tektonikus lemezeket, melyek kapcsolatban állnak a bolygó magjával. Ez volt az egyik szempont. A másik, hogy emelje az emberiség tudatosságát, a harmadik pedig, hogy ellensúlyozza a negatív skaláris plazma hálózat hatásait. Ő ennek teljesen tudatában volt. Valójában tudatosan dolgozott azon, hogy ellensúlyozza azokat.”
Dr. Fred Bellről és munkájáról itt olvashatsz:Ez az információ pedig konkrétan az Gízai piramisokkal kapcsolatos:

U: Mi történt a Gízai piramisok záróköveivel?
C: A cabal lopta el őket.
U: Hol vannak most ezek a kövek?
C: Egy bizonyos bunkerben vannak, ami még mindig a cabal birtokában van és ezek a kövek hatalmuk egyik forrásának számítanak.
U: Meg tudod mondani, melyik országban van ez a bunker?
C: Azt mondanám, hogy a Vatikán nevű államban van.
U: És milyen anyagból készült ez a zárókő?
C: Kvarckristályból készült és aranyozott. Szóval a felülete tömör arany.
U: Értem.”

                         Gízai piramisok – Orion öv másolat az AN Csillagkapuhoz


Mióta földi karantén van, számunkra csakis lineáris idő létezik. Az ókori egyiptomiak számára július 26-a fontos jelentőséggel bírt, mert akkor kezdődött náluk az Új Év. Azon a napon a Szíriusz a Naphoz legközelebb kel fel.
Cobra ezért 2013. július 26-án egy világ meditációt is szervezett az akkor felébredt fénymunkás közösséggel, mert Egyiptomban, jezsuita támogatással, több terrorista csoport civil háborút akart szítani. Az egyiptomi pozitív hadsereg taktikai támogatást kapott ezen csoportok ellen az Ellenállástól, a Pozitív Templomosoktól és a Fehér Sárkány Társaságtól. Természetesen a jezsuiták egész terve meghiúsult, és Maat Istennő, aki a Egyensúly és az Igazság Kozmikus Istennője, visszatért teljes erejével.

                                                          Maat Istennő

Az Amarna időszak alatt Maat Fénye teljes mértékben eltörlődött kb. i. e. 1340 körül, de 2013. július óta jelen van a Földön. Egyiptom is kulcsfontosságú pontja az Esemény megtörténéséhez és Maat energiája mutatja, hogy az Istennő visszatérésének fázisai erősödnek.
Ezen az asztrológiai képleten jól látható, hogy a Bolygók egy hatágú csillagot formáztak, melyek Maat Istennő visszatérését jelzik:


                                                 Maat Istennő visszatérése


2013 augusztusára az éteri arkhónok teljes egészében elveszítették az egyiptomi örvényt! Ez azt jelenti, hogy nem bírnak többé semmilyen geopolitikai erőbefolyással azon a területen.

A fentebb említett Hexagram (hatágú csillag) fontos jelentőséggel bír, Cobra elmondta, hogy miért is, erről itt olvashatsz, sőt egyéb szimbólumokról is:


2013 szeptemberében Párizsban egy erős, interdimenzionális portál nyitottak meg az ott résztvevő fénymunkások az akkori Portál Konferencián, ami összekötötte Párizst, az egyiptomi Gízai fennsíkot, az Al Nilam Csillagkaput az Orionban, ami az Orion övének középső csillaga, és a Galaktikus Központi Napot. Ez a portál fontos szerepet fog játszani az Eseménykor.Egyiptom befolyásolja a közel-keleti országokban lévő helyzetet is, mert a cabalnak ez volt az utolsó menedéke azon a területen. 2013-ban és 2014-ben több alkalommal voltak még meditációs felhívások az ország stabilizálása és harmonizálása érdekében.
2014 decemberében az Ellenállási Mozgalom és az Agarthai Hálózat átalakítási protokollokat szinkronizált. Az elsődleges anomália hatása csökkent és előkészítették az Áttörés fázist. Az aktiváláskor az RM2m speciális műveleti csoportja az Ellenállásnak,15 mérföldre a Gízai fennsíktól, lehorgonyozta a fényrácsot Szakkarában. Ez egy fontos hely, mivel bejáratok találhatóak az Agarthai Hálózatba:


                          

                                                        Bejáratok Agarthába

Ha bejutunk ezen bejáratokon a föld alá, akkor elágazásokat találunk, az egyik kelet felé vezet, Tibetbe. A másik alagút nyugati irányba megy, Peruba Észak-Amerikán keresztül (Atlanti-óceán-Alaszka-Washington állam-Észak Kalifornia-Shasta hegy-Dél Kalifornia-Mexikó-Közép Amerika-Dél Amerika. Visszafelé pedig ismét Atlant-óceán-Marokkó-Egyiptom-Tibet)


Az akkori aktiváláskor ilyen szép rózsaszínre festette az égboltot a lágy és feltétel nélküli istennői energia Egyiptomban:


Egyiptom az első olyan ország, ahol Pozitív Hadsereg megtette az első lépést és nyilvánosságra hozta a Stardust Technológiát (Csillagpor Technológia). Ez a technológia nemcsak arra alkalmas, hogy mozgásképtelenné tegye a cabal tagokat az Eseménykor ahogy az idegrendszerbe kerül, hanem képes arra is, hogy meggyógyítsa krónikus fájdalom legtöbb okát 15 percen belül. Itt az idő arra, ahogy Cobra mondja, hogy az ilyen fejlett gyógyító technológiák, mint a Light Mandala, Tachion kamra és Stardust Technológia napvilágra kerüljenek és az emberiség javát és egészségét szolgálják. Ezeknek a berendezéseknek a létezését megerősítette az egyiptomi Fehér Nemesség (több ezeréves múltra tekintenek vissza ezen nemesi családok, ismerik az Istennő Misztériumokat, szoros kapcsolatban vannak Mária Magdolnával és a Grál Misztériumokkal, akárcsak a görög és római fehér nemesi családok) és a Sárkány források is, ezért tudta Cobra az oldalán is felfedni, bár megtesznek mindent, hogy elhiteltelenítsék ezt a gyógymódot. Erről angolul itt olvashatsz a Cobra által megosztott link alapján:


Itt pedig ez a cikk magyarul:


Ebben a cikkben a Tachion kamra kerül említésre:


Itt pedig a Light Mandaláról (Fénymandala) olvashatsz:Egyiptom ősi történelme jóval többet jelent az ismert dinasztiáknál, egy rendkívül fejlett civilizáció létezett a késő atlantiszi időkben. Technológiailag és tudásban is sokkal többet tudtak nálunk. Ezt a cikket Cobra oldaláról meg szeretném mutatni, hogy mi mindenre voltak képesek. A cikk tartalmazza, hogy „Dendera fényeit” használták kövek formázáshoz, ami nem más, mint egy plazma lézer. A nehéz súlyok felemeléséhez pedig a levitációt használták. (A levitáció egy olyan folyamat, amely során egy tárgy vagy személy legyőzve a gravitációt stabilan lebeg a levegőben anélkül, hogy bármilyen más testtel kontaktusba kerülne. A levitáció szó a latin levitas-ból ered, ami „könnyedség”-et jelent. Számos technika létezik, amelynek segítségével tárgyaknál levitációt elő lehet idézni (mágneses, akusztikus, elektromágneses, elektrosztatikus, optikai.)
A cikk sok sok képpel illusztrált, sőt a legvégén egy videóban jól látható, hogy hanggal hogy lehet levitációt elérni:


                                               Kő tál plazma lézerrel vágva


Egyiptom a Fáraó vezetésével kiemelkedő civilizáció volt. Az emberek megbíztak a Fáraóban, akinek szent kötelessége volt, hogy hivatala alatt, hogy az országa jólétéért dolgozzon, és hogy védje az emberek szabadságát és boldogságát. Mivel Egyiptomban többistenhit volt, nemcsak az emberek bizalmát kellett elnyernie, hanem az Istenekét is. A Fáraók az ősi tudás szerint, egy fenséges Beavatáson vettek részt, ami nem más, mint Ízisz Misztériuma.

A Fáraónak össze kell kapcsolódnia a Mennyel és a Földdel, és így tanácskozik az Istenekkel az emberek érdekében.”

Ízisz Misztériumairól itt olvashatsz:Egyiptom fáraói tehát Beavatottak voltak, mint Mózes, Salamon király vagy Nagy Sándor (Róluk kettejükről konkrétan tudjuk Cobrától, hogy rendelkeztek Cintamani kővel). A történelem során számos uralkodónak lett felajánlva a Beavatás felbecsülhetetlen ajándéka, amit minden egyes alkalommal titok övezett.
A Beavatás megadta ezen személyek számára, hogy betekintést nyerjenek az Isteni birodalmakba, hogy Isten „Mindent látó szemével” túllássanak az idő dimenzióján. Ezáltal megkaphatták azokat az nagyszerű víziókat, melyek segítették őket bölcs döntések meghozatalában.

Egyiptomban a régi időkben, a nők és férfiak is be lettek avatva az Istennő misztériumaiba. Megtanulták, hogyan használjanak bizonyos szimbólumokat, eszközöket és tudást, hogy elhozzák az Istennői energiát a bolygóra. A magas rangú papnők azt is tudták, hogyan használják a hangot teljes hatásával. Bár az Istennő első számú misztériuma ténylegesen: a csend. A csend a befogadás kapuja, ami elvezet a teljes átengedéshez. És a teljes átengedés hozzájárul ahhoz, hogy az Istennői és Isteni energia tökéletesen jelen legyen a fizikai testedben. Ez a szellem kifejeződése az anyagban, engedve a lelket, hogy teljesen belakja az életet. A lélek szándéka a mindenség legjavát szolgálja, minden teremtését. Minden tett, egy alkalom az élet megünneplésére. Az Istennő jelenléten keresztül megtanuljuk, hogyan vezessünk természetesen, hagyván, hogy az Isteni energia keresztüláramoljon rajtunk. Mindez az a tudás, amelyet a magas rangú papnők Egyiptomban tanítottak, és ez ugyanaz, ami jelen lesz újra az Új társadalomban is.
Nagyon fontos, hogy nőkként támogassunk más nőket. Ez az abszolút alapja a Rózsa Rendje csoportok újraalakulásának, mivel egy olyan női kör, akik támogatják egymást, az alapját képezik azoknak a beavatottaknak, akik Ízisz papnőihez tartoznak.


 

Ízisz papnői a rózsát használták szakrális szimbólumként. Ez a szimbólum az Istennő kelyhe, mely rózsa formájú, a rózsa tehát szintén egy szimbólum, amely az Istennő misztériumaihoz kötődik, beleágyazva a költészetbe és a művészetekbe.


Ha már fentebb Istenekről esett szó, akkor nézzük meg, hogy Cobrától kikről kérdeztek Egyiptom tekintetében. Interjúrészletek következnek:

1. Anubisz

U: Ki volt Anubisz?

C: Ő egy az istenek közül, aki valójában egy földönkívüli lény, és a késő Atlantiszi időkben látogatta az ősi Egyiptomot.

J: Az egyiptomi mitológiából ismert Anubisz felemelkedett lény?
C: Jelenleg igen, de akkor nem volt az.
J: És hogyan lehet vele felvenni a kapcsolatot?
C: Ugyanúgy, ahogy minden más Fénylénnyel is, rengeteg technika és megközelítés létezik erre, teljesen mindegy, melyiket használod.
J: Mi a szerepe az emberi lélek tekintetében?
C: Azoknak nyújt segítséget, akik éppen a fizikai síkról térnek át a nem fizikai síkokra.
U: Milyen archetípust képvisel?
C: Mostani, felemelkedett állapotában a Tudás archetípusát képviseli. De korábban különböző emberek különböző féleképpen értelmezték a szimbolikáját. Én most a jelenlegi állapotáról beszélek.”2. Széth

P: Milyen kapcsolat van Széth Alagútjai és Széth egyiptomi istenség között?

C: Széth Alagútjait Széthről nevezték el bizonyos okkultisták, mivel Széth Alagútjait negatív entitások használták a plazmában lévő féreglyukakon keresztüli utazásra. Széth a sötét erők egyik fő entitásaként volt ismert.”

                 Széth, akinek „Széth állat” feje van (beazonosíthatatlan). A káosz istene.
                          Ő képvisel mindent, ami fenyegette Egyiptom harmóniáját.

3. Básztet

U: Mi a valódi, felemelkedett archetípusa Básztet Istennőnek?

C: A valódi, felemelkedett archetípusa a Stabilitás és az Erő Teljessége.
4. Ozírisz

U: Ashtar és Ozírisz ugyanaz?

C: Igen.”

U: Beszélnél kérlek Ozírisz történetéről, akit megöltek és feldaraboltak, ez valóban megtörtént?

C: Ez a történet a késő Atlantiszi időkhöz köthető háborúk egy szimbolikája, különösen arra az időszakra vonatkozóan, amikor a Föld karantén alá került. Létrejött az arkhónok kontrollja. Valójában ez annak az időkeretnek a memóriája.

U: Oké. Akkor ez olyan, mint egy metafora?

C: Igen. Nem pontosan így történt, hanem valójában ez csak egy visszatükröződése, szimbolikája, egyfajta memóriája ennek a konfliktus megjelenésnek, ami abban az időkeretben történt.”

Rob: Valaki szeretné, ha beszélnél egy kicsit Ozíriszről, Raról és Thotról. Tudnál mesélni a valódi történelmi cselekményekről abból az időből? Mindannyian pozitív lények vagy van köztük a sötét oldalhoz tartozó is? Valójában mi történt ott?

Cobra: Atlantisz idejének kollektív memóriájához kapcsolódnak ezek a történetek, amikor is ezen lények valójában emberi lények voltak. Nevezhetjük őket hősöknek és antihősöknek, akik a földfelszínén az emberek között jártak. Többségük pozitív természetű volt, mint: Ozírisz, Thot, Ra és Ízisz. Mindannyian a Fényt képviselték. Aztán voltak a negatív természetűek, mint Szeth, aki abban az időperiódusban a sötétek vezetője volt. Ezen lények mindegyike más Csillagrendszerből származik. Valamelyikük a Szíriuszról, Orionból, valamelyikük a Plejádokról jött a Bolygóra. Hathor Istennő például a Plejádokról származik. Ő a Fény Istennője volt. Egyiptom Atlantisz kolóniája volt és emiatt van az, hogy az egyiptomi emberek kollektív memóriájában megmaradtak ezen lények. Atlantisz eltűnt, de az emberek memóriájában mindez tovább él.”4. Ízisz

Ozírisz párja. Ízisz és Ozirisz az egyensúly energiájának két archetípusa. A róluk szóló legendában benne van, hogy egymás iránt érzett szerelmük olyan erős volt, hogy legyőzött minden akadályt.

U: Ízisz és Ozírisz jelen vannak sok helyen ugyanabban az időben vagy van egy hely, ahol a központi tudatuk van?

C: A fő fókuszuk a Szíriusz Csillagrendszerben van, de kivetítik a tudatosságukat a Föld körül lévő Anyahajókra is. Nagyon sok energiát küldenek a földfelszínre is, hogy elősegítsék a felszabadítási folyamatot.”

ISIS Istennő az "Isteni Lánygyermek, az Isteni Nővér és az Isteni Anya", a neve "Trón"-t jelent, ő a "Csillagok Úrnője" és a Szíriuszról érkezett. A 10000 nevű Istennőként is ismert, Hold-Nap Istennőként.
Isteni Jelenlétét hozza vissza a tudatosságunkba és a bolygónkra az új frekvenciákkal. Nagyon különleges istennő, mivel háromszoros istennőt egyesít a lényében. Ő az Isteni Anya - az Isteni Nő a szexualitásával és érzékiségével kapcsolatban - valamint a belső gyermek báját és ártatlanságát is megtestesíti. Ez mindenre kiterjedő és nehezen leírható. Sokféle vérmérsékletet megtestesíthet, mivel néha olyan, mint egy macska (mint a Macskaistennő, Basztet) és ugyanakkor gyengéd is tud lenni.


Iona az a szárnyakkal rendelkező Istennő, aki elhozta a Földre az Istennő misztériumokat Atlantisz idején. Ízisz/Astara az ő tanítványa volt. 
Amikor Iona elhagyta a Földet, Íziszre hagyta azt a küldetést, hogy tartsa életben az Istennői tudást. Ízisz megalapította a Misztérium iskolákat Atlantiszban, majd amikor bekövetkezett Atlantisz bukása, a föld alá kellett vonulniuk. 
A Föld Misztérium iskoláinak legfőbb helyszíne Egyiptomban volt. Ez a terület nagyobb volt, mint ahogy ma ismerjük, magába foglalta a Földközi-tenger több szigetét is. Máltán volt a fő templom, amely mindig egy Fényoszlop volt. A legendák szerint a templomokat óriások építették. Ez volt a Rózsa Rendjének kezdete sok ezer évvel ezelőtt Egyiptomban. 
A Rózsa Rendjét olyan megvilágosodott lények alkották, akik magasan fejlett bölcsességgel és képességekkel rendelkeztek és a templomokban éltek és ünnepeltek szentek módjára. Nagyon nagy hatalommal bírtak, ami persze nem tetszett az arkhónoknak. Az arkhónok elpusztították a templomokat, és a Rend tudása a föld alatt lett elrejtve. Az arkhónok hírnököket küldtek, hogy imádkozzanak az istenükhöz, Atonhoz. Betiltották a Misztérium iskolákat, amelyek a felszín alá költöztek, ahogy Ízisz temploma is. A papság mindezek ellenére nagyon erős volt, így rövid időn belül újra megjelentek, és a Földközi térségben újra aktívvá váltak a templomok. A római birodalom idején a Rózsa Rendje templomai a birodalom egész területén elterjedtek, mint például Avalonban, Írországban.
A Rózsa Rendje tudását rendkívül nagy titokban kezelték, és csak a beavatottak tudhatták, mi történt a templomokban. Megesküdtek, hogy soha, de soha nem árulják el a misztériumokat a Renden kívül senkinek. 
Az Istennő misztériumai magasan szentségesek. Nem azoknak szánták őket, akik nem állnak készen a befogadásukra. Ha elárulnák a tömegeknek, el lennének torzítva és visszaélnének velük. Így az Istennő mélyebb misztériumait csak beavatottakkal osztják meg. Még a bolygó legfelébredettebb lényei sem állnak készen, hogy befogadják az Istennő misztériumainak teljes spektrumát. A programozás sokkal mélyebb, mint ahogy azt a legtöbb Fénymunkás gondolja.
Idővel, és csak az Esemény után lesznek teljesen feltárva a misztériumok kizárólag azok számára, akik készen állnak a befogadásukra.
Addig is egy kis előzetes belőle itt olvasható:
Sok Istennő mellett látható egy állat, ami valamilyen erőt vagy képességet fejez ki. Ízisz egyik állatszimbóluma a galamb.
Az Ankhról még nem esett szó, pedig szorosan kapcsolódik az Istennőhöz, az egyik kezében azt tartja, úgy van ábrázolva. Idézet Isis Astaratól:

Az Ankh Ízisz Istennő eszköze, egy portállal a közepén, amely a szív belépési pontját szimbolizálja. A felső részét tekinthetjük a kehelynek, a női méhnek, a másik részét a fallosznak, tehát a teremtés mindkét energiája egyesül és EGYÜTT ábrázolódnak az Ankhban. A méhnek megvan az a lehetősége, hogy lelket hozzon le az anyagba - az élet leheletét, ahogy azt már föntebb elmondtuk.
Az ősi misztériumiskolákban az Ankh segítségével végezték a beavatásokat.”Használhatjuk a karjainkat, hogy jobban megértsük ezt a dinamikát: láthatjuk, hogy az energia úgy áramlik, mint egy kör (Isis felemeli a karjait félmagasra, mint egy nyitott kör). A bal kezünkkel kapunk, a jobbal adunk, így az energia keresztüláramlik a szívünkön. Ez az Ankh alakja és ebben az alakban lettünk teremtve.”

Az Ankhról, az élet kulcsáról, az élet leheletéről szóló tanításokat a teremtés lehetőségeként írták le Atlantiszban/Egyiptomban. Az Ankh ezenkívül úgy néz ki, mint egy angyal, egy emberi lény, egy kulcs. Úgy is tekinthetünk rá, mintha a végtelen szimbóluma kétszer egymás fölé lenne helyezve nyitott végekkel - a "lábfejek" és a "karok" a nyitott végtelen szimbólum megkettőzve - ami azt jelenti, hogy valamit világra hozunk az örökkévalóságból (ami a hurkon keresztül érkezik meg). Ízisz úgy adta vissza az életet Ozirisznek, hogy hagyta lélegzetét keresztüláramolni az Ankhon. Az Ankhot a fej fölött is tarthatjuk, hogy összekapcsolódjunk a felsőbb Énnel vagy lencseként használhatjuk, hogy "belelássunk" a spirituális birodalmakba. Lassan újra megtanuljuk hogyan használjuk szimbólumainkat mély tisztelettel az egész teremtés felé. Az Ankh a kulcsa, hogy felelősséget vállaljunk a Rózsa Rendje csoportokban, valamint a lélekenergiánkat is behozza a testünkbe. Ízisz egyik legmélyebb misztériuma az, hogy az Ankhkal anyagba hozzuk a lelket.”


Ma az Ankhon keresztül tudjuk irányítani az energiát a kehelybe és még ennél is többet. Mindig, amikor Isteni eszközökkel dolgozunk, a szellemet aktiváljuk. Azzal, hogy a Szeretet kelyhei vagyunk, tiszteletet, tudatosságot és szeretetet testesítünk meg a teremtés legnagyobb javára.
Isis megmutatja nekünk, hogy tudunk egy eszközt megszentelni az Ankh-kal, az összes elem segítségével.”

Íziszről itt is olvashatsz:


Ízisz Istennőhöz kapcsolódóan szeretnék megemlékezni Cobra Lélektársáról pár szóban...

Drága Ízisz Astara! A Lélektársadtól tudjuk, hogy sikeresen keresztülhaladtál a plazma síkon és most a spirituális vezetőiddel vagy. Szeretet vesz körül és boldog vagy, hogy végre szabad vagy. A szívünk érzi, hogy támogatsz minket a fátyolon túlról is. Tudjuk, hogy „látsz” minket és büszke vagy ránk és továbbra is meg fogsz tenni mindent, hogy felszabaduljon a Bolygó. Az Istennői energia megállíthatatlanul áramlik felénk és te is összekötsz minket ezzel az áramlattal. A Glarusban tartott Felemelkedés konferenciából szeretnék idézni, ahol egy fénymunkás társunk ezt jegyezte le. Veled együtt a többiek is megtapasztalhatták Ízisz csodálatos energiáját:

Ízisz Istennő akkor lépett Isis testébe, amikor táncolt. A karjai kígyóként mozogtak. Az energia olyan spirális volt, mint amelyik a csakráinkon áramlik keresztül - ez az Istennő tánca. Érezte, ahogy az energia belép a testébe. Ez egy különleges tánc: a balra köröző energiák manifesztálódnak/leföldelődnek (női) - A Shakti energia, a jobbra köröző energiák felszabadítanak (férfi) - A Shiva energia.”

Nagyon várjuk, hogy korábbi testedben újból jelen légy Gaian. Szeretünk téged és hálásan köszönünk minden segítséget!Jézusnak is volt kapcsolata Egyiptommal:

P: Tibetbe ment Jézus fiatal korában buddhizmust tanulni? Vagy valójában a spirituális tanulmányait egyiptomi misztikus iskolákban végezte Máriával 12 és 31 éves kora között?

C: Valójában igen, Egyiptomban kapott képzést misztikus iskolában, ez így igaz, és igen, utazott is. Nem pontosan Tibetbe, de a Ladakh és Kashmir közötti térségbe.”

Ezt pedig Mózesről kérdezték:

Lynn - Rendben, áttérünk a történelemre. Mi Mózes valódi története?

COBRA - Alapjában véve ő egy egyiptomi papsághoz tartozó pap volt, aki aztán eljuttatta azokat a tanításokat egy bizonyos helyre, mely most Szaúd-Arábia területén található, ahol egy új vallást indított el.”
A legvégére ismét Cobrától szeretnék idézni, mert rendkívül idevágó. Ebben az írásban nagyon sok olyan információ van, amiről még sokan nem hallottak vagy éppen máshogyan „ismerték”. Eljött az idő, hogy nemet mondjunk a tudatlanságra és a hamisításra. Egy mondás szerint három dolog van, amit nem lehet elrejteni sokáig: a Napot, a Holdat és az Igazságot!
Így legyen és Így van!
Nagyon fontos, hogyan osztjuk meg az igazság kódjait és miket osztunk meg információként (tudatosság=Fény) az interneten, a blogjainkon és mindenféle hálózatokon. Minél több igazság terjed el, annál több ember ébred fel és annál gyorsabban történnek meg a változások.” Cobra
                                                A világ ébred. Készen állsz?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.