2018. július 23., hétfő

Felhívás a Testvériséghez az Igazságszolgáltatásért július 13-án, pénteken

Untwine bejegyzése a július 13-i, pénteki eseményekhez: 

Fordította: Réder Ágnes és Rácz Anita
Felhívást teszek közzé július 13-ra péntekre az Isteni férfi számára, hogy álljon ki és hozzon igazságot a Földre. Ahogy az már említésre került, péntek 13. a Templomosok azon idővonalával is kapcsolatos, mely a Fény végső és teljes visszatérését jelenti a Földön. Ez a nap az ünneplésnek és az Istennő visszatérésének napja is.
Ezért hívom elsősorban a férfiakat, fivéreimet, valamint a nőket, hogy hívják és kapcsolódjanak az isteni férfi energiához július 13-án 4:37-kor, ami az újhold pontos időpontja előtt 10 perccel lesz. Aznap a Szentséges Egyesülés ceremónia elején vagy közben is megtehetitek ezt. Majd ezután folytathatjátok az Istennő meditációkkal és ceremóniákkal, ahogy arról az előző cikkemben írtam:
Ahhoz, hogy kapcsolatba tudj lépni az Isteni Férfi aspektussal, lépj kapcsolatba Mihály Arkangyallal és az ő Angyalaival, vizualizáld az Isteni Akarat Kék Lángját, mindeközben kapcsolódj Ashtarhoz és az Ashtar és a Jupiter parancsnoksághoz is, a Mjolnir energiához, az Isteni Akarat elektromos kék Fényéhez. Vizualizáld ezt a Kék Lángot és Kék Fényt, amint teljesen átöleli az energiameződ, körbevesz, erőt és célokat adva ahhoz, hogy folytasd a küldetésed és manifesztáld az álmaidat. Vizualizáld ezt a Kék Lángot és Kék Fényt, Mihály Arkangyalt és Ashtart és csapatát, ahogy szétszóródnak a Földön, az egész planetáris rács és a Cintamani rács körül a Földön és a Naprendszerben, kitisztítva minden sötétséget és zavart, elhozva az Isteni Galaktikus Igazságot, biztonságos teret teremtve minden érző lény számára, hogy szabadon élhessenek és kinyilváníthassák Lélekcéljukat.






Az Istennő energia és a Szentséges Egyesülés közötti kapcsolatra való tekintettel szólítom tehát a férfiakat, hogy emlékezzenek: létesítsenek, és tartsák fenn belső kapcsolatukat Istenanyával, az Istennővel, és ezen keresztül lépjenek kapcsolatba a nőkkel. A férfiak számára a nők nem helyettesíthetik a belső kapcsolatot az Istennővel. Ha valamit csak külsőleg próbálunk megkapni, az torzuláshoz vezet. Fontos a bolygón élő férfiak számára, hogy fenntartsák a belső kapcsolatot mind az Istennel, mind az Istennővel. A külső kapcsolat és egyensúly, amit a férfi (maszkulin) és a nő (feminin) között meg akarunk teremteni és tapasztalni, belső nászt kell visszatükrözzön, belső egyensúlyt.

Felszabadítás Most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.