2018. július 26., csütörtök

Július 27 - A Férfi aspektus meggyógyítása - Béke- és Ikerláng Meditáció

Eredeti bejegyzés: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/07/july-27-eclipse-healing-masculine-peace.html

Fordította: Réder Ágnes és Rácz Anita
Július 27-én teljes holdfogyatkozás lesz. Erős asztrológiai együttállások figyelhetők meg a hónap során és főleg a holdfogyatkozás szól a bolygón lévő Isteni Férfi energia meggyógyításáról.
A Naprendszerünkben lévő férfias jellegű bolygók többsége retrográdban van, ami azt jelenti, hogy itt az idő az áttekintésre, a befelé tekintésre és a tisztításra. Főleg a Mars bolygó - a férfias cselekedet és érvényesítés bolygója - lesz retrográdban és pont konjunkcióban (együttállásban) lesz a Holddal a Holdfogyatkozás alatt (ugyanazon a helyen lesznek az égbolton). Úgy tűnik, hogy a Mars lassan visszafelé mozog az égbolton és ahogy ezt teszi, a Lilith bolygóval, a Kozmikus Méhvel való konjunkció felé halad, ami azt szimbolizálja, hogy a Férfi aspektus áttekinti önmagát, elenged, megtisztul és visszatér az Isteni Anyával való kapcsolatba. Itt van a Chiron, az átalakító gyógyító bolygó is, amely éppen belépett a Mars Kos csillagképbe, létrehozva a Marshoz egy másik aspektust, tehát a helyzet nagyon világos.

Ahogy azt már korábban említettem, a Forrás, az Én Vagyok jelenlét és a Felsőbb Én szintjén a férfi és a nő Egyek, szóval még itt az alacsonyabb síkokon is mindig valóban ugyanannak az érmének a két oldalát jelentik.
A Női aspektust nyomták el leginkább ezen a bolygón és erről már sokat beszéltünk. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legtöbb ember nem igazán gondolkodott el azon, hogy valójában mi is a Férfi energia. Hol testesül meg az Isteni Férfi aspektus ezen a bolygón? Csak kint az űrben létezik Ashtarral és Mihály Arkangyallal? Mi is az a Férfi energia?
A Férfi energia az Isteni Akarat teremtő impulzusa. Nem csak azért van itt, hogy megvédjen a rossz dolgok ellen. Annak az impulzusnak a békés megtestesülését jelenti, amely megteremti és manifesztálja az Isteni Célt.



Ha igazán szeretnénk a Fényhez és a Felsőbb Énhez igazodni, Szentséges Egyesülést kell végeznünk, mert az energiák ily módon érik el csúcspontjukat, a lélek így válik Eggyé. Ha Szentséges Egyesülést szeretnénk, nem vetíthetjük ki azt egy partnerre és külső forrásokra, tényleg az egyetlen módja annak, hogy ez létrejöhet, hogy először belül integráljuk mindkettőt.
Ahogy azt nem régi bejegyzéseimben említettem, nem manifesztálhatunk valamit, ami nem vagyunk belül. Nagyon fontos a férfiak számára ezen a bolygón, hogy ne várják el, hogy az Istennővel való kapcsolatot csak az emberi testben lévő nők adják meg számukra. Természetesen a nők tudnak segíteni, de ez csak akkor tud megfelelően megtörténni, ha a férfiaknak belső kapcsolatuk van az Isteni Anyával, ha integrálják és megtestesítik az együttérzés és gondoskodás energiáit és aszerint cselekednek.
A Mars és a Férfi energia arról szól, hogy hogyan érvényesítjük azt, hogy kik is vagyunk a világban, mind férfiak, mind nők. Ez gyakran válik homályossá és torzulttá, versengővé és bizonytalanná.
A kulcs itt mindig abban rejlik, hogy valóban tudjuk és integráljuk magunkban azt, hogy az Örök Fény Jelenléte vagyunk, mi vagyunk az Egy Forrás, tehát soha nem kellene megkérdőjeleznünk azt, hogy Teremtményekként elég jók vagyunk-e vagy rosszak vagyunk. Amikor ily módon földeljük magunkat az Egységbe, elengedjük a bizonytalanságot, annak az igényét, hogy bizonyítsunk magunknak. Akkor lehetünk alázatosak, szembenézhetünk a hibáinkkal és a tetteink megváltoztatására való igénnyel, dolgozhatunk magunkon és továbbléphetünk. Elengedhetjük a versengést, hogy ki tudja magát legjobban érvényesíteni, kinek van a legnagyobb "energetikai pénisze". Visszaférkőzhetünk a Forrás és a Fény Bizalmába. Tudván azt, hogy Egyek vagyunk, rendelkezhetünk a rajtunk keresztül működő Egy Fény hatalmas erejével. Bizalommal és Kegyelemmel rendelkezhetünk, barátságosak lehetünk egymással és továbbra is érvényesíthetjük, kik vagyunk és mi az Isteni Tervünk a világban.


A valódi alázat nem azt jelenti hogy kevesebbet gondolsz magadról, hanem azt, hogy kevesebbet gondolsz magadra.
Ami a nőket illeti, a férfiakhoz hasonló mondható el róluk is: szükség van arra, hogy ne kivetítsék és a férfiaktól várják, hanem ők is integrálják a bennük lévő Férfiasságot. Megosztom veletek ezt a videót Lalita Karolitól, elmondja, ő hogyan látja és milyen intuíciói vannak a témával kapcsolatban, és még több információval szolgál ennek a holdfogyatkozási időszaknak az asztrológiai együttállásairól (hála neki):
Természetesen a Mars aspektusa ezen a bolygón a háborúk kirobbantásának energiájává torzult, és az elkövetkező holdfogyatkozás és bolygóegyüttállások nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy "kiemeljük a háborúskodást a férfiasságból", mely mindannyiunkban benne van; hogy elengedjük az agressziót és a traumákat, elengedjünk minden múltbéli tapasztalást, amikor nem tudtunk, vagy nem akartunk kiállni magunkért, hogy elengedjük az elfojtott energiákat. Tanuljunk meg békésen felszólalni magunkért, tiszteletben tartva a másik Szabad Akaratát, egységben az Isteni Anya Kegyelmével és Gondoskodásával egymás iránt.
Tehát két meditációt javaslok erre a Holdfogyatkozásra: egyiket azért, hogy lehorgonyozzuk az egyensúly és a Béke energiáit a rácsba, a másikat pedig azért, hogy elősegítsük a Belső Nászt.
Elvégezheted ezt a meditációt július 27-én, 22:21-kor a holdfogyatkozás maximumának időpontjában.
1) Helyezkedj el kényelmesen és lazítsd el magad néhány percig, kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, a Felsőbb Éneddel.
2) Kapcsolódj össze a Fénnyel és a Felemelkedett lényekkel, hogy ők is csatlakozzanak ehhez a meditációhoz és kapcsolódjanak veled a Lélekcsillag csakrádba érkező Fénysugáron keresztül.
3) Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fényoszlopot, ami a Központi Napból érkezik, keresztülhalad a Napunkon, a fogyatkozó holdon, a Marson, Jupiteren és Chariklon, le e testeden keresztül a Föld középpontjába. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, ami a Föld középpontjából indul vissza a testeden keresztül, a bolygókon áthaladva a Központi Napba.
4) Kapcsolódj össze az Isteni Férfi lényeivel, Ashtarral, Mihály Arkangyallal, El Moryával, stb, és képzeld el, ahogy Kék Fényük átöleli egész lényed, erőt és Isteni Célt adva át neked az Én Vagyok Jelenlétedből. Hagyd, hogy ez a Kék Fény átalakítson minden benned lévő negatív energiát és minden, a férfiassággal kapcsolatos asszociációt, és lehorgonyozza az Isteni Férfi valódi Jelenlétét az Én Vagyok Jelenlétedből.
Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Kék Láng szétterjed a bolygó rácsában, arra ösztönözve a férfiakat és a nőket, hogy elengedjék a háborúkat, a traumákat és az agressziót, és újra összekapcsolódjanak valódi Szerető énjükkel és valódi Isteni Céljukkal.
5) Kapcsolódj össze az Isteni Anyával, az Istennőkkel és gondolatban jelenítsd meg, hogy puha rózsaszín Fényük szétárad az energiameződben, majd a bolygó energiarácsába, újra összekapcsolva és befogadva téged, a férfiakat és a nőket bolygó szerte, visszatérve a Gondoskodás és az Együttérzés energiájába, segítve a gyógyulást, hozzájárulva az Én Vagyok Jelenlétünk Isteni szeretetének megtapasztalásához, Békét hozva a Földre.



Elvégezheted ezt a meditációt is a Belső Nászért:
1) Lazítsd el magad néhány percig és kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, Felsőbb Éneddel.
2) Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy Isten és egy Istennő jelenik meg a fejed fölött. Vizualizáld, hogy belépnek a testedbe, az Isten a jobb oldalon, az Istennő a bal oldalon.
Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy átölelik egymást és az ölelésük közepe, a kettejük közötti egyesülés pontja a te Központi Csatornád, amely a gerincoszlopod mentén halad lefelé a Lélekcsillag csakrádtól a Földcsillag csakrádig. És most lásd, hogy ez a Központi Csatornád ragyogó Fehér Fénnyel telik meg.
3) Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrádból kivetül az ikerlángod jelenlétének ragyogó Fehér Fénye, az Én Vagyok Jelenlétedből kiáramolva és előtted áll.
Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fénysugarat mely mindkettőtök szívéből, harmadik szem csakrájából és a nemi szerveitekből indul ki, és halad egymás felé.
Ezután képzeld el és érezd, hogy megölelitek egymást, a csakráitok eggyé válnak, és a bennetek lévő férfi és női Jelenlét tökéletes egyensúlyba kerül, integrálódik és egyesül.
Ezután gondolatban jelenítsd meg magad előtt együtt az AN Fehér Tüzét és Fehér Tara Istennő gyöngyházszínű Fehér Fényét, ahogy átölelnek mindkettőtöket és feloldják a közöttetek lévő korlátokat, teljes mértékben lehorgonyozva az ikerlángod Jelenlétét az energiameződbe.



Ez a meditáció segíthet egyesíteni a belső férfi és női aspektust, hogy megtarthassuk Felsőbb Énünk teljesebb Jelenlétét.
Részlet Lao Ce – Tao Te King könyvéből, Weöres Sándor fordításában:
"Az út szül,
az erény táplál,
a lény alakot-ölt,
az alak beteljesít.
Ezért minden
becsüli az út-at és az erény-t.
Az út méltó a tiszteletre,
az erény méltó a szeretetre,
mert nem osztanak parancsot,
s mennek természetes rendet követve.
Az út szül,
az erény táplál,
dajkál, nevel,
csiszol, érlel,
ápol, őriz.
Alkot, de nem birtokol,
teremt, de nem kérkedik,
mindennél öregebb, mégsem oszt parancsot:
legmélyebb jónak méltán nevezik."
Fényt kívánok mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.