2018. július 24., kedd

Rendelkezés a Kundalini aktiválásáról

Ez a bejegyzés egy korábbi cikkben jelent meg, amelynek azóta elkészült a magyar fordítása és július 13-ához kapcsolódik. 
Köszönjük Mimi Hambas és a fordítást Réder Ágnesnek és Rácz Anitának!
 
A cikket a blogon itt olvashatjátok: http://2012portal-hungary.blogspot.com/…/julius-13-pentek-u…

Rendelkezés a Kundalini aktiválásáról

Én és mi Isteni forrásenergia vagyunk. Én és mi a Föld bolygó és a Galaktikus Központi Nap közötti kötelék vagyunk. Én és mi egyek vagyunk az Univerzum Isteni női és Isteni férfi szellemével. Én és mi vagyunk azok az aranyhidak, melyek összekötik Gaia-t a kozmosszal.

Hídjainkon áramolnak keresztül a Forrás mágneses és szeretetteljes frekvenciái. Hídjainkon áramolnak keresztül a Forrás védelmező, elektromos férfi frekvenciái. Keresztezik hídjainkat és megtöltik belső kelyheinket a tiszta szentséges szexuális egyesülés energiáival... az Isteni gyümölcsei arra vágyakoznak, hogy kapcsolódjanak önmagukhoz - hogy Ízisz és Ozirisz újra együtt legyenek! 

Túlontúl boldog, harmonikus egységben egybefonódva. A tökéletes egyensúly szinergiájában... Beleolvadva szíveiken keresztül az Egységbe és létrehozva a magasztos öröm zengő énekét. Ahogy egyesülnek, a gyógyulás átalakító hullámai és a túláradó öröm tölti meg a szívcsakrát és Gaia teljes multidimenzionális lényét. 

Aktiválja és Fénnyel tölti meg összes Kundalini központját... az Istennő méhét a bolygón. Mint egy tisztulás, hömpölyög a tiszta öröm tüze. Gaia pulzál és szenvedélyes, boldog energiaáramlatok mennyei hullámaival táncol, újraaktiválva szent Kundalinijét... biztonságban és nyíltan egyesül újra az Isteni férfi aspektussal valódi egyensúlyban. Ízisz szerető szárnyai ringatják, Ozirisz édes ereje védi, Egyként egyesülve...

Kegyes ajándékainak mágnesei, befogadói vagyunk - hogy egy ragyogó, szentséges tűzbe vezessen minket. A bennünk lévő Kundalini örök lángjával egyesítjük. Egybeolvadunk a planetáris és a Kozmikus Kundalinivel... egyesít minket a Forrással, ahogy a szentséges föld templomaivá válunk a Földön. Energiamezőink lángra lobbannak ezekkel a szentséges szexuális tüzekkel... és elégetik az összes illúziót és programot, melyek nem szolgálják tovább utunkat. Felemelkedésre serkent minket és mágnesként vonzza hozzánk lélekcsaládjainkat. Aktiválja Isteni küldetésünk egységének lélekkódjait.

Eltölt minket ennek a galaktikus tudatosságnak, az Én Vagyoknak, az Egynek a szentséges tüze... Ahogy a tudatosság e tüze fölfelé halad a központi csatornánkon a Lélekcsillag csakránkba, Fényhidakká válunk - befogadókká, a Kozmikus Kundalíni birtoklóivá... Megteremtve lényünkben a szentséges egyesülés energiáit. Egyek vagyunk a nő és a férfi univerzális táncának végtelen tüzével.

Minden lélegzetvétellel beizzítjuk a Cintamani rácsot a Föld, a Kozmosz és saját szentséges tüzünk segítségével. Minden lépésünk megvilágítja a talpunk alatt lévő rácsot. Minden lépésünk lehorgonyozza a férfi és a nő szentséges egységének és Isteni egyensúlyának új paradigmáját a Földön. 

E Kozmikus Kundalini tűzből érkező villámok elégetik és átalakítják a szexualitás negatív mintáit, ami a sötétek folyamatos programozása. Elrendeljük és parancsoljuk a feltétel nélküli szeretet, az egyensúly, a gondoskodás, a támogatás, a tisztelet új lenyomatainak lehorgonyzását, és most bevéssük az otthon energiáit a Földön. Boldog, barátságos kapcsolatot teremtünk az emberek között. Most bizalmat, kedvességet és becsületességet horgonyzunk le a rácsba minden élőlény számára!

Elrendeljük és parancsoljuk, hogy a Forrástól származó tiszta szeretet legmagasabb szándéka rögzüljön a Föld minden szexuális aktusába. Elrendeljük, hogy tisztuljon meg és változzon át minden negatív gondolatforma, minta és konstrukció, melyet a sötétség a rácsba programozott! Az átalakulás beavató lángjával teljes mértékben felszabadítjuk a bolygó tudatosságát a szeretet, a tisztelet, és a Forrással való állandó szentséges egyesülés valóságába. 
Hamvadjon el minden sötétség, belépési pont, sérülés, félelem, trauma a tiszta Isteni Szeretet fehér tüzének segítségével. A szentséges egyesülés energiái hozzák létre a kiegyensúlyozott szeretet új paradigmáját a Földön. A szent, végtelen kozmikus tűz gyógyítsa meg Gaiát és minden lakóját. 

Így legyen és így van.


Steven Smaly fényképe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.