2018. július 23., hétfő

Planetáris Felemelkedési Folyamat

Fordította: Rácz Anita
Az Esemény után el fog kezdődni a tényleges planetáris Felemelkedési folyamat. A Fátyolt fel fogják oszlatni, örvény technológia felhasználásával:
A Földet körülvevő energiatér valahogy így fog kinézni:
Addigra el fog tűnni az összes pókszerű plazma entitás, melyek jelenleg körbezárják a Föld felszínén lévő nagyvárosokat. Nem véletlen, hogy a felszíni nagyvárosok úgy néznek ki, mint a pókok, ha az űrből nézzük:

El fognak tűnni azok a fizikai fémpókok is, melyek a chimera rács fizikai rögzítői:
Most már azt is elárulhatom, hogy a chimera tagjai tulajdonképpen rovarszerű (pókszabású) lények, melyek emberi testekbe inkarnálódtak és még inkább tele vannak anomáliával, mint a drakonidák (a drakonida és reptilián lények is emberi testekbe inkarnálódtak):
Ázsiában a kínai jezsuita/Rothschild/kommunista/turbókapitalista réteg gyorsan szét fog esni és a Thubanról (Alpha Draconis) származó alapvetően pozitív Kék Sárkány taoista kultúra teljes mértékben aktiválni fogja Fényhálózatát a Kelet-Agarthai hálózat tevékenységein keresztül:
Az Ellenállási Mozgalom által ismert sok új technológia van már most fejlesztés alatt a felszínen, melyek meg fogják könnyíteni az életet:
Nyugaton a Fehér Nemes családok fel fogják virágoztatni Atlantisz misztériumiskoláit:
Napvilágot fog látni a létezés síkjairól szóló valódi okkult megértés:
A 13 sugárról/a Forrásból történő kisugárzásról szóló értelmezés, valamint az Abszolút és az elsődleges anomália között lévő dinamikus kölcsönhatás értelmezése is felfedésre fog kerülni:
Valamint a spirituális beavatásokról szóló értelmezés is napvilágot fog látni. Torzított formájában még ma is létezik a spirituális beavatások ismerete:
Itt szükséges elmondani, hogy a negyedik beavatás (Arhat) a függőleges implantátum felbomlását jelenti. A függőleges elsődleges implantátum egy forgó plazma fekete lyuk, mely elválasztja a személyiségnek az ÉN VAGYOK jelenléttel való azonosulását. Amikor ez az implantátum felbomlik, az ÉN VAGYOK jelenlét elektromos tüze elnyeli magába a kauzális, a mentális, az asztrál, az éteri, a plazma és a fizikai testek összes élő anyagát és attól kezdve projektálni tudja magát az idő/tér kontinuumba, a szivárvány feltámadt test egy dupla tórusz élő hologramjaként (Fénytest):
Annak a Felemelkedett lénynek a tudatossága, aki Arhat beavatásban részesült, teljesen mentes bármiféle negativitástól és szenvedéstől és telve van olyannal, ami valódi, jó és gyönyörű.

Az Esemény előtt a leggyorsabb módja annak, hogy felgyorsítsuk egyéni Felemelkedési folyamatunkat az, ha gyakoroljuk a Kozmikus Kobra Légzést (NEM kapcsolódik közvetlenül ennek a blognak az írójához):
(Magyarul itt lehet róla olvasni: http://babajisrbija.hol.es/hu/kozmikus-kobra-legzes/ - a szerk.)
A másik nagyon fontos elem, hogy kapcsolódjunk az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz:
És összekapcsolódjunk a Felemelkedett lényekkel:
És összekapcsolódjunk a természettel:
Az Esemény és az Első Kapcsolatfelvétel után a felébredett Fénymunkások és Fényharcosok lélekcsaládokban fognak elkezdeni összegyűlni a Fényterületeken. Csoportos beavatáson és Felemelkedési folyamaton fognak keresztülmenni és a Felemelkedés első hullámában fogják teljesíteni ezt a folyamatot, amikor teleportálni fogják őket a Galaktikus Konföderáció anyahajóira. Sokan közülük Felemelkedett lényekként fognak visszatérni a bolygó felszínére, hasonlóan ahhoz, ahogy elmentek. Azok, akik a második hullámban fognak keresztülmenni a Felemelkedési folyamaton, szintén vissza tudnak majd térni a bolygó felszínére és elő fogják készíteni a harmadik hullámot, ami ugyanolyan módon fog zajlani és ezzel befejeződik a Felemelkedési folyamat e bolygó számára.

Minden Fénymunkás (Csillagmag), akik szabad akaratukból a Felemelkedés mellett döntenek, teljesíteni tudják majd saját Felemelkedésüket valamelyik hullámban, ami egymástól néhány év eltéréssel fog bekövetkezni. Néhány ritka földi eredetű ember is képes lesz teljesíteni a folyamatot.
Egyes körökben ezt a folyamatot Elragadtatásként ismerik:
A Planetáris Felemelkedési folyamat nagy részletességgel és meglehetősen pontosan lett leírva az alábbi könyvben, az egyik nagyon ritka megbízható csatornázásban:
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.