2020. május 18., hétfő

Kozmikus Csakrák

Írta és összeállította: Kociszewszki Csilla 

Drága Rózsák! 💖🌹💖
Folytatjuk az emberi energiarendszerrel való ismerkedést a kozmikus csakrák áttekintésével.
Az alap 7 csakrán kívül léteznek még mellékcsakrák és testen kívül elhelyezkedő, kozmikus csakrák is.❤️🧡💛💚💙💜
A talpunk alatt kb. 20-30 cm-rel helyezkedik el a Földcsillagunk. 💓🌎
Ennek színe a Mélyvörös és a Földdel való kapcsolódásunk összes régmúltbeli és jelenlegi információját tartalmazza.
Egyben a stabilitásunk alapját is adja. Amikor például mezítláb állunk vagy sétálunk a természetben,szabad földön...akkor nagymértékben tápláljuk a Földcsillagunkat.
Nőként különösen nagy szerepe van ennek a csakrának és a Gaiaval való kapcsolatnak...a Földanya adja elsődleges fizikai életerőnket és az Istennői létünk testi vonatkozásaiban is nagy szerepe van.
Erről eszembe jutott egy szülő nő története,amit Ő maga mesélt el. A vajúdása közben többször intenzíven megtapasztalta,hogy mekkora erőt kapott mindannyiszor,amikor lábra állt és mennyire elgyengült,amikor a szülőágyra feküdt.
A Földcsillagunkat ragyogtatjuk azzal is,ha a Lélekcsillagunkhoz hasonlóan,gyakran fókuszálunk rá, pl. meditáció kezdetén:
"Lábam a Földön,fejem az Égben, az energia akadálytalanul áramlik a testemben"

A fej fölötti csakrákhoz már többdimenziós, holografikus, illetve "új színek" társulnak.
Mit jelentenek az "új színek"?😉 Az emberiség történetében nem mindig látták azokat a színeket, amiket most mi ismerünk. A fejlődéssel párhuzamosan jelentek meg újabb és újabb színrezgések...és ez folyamatosan zajlik.
Pl. a Türkiz színt konkrétan a Francia Forradalom ideje óta látják az emberek és egyik üzenete a " Szabadság, egyenlőség, testvériség" és a Vízöntő kor is ehhez a színhez tartozik.
/ Ehhez a színhez is kapcsolódik egy mellék csakra,aminek most nagy szerepe van az emberi fejlődésben ,de erről majd egy későbbi részben lesz szó 🥰/
A nyolcadik csakra a Lélekcsillag,amely kb.30 cm - 1 méterig helyezkedhet el a test fölött, általában ott, ameddig a saját kezünk felér.💗
A Lélekkel való kapcsolódásunk kapuja, a saját magasabb rendű részünkhöz vezető átjáró. Tudjuk,hogy elsősorban Lélek vagyunk fizikai testben megnyilvánulva. A fizikai testet a leszületésünkkor öltjük magunkra és ehhez passzol a Személyiségünk,ami egy adott inkarnációban viselt "ruhánk".
Lélekként érkezünk és Lélekként távozunk...
Ahogy megszületünk az azonnali implantálódással, a nevelődés általi programozottsággal és egyéb befolyásoló hatásokkal egyre inkább elfelejtkezhetünk a Lélektudatosságunkról...arról,hogy kik is vagyunk valójában, milyen kibontásra váró tehetségekkel jöttünk a Földre és mi is a küldetésünk.
A Lélekcsillagra való fókuszálás, a meditációk segítik, hogy újrakapcsolódjunk a Lelkünkkel...és végre fogadni tudjuk a Forrásból folyamatosan áradó Fényt!🌈😇 A Föld körül az utóbbi években egyre sebesebben repedezik a fátyoltechnológia, ami eddig mesterségesen elzárta az emberiséget a Forrástól. Tudjuk,hogy ez teljes mértékben az Eseménykor fog feloldódni és az lesz az a pillanat,amikor az egész emberiség megtapasztalja ezt a csodálatos szeretetteli Fényáradatot! 🌈💖🌞🌏🌟😇🌈
Azon keveseknek,akik ezt eddig is megélhették, a titkuk a Lélekcsillaggal való folyamatos és töretlen kapcsolódásukban rejlett.
A kilencedik csakra 🌈🌟 nagy mozgásteret tesz lehetővé a tudatosságunk számára,kitágítva azt. Ez az energiaközpont egyfajta űrbéli látképet nyújt a Földről, megmutatva a saját, kozmoszban elfoglalt helyünkről alkotott képet. E központon keresztül tárhatjuk fel a Föld idővonalát, ahova annyiszor leszülettünk, újra meg újra.
A tizedik csakra  tágítja ki és kapcsolja össze a tudatunkat mindennel a Naprendszerben, a Naptól a Plútóig, és azon túl. A Nap a rendszerünk fő irányítója, mert ez tartja fenn és „fűti” az életet a szükséges Fényfrekvenciákkal, életadó energiával és információval.
A tizenegyedik központ a Galaktikus csakra.💫 A tudatunk képes felkutatni a Galaxist, mert a Galaktikus csakrát bárhova el tudja küldeni a Tejútrendszerben. Ha összekapcsolódunk a galaktikánk intelligenciájával, tudatunk felfogja majd, hogyan működnek igazából a Fénycsoportok.
A tizenkettedik csakra összekapcsol minden létezővel a saját Galaxisunkon túl is...ez maga az Isteni és Istennői minőség átjárója.🕉⚜️
A felsőbb kozmikus csakráink felébresztésével egyre inkább képessé válhatunk a lenti képen ábrázolt csodára!
Az Isteni és Istennői minőségek tiszta tükröződésévé válhatunk fizikai testben élve...ami egyre inkább Fénytestté alakul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.