2020. szeptember 17., csütörtök

Kedves Cobra Csoport!

Írta: Nagy Mara Katalin
💖
A következő sorok Nagy Mara Katalin tollából származnak. Fogadjátok szeretettel! ❤ Hálásan köszönjük Katának a lelkesítő szavakat ezekben az embert próbáló időkben. 🙏💖✨

✨🌍💖Kedves Fénymunkások, Fényharcosok! 
Különleges időket élünk. Mondhatni fantasztikus időszak az, amiben vagyunk. Még ha a külvilág nem is ezt mutatja, vagy szeretné elhitetni velünk. Mindaz, amikről Cobra már évek óta ír és tájékoztat minket, az egyre inkább megmutatkozik mindannyiunk számára. 
Azt gondolom sokan érzitek, hogy egy olyan folyamatnak vagyunk az aktív résztvevői, ahonnan már nincs visszaút a “normálisba” - ahogy azt sokan nevezik -, hiszen már az sem volt az. Egy sokkal szebb világ vár ránk. Egy olyan világ, amiről csak álmodtunk. De ahhoz, hogy addig eljussunk még rengeteg mindennek kell a felszínre kerülnie és meggyógyulnia. 
Amiért ezt a posztot meg szerettem volna írni, az az, hogy felhívjam a figyelmét mindenkinek, aki ennek a csoportnak a tagja, hogy annak ellenére, hogy egyre nagyobb vihar és káosz csapdossa majd a partjainkat, legalább mi ne felejtsük el azt, hogy kik vagyunk és miért jöttünk ide és legfőképpen, hogy mi a küldetésünk. Ha van köztetek olyan, aki még erre nem jött rá vagy nem tudott teljes mellszélességgel ebbe beleállni, szeretettel ajánlom Eric Klein könyvét. Úgy hiszem, a Kristály Lépcső tartalmának és üzenetének minden Fénymunkás számára ismertnek kellene lennie. Fantasztikus látni, hogy mára már közel 300-an olvassák a könyvet és viszik a hírét a saját környezetükben. 
Nem tudom, hogy ti érzitek-e azt, hogy mennyire felgyorsult minden és rohamléptekben közelítünk a várva várt Eseményhez. Igen ám, de sokan azt gondolják, hogy az Esemény pillanata olyan lesz, mint egy varázsütés és másnaptól minden megváltozik és Aranykorra ébredünk. 
Sokan hiszik azt is, hogy ahhoz, hogy az Esemény megtörténjen, ránk nincs szükség. Ez nem igaz. Sőt! Cobra már évek óta készíti fel a felszíni lakosságot az Eseményre, akik nélkül ez nem történhet meg. Folyamatosan kihangsúlyozta mennyire fontos, hogy mindenki dolgozzon önmagán és ezt vegye nagyon komolyan. Miért? Azért, mert amikor megtörténik a Fényvillanás, akkor minden elnyomott trauma a felszínre fog kerülni. Mindenkiben. 
Nem lesz kivétel. 
El tudjátok ezt képzelni? 
Mindenkinek szembe kell néznie majd ezekkel a dolgokkal. Nem lesz más választása és ahhoz, hogy a felemelkedés megtörténjen, az emberiségnek gyógyulásra lesz szüksége. 
Ti azon szerencsések közé tartoztok, akik ezekről az információkról tudtok. Valójában minden információ (blog, konferencia, könyv), technika (meditációk, protokollok stb.), fejlett technológia (Tachyon kamra, Light Mandala stb.) a rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy felgyorsítsátok ezeket a tisztulási folyamatokat, megerősítsétek az immunrendszereteket és a fizikai testeteket is felkészítsétek és harmóniába hozzátok az Esemény rezgésével. 
A kérdés csak az, hogy meg is teszitek-e és használjátok-e mindazt, amiket ő kínált a számotokra, vagy csak információt gyűjtötök és passzívan várjátok az újabb bejegyzéseket. Feltettétek-e már magatoknak a kérdést, hogy miben változott az életetek mióta ebben a csoportban vagytok? 
Hogyan járultok hozzá ahhoz, hogy az Esemény minél hamarabb megtörténjen?
Ahhoz, hogy minél többen ébredjenek? 
Ahhoz, hogy tartsátok a fényt? 
Ahhoz, hogy kinyilatkoztassátok a szabad akaratotokat és éljétek azt? 
De legfőképpen, hogy gyógyuljatok és emeljétek a rezgéseteket? 
Mennyire épültek be ezek a dolgok a mindennapjaitokban? 
Vagy titeket is ugyanúgy beszippant mindaz a sötétség és irányítás - ami ránk zúdul nap mint nap - mint bárki másra ezen a bolygón? 
Nem tudom hányan érzik azt közületek, hogy mekkora a felelősségünk ebben a folyamatban. Tudjátok, hogy ez egy megismételhetetlen időszak. 3 ciklus lezárulása egy időben. Fel sem tudjuk fogni... Tehát emlékezzetek Kedvesek, hogy ti mind Fénylények vagytok és azért vagytok itt, hogy az emberiségnek segítsetek, hogy szolgáljatok. Ne várjátok a megmentő seregre! 
A halogatás és a kifogások ideje lejárt. 
Dolgozzatok magatokon és AKTÍVAN álljatok bele a küldetésetekbe. 
Itt az idő, hogy mindenki visszatérjen a szívébe, szeretettel nézzen az embertársaira, fogja meg a kezüket és tartsa a fényt minden körülmények között! 
Mi vagyunk az ESEMÉNY! 
Victory of the Light! ✨🌍💖


Kép:
 "TE EGY MULTIDIMENZIONÁLIS LÉNY VAGY. A Bolygón lévő energia hív mindannyiunkat, hogy emeljük a rezgésünket. Itt az idő, hogy a spirituális evolúció új szintjére lépjünk....RÁÉBREDEK A KÜLDETÉSEMRE"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.