2020. szeptember 17., csütörtök

Jelentés a fejleményekről

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/09/progress-report.html

Fordította: MCCS

Meditációinkkal sikerült némileg stabilizálni az Esemény felé vezető pozitív utat.

Néhány nappal az augusztus 31-i egzakt Eris-Plútó heliocentrikus kvadrát meditáció előtt felhőhajók és ritka többszörös szivárványok jelentek meg Tajvanon:



A Naprendszer, a Hold (Lunar) pályán túl már belép a Vízöntő Korba, mivel ott az elsődleges anomália maradványai már eltávolításra kerültek. Az Angyali Fény energiák erőteljes beáramlása most megtapasztalható mindenhol a Naprendszerben és azok az emberek akik érzékenyek az energiákra, képesek kapcsolódni hozzá.

A drákó flotta kitisztítása a tervek szerint halad és a Fényerők azt kommunikálták, hogy egy drákó idegen invázió valószínűsége most kevesebb mint 1%, egy hamis illuminati földönkívüli invázióé 7%, egy USA-Kína háborúnak 9%, míg az amerikai polgárháború valószínűsége marad 35%-os.

A Mjölnir technológia, amit a Fényerők használnak tulajdonképpen egy kvantum ágyú technológia, mely egy erős skaláris mezőt bocsát ki a kvantumhabon keresztül és az anyag minden hullámformáját a kvantum szuperpozicionált állapotból a fizikai megnyilvánulásba kényszeríti. Ez minden drákó hajót fizikailag látható megjelenésre kényszerít, majd a Galaktikus Konföderáció azonnal megfékezi őket, személyzetük pedig eljárás alá kerül a Ganümédész osztályozó létesítményében:

Magyarul itt olvashatsz róla: http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/a-ganumedesz-portal.html


A Mjölnir anyahajók egy gigantikus dodekaéderben helyezkednek el pontosan a Holdpályán túl és erős Mjölnir energiamezőt bocsátanak ki a Föld felé.

A drákó flotta kitisztítása közben a Fényerők sok túszt mentettek meg, közöttük a Galaktikus Konföderáció több kulcsfontosságú parancsnokának ikerlelkét. Azokat a parancsnokokat azzal félemlítették meg a drákóiak, hogy az ikerlelküket megkínozzák, ha a parancsnokok nem működnek együtt velük, és a drákóiak így szabotálták a Fényerők sok tervét. Így voltak képesek a drákók rengeteg késlekedést, visszaesést előidézni és ez az oka annak, amiért a koronavírus járványt nem lehetett megállítani januárban és februárban.

Ezeket az ikerlélek túszokat kiszabadították és a megalkuvó parancsnokokat a Naprendszeren kívülre, a Konföderációs anyahajókra vitték, ahol gyógyításban részesülnek, hogy utána a lehető legnagyobb mértékben helyrehozzák az általuk okozott kárt.

A kompromittált parancsnokok voltak felelősek az elmúlt években a legtöbb álhír terjesztéséért is sok Fénymunkás csatornázásán keresztül. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a legtöbb csatornázó forrása nem megbízható. A másik ok az, hogy ezen Fénymunkások hitrendszere szerint ők mindent tudnak, és hozzáértően nyilatkoznak, míg a valóságban többnyire fogalmuk sincs. A harmadik okot már számtalanszor elmondtam: a sötét erők beszivárogtak a Fénymunkás közösségekbe.

Most, hogy ezt az alapvető szabotázst felfedték, a Fényerők sokkal hatékonyabban tudnak előre haladni sokkal kevesebb késlekedéssel. Miután eltávolítják a drákó flottát, szisztematikusan elkezdik az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC: Illuminati Breakaway Complex) kitisztítását:

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Magyarul itt: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/01/mjolnir-muvelet.html

A cabal tagjainak nagy többsége az IBC-n belül és a felszínen is honosított drákói, ami azt jelenti, hogy a Draco csillagrendszerből jöttek sok ezer évvel ezelőtt, majd elkezdtek a földi reinkarnációs ciklusba leszületni úgy, hogy emberi fizikai testekbe inkarnálódtak, miközben megtartották a drákó energia testeiket.

Most sikertelenül akarják létrehozni a saját Újraindítási (Reset) verziójukat és technológiai disztópiába (valamilyen, a jelenleginél rosszabb világ, társadalom víziója) taszítani ezt a bolygót:

https://www.natureofhealing.org/luciferase-id2020-system/

https://benjaminfulford.net/2020/09/14/worldwide-5g-genocide-starting-in-october/

Sikertelenül akarják a koronavírus új, mutálódott változatait is elterjeszteni:

http://tapnewswire.com/2020/09/covid-is-indeed-bollocks-but-gates-bio-terrorism-has-not-done-its-worst-yet/

Végre megvan a szilárd tudományos bizonyítéka annak is, hogy a covid-19-et laboratóriumban hozták létre:

https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab

Szeptember 21-én arra használják a közelgő Szaturnusz Chariklo együttállást, hogy annyi lezárást idézzenek elő világszerte, amennyit lehet, úgy, hogy a PCR koronavírus tesztekkel visszaélnek és mesterségesen feltornázzák a koronavírusos esetek számát:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

Ohioban és Quebecben, a lezárási helyzetek segítségével, elkezdték tesztelni, hogyan reagálnának az emberek a FEMA táborokra:

https://theohiostar.com/2020/09/04/ohio-fema-camps-still-more-questions-than-answers/

https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/

Érthető, hogy az emberek tiltakoznak ellene:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099

És általában a lezárások ellen is, mint például ezen a hatalmas tüntetésen Berlinben:

https://healthimpactnews.com/2020/robert-f-kennedy-jr-speaks-to-hundreds-of-thousands-at-berlin-rally-in-germany-for-freedom-and-peace/

https://www.instagram.com/p/CEkEzIZHaTx/

Ez a tüntetés, fontos győzelem volt a sötét erőkkel vívott okkult háborúban, mivel elkezdte gyógyítani az úgynevezett porosz negatív idővonalat:

A fő tüntetés Berlinben a Nagy Csillag téren (Der Große Stern) zajlott, melynek közepén a Győzelmi Oszlop (Die Siegessäule) áll:

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

Magyarul itthttps://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C5%91zelmi_oszlop_(Berlin)

és itt is: https://www.kozterkep.hu/10899/gyozelmi-oszlop

Az oszlop tetején, a Győzelem Istennő nagy szobra található, amely a berlini Istennő Örvény közepe. Ezt az örvényt újraaktiválták a tüntetés alatt és elkezdte a porosz idővonal gyógyítását:


A porosz idővonalat sötét porosz okkultisták indították el a XIX. század elején és egy disztópikus, lélektelen, technológiai civilizációt képzeltek el Poroszország uralmával. Ez az idővonal felelős a náci titkos űrprogramért, melybe beletartozik az Új Berlin (Neu Berlin) földalatti bázis az Antarktiszon (ami most az IBC kezében van), valamint a Sötét Flotta létrehozásáért.

A jezsuiták most bábjukat használják, Soros Györgyöt.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/vatican-coup-george-soros-funds-jesuit-ngos-1-7-million/

Hogy színes forradalmat hozzon létre az Egyesült Államokban.

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=3506

https://americanmind.org/essays/the-coming-coup/

https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/12/americas-color-revolution/

https://unlimitedhangout.com/2020/09/investigative-reports/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

Másrészről Trump alkalmazhatja a Lázadási törvényt, hogy mindezt megakadályozza:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html

A Pozitív Katonaság talán igen, talán nem fog élni a Lázadási törvénnyel, hogy röviddel a választások után beindítsa a Delta Opciót:

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html

Magyarul itt: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/11/delta-opcio.html

A jezsuiták polarizálni akarják a felszíni lakosságot, hogy bálványozzák vagy gyűlöljék Trumpot:


A Trump felé irányuló érzelmi fűtöttség energiáit eszközként használják ahhoz, hogy polgárháborút szítsanak az Egyesült Államokban. Ezért a Fényerők azt kérik, hogy mindenki törölje akár a pozitív, akár a negatív érzelmi fűtöttségét Trumppal kapcsolatban és higgadtan, racionálisan figyelje a helyzetet és próbáljon annyi Fényt rakni bele, amennyit lehetséges.

És küldjön szeretetenergiát az állatoknak:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

Magyarul itt: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/meditacio-azert-hogy-szereteto.html

Kapcsolódjon a szépséghez:

https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/

Vagy olvassa el ezt a könyvet:

https://oceanoflove.info/the-book/

Magyarul egy pár szóban a könyvről itt: https://oceanoflove.info/a-konyv-magyarul/?fbclid=IwAR02JGti0EWtIcmABIhn8NqvL08quRAcLuiyfdT-A4HiHarsrF1RNq3fc-c

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.