2020. szeptember 8., kedd

Oltások, maszkok, tüntetések

 Írta: Réder Ágnes 

Kedves Cobra Csoport!
Személy szerint ezt tudom válaszolni a különböző kommentekre, melyek a tüntetéssel kapcsolatban érkeztek Czékus Viki posztjára:
Lehet vitatkozni Dr. Gődény személyén, de van a csoportban valaki, aki szervez ilyen jellegű tiltakozást, és jobban rálát a témára, jobban összehozza, mint ő? Mert teljes mellbedobással támogatni fogjuk, de akkor légy szíves, állj elő, hogy legyen kivel összefognunk.
Ez az új-zélandi fiatalember az éppen futó tüntetéséket teszi fel a profiljára, amik a Földön jelenleg zajlanak, érdemes legörgetni. Kb. 40 tüntetést számoltam össze augusztus végén.
Részemről ez nem is arról szól, hogy kell-e maszkot hordani, vagy nem… belegondoltatok abba, hogy januártól már jönnek az első oltások? Amit kevesebb, mint egy év alatt hoztak össze, kutatással és három fázisos önkénteseken végzett teszteléssel együttvéve?

Ehhez képest Balázsék műsorában Dr. Boldogkői Zsolt az MTA-tól (aki szintén oltáspárti és tart a járvány súlyosságától) ezt mondta a covid oltásról:
„Igazából 3-4-5 évről van szó [a vakcinakutatásról beszél általában], de hogyha nagyon bevadul ez a vírus, akkor – hogy mondjam – hamarabb is ki lehet hozni ilyet [oltást], ami azt jelenti, hogy a mellékhatásokat nem tudjuk pontosan, és azt sem tudjuk… a hatásosságot sem tudjuk pontosan belőni. Tehát hogyha hamarabb hozzuk ki, akkor, akkor, akkor nem biztos hogy olyan hatásos, lehet, hogy egy kicsikét nagyobb lesz a mellékhatása.”
Mindenki ráakadt Bill Gates-re (na mondjuk van is miért), de mellette több tucat oltóanyagot kutatnak jelen pillanatban, amelyek esélyesek lehetnek befutónak. Köztük olyan típusút, melyet emberek eddig még nem kaptak:
Bill Gates pedig rögtön többszöri oltást hangoztat, szerinte egy nem lesz elég:
Ugyanakkor:
Van kérdés???
Nem mondom, tényleg, hogy mindenkinek az a dolga, hogy vonuljon utcára. (Nem ártana végre megtanulni odafigyelni arra a bizonyos belső vezetésre. Olyan sokat hangsúlyozzuk itt a Csoportban.)
Azért írtam le ezeket, hogy lássátok, mi a tét. Tényleg ezt akarjuk, nemcsak magunknak, a gyerkőceinknek is? Vagy végre kimondjuk, minél többen, összefogva, hogy NEM?
Lehet, hogy sok Fénymunkásnak az a dolga, hogy fénnyel, szeretettel borítsák be a tüntetéseket az otthonukban meditálva, de aki úgy érzi, hogy ott a helye, az támogassa a megmozdulásokat fizikailag is (Demonstráció a normális életért 9.11.)
Az esemény facebook oldala: 
És egy videó róla:

Ölelek mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.