2018. június 10., vasárnap

Budapesti Felemelkedés Konferencia, Cobra és a Fényerők vezetésével - 2. rész 2018.04.15.

Az összeállítás Felipe Pinto (https://prepareforchange.net/2018/05/16/notes-of-the-budapest-cobra-ascension-conference-april-2018/), Monique Liem, Irene Li, Maria Farkas és Mimi Hambas jegyzetein alapulnak.
Fordította: Takács Anikó, Réder Ágnes és Rácz Anita
Összeállította: Steve
2018. április 15.
MANIFESZTÁCIÓS FOLYAMAT
A manifesztáció törvénye
A manifesztációs folyamat a kulcsa annak, hogy megvalósítsd, amire saját életedben vágysz, valamint bolygószintű küldetésed. Az eddigi összes információ, mint pl. "A Titok" és ehhez hasonlók, hiányosak, ami sok frusztrációhoz vezetett. A kulcs a manifesztációs folyamatról szóló teljes információban rejlik.
Cobra tudja, hogy az Esemény manifesztálva lesz. Nem lehet nem manifesztálni. A manifesztációs folyamat univerzális fizikai törvény.
A manifesztációs folyamat 3 lépésből áll, és ennek a 3 lépésnek az ismétlésével bármit manifesztálhatsz. Időbe telhet, mivel a 3D-ben vagyunk. Ugyanazon az elven alapszik egy csésze kávét, vagy az Eseményt manifesztálni, csak más az alkalmazás területe és az idő, amit igénybe vesz.
1. DÖNTÉS
Ez a legfontosabb lépés. Ez a szabad akarat tükröződése. Isteni lény vagy, szabad akarattal rendelkezel, és ez a szabad akarat az Univerzumodban a törvény, a külső valóságnak ezt kell követnie. A valóságunk az összes múltbeli döntésünk manifesztációja, amelybe mindenki beletartozik.
A kollektív valóság annak a szabad akaratnak a kombinációja, melybe mindenki beletartozik, beleértve a chimera csoportot, az illuminátusokat, a nem felébredett tömegeket és a Föld felébredett embereit.
Az a probléma a legtöbb emberrel, hogy nem hoztak világos döntést szabad akaratukból. Nem világos számukra a szabad akaratuk. Megadják magukat bárminek, ami az életükbe érkezik.
És az a probléma, hogy az embereknek nincs szabad akaratuk, vagy döntéseik, feladják a szabad akaratukat, ezért van a sötét erőknek ekkora hatalmuk. A Rothschildok 250 évvel ezelőtt dolgozták ki a terveiket, és tudták, hogy csak az ük-ükunokáik fogják látni az új világrendet, mégis a döntésük, a szabad akaratuk olyan erős volt, hogy majdnem manifesztálódott.
Az emberek nagy többsége csak mások szabad akaratát követi anélkül, hogy megkérdőjeleznék, hogy az megfelelő-e számukra. Ezért van most ekkora zűrzavar. Túl sok a követő, nincs elég olyan ember, akik személyes, egyéni döntéseket hoznak.
Ha elég egyértelmű a döntésed, nagyon erős leszel. Elkezdesz tisztán látni. Ez nagyon fontos, sőt kritikus ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amire az életedben vágysz.
Mit akarok valójában?
Mik a döntéseim?
Hol kell NEMet mondanom?
Hol állítom fel a prioritásaimat?
Hol kötök kompromisszumokat és nem tisztelem magam?
Ahhoz, hogy tisztán lássunk, az kell, hogy teljes mértékben őszinték legyünk magunkkal. Ha hiányzik az őszinteség, nincs tisztánlátás sem. Világos és tömör tisztánlátás nélkül nem valósíthatjuk meg valódi vágyainkat.
- Őszinteség - Tisztánlátás - Egyértelmű döntés
Amikor egyértelműen elhatároztad magad, tiszta, mik a prioritások, világosan döntöttél, akkor a szabad akarat gyémántként ragyog...és a valóságnak igazodnia kell ahhoz a döntéshez, az egész Univerzumnak.
Egy szabad akaraton alapuló egyértelmű döntés erős, energiát sugároz, amely mágnes módjára kezd el embereket, lehetőségeket és tudást vonzani hozzád, hogy segítsen neked a manifesztációban. A körülöttünk lévő valóságnak alkalmazkodnia kell ehhez a döntéshez. Az egész univerzum át fogja magát rendezni. Hullámok keletkeznek körülöttem, amikor meghozok egy döntést. Ha képes lennél látni az energiákat, láthatnád az energiaáramlás teljes átrendeződését magad körül, mert az energia az új mintához igazodik. Ez valóban egy nagyon erős eszköz.
Alapvető blokkok, melyek megállítják az egyértelmű döntést:
- Implantátumok
- Szüleinktől való elvárások
- Társadalmi elvárások
- Amikor veszélyeztetjük szabad akaratunkat, hogy másokhoz igazodjunk vagy mert azt akarjuk, hogy elfogadjanak minket.
Ha elkezdünk az igazságunkhoz rendeződni, szembe kerülünk szüleink és a társadalom elvárásaival. Meg kell hoznunk egy döntést ebben a pillanatban, hogy mire is vágyunk igazán és el kell engednünk mások elvárásait. Tiszteletben kell tartanunk igazságunkat, a küldetésünket. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy mások mit gondolnak rólunk, vagy hogy hogyan érzékelik tetteinket.
Ha egyértelmű manifesztációs folyamatot akarsz, meg kell szüntetned kompromisszumaidat.
Minden egyes kompromisszum energiablokkot hoz létre a manifesztációs folyamatban.
A mátrix oly módon lett felépítve, hogy elhitesse velünk, hogy csak kompromisszumokkal tudjuk elérni, amit akarunk. Elhiszed, hogy önző dolog bármit is akarni az életben és hogy mit is akarsz valójában, az nem számít. A manifesztációs csatorna megtisztítása tehát eltávolítja a kompromisszumokat. Az életed olyanná válik, mint egy gyémánt, mint egy kristály.
Ha egyértelműséget akarsz, el kell távolítanod a kompromisszumokat az életedből. Vagyis ne fogadd el azt az állást, amitől nyomorultul érzed magad, csak azért, hogy pénzt keress. Ne hazudj csak azért, hogy alátámaszd a mondanivalódat! Ne tegyél valamit belső lényeddel szemben, csak azért, hogy valaki mást boldoggá tegyél.
NE KÖSS KRITIKUS KOMPROMISSZUMOKAT!
(olyan kompromisszum, hogy pl. melyik filmet nézd meg a barátoddal, megengedhető)
A szabad akarat akkor válik kristálytisztává, amikor minden szinten őszinték vagyunk magunkhoz. Elengedjük mindazt, ami ellenállást okoz bennünk és tiszta csatornával rendelkezünk ahhoz, hogy manifesztálódjanak vágyaink.
2. BEHÍVÁS
Használd a képzeleted, a képzelőerőd, imáidat, érzelmi energiádat és szavaidat, amivel elkezded a manifesztációs folyamatot. Hívd be, amire vágysz, úgy, hogy legmagasabb aspektusodat, ÉN VAGYOK jelenlétedet és a Forrást használod fel arra, hogy végigkísérjenek a teremtéseden.
Szólítsd fel vezetőidet és angyalaidat, hogy segítsenek.
Ha nem egyértelmű számodra, hogy mit is akarsz, fantáziálhatsz róla részletesen; de ne legyen üres fantázia. Érzelmekkel, egyértelműséggel és részletekkel teli legyen.
Használd a képzeleted manifesztációd eszközeként. Fókuszálj erre amennyire csak tudsz. Engedj el minden kételyt vagy félelmet. Bíznod kell abban, hogy az Univerzum elhozza neked. Ha kételkedsz, blokkot teremtesz. Ne beszélj erről olyanoknak, akik negatív energiát rakhatnak a folyamatodba. Ne mondd el senkinek és ne engedd, hogy megzavarják.
Ha gyakorlod ezt a folyamatot, nagyon sok mindent tudsz manifesztálni. Kell, hogy legyen egy mélyebb ok mögötte, egy erős cél, egy egyértelmű küldetés.
Ez bármi lehet az egyes emberek számára, függetlenül attól, hogy mit mond a társadalom.
A "küldetés" azt jelenti, hogy mélyen szenvedélyes vagy valami iránt, amit akarsz, jobban, mint bármi más iránt a világon. Ez az a dolog, amit mindenek felett csinálni akarsz.
A képzelet a térkép a valódi Küldetésedhez.
3. FIZIKAI TETT
Ha nincs fizikai tett, semmi sem fog történni. Használd az érzelmi folyamatod, annak érdekében, hogy egy tiszta energiamintát teremts arról, amire vágysz, hogy megteremtsd. Amint úgy érzed, hogy ezt energikus módon megtetted, fizikai akcióba léphetsz, hogy így segíts abban, hogy manifesztálod, amire vágysz. Biztosnak kell abban lenned és bíznod kell abban, hogy az az energia, amit megteremtettél a vágyott manifesztációdat illetően, "konkrét" benned. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben bízol abban, hogy az Univerzum el fogja azt hozni számodra. Csak akkor van itt az ideje a fizikai tettnek. Ha nem hiszed el, akkor blokkolni fogod a folyamatot.
- Döntés - Behívás - Tett
Ismételd meg ezt a folyamatot amennyiszer csak szeretnéd. Létrehozhatsz egy vizualizációs táblát is vagy le is írhatod, hogy néhányszor elolvasd a nap során. Lerajzolhatod az ideális valóságod. Ne szabj ki időhatárt minderre, mert az Univerzumnak megvan a saját időzítése arra, ami manifesztálódni fog. (Cobra megkért minket, hogy vegyünk elő egy darab papírt és írjuk le vagy rajzoljuk le azt, amire igazán vágyunk, hogy megteremtsük és fókuszáljunk erre néhány percig erős energiával.)
AZ ESEMÉNY MANIFESZTÁLÁSA
Emberek ezrei olvassák a blogomat naponta, de csak kevesen lépnek a tettek mezejére. Legtöbbjük csak várja a friss bejegyzéseket. Azt javaslom az embereknek, hogy tegyenek valamit, még a következő bejegyzés előtt. Nem követőkre van szükségem, hanem egy csoport társteremtőre, egy közös vízióra az Esemény manifesztálására, mert mindenkinél ott van a puzzle egy pici darabja.
NE ADD FEL!
Addig ismételd a folyamatot, amíg a döntésed manifesztálódik! Gyakorlással egyre jobbakká válhatunk a manifesztálásban. A manifesztáció időt igényel a 3D-ben, ez nem az 5. dimenzió szupravezető valósága. Ha kávét szeretnél, az 5 perc, egy ház, éveket igényel. Amint nem tartod fenn az energiákat, megszakítod az áramlást, és nem fog semmi történni. Három év egy házért, tarts ki az áttörésig, soha, soha, soha ne add fel, és ha elesel, akkor is csináld addig, mígnem megtörténik.
Ehhez időre van szükség; ha nem tartod a víziót, blokkolod a manifesztációt.
Az Eseményért tett fizikai lépések: terjeszd az igét, ültesd el a vízió magjait. Sokan szeretnék az Eseményt, de nem tudnak a létezéséről. Ugyanezt az elképzelést közöld zenén, videókon, művészeten keresztül. Az emberi cselekvés bármely területe lehet az Esemény visszatükröződése. És az emberek akarni fogják, és nem fogják kevesebbel beérni.
Az egyetlen dolog, amit a sötét erők tehetnek, hogy tesztelik a döntéseidet, kutatják a kétségeidet, a félelmeidet és bizonytalanságaidat, és ezeket megtámadhatják. De azokban az esetekben, amikor a döntésed abszolút világos és tiszta, akkor nem tehetnek semmit, a szabad akaratot nem lehet megváltoztatni. De támadni fogják a körülötted lévőket, az ő bizonytalanságaikat, félelmeiket, gyenge pontjaikat és fizikai betegségeiket, ez viszont már az ő döntésük, hogy megtisztítják-e ezeket. A sámánok tudják (ez a személyes átalakulás eszköze, egy katalizátor).
Minden arkhón egy tesztelő és rendkívül kellemetlenek tudnak lenni, de míg el nem tűnnek, addig rávilágítanak a gyenge pontjainkra.
St. Germain támogatja mindannyiunk számára a manifesztációs folyamatot. Kapcsolódjatok hozzá, hívjátok be őt. Azt akarja, hogy az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel (Felsőbb Én, szabad akarat szikrája) legyünk. Ő az Én Vagyok Jelenlét, a Felsőbb Én Isteni Akaratának tanításait terjesztette, és ő az, aki mesterévé vált a manifesztációs folyamatnak.
Az alkímia valódi titka az Isteni nász a lélek és a külső valóság között.
Mi alakítjuk ennek a bolygónak a valóságát. Hatalmas erők segítenek a bolygón túlról és a föld alól. Ne félj tehát kérni.
A VALÓSÁG FORMÁLÁSA
A manifesztációs folyamat során elkezded megformálni a teret és az időt, melyek nem szilárdak, hanem formálhatóak, alakíthatóak. Az idő és a tér alkalmazkodik Isteni jelenlétünkhöz. Gyorsan alkalmazkodik ÉN VAGYOK jelenlétünk legerősebb akaratához.
A fizikai anyag szubatomi részecskékből áll, amelyek szilárdnak tűnnek (álló hullám). Ez létrehozható technológia, vagy a tudat által. A valóság, legegyszerűbb módon, a figyelem által formálható, alkalmazhatod a figyelem törvényét manifesztálásra, és ezt felhasználhatod a jólét manifesztálására is.
A valóság formálásának legkönnyebb módja a figyelmed. A törvény úgy szól, hogy amire a figyelmed irányítod, az fog megnövekedni a realitásodban.
Tudom, hogy sokan küzdenek anyagi problémával. Elméletileg nagyon könnyű pénzt manifesztálni. Jó gyakorlat erre, ha veszel egy ezüst érmét (15 Euro). Tartsd ezt az érmét magadnál - a zsebedben vagy a táskádban. Vidd magaddal mindenhova, ahova mész. Fókuszáld figyelmed erre az érmére minden nap, így az manifesztálni fogja a következő érmét, majd a következőt. Tajvanon volt valaki, aki ezt tette és 221 darab ezüst érmét manifesztált.
Vagy használj arany érmét. Manifesztálj egy másikat, majd egy aranyrudat. Add el és vegyél egy házat. A Rothschildok is ezt tették. Egyre több és több lesz. Amire a figyelmed fókuszálod, az fog bővülni és növekedni a valóságodban.
Amikor tizenkét éves voltam, megvettem az első kristályomat. Arra fókuszáld a figyelmedet, amit manifesztálni szeretnél. A figyelmed egy manifesztációs örvényt hoz létre, és egy ponton átmegy egy portálon és megnyilvánul a fizikai síkon.
Megjegyzés: itt egy hölgy felállt és elmondta, hogy szeretne 200 Eurot manifesztálni, hogy eljusson a Galaktikus Szeretet Partyra. Cobra kért egy kalapot, ami körbejárt és az emberek adakozhattak. A hölgy csak elmondta a csoportnak, mit szeretne és az manifesztálódott.
Örvényt támogató mező: rajzolj le mindent, amit szeretnél az életedben, vidd haza és az manifesztálódni fog. 20 évvel ezelőtt csináltam az első képemet, és 10 évvel ezelőtt manifesztálódott. A második képem része volt egy út a sztratoszférába. Már ezen is túl vagyok. A 3. Plejádi hajóval való kapcsolatfelvételt tartalmaz. Ne szabj magadnak határokat.
Jelenleg a sötétség egy gyors "demanifesztációját" tapasztaljuk, amely 25.000 évvel ezelőtt kezdődött akadály nélkül.
Minden gondolat, minden tett hullámokat hoz létre a tudat végtelen mezején keresztül. Sokkalta nagyobb hatalommal bírsz, mint aminek tudatában vagy.
DEMANIFESZTÁCIÓ
Demanifesztációs filterről akkor beszélünk, amikor nemet mondunk valami olyanra, ami kompromisszumot teremt bennünk. Bármire használhatjuk, amit nem akarunk többé az életünkben. A döntést, amit meghozol és ami egy eltérő tapasztalás számára szab korlátlan határt, demanifesztációs filternek nevezzük.
Példa: az emberek mindig elkéstek a velem való találkozókról. Eldöntöttem, hogy 15 percig várok. Most már soha nem várok 15 percnél hosszabb ideig. Mivel nemet mondtam ennek a viselkedésnek, az emberek többé már nem késnek.
Ha az emberek kiabálnak veled, dönthetsz úgy, hogy "Nem fogom engedni senkinek soha többé, hogy kiabáljon velem." Vigyázz, mert tesztelve leszel. Ha a döntés elég erős, a főnököd abba fogja hagyni a kiabálást, mert tudat alatt érezni fogja a döntésed. Vagy az is lehet, hogy ott kell majd hagynod a munkahelyed a negatív körülmények miatt. Előbb utóbb fel fog bukkanni egy jobb munkahely, mert a döntésed arról szólt, hogy több harmónia legyen, veszekedés nélkül.
Ez mindennel működik: "NEM - ez nem fog többé megtörténni!"
A demanifesztáció folyamata is ugyanazokból a lépésekből áll: Döntés - Behívás - Tett
Néha a demanifesztáció könnyebb.
25000 évükbe került a sötét erőknek, hogy felépítsék ezt a börtönt, és szinte senkinek sem volt ez ellen kifogása. Az emberek egyszerűen beleegyeztek, és elfogadták az életet olyannak, amilyen. Most viszont egyszer csak ellenszegülést tapasztalnak a másik oldalról, mert a mi kollektív döntésünk erősebb, mint a sötét erőké. A szabad akarat erősebb. Nem lesz 25000 évre szükségünk ahhoz, hogy semlegesítsük az ő manifesztációjukat. Sokkal kevesebb időre lesz ehhez szükségünk. A manifesztáció expressz tanfolyamán veszünk részt.
Hogyan távolítsd el az életedben lévő támadásokat? Egyszerűen mondj nemet. Én is így élem túl ezt az egészet. Jelenleg sokan szeretnék, ha halott lennék. Viszont nem fogják tudni ezt manifesztálni, mivel ez nem tartozik a valóságomhoz. De kis dolgokkal is működik.
Ennek folyamata: - Hozz meg egy döntést, vizualizáld, hogy megszűnik a probléma. - Cselekedj: szólj másoknak. Néha elég egy döntés és a helyzet kialakul.
MIÉRT OLYAN ERŐSEK A MANDALÁK?
Használhatunk szakrális geometriát arra, hogy harmonizáljuk manifesztációs és demanifesztációs folyamataink tényezőit. A szakrális geometria tudománya egzakt tudomány. Isteni akaratunk felerősítésére használhatjuk.
A haladó manifesztációs folyamat fényt és hangot használ a folyamat erejének növelésére.
Bindu (a mandala közepe) - Isteni akarat. Amint meghoztuk a döntést, az Isteni akarat mindig szakrális geometriát hoz létre a tér-idő struktúrában a felsőbb síkokról.
Amikor a körülötted lévő tér-időt formálod, az arra készteti az Univerzumot, hogy alkalmazkodjon az akaratodhoz. Helyezz egy képet arról a mandala közepébe, amit manifesztálni kívánsz az életedben. Ez rohamosan fel fogja gyorsítani a manifesztációs folyamatot. Az lenne a legideálisabb, ha egy tachion kamrába helyeznéd el ezt, ami még jobban felgyorsítaná a folyamatot, vagy ha folyékony nitrogént tennél a tachion kamrába vagy lézer rendszert, stb. Használj fel minden számodra elérhető eszközt, hogy felgyorsítsd a folyamatot. (Tachionizált kristályokat is el lehet helyezni a kép fölé, amit meg kívánsz teremteni és amit a mandalába tettél.)
Ha őszinte vagy magaddal, mindig összhangban leszel a legmagasabb céloddal. Tiszta energiacsatornát fogsz teremteni, amely gyorsan manifesztálni fogja szándékaidat.
GALAKTIKUS SZERETETHULLÁM
Ez az Esemény legfőbb indítéka. A Fény Galaktikus Szeretethulláma át fogja transzformálni a Naprendszert és a bolygót. Növelni fogja az intenzitását. Mikor eléri a bolygót, drasztikusan át fog mindent alakítani. Keresztül fog menni a Föld legfelébredettebb embereinek energiamezőjén és testén.
Már 2018. január 27-én elindították a Plejádiak a következőket, amikor elkezdődött az új idővonal. A Plejádi flotta nagyon aktívan készíti fel a legfelébredettebb egyéneket ettől az időponttól - energiamezőjükön és testükön keresztül.
Ez az új idővonal egyik aspektusa (első része), amit Cobra nem tehet közzé. Ez a rész azt jelenti, hogy a legfelébredettebb, leggyógyultabb, legintegráltabb emberek elkezdik közvetíteni a Galaktikus Szeretethullámot az energiamezőjükön keresztül.
A legfelébredettebbek lesznek a beindítók vagy katalizátorok és rajtuk keresztül az egész társadalom egy változáson fog keresztülmenni. A konferencia fő célja az volt, hogy felébressze azokat, akik készen állnak arra, hogy lehorgonyozzák ezt az új Galaktikus Szeretethullámot.
Ha készen állsz, engedélyt adhatsz arra, hogy megkapd ezeket az új energiákat (csendben, csak gondolatban). Ezután közvetlenül kapcsolatba fognak veled lépni (telepatikusan, energetikai szinten). Ez egy személyes tapasztalat lesz. Mindannyiunkkal és mindannyiunkon keresztül fognak dolgozni, hogy felkészítsenek minket az Eseményre.

AZ ISTENNŐ VISSZATÉRÉSE
Az Istennői energia az Abszolút vagy a Forrás feminin aspektusa. Ennek a szeretetnek az energiája ismétlődő energia. Ez az energia teremti a teret a Teremtés számára. Nagyon erős és ezért a sötétek nagymértékben elnyomták.
Amikor az Istennői energia elkezd felébredni, az a kontroll végét jelenti, mert az Istennői energia az EGY tökéletes tükörképe. Amikor ez a tükörkép tökéletes, az Egy/Forrás elkezd manifesztálni. És semmi sem állíthatja meg.
Az Istennő energiának sok aspektusa van.
Az Istennő Visszatérésének egyik fontos aspektusa a Rózsa Rendje. Ez egy ősi misztériumiskola, melyet a Központi Faj hozott a Földre, Atlantiszra.
Egy bizonyos Istennő, aki a Központi Fajhoz tartozik és IONA a neve, eljött Atlantiszra és beavatott 12 papnőt az Istennő templomban. Generációról generációra közvetítették a misztériumokat. Az Istennő beavatása Egyiptomban, Görögországban Krétán, Sumériában, Rómában Olaszországban is megtörtént. A Templomosok, a Katharok, St. Germain, Cagliostro gróf mind beavatást kaptak az Istennő misztériumokra. Valamint a Fény sok titkos társaságában is megtörténtek ezek a beavatások.
Cobra 2 évvel ezelőtt kapta azt az üzenetet, hogy aktiválja a Rózsa Rendjét. Már sok csoport megalakult világszerte. (Magyarországon 2016. októberétől vannak rendszeresen, havonta Rózsa Rendje találkozók. - a szerk.)
Most azt az instrukciót kapta a Fényerőktől, hogy a Rózsa Rendje csoportok hetente egyszer találkozzanak fizikailag. Ők lesznek a Rózsa Rendje lehorgonyzói.
Cobra kihívta a konferencia 23 országának résztvevőit, hogy teljesítsék ezt a feladatot. Most megteremtjük a Rózsa Rendje számára a következő fázist a bolygón, létrehozva 23 horgonyt. Egy nagyon megható szertartás keretében a jelenlévő önkéntesek, akik válaszoltak a hívásra, megerősítették elkötelezettségüket. Egy kört formáltak Cobra körül a színpadon, miközben beavatta őket Isis istennő beavatásával. Mindannyiuknak nagyon megható élményben volt részük és elkezdtek énekelni/kántálni, hogy így fejezzék ki az Istennő jelenlétet, amit éreztek. Az egész terem a 270 résztvevővel könnyekig hatódott attól a gyönyörű Szeretethullámtól, ami belépett a terembe és mindannyiunkban lehorgonyozódott. Rendkívül erőteljes élmény volt és megtörtént az Istennő energia aktiválása a rácsba.
(Megjegyzés Felipétől: ez a momentum varázslatos volt, ez a momentum történelmi volt, éreztem attól a pillanattól kezdve, ahogy elkezdődött, nagyon erős misztikus energia töltötte be a teret.
Számos országból érkezett nők jöttek azonnal előre a színpadra, és egy kört alakítottak ki. A ceremónia Cobrával középen kezdődött , aki körbejárt, egyik kezét a feje fölé tartva, másikkal pedig - ahogy később elmagyarázták nekem - fénysugarat adott. Volt egy mélyen átható pillanat, amikor is a nők megfogták egymás kezét, és könnyedén dülöngélni kezdtek. Egy finom mantrát hallottam, amelyet még soha azelőtt, nagyon megérintett és kezdetben nem tudtam, honnan jön ez a hang. Ahogy később elmondták nekem, senki sem tudja, ki kezdte el, de olyan volt, mintha magának az Istennőnek az energiáját csatornázták volna. Annak a momentumnak olyan hihetetlenül erős energiája volt, hogy még most is érzem az energiát és az érzelmet. A nők pedig sírtak.)
Ezt követően Cobra elmondta nekünk azoknak a főpapnőknek a neveit, akik ugyancsak részt vettek és a fölöttünk lévő hajókról figyeltek minket:
Semjase, Manuela, Stara, Kelly, Enya, Lea, Sarah, Kelly (Ellenállási Mozgalom), Ashtara Athena és szeretett nővérünk, Isis Astara.
Ez az egész egy fölöttébb mélyen magható pillanat volt, amit Cobra úgy írt le, mint "Életküldetésének megkoronázása". „Egész életemben erre a pillanatra vártam! Ez a pillanat az álmaim megvalósulása”.
Ekkor mindannyian felálltunk és energiától vibrálva ismételtük, nagyon hangosan és nagyon sokszor: A Fény Győzelme! A Fény Győzelme! A Fény Győzelme!
Sokan még mindig érzik ezt a hihetetlen Istennői jelenlétet mindennapi életükben.
Minden Plejádinak erős kapcsolata van az Istennői jelenléttel. Ha egy egyén számára megtörténik a kapcsolatfelvétel, az egyénnek mind az Istennői, mind az Isteni energiákkal egyformán egyensúlyban kell lenni lényében, valamint a társadalommal is. Az Istennői jelenlétnek ott kell lennie ahhoz, hogy az emberi társadalom fel tudjon emelkedni és a Galaktikus Konföderáció tagjává válhasson.
Az Istennő energiája meg fogja változtatni mindennek a nézőpontját ezen a bolygón; a fizikai testben, a művészetekben és azt is ahogy kommunikálunk, kapcsolódunk egymással. Végül át fogja alakítani a társadalmat és fel fog készíteni minket az első kapcsolatfelvételre. A Rózsa Rendje csoportok fognak a Galaktikus Szeretethullám lehorgonyzóiként szolgálni szerte a világon és ki fognak terjedni a társadalomban. Kritikus időben vagyunk és ezekre a csoportokra nagyon nagy szükség van az áttöréshez és a bolygó általános egyensúlyához. Ettől kezdve a Rózsa Rendjének ez az egyik célja a sok közül. A férfiak nincsenek kizárva a Rózsa Rendjéből, ez nem csak egy női csoport, mindenki számára ott a lehetőség, hogy lehorgonyozza az Istennő energiát.
(A találkozót követően gombamód szaporodnak Európában a Rózsa Rendje csoportok. Magyarországon azóta hetente több találkozó is van, Kerepesen, Baján, Miskolcon, Győrött, Budapesten és hamarosan Kecskeméten és Siklóson is találkozók lesznek. - a szerk.)
LÉLEKCSALÁDOK
Léteznek más célok is, amiket most még nem lehet elmondani, bár az egyik, ami meg fog történni, az a lélekcsaládok újraegyesülése.
A lélekcsaládok azok az emberek, akik lélekszinten kapcsolódnak. Ezek a kapcsolódások az Új Társadalom, az Új Atlantisz alapján fognak formálódni. A régiből az újba való átmenet már elkezdődött. Most el fogom magyarázni az új társadalmunk három fázisát.
Történelem/evolúció
1. fázis: törzsi társadalom
2. fázis: fizikai családi társadalom (apa/anya/gyermek); ez több, mint 5000 évig tartott és ez a társadalom vérvonal eredetű. A hozzánk legközelebb álló emberek ugyanabból a vérvonalból származnak. Nem ez az alapja a Galaxis legtöbb lélekeredetű társadalmának.
3. fázis: A Lélekcsalád társadalom lélekszinten kapcsolódik. A fizikai családi társadalomból való átmenet 1945-ben kezdődött, a II. világháború végén, amikor a Galaktikus Konföderáció elkezdte ennek a lenyomatát kialakítani Ez vezetett az 1950-es években történt kapcsolatfelvételhez. Ugyanezek a lenyomatok vezettek a 60-as évekbeli szexuális forradalomhoz is, valamint a fizikai családok felbomlásához. Mindenki valami többre vágyik. 1950-ben 20%-os volt a válások aránya, míg ma 70%-os. Az emberek nem elégedettek a házasság régi modelljével. A II. világháború előtt a házasság szerkezetét gazdasági okok miatt hozták létre. A nők úgy voltak programozva, hogy csendben szenvedjenek. 1945 óta a nők kiállnak jogaikért és valami olyat keresnek, ami kielégítőbb. Ennek eredményeként a férfiak össze vannak zavarodva. Nem illenek bele a régi modellbe, de nem tudják még, hogyan illenének bele abba az új paradigmába, amely jelenleg alakul ki.
A férfiak számára a kulcs, hogy az új társadalom hőseivé váljanak az, hogy elkezdik követni a küldetésüket. Hogy tiszteletreméltó legyen és tisztelettel és szeretettel ölelje át az Istennő energiát. Hogy hagyja nyíltan kifejezni érzéseit és hogy sebezhető legyen, de ugyanakkor, ha szükséges, védelmező is. Az egyén férfi és női aspektusának egyensúlya rendkívül fontos annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsük és leföldeljük az új férfi mintát az új társadalomba.
Az új társadalom alapját a lélekcsaládok képezik. Az eddigi próbálkozások, közösségek kialakítására azért nem voltak sikeresek, mert a régi paradigmákon alapultak. A helyes út a lélekcsalád alapú közösség létrehozása, és ez idén januárban elkezdődött.
Az új paradigma egyetlen módon lesz hatékony, egy úgy látásmóddal. A 2018. januári új idővonallal egy új látásmód valósult meg. A Plejádiák aktiválják az összes Fénymunkást/Fényharcost, hogy felébresszék őket lélekjelenlétükre és felismerjék a lélekcsaládjukat, és elkezdjék egy új szinten létesíteni a kapcsolatokat, hogy kialakítsák az új társadalmat.
Ezen a konferencián mindannyian elkezdtünk egy új szinten kapcsolódni. Ennek a konferenciának az is az egyik célja, hogy hogy összehozza a lélekcsaládokat.
Cobra össze fog minket kapcsolni a lélekcsaládunkkal, hogy ráébredjünk lelkünk küldetésére - ez végül szét fogja repeszteni a mátrixot, önmagunk és a bolygó számára.
A lélekcsaládok tágabb tagjai például a közeli barátok vagy társak.
A lélektársak azok a lények, akikkel lényegesen mélyebb kapcsolódásunk van.
Az a legfontosabb, hogy az ellentétes neműek összejöjjenek egy Szentséges Egyesülés érdekében minden szinten (fizikai, érzelmi, spirituális szinten).
A testvér lélekcsalád olyan testvérek csoportja, akik nagyon hasonlóak hozzánk, és életünk során barátokká, társakká válnak. Mélyebb kapcsolódás a lélektárs kapcsolat, mely ellentétes polaritásokból áll, és azzal a céllal jönnek ide, hogy a fizikai síkról az érzelmi, és a mentális síkra egy szent egyesülést teremtsenek, hogy a küldetésüket együtt teljesítsék a felszabadulásért és a galaktikus szeretethullámért.
Egyéb lehetséges Lélektárs kapcsolódások:
Mély barátságok
Szülők/gyermekek
Azonos neműek különböző polaritással
Azonban az alapvető kapcsolódás az, amely azon férfiak és nők között van, akik azért jönnek össze, hogy az energiák Szentséges Egyesülését/Isteni Nászát teremtsék meg. Ez a legerősebb kapcsolat. Ez a legfontosabb kapcsolat, amely meg tudja teremteni az áttörést a planetáris felszabaduláshoz.
Az arkhónoknak nem tetszik ez az egyesülés és megakadályozzák a technológiájukkal a lélektársak találkozását, amely mindkét partnert beindítja arra, hogy konfliktusokat és félreértéseket teremtsenek.
Amikor a lélektársak mégis találkoznak, az egyik felet lekapcsolják, aki így nem lesz tudatában a lélektárs kapcsolódásnak, mivel a skaláris technológia kiváltotta a blokkolást. Ez az összetört szívek fő oka. Ez nem egy természetes folyamat. Ez az oka annak, hogy a lélektárs kapcsolatok megbuknak. Az arkhónok lezárták őket; vagyis egyszerű technológiai oka, nem pedig pszichológiai oka van a szétválasztásnak.
A háttérben rejlő pszichológiai mechanizmus: az emberek kétféle alapvető módon reagálnak, amikor két ember kapcsolatot létesít, az arkhónok beindítják az "ellenkező gyermek" mechanizmust, hogy megakadályozzák a kapcsolódás létrejöttét, és ha mégis sikerül találkoznotok, megölik az egyik partnert.
Ha a lelki kapcsolat sikeresnek bizonyul, az hatalmas harmóniát és kozmikus szeretetenergiát hoz. Ha a pár ezt a kapcsolódást tiszta formában horgonyozza le, akkor teljesíti a küldetését.
Ha sikerül a lélektárs egyesülés, mint pl. a Főpap és Főpapnő közötti kapcsolat, akkor a kozmikus szerelem közvetítődik az energiarácsba és a sötétséget Isteni frekvenciává alakítja. Ha az egyesülés sikeres, magas fokú gyógyítást kap a bolygó s az egyén is. Mindkét partnernek mentesnek kell lennie mindennemű érzelmi reakciót kiváltó mechanizmustól, mely belépési pontot jelenthet a támadásoknak. Érzelmi traumáktól, konfliktusoktól és programozástól és mindennemű sötét beavatkozástól mentesnek kell lenni ahhoz, hogy az egyesülés sikeres legyen. Ezért van kritikus jelentősége, és kell legyen elsőbbsége annak, hogy kioldjunk minden elmekontroll programot, melyek lenyomatai az implantátumoktól származnak, és hogy megtisztítsuk viselkedésbeli problémáinkat és felfogásunkat. Az ok magasabb célokat szolgál: összekapcsol a következő szinttel, avagy a küldetésünkkel a Földön.
SZÍRIAI KONFLIKTUS: A VALÓS OKKULT OK
Az arkhón rács, melyet 25000 évvel ezelőtt helyeztek el, megakadályozza a lélektársak egyesülését. Múlt hétfőn (2018. április 9-én) a Fényerők elkezdték eltávolítani ezt a rácsot. Amikor az arkhónok ráébredtek, mi történik, már túl késő volt, hogy megállítsák a Fényerőket.
Az arkhónok felvették a kapcsolatot Fekete Nemes családokkal, ők felvették a kapcsolatot a Jezsuitákkal és a Máltai Lovagrenddel... akik pedig felvették a kapcsolatot Trumppal, hogy ő idézzen elő konfliktust. (Április 14-én hamis ürüggyel az USA támadást indított Szíria ellen, de ez már csak gyenge próbálkozás volt. - a szerk.)
A Hassuna-Sammara Örvény Szíriában a repedés a Mátrixon, melyen keresztül megtörténhet a valódi lélektárs kapcsolat! Olyan régi, több mint 5000 éves kultúráról van szó, mely képes volt a lélektárs egyesülést manifesztálni. Ez az örvény az alapvető oka minden háborúnak Irakban és Szíriában.
Igen érdekes a Hassuna Samarra Ley vonal. Összekapcsolja Szíriát Stonehenge-dzsel. Ezen a Ley vonalon számos hamis zászlós esemény történt: Sandy Hook, 9/11, a Bostoni Maratoni bombázás stb - mind azért, hogy félelmet keltsenek, energiablokkot kreáljanak, mivel az arkhónok meg akarják akadályozni a lélektárs kapcsolódásokat és hogy visszaszorítsák az Istennő energia belépését a Hassuna-Samarra Örvényen keresztül.
IKERLELKEK (a kapcsolat következő szintje)
Az Ikerlelkek ugyanabban az időben és térben teremtődtek; egy lélekként jelentek meg, majd két külön félre váltak szét. Ők a Férfi és Női archetípusok, Shiva és Shakti, Ízisz és Ozirisz. Ez a kapcsolat mélyebb, mint a lélektársi kapcsolat. Ez az eredete a tökéletes kapcsolat után való sóvárgásnak, mivel vágyunk a "másik felünkre".
Ezt a kapcsolatot manipulálták az arkhónok az "Ikerlélek Fantázia" program segítségével. A lelkednek van egy olyan része, aki nem inkarnálódott a bolygóra. Az arkhónok pedig kihasználják a lélek sóvárgását. Létrehozták az Ikerlélek Fantáziát, ami pszichológiai kivetítődés egy olyan személyre, aki valójában NEM az ikerlelked. A nők tudat alatt azt hiszik, hogy a férfi, akihez hozzámennek feleségül, az ikerlelkük (ami nem igaz.) Ez az oka annak, hogy a nők számára az esküvőjük napja a legboldogabb nap az életükben, egészen addig, amíg rá nem ébrednek az igazságra. De a férj nem az igazi ikerlélek, ez csalódást okoz, ami pedig a házasság felbomlásához vezet. E fantáziát Hollywood is kihasználja. Azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza a valódi egyesülések kialakulását és kontrolálja a szexuális energiát.
Az illuminátus De Beers család találta ki a gyémánt eljegyzési gyűrűt, akik visszaéltek az ikerlélek fantáziával, hogy el tudják adni gyémántjaikat.
Lépj kapcsolatba az ikerlelkeddel meditáción keresztül, hogy energetikailag és telepatikusan kapcsolódni tudjatok. Az arkhónok manipulálják az álmainkat is.
Szexuális Energia - Programok
Ezek célja a felszíni lakosság kontrollálása. Számos program csak ennek a bolygónak a felszínén létezik. Ezek a programok a fő oka annak, amiért ilyen sokáig tart a felszabadítás folyamata, mert ezeket nem ismerik. Még a lakosság legfelébredettebb része sincs tudatában a programoknak. Ezek a legmélyebbek. Az a céljuk, hogy a felszíni lakosságot ellenőrzés alatt tartsák. Legtöbbjük sehol sem található meg a galaxisban.
Két fő rétege van ennek. Az első Atlantiszban történt implantátumokkal, amely fizikai és energetikai elválasztódást okozott a nők és a férfiak között. Hol található: 3 ujjnyival a köldökünk felett. Ez a kundalíni energia áramlását blokkolja.
Két alapvető rétege van a programozásnak:
1. réteg:
Az atlantiszi idők végén történt (az 1. réteg elhelyezése), miután a sötét erők beszivárogtak az implantátumokkal, és pszichológiai, valamint energetikai szeparációt hoztak létre a nők és a férfiak között. Ezt azzal a céllal teremtették, hogy meggátolják a kundalini energia megfelelő áramlását. Minden egyes csillaglényt implantáltak ekkor, Atlantisz idején.
A férfiak és a nők ellentétesen lettek programozva, így mikor egy nő és egy férfi találkozik, teljes félreértés alakul ki, mivel a saját nézőpontjuk szerint tekintenek a másik nemre. A férfiak egyfajta módon látják a dolgokat, a nők pedig egy másfajta módon.
- A nők a szív energiáját érezhetik, de a szexuális energiát nem
- A férfiak érezhetik a szexuális energiát, a szívük energiáját azonban nem
A nők számára könnyebb a szív szintjén kötődést kialakítani, szexuális szinten azonban ez kihívást jelent, a férfiaknál ugyanez van fordítva. Könnyű számukra érezni a szexuális vonzalmat, ami a nők számára azonban nem megengedett az implantátum és a társadalmi programok miatt.
A megoldás a nők számára az, hogy hagyják érezni a szexuális energiát, a férfiak számára pedig, hogy engedik érezni a szív energiáját, és mindkettőjük hagyja, hogy a szexuális energia és a szív összekapcsolódjon. Ez a programozás átalakításának egy módja és gyakorlással gyengéden elérhető.
Az energetikai út meglehetősen különböző:
A férfiak esetében a kundalini energiának fel kell emelkednie a szívközpontba, míg a nők estében le kell ereszkednie a szexuális energia központba.
Amikor a kapcsolat tökéletes, nincsenek félreértések, és ez valójában a Szentséges Egyesülés/Isteni Nász lenyomatát hozza létre energetikai szinten.
Az arkhón invázió előtt, sok nő még erősen kötődött az Istennő energiához hatékony módon. Az Istennő egy papnője bármilyen szinten fel tudta használni saját energiáját egy férfi meggyógyítására. A nők meg tudták gyógyítani a férfiak összes háborús traumáját a kundalini energiájukkal.
Az ok, amiért a férfiak agresszívak az, hogy nem kaptak egészséges szexuális energiát a nőktől. Ez szexuális frusztrációhoz vezetett (lásd az arab társadalmak problémáit). Az, hogy a szíriai menekültek Európába jönnek és nőket erőszakolnak meg, a mély szexuális frusztrációjuk tükröződése. Nincs rá mód, hogy meggyógyítsák a szexuális traumájukat. Nem megengedett a társadalmukban. Ez pedig könnyebben programozhatóvá és erőszakossá teszi őket.
Az Istennő papnője, aki egyesítette a szív és a szexuális energiát, képes háborút megállítani ezen a bolygón.
A társadalom meggyógyításának alapvető kulcsa, hogy a bolygó legfelébredettebb női összekapcsolják a szívüket és a szexuális energiákat. Ez az, amit Laura Eisenhower nem értett meg. Mindent, amit állítok, alá tudok támasztani rengeteg ténnyel, több ezer szent Istennő képével, akik az életüket áldozták fel azért, hogy megőrizzék ezt a tudást.
2. aspektus
A női energiák el lettek nyomva annak érdekében, hogy a háborúk teret kaphassanak.
A férfiak frusztráltak. Megpróbálhatják levezetni a frusztrációjukat különféle sportokon keresztül, de amikor az már nagyon felerősödik, harcolni kezdenek. Az amerikai foci például az elfogadható háború egy formája, ugyanúgy, mint a box, vagy a küzdősportok, stb.
Az első arkhón invázió során, 5000 évvel ezelőtt, az arkhónok békés Istennő civilizációkat támadtak meg és nőket erőszakoltak meg. Ez még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Minden egyes nő elsődleges félelme a férfi elkövetőktől való félelem, amely megegyezik a vadállattól való félelemmel.
A program üzenete, hogy a férfi a szörny, de valójában a reptiliánok a szörnyek. Az emberi hímek nem erőszakolnak meg nőket, reptiliánok tették ezt, de a női tudat nem tud különbséget tenni egy reptilián és egy emberi test között vagy nincsenek ennek tudatában, ezért a nők nem bíznak a férfiakban. Ez az oka annak, amiért a nők 70%-a nem él át orgazmust szexuális aktus közben, a férfiak pedig ezért válnak szexuálisan frusztrálttá.
A programozás következő rétege: "Jó kislánynak kell lenned". Titkolnod kell a szexualitásodat, hogy ne légy megítélve, hogy ne légy "prosti". Ez egy mély program, át kell programozni, fel kell oldani a női és férfi pszichéből.
A nőknek vissza kell szerezniük a szexuális energiájuk erejét! Határokat kell szabniuk arra vonatkozóan, hogyan, mikor és hol akarnak intim kapcsolatot létesíteni. Szét kell törnünk a mátrixot, a nőknek vissza kell szerezniük a hatalmukat, maguknak kell eldönteniük, hogy kifejezik a szexuális energiájukat. Ez a társadalom átalakításának a kulcsa.
A férfiaknak változtatniuk kell a nőkről alkotott képükön és ki kell tisztítaniuk ezt a programot.
Egyes társadalmakban olyan templomok léteztek, ahol a nők szexuális energiákat csatornáztak. Szentséges Egyesülés ment végbe a főpapnő és a király között, amely az Isteni hős archetípusává tette őt. Ez az egyesülés stabilizálta a társadalmat. Isteni egyensúlyt és harmóniát teremtett nők és férfiak között.
Kr.u. 400-ban ezt a tradíciót elpusztították. Ez volt a valós oka a Római Birodalom összeomlásának. Az összeomlás előtt magasan fejlett civilizációk léteztek. Azután azonban az Istennő energiát elpusztították, ez pedig teret engedett a sötét kor uralmának. 1000 évbe telt felépülni ebből a szörnyűségből és elkezdeni begyógyítani a sebet.
A keresztény kultuszt azért hozták létre, hogy tönkretegyék az Istennő energiát. Az Istennő hagyományokat elpusztították, templomaikat lerombolták, többek között a sötét középkornak és a katolikus egyháznak köszönhetően elnyomták az Istennő papnőit,  meggyilkolták őket, és ez még mindig ott él a nőkben. A misztériumokat pedig megpróbálták elpusztítani. (Ezek közül néhányat bátor emberek megmentettek.) E trauma még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Ez az eredendő félelem, mely megakadályozza, hogy egy nő biztonságban érezze magát valódi nőiességének kifejezésekor.
Következő szint: 5000 évvel ezelőtt az arkhón invázió egy mélyebb programot hozott létre:
- a Nőknek csak akkor engedték, hogy megéljék a szexuális energiákat, ha az ikerlelkükkel, vagy ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.
- a Férfiaknak csak akkor engedték, hogy a szívükben éljék meg a kapcsolatot, ha az ikerlelkükkel, vagy az ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.
Ha a partnered nem az ikerlelked, vagy az ikerlélek fantáziád, akkor a programozás eredményeként ez mindkettőtök számára nehéz pillanatokat okoz abban, hogy megéljétek a szexuális és a szív energiákat.
Következő szint: szakadás a lélekcsaládban
A programnak két oldala van: a Nőknek csak akkor megengedett a szexuális energiák megélése, ha a lélekcsaládjuk tagjával vannak. A Férfiak más programozást kaptak.
Következő szint: érzelmi vonatkozások
Amikor egy férfi és egy nő kapcsolatba kerülnek egymással, tudat alatt egymás tulajdonaként kezdik el érzékelni egymást, aki csak hozzájuk tartozik.
Ez tudat alatt, és a jog szempontjából is problémákhoz vezet (a házasság jogi szabályozása)
A Cabal visszaél a lélektárs archetípusával. A Mátrix meghekkelte a kapcsolatot, és hozzá olyan jogi apparátust teremtett, mely ellenőrzi azt (a férfi aláírására van szükség stb.)
Ez a programozás (birtoklás) csak ezen a bolygón létezik.
Hatalmas a különbség a birtoklás és az elköteleződés között.
A tiszta archetípus: két ember ragaszkodása és elköteleződése, mert oly mély közöttük a kapcsolat, hogy senki és semmi másra nincs szükségük. Spirituális kapcsolódássá válik, nem pedig legális, mátrix irányította kapcsolattá.
- az Isteni archetípus valós elköteleződés - valójában csak az igazán mély lélektársak és az ikerlelkek között található ilyen.
- a másik archetípus: a több partner. Képesek vagyunk arra, hogy egyszerre több embert is szeressünk mélyen, lélekszinten. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több, egészséges lélekkapcsolat is lehetséges. Erre is lesz lehetőség az új társadalomban, az új paradigma részeként.
A kulcsa az őszinte kommunikáció férfi és nő között. A nők maguk között egész más dolgokról beszélgetnek. Amikor egy férfi belép a szobába, témát váltanak, és fordítva. A nők és a férfiak közötti kapcsolat akkor gyógyult meg, amikor a férfiak és a nők könnyedén beszélnek majd egymással bármilyen témáról. Drasztikus őszinteség a kommunikáció területén - ez vezet a társadalom gyógyulásához.
AZ ESEMÉNY ÉS AZ ÚJ VALÓSÁG - a mátrix lebontása
Az Eseményt illető egyéb aspektusok később lesznek közzétéve, néhány hónapon belül.
Amint a mátrix/fátyol összes aspektusa átprogramozásra került a lényünkben, a bolygó körül a mátrix/fátyol fel fog oszlani.
A mesterséges intelligencia programozás sokkalta mélyebb, mint a fősodratú média. Nem a TV a probléma, hanem hogy még benned vannak azok a programok. Nem szükséges mindenkinek keresztülmennie ezen az átalakuláson, hogy szétrepessze a mátrixot, csak a legfelébredettebbeknek. Nincs szükségünk 7 milliárd Neora, egy Neo is szét tudja repeszteni a mátrixot.
Az itt említett mélyebb programokat át kell alakítani. Ezután történhet meg az első kapcsolatfelvétel a Földönkívüliekkel. Ha NEM tisztítod ki e programokat, és nem emeled meg a rezgésed, az első kapcsolatfelvétel váratni fog magára, míg el nem végzed a belső munkád.
Ez annyit jelent, hogy a legfelébredettebbeknek most keresztül kell menniük ezen az átalakulási folyamaton annak érdekében, hogy elég nagy repedést tudjanak létrehozni a mátrix ledöntéséhez. Legbelül meg kell szabadulnunk a mátrix programozásától, hogy feloszlathassuk a mátrixot/fátylat a bolygó körül. A folyamat belül kezdődik, és kiterjed a környezetünkre. A mikrokozmosszal kezdődik és a makrokozmoszt változtatja meg. Életbevágó, hogy megértsd a belső munka elvégzésének jelentőségét. Ha fel akarod oszlatni a mátrixot és segíteni szeretnél aktiválni az Eseményt, ki kell tisztítanod a programjaidat. Ez a küldetésünk része jelen pillanatban! A belső munka elvégzése segíteni fogja az Esemény aktiválását. Az Egység a puzzle egy kis darabja, ez pedig egy másik darabja a puzzlenak, amely hatalmas reakciót fog kiváltani és fel fogja oszlatni a mesterséges intelligencia mátrixot.
ÉLET AZ ESEMÉNY UTÁN
Cobra egy gyönyörű kristály kádat mutatott be, amely a testet regeneráló és gyógyító, folyékony elixírrel van megtöltve. Ez lesz mindannyiunk számára az életszínvonal az Esemény után.
Egyesülni fogunk a Galaktikus Családunkkal! Ez egy kozmikus érettségi lesz az emberiség egészére nézve. Az emberi fajt be fogják fogadni a Fény Galaktikus Konföderációjába.
A Plejádiak szeretnének velünk kapcsolódni. Csillagtestvéreink üdvözölnek bennünket.
Jelen pillanatban néhány száz anyahajó tartózkodik efelett a konferenciaterem felett. Figyelnek bennünket és áldást küldenek ránk. Szeretnének velünk kapcsolódni.
Semjase főpapnő, Stara, Cary, Lea, Sara, Enya, Manuela is velünk van.
Ha szeretnétek kapcsolatba lépni a Plejádiakkal, csak "igent" kell mondanotok, csendben, magatokban anélkül, hogy a sötétek látnának, vagy hallanának.
Az Esemény előtt a Plejádiak, illetve az Ellenállási Mozgalom egyes tagjai kapcsolatba fognak lépni az emberi társadalom legfelébredettebb tagjaival. Lélekcsalád kapcsolatokat fognak létrehozni a társadalom e konkrét tagjaival.
Ha folytatod a belső munkát, és használod az itt megadott eszközöket, hogy átalakítsd magad, idővel találkozni fogsz a lélektársaddal és hazatérsz. A Plejádiak, valamint az Ellenállási Mozgalom aktiválnak téged, Cobra csak a katalizátor, ez közötted és a Fényerők, közötted és a Felsőbb Éned között zajlik.
A fennmaradó rész csak rád és a Felsőbb Énedre tartozik. Nézz mélyen magadba és fedezd fel, miért is születtél ebbe a konkrét életbe, és mi a küldetésed. Ez elvezet majd egy igen fontos úton, és segít fejlődnöd, valamint aktiválnod magad a Felemelkedésed útjára.
Minden nap számít. Minden nap fontos. Meg vannak számlálva a napjaink az Eseményig. Most van itt az idő. Ne tartsd vissza magad. Add át magad teljes mértékben ennek a folyamatnak. Arra születtél, hogy ezt végigcsináld... hogy most itt legyél. Az időzítés jelenleg kritikus. Nincs már vesztegetni való időnk. A jelen pillanatban meghozott döntéseid, a választásaid, tetteid mérhetetlen hatással lesznek az egész életedre nézve. Hagyd a kifogásokat és lépj teljes szívvel és izgatottan az utadra. Add át magad teljes mértékben ennek. Nem kellenek a kifogások, csak a kitartó elhivatottság.
Ösztönözzétek egymást. Támogassátok egymást, míg a Fény végső Győzelme el nem érkezik. Amit most tesztek, egy erőteljes rácsot hoz létre az egész bolygó körül. Ez a magja Új Atlantisz társadalmának ezen a bolygón. Azért vagyunk itt, hogy aktiváljuk Új Atlantisz számára az új paradigmát. Ki kell tisztítanunk a negatív programjainkat és viselkedésünket annak érdekében, hogy ezt teljes mértékben tisztán és hatásosan aktiválni tudjuk a rácsba. Nem várhatod ölbe tett kézzel, hogy az Esemény majd csodával határos módon eltünteti az összes problémád, bajod, programod. Mindezekkel akkor is rendelkezni fogsz még, amikor bekövetkezik az Esemény. Lehet, hogy könnyebb lesz elengedned dolgokat és ledolgoznod a problémáidat, de akkor sem fognak varázslatos módon eltűnni. El kell végezned a munkát. Jelen pillanatban egy kritikus fázisban vagyunk, amely megköveteli, hogy kitisztítsuk mindazt, amit a sötétség megteremtett, annak érdekében, hogy hatékonyan tudjuk aktiválni a Felemelkedési folyamat következő szintjét a Föld bolygó és az Ő lakosai számára.
Ez az első Felemelkedés Konferencia mióta az új idővonal életbe lépett. A Plejádiak adták meg, hogy a konferencia helyszíne Magyarország, Budapest legyen, az új terv részeként. Ez egy nagyon fontos konferencia az új idővonal tekintetében, és minden, ami elhangzik, fontos és értékes. Ahogy haladunk előre, kérlek benneteket, tartsátok tisztán a fókuszt és tartsatok ki a küldetésetek mellett. Ez mindannyiunk közös ügye.
A Fény Győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.