2018. június 10., vasárnap

Szexualitás: Táncok a világ körül



Részlet Cobra „Szexuális energia” című írásából:

A bolygó gyógyulásának fő kulcsa abban rejlik, hogy a nők megengedjék maguknak, hogy érezzék és kifejezzék szexuális energiájukat. Sokszor ezt nem szexuális egyesülés útján szükséges kifejezni, hanem érzéki érintés útján, vagy tánc által.”

Ezzel a videóval lepett meg bennünket az oldalán:



Arra gondoltam, hogy gyűjtök néhány videót különböző kultúrákból, hogy aki csak önfeledten szeretné magát átadni a tánc örömének, az tudjon miből válogatni. :)

A Bolygón minden nemzet hamarosan Egységben, „Földi” elnevezéssel kapcsolódik majd a Konföderációhoz, tehát a nemzetek megnevezése el fog tűnni. Ezt csak azért szerettem volna közölni, hogy nincs semmi célom az ország megnevezésekkel, csak a sokszínűség szépségeit szeretném bemutatni több országból is.
Mindegyik tánc egyedi és segít kapcsolatot teremteni a Lelkeddel és az Istennői energiával. Élvezettel és jó kedvvel táncoljon mindenki, aki csak szeretné kipróbálni, legyen szó bármelyik nemzet táncáról.
Érzéki, lágy és kellemes energiákat hoz létre a testedben, hagyd őket áramolni és feltölteni téged.




Kína:


Tibet:


India:

https://www.youtube.com/watch?v=0z1orHyXqTo (Ez személyes kedvencem lett, ahol férfi és nő együtt táncol, varázslatos! )




Kambodzsa:



Görögország:



Törökország:





Olaszország:



Spanyolország:




Találtam egy a tánchoz kapcsolódó érdekességet egy Cobra interjúban:

Richard - Milyen mozgásformákat végeznek a plejádiak? Hasonlókat, mint mi itt a Földön?

COBRA - Nem, nem ugyanúgy sportolnak, mint mi. Szeretnek mozogni, de nincsenek olyan formális gyakorlataik, mint nekünk.
Richard - Akkor valami jógához hasonló gyakorlatokat végeznek?
COBRA - Nem, nem jógáznak, hanem inkább spontán mozgások folyamatát végzik és táncolnak.”
Szóval Plejádi Csillagtestvéreink is szeretnek táncolni! :)

Nyugat-Afrika:



Egyiptom:



Irán:


Irak:


Szíria:




Polinézia:


Hawai:


Tahiti:

 

Az, hogy miért is fontos még a tánc, arról Isis Astara beszélt még a 2016. áprilisi Svájci Felemelkedés Konferencián. Íme az ő általa elhangzottak:

Sokféle módon kapcsolatba kerülhetünk az Istennő jelenléttel.

Meditációk és energetikai munkák előtt sokszor felálltunk és megmozgattuk a testünket.

Az Istennő energia könnyebben keresztüláramlik a női és férfi testen, ha a test ritmikusan mozog. A szeretet eleme a levegő és ez vesz körbe minket mindenhol. Ha csodálatos zenére mozgunk, felemel minket időn és téren túl. Úgy erősíthetjük azt a képességünket, hogy az Istennő energiával együtt tudjunk működni, ha gyakoroljuk megadni magunkat, ha táncolunk és hallgatunk.” 
 


Brazília:

Kolumbia:

Bármelyik táncot is választod, azt kívánom, hogy leld kedved benne. Érezd azt, hogy tele vagy energiával, nőiséggel. Lényegtelen az életkorod, tudd, hogy csodálatos nő vagy kívül és belül, ami hosszú „Csipkerózsika álom”-ból ébredsz újjá.

                          Meglátogattam az Istennőt és megtaláltam őt….magamban




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.