2018. november 21., szerda

Gaia Sophia

Az ebben az írásban szereplő egyes linkek és idézetek angolból kerültek lefordításra, melyeket Rácz Anita és Takács Anikó tettek számunkra elérhetővé. Hálás köszönet nektek drága Nővérkéim! <3

Ennek az írásnak a címe nem más, mint Földanya neve. Igen: Gaiat hívják Sophiának. Ő egy élő entitás. Aki még esetleg nem tudja elmondjuk, hogy a Plejádiak a Földünket „Kék Ékszernek” nevezik, mivel az űrből nézve feltárul előttük az a hatalmas kék víztömeg, ami beborítja felületének 70 százalékát.

Ha szeretnél többet is megtudni a Földről, akkor itt elolvashatod:



 


Sophia egy fontos Istennő, akit már régóta ismernek és tisztelnek:

Rob: Íme egy érdekes kérdés: Sophia a Bölcsesség Istennője. Nem sokat hallhatunk róla. Mindenki Íziszről és Ishtarról beszél, tudnál nekünk mesélni Sophiáról?

Cobra: A görög civilizációból származik ez az Istennő archetípus, aminek jelentése bölcsesség. A bölcsesség a tudásnak egy olyan aspektusa (szemlélete), ami valójában összeköti a mentális síkot a magasabb intuíciós (ösztönös megérzés) síkkal. Ez a megvilágosodott elme, ami létrehozza a bölcsességet. Sophia Istennő elhozza ezt a bölcsességet a fizikai világba.”


Sophia, ahogy a neve is jelzi feminin Bolygó. Azt, hogy mi határozza meg, hogy egy adott Bolygó nőies vagy férfias, arra Cobra adott választ nekünk még korábban:

Jedi - A Földet és a Vénuszt általában női bolygónak tekintik, míg a Napot és a Marsot férfi csillagnak és bolygónak. Azt szeretném tudni, hogy valójában mi határozza meg egy bolygó vagy galaxis nemét?

COBRA - Alapjában véve annak az angyali lénynek az energialenyomata határozza ezt meg, amely a bolygón horgonyozódott le. Egy bolygó általában olyan angyali lény, mely rendelkezik planetáris fizikai testtel.
A gömb a fizikai teste egy bizonyos magasan fejlett angyali lénynek. Ezek az angyali lények rendelkezhetnek inkább férfi vagy inkább női polaritással. Jelen esetben a Föld inkább női polaritású.” 

 
Hasonlóan az emberi létformákhoz, Gaia Sophiának is van a látható, fizikai testén kívül egyéb, jelenleg számunkra nem érzékelhető, magasabb szintű teste:

Cobra: Minden Bolygónak van fizikai teste, valamint éteri és asztrális teste. A Bolygó asztrális teste nagy mértékben kötődik azokhoz az életformákhoz, amelyek rajta találhatóak. Szóval a Föld Bolygónak van egy asztrális teste, ami közvetlenül kapcsolódik az emberiséghez és más életformákhoz. Ez az asztrális test természetesen más, mint mondjuk a Plejádi Csillagrendszerben.”

A Csillagmagokon kívül más létformák is segítik Sophiát az átalakulásban, ahol Gaia is felemelkedik a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba. Ezek az élőlények szintén vállalták, hogy „belemerülnek” az anomáliába:

Rob: A delfinek magasabb szintű lények, akik azért jöttek ide, összhangban a Sheldon Nidle által mondottakkal, hogy összefonódjanak, összekapcsolódjanak az éteri mátrixszal az óceánokban és hogy meggyógyítsák a Földet. Mind a delfinek, mind a bálnák. De ők nem humanoid (emberszerű) életformák. Te azt mondod, hogy valójában ők tudatos, érző humanoid lényekként léteznek delfin testekben?

Cobra: Igen. A Szíriusz Csillagrendszerben nagyon sok vizes Bolygó létezik, és nagyon sok életforma fejlődött ott ki. Néhányuk humanoid forma, néhányuk úgy néz ki, mint a delfinek, és néhányuk úgy néz ki, mintha a kettő ötvözete lenne.

Rob: Ok. Kizárólagosan a vízben léteznek?

Cobra: Néhányuk igen, természetesen szükségük van vízre. Némelyikük kétéltű, és valamelyikük a földfelszínen él. Ez különböző. Abban a Csillagrendszerben több különböző Bolygó létezik, más más feltételekkel. A Bolygók különböző arányban épülnek fel vízből és szilárd földfelszínből.”



J: Azt mondtad, hogy a Földön élő állatok és növények a kollektív tudathoz tartoznak. Létezik a Földön olyan állat, vagy növény is, amely egyéni tudattal rendelkezik?

C: A delfinek néha mutatnak egyéni tudatosságot.

J: A Szíriuszon élő delfinek is a kollektív galaktikus tudathoz tartoznak?

C: A galaxisban minden a galaktikus tudathoz tartozik, a galaxis egy organizmus.”

Lynn - Honnan származnak a bálnák és a delfinek és milyen céllal vannak itt a Földön?

COBRA - A Szíriusz csillagrendszerből érkeztek és a céljuk, hogy lehorgonyozzák a világosság és az öröm energiáit a bolygó energiarácsába, különösen az óceánokon keresztül.

Lynn - Ők is velünk emberekkel és a Földdel, Gaiaval fognak felemelkedni az 5D-be?

COBRA - Nagyon nagy szerepük lesz a bolygó felemelkedési folyamatában.”

Bizonyos népcsoportok a mai napig megtartották azt a tudást, miszerint Földanyával Egyek vagyunk. Óvják, védelmezik és tisztelik őt, szoros kapcsolatban vannak vele. Ezt a tudást nekünk is újból magunkévá kell tennünk:


Lynn – Mi a legjobb módja, hogy kapcsolódjunk a Föld lelkéhez vagy az élő Föld lényhez, az Anyatermészethez?

COBRA – Természetesen a legjobb módja, hogy a természeten keresztül kapcsolódunk hozzá. A természet fejezi ki legjobban ennek a planetáris lénynek a lényegiségét és minden embernek megvan a saját módja, hogy hogyan kapcsolódjon hozzá. Nem az én tisztem ezt megmondani.”

Egy kis segítség, hogy hogyan tehetjük ezt meg: a fák, a bokrok, a virágok látványa, illata elcsendesíti az elmét a természetben. Menj el kirándulni. A lágy és békés energiák csökkentik a negativitást, a stresszt. Egy réten sétálva, ha éppen süt a nap, feküdj le a földre egy meleg takaróra és csak figyeld a szél és a madarak hangját. Keress egy folyó- vagy tópartot és érintsd meg Földanya életet adó vizeit, nézd, ahogy a halak a vízben úsznak, simítsd meg a köveket, amiket olykor felfed a hullámzás. Ha szeretnél, ülj le és meditálj, és szólítsd meg őt a gondolataidban. Mondd, hogy szereted őt és minden, hozzá szorosan kapcsolódó életformát. Vigyél magaddal apró kristálydarabokat, ha szeretnél és szórd szét utad során, segíteni fognak abban, hogy odavonzza a jó energiákat. Szegény Gaia sokat szenvedett a földi karantén során, ezért szüksége van a támogatásunkra. Készíthetsz neki az erdőben mondjuk a természetben fellelhető anyagokból mandalákat, spirális formákat, amik szakrális alakzatok és nagyon magas energiákat közvetítenek. 




 A Mandalákról itt olvashatsz bővebben:
https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/09/mandalak.html

Ha van saját kerted, akkor készíthetsz ilyen szépségeket is:


 vagy ilyet is:

   
Földanya hálás bármilyen szolgálatért, amit érte teszel. Gondolj rá szeretettel, mikor a belőle származó zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztod. Korábban még különböző szertartásokat is végeztek, hogy meghálálják azt, amit az Anyaföld adott. Sajnos ezeket pogány szokásnak tartották és mivel ezen szertartások szorosan kapcsolódtak az Istennői energiákhoz, sokszor titokban végezték. Íme egy részlet Isis Astaratól, amiben erről beszélt a 2016-ban, Svájcban Glarusban tartott Konferencián:
 
Léteztek olyan korok, amikor a nőknek el kellett rejtőzniük, ha ünnepelni akarták az elemeket és ha évciklusokban ismétlődő szertartásokat akartak végezni - mint pl. aratást. Az elnyomás alatt gyakran megfeledkeztünk ezekről a szertartásokról, mégis milyen szentségesek. Az élet egy ünneplés, amint szentségesnek tekintjük. A tűz energetizál minket, akárcsak a tánc vagy a nyílt vízben való úszás.”

A teljes összefoglaló itt olvasható:



Mi, Rózsák, tiszteljük Gaia Sophia négy elemét: a tüzet, a földet, a vizet és a levegőt, de eljött az idő, hogy magasabb szintre lépjünk. Van egy 5. elem is, mely nélkül nem létezhet élet. Íme egy újabb részlet Isis Astaratól a 2015-ös Konstanzi Konferenciából:
 
Ezen kontextusban egy igen fontos szimbólum a pentagramma. A pentagramma kiegyensúlyozza az öt elemet: tüzet, földet, levegőt, vizet és étert. Ez egy bűvös szám, élet pedig csak ennek az öt elemnek az összeolvadásával lehetséges. Apró mikrokozmoszok vagyunk, melyek tartalmazzák az öt elemet. A Fibonacci-spirál, valamint a szakrális geometria rendszere megmutatja magát már minden embrióban, egy kagylóban, a kövekben, a DNS-ben. Az új társadalom tudatosan fog bánni az öt elemmel.”

A teljes jegyzet itt olvasható:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/03/jegyzetek-cobratol-es-isis-tol-2015_83.html


A Pentagramma tehát egy fontos szimbólum, íme a magyarázata, melyet szintén Cobrától tudunk:

A pentagramma, vagy ötágú csillag, mely az 5-ös számmal kapcsolódik össze, szent szimbólum: az Isteni akaratot jeleníti meg. Az 5-ös a férfi aspektust képviseli, viszont fontos jelentőséggel bír egyéb tekintetben is: a Vénusz ciklushoz, körforgáshoz is kapcsolódik.”

Egyéb szimbólumokról és szakrális geometriai alakzatokról itt olvashatsz:




A Sophiát körülvevő légkörben mostanában érdekes jelenségek tapasztalhatóak, biztosan sokan észrevettétek. Ezzel kapcsolatban íme egy kis magyarázat számunkra:

Lynn - Furcsa kozmikus események történtek, mint pl. hatalmas felhő az Antarktisz fölött, furcsa fények, tűzgolyók és egyéb meglepő észlelések és jelenségek. Tudsz arról mondani valamit, hogy mit láthattak az emberek?

COBRA - Először is, sok elég intenzív légköri jelenség tapasztalható. Ezek közül sok, azoknak a változásoknak az eredménye, melyek bolygó szerte zajlanak a felszínen a Naprendszer megnövekedett tevékenységének következtében. 
Tehát nem csak a Föld időjárás változásáról van szó, hanem annak a kozmikus változásnak is a része, ami jelenleg zajlik a Naprendszerben és azon túl. 
Az emberek azért tapasztalják ezeket a dolgokat, mert a Fényerők támogatják ezeket a változásokat, hogy így ébresszék fel az embereket, hogy kérdéseket tegyenek föl és rájöjjenek, hogy mi zajlik körülöttük.”


Gaia folyamatosan igazítja a frekvenciáit a Galaktikus Központi Naptól érkező energiák miatt. A felemelkedése biztosított, ezt a különböző kozmikus együttállások is segítik, hogy visszanyerhesse szabadságát.
A mi segítségünkre és szeretetünkre is szüksége van. Tartanunk kell azt a víziót, hogy minden élő teremtmény itt a Földön, beleértve magát, Gaia Sophiát, az Univerzális Törvényekhez méltóan fog újból élni és fejlődni.

Az Istennő Szeretete és Fénye legyen Mindannyiunkkal! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.