2018. november 5., hétfő

November 11. - egy különleges nap a tömegmeditációs kezdeményezésre és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációra


A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról való. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! :) 
Eredeti bejegyzés:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/11/november-11-egy-kulonleges-nap.html?fbclid=IwAR2CntBGist5ZmUWDXDh_uCLCUb_X_QEhZ9r9mih1ST1ldcZwgYSzU2mwsg



november 04, 2018
Ez év augusztusának közepétől naponta végezzük a Kulcs a Szabadsághoz Meditációt.


A fő meditációt vasárnaponként, 16:00 órától (téli időszámítás szerint) végezzük, valamint minden nap 4 óránként is lehet hozzánk kapcsolódni.


A Kulcs a Szabadsághoz Meditáció célja, hogy segítsünk a Fényerőknek a Fény energiáját lehorgonyozni a bolygó felszínén, hogy megoldódjon a Fényerők és a sötét erők közötti patthelyzet és végre felszabaduljon az emberiség.

Elsősorban a még meglévő plazma toplet bombák jelentik az egyik fő problémát, melyek a bolygó felszínétől mintegy 30 méternyi távolságban helyezkednek el.



Ez a fő oka annak, hogy a Fényerők még nem avatkoznak be a bolygó felszínén.




November 11-én, vasárnap 20:00 órakor a DisclosureFest és a Full Disclosure Project tömegmeditációt kezdeményezett Washingtonban, a Lincoln-emlékmű lépcsőjén.

https://disclosurefest.org/mass-meditation-initiative/

A céljuk az, hogy a meditációval emeljék a bolygón az emberiség és minden élőlény rezgését, azért, hogy megtörténhessen a teljes közzététel 2018 és 2020 között.

Ez egy élő vezetett meditáció lesz, amihez csatlakozhattok.

http://disclosurefest.org/live


Alternatív megoldásként azt is javasoljuk, hogy vegyetek részt valamelyik Kulcs a Szabadsághoz Meditáción az alábbi időpontokban, hogy a nap folyamán támogassuk ezt a kezdeményezést:

4:00, 8:00, 12:00
16:00, 20:00, 00:00

A 00:00-kor végzett meditáció alatt fogunk átmenni a 11-11-11 portálon (2018 = 2+0+1+8 = 11), ahogy azt Untwine is megírta. Ez az időpontja az Egységenergiák aktiválásának, melyet a galaktikus erők is támogatnak, hogy szívünkből kapcsolódhassunk a Forráshoz, a teremtés többi szívéhez kapcsolódva, mint pl. a Központi Naphoz, Gaia és a Napunk szívközpontjához, stb.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

Itt találhatók az instrukciók a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:

A meditáció javasolt időtartama 15 perc:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.




4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.

5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.

7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.



A meditáció vezetett változata itt hallható:


A Fény győzelme!

--------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.