2018. november 2., péntek

Gyertyák és szobrok a Rózsa Rendje számára


A múlt alkalommal a Rózsa Rendje számára készült ékszerek kerültek bemutatásra, most pedig külön, a Rózsák számára készült gyertyákat, viasz és gipsz szobrokat szeretném bemutatni. 

Az ékszerekről itt olvashatsz, ha szeretnél:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/09/rozsa-rendje-szamara-keszult.html 

A gyertyákat nagy odafigyeléssel és szeretettel készíti egy szegedi illetőségű cég. A termékeik széles palettán mozognak, de én most különös tekintettel, a számunkra Rózsáknak készült szépségeket szeretném bemutatni.

Talán kezdjük a legkorábbiakkal. Ezek a gyertyák nagyon finom illattal rendelkeznek, ami hosszú ideig meg is marad. Jómagam is vásároltam belőlük hónapokkal ezelőtt és a mai napig érezhető a csodálatos rózsa illata. A képen látható, hogy fehér és rózsaszín színben készültek:



A felirat kérésre bármilyen nyelven elkészíthető, szívesen megcsinálják. Ezenkívül a forma is változtatható. Fentebb rózsa formájú a gyertya, de készítettek henger formájúakat is, melyek illatmentesek és logóval ellátottak, íme:



Gyönyörű színekben pompázó gyertyák is készültek, melyek a csakrák színeit mutatják, ideális bármilyen meditációhoz. Szintén rózsa formájúak és illatmentesek:




Aztán készültek még a Rózsa Rendje számára gömb alakú gyertyák is, arany, ezüst és fehér, illetve rózsaszín-fehér színekben színekben:



 


A következő fajta gyertya kifejezetten egy meditációhoz készült és szintén külön kérésre került teljesítésre. A Szexuális gyógyító meditáció közben segíti az energiák emelését. Íme a gyertya kicsi és nagy változatban:




Szintén a Rózsa Rendje számára készültek, ezüst és fehér színben és szív alakban ezek a gyertyák:











Egyéb kicsi és nagy, rózsa alakú, lótusz alakú vagy rózsákkal díszített gyertyáik szintén rendelkezésre állnak, máris mutatok még képeket. A kicsi, rózsa alakúak vagy a lótusz virágok illatosított változatban is kaphatóak:


























Illatmentes, henger formájú, Vénusz Rózsájával ellátott gyertyák is készültek két változatban, rózsaszín és arany logóval:








Most pedig akkor jöjjenek a szobrok, melyek szintén a Rózsa Rendje számára készült Istennőt ábrázolnak. Gyönyörűek!


Két változatban kaphatóak: készülhetnek viaszból vagy gipszből. Az első képen a gipszből készült Istennő látható fehér változatban:






Elkészíthető még ez a szobor szintén gipszből, de arany és ezüst változatban is, íme a képek róluk:








Az Istennő szobrok készülhetnek viaszból is, szintén fehér, arany és ezüst változatban. Íme a képek:





Egyéb adatokkal is tudok szolgálni, melyet Kadocsa Krisztián juttatott el mindenki számára:

"Gyertyáink és szobraink több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező családi manufaktúrában készülnek. Minden termékünk hagyományos kézimunkával készül, magyar alapanyagok felhasználásával, magyar kezek által, szeretettel átitatva Csodagyertya márkanév alatt. 
Bárki aki tőlünk vásárol, az támogatja a magyar családi vállalkozások fennmaradását és fejlődését. Mivel manufaktúrában dolgozunk, ezért egyik legnagyobb erősségünk a rugalmasság és az egyedi logós, akár egyedi elképzeléseken alapuló és egyedi színekben pompázó gyertyák készítése, mint pl. a Rózsa Rendjének készülő gyertyák is. 
Szívesen készítünk az elérhető kínálatunkon felül is egyedi gyertyákat, szobrokat. 
Legújabb termékeink az immáron 6 illatban elérhető illatgyertyáink, valamint fejlesztés alatt álló, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó masszázsgyertyáink is. 
Mi Szegedről is tudunk az egész országba és akár a világ bármely pontjára postázni a termékekből. Bármilyen kérdés esetén keressetek bizalommal!

További szép napot kívánok nektek! 

Sok szeretettel:

Kadocsa Krisztián"

Elérhetőségei ezen a képen megtalálhatóak:


Ha bárkinek kérdése van az árakat, a szállítást vagy a méreteket illetően, keresse nyugodtan Krisztiánt, készséggel válaszol minden kérdésre.

A legvégére pedig szeretnék mutatni egy pár Rózsa Rendje Találkozót, ahol már része a szertartásoknak, hogy meggyújtják ezeket a gyertyákat és elhelyezik az Istennő szobrot:







A fenti képek Pécsett, Párizsban, Győrött, Budapesten és Bukarestben készültek, de Krisztiánék elküldték a gyertyákat még Hong Kongba is, hiszen abban a térségben is vannak Rózsa Rendje csoportok. Gyengédséget, lágy energiákat, szeretetet sugároznak a képek. 
Jó látni, ahogy egyre több csoport alakul, és lehorgonyozzák a feminin energiákat. Hálás köszönet minden egyes Rózsa fivérünknek és nővérünknek a varázslatos energiákért! 

Az Istennő visszatért a Bolygóra! 
Szeretet és Fény aranyozza be mindenki napjait! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.