2018. november 6., kedd

Az Újraindítás Napja

Cobra 2015. március 6-án Day of the Reset (March 17th, 2015) címmel megjelent cikke magyarul - Fordította Takács Andrea, Nam Vis és Steven Smaly. Hálás köszönet érte!

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2015/03/day-of-reset-march-17th-2015_6.html

2015 óta sok minden történt, többek között Gamma idővonalra váltottunk és már csak a toplet bombák eltávolítása maradt a plazma síkon, melyet az Esemény fog követni. Mindenesetre szeretném ezt a cikket is megmutatni, fontos dolgokat tartalmaz.

Viki

Az újraindítás napja

Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk az belső újraindítást.
A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. Következésképpen ez pénzügyi megbocsátást fog jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy semmivel sem tartozunk a bankoknak.
Következésképpen a karma végét is fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy spirituálisan semmivel sem tartozunk az arkhónoknak, guruknak vagy Istennek.

http://americankabuki.blogspot.com/…/why-should-i-continue-…

Néhány embernek nehézséget okoz, hogy megbocsásson a cabalnak. Igazi megbocsátás csak azután fog történni a cabal számára, ha megállítják őket abban, amit csinálnak.
Addig is használhatod a dühödet építő módon, hogy segíted a bolygó felszabadításának folyamatát. Könnyebb lesz megbocsátanod a cabalnak, ha megérted, hogy azoknak a traumáknak a hatására cselekszenek, amiket a múltban elszenvedtek.
Azután, hogy meg lesznek állítva, nem az erőszak lesz a megoldás. Azok, akik már menthetetlenek, a Galaktikus Központi Napba kerülnek átalakításra, a többi pedig nehéz időszakot fog átélni a lelkiismerete miatt, amikor végre felismeri, hogy mit tett:

http://2012portal.blogspot.com/…/removing-cabal-normal-0.ht…

(Ez utóbbi Cobra poszt 2012 májusi, amelyet még annak idején Benedictus fordított le, itt olvasható magyarul:
http://2012felemelkedes.blog.hu/…/a_hatterhatalom_felszamol…)

Könnyű a megbocsátás, ha megértjük, hogy mindenkinek van ezen a bolygón néhány igazán traumatikus élménye ebből vagy egy előző életből. Mindenki a saját maga módján reagál ezekre az élményekre. Elengedni a múltat és tanulni belőle, ez a kulcs az új valósághoz.

Itt az idő, arra fókuszálni, hogy hogy fogunk tevékenykedni az új társadalomban. A megbocsátás által egy fajta kozmikus Szeretet fogja elárasztani bolygó felszínét, és ez az energia az, amire a fejlett földönkívüli fajoknak szükségük van, hogy űrhajóikkal landolni tudjanak az Első Kapcsolatfelvétel után.

                                      A képen: Hooponopono - A Megbocsájtás folyamata

Március 17-én, az utolsó Uránusz- Plútó kvadrát alkalmával, meditálhatsz a saját stílusodban és szenteld ezt a napot arra, hogy amennyire csak lehetséges bocsáss meg mindenért és csinálj egy belső Újraindítást.
Nem fogunk egyéb globális aktiválást rendezni azon a napon, a belső Újraindítás csendben történik, Szíved legbenső terében.

Ez jelzi majd a Lehetőségek Ablakának lezárulását. A Fény erők folyamatos előrehaladása ezen a bolygón olyan szintű, hogy nincs szükség további Lehetőségek Ablakára az Esemény kiváltásához, bár a portál aktiválásokra továbbra is szükségünk lehet.

Attól a naptól tulajdonképpen bekerülünk egy hatalmas Lehetőségek Ablakába, amely az Eseménybe fog átfordulni, amikor eljön a megfelelő idő. A hullámanalízis azt mutatja, hogy március közepétől május végéig van a legnagyobb potenciálunk az emberi történelemben.

Az Áttörés közel van!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.