2018. november 3., szombat

Rövid helyzetjelentés


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/10/short-situation-update.html
Fordította: Rácz Anita


Folytatódik a Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége. A naprendszerünk körül lévő kvantum Dyson-gömb eltávolítása felgyorsította a bolygónkra érkező Felemelkedési energiákat.
Ezek az energiák az eljövendő Aranykor energetikai lenyomatát hozzák.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Aranykorm%C3%ADtosz

Az 1996-os arkhón invázió óta először térnek vissza tömegesen angyali lények a bolygó felszínéhez közeli asztrál és éteri területekre. Nagyban támogatná az Új Atlantisz pozitív energiarácsát, ha meditációitokban kapcsolódnátok ezekhez a beérkező angyalokhoz. A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége:
Ezek az új Galaktikus energiák sok Istennői archetípus aktiválását is elhozzák. Az első archetípus, ami aktiválódik, Astraea archetípusa. Ez az energia fogja elhozni az Új Reneszánszt és a magas színvonalú kultúra megújulását:
A másik Istennő archetípus, ami jelenleg aktiválódik, Abundantia archetípusa. Ez az energia spirituális és fizikai bőséget fog hozni a felszíni lakosság számára:
Az overunity (többletenergia) alapelvein keresztül:
Szükséges megértenünk, hogy mind Astraea, mind Abundantia nem csak olyan archetípusok, melyeket behívhatunk, hanem valódi Felemelkedett lények, akik erős gyógyító Galaktikus energiákat közvetítenek a bolygó felszínére. Abundantia Saint Germaint segíti a pénzügyi újraindítás projektjében.
Az új Galaktikus energiák megnövekedett áramlása szükségszerűen elkezdi beindítani a földkéreg elmozdulásait:
A Galaktikus Parancsnokság flottái folyamatosan ellenőrzik és stabilizálják a tektonikus lemezeket és megelőzik, hogy a földrengéseknek globális következményei legyenek.
Ezek az új Galaktikus energiák intenzíven tisztítják az elsődleges anomáliát a bolygó felszíne körül. Jelenleg erről tisztítási folyamatról nem oszthatók meg részletek. E tisztító folyamat egyik része az, hogy a cabal legmélyebb sötét titkai napvilágra kerülnek.
Sok év után újra felszínre került egy megbízható cikk, mely nagyon precíz áttekintést nyújt a cabal hálózatairól, melyekben gyermekek ellen követnek el különféle erőszakos cselekményeket.
Fény derül arra is, hogy a cabal irányított energiafegyvereket használ:
Sok ország aktívan készül a pénzügyi újraindításra:
Sok minden történik a színfalak mögött, amit nem árulhatok el.
Talán hamarosan közzé fogok tudni tenni néhány új információt és szeretettel várunk benneteket a következő Felemelkedés konferenciánkon, amely Brazíliában, Sao Paoloban lesz december 1-jén és 2-án. Ez lesz az első konferenciánk Dél-Amerikában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.