2018. június 20., szerda

TERJESSZÉTEK! Júniusi Napforduló Meditáció 2018. június 21-én, csütörtökön, 12:07-kor

Eredeti bejegyzés: 



Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! :) 

Közeledünk a júniusi Napforduló időpontjához, amelyre június 21-én 12:07-kor kerül sor. Ezen a napon az északi féltekén a Nap eléri az égen a legmagasabb pozícióját, elhozva ezáltal az év leghosszabb napját, valamint a nyár kezdetét. A déli féltekén pedig a Nap eléri a legalacsonyabb pozícióját az égen, elhozva ezáltal az év legrövidebb napját, valamint a tél kezdetét.

Akár az északi, akár a déli féltekén tartózkodsz, minden Napforduló rituálé a Földet, a Fényt, valamint a Napot ünnepli, és ezek olyan szentséges alkalmak, amikor is kapcsolódhatunk az évszakokhoz köthető, illetve spirituális ciklusokhoz, amelyek a Földhöz, a Naphoz és a Kozmoszhoz kapcsolódna

A Napforduló az Önvizsgálat és a változás ideje. Most van itt az ideje, hogy megvizsgáld életed tágabb kiterjedését, valamint spirituális utadat, és vedd észre, mi az, ami nincs összhangban veled. Mi az, ami nem szolgál téged? Milyen dolgokat mondasz magadnak, vagy másoknak, amelyek nincsenek összhangban azzal, amit képviselsz? Miket teszel, amik nem szolgálják a személyes és spirituális fejlődésedet?

Az északi féltekén Nyári Napforduló van: összhangban a tűz, a szenvedély, az akarat és a lendület elemével. Ez a megfelelő tettek keresésének az ideje, hogy a hiteddel összhangban álló utat választhasd. A Nyári Napforduló lehetőséget biztosít számunkra, hogy birtokunkba vehessük azt a személyes erőt, amelyet az elmúlt évben fejlesztettünk ki, és egy új szokásként, egy új kapcsolatként, a testünkben való létezés egy új formájaként manifesztálhassuk.


Van a Nyári Napfordulónak egy lassú oldala is - türelemre tanít bennünket. A gyümölcs még zöld, és nem sürgetheted, hogy megérjen. Van az időnek egy lassú, biztos ritmusa is, ahogyan az események elérkeznek az életünkbe, ha hagyjuk. Nem sürgethetünk dolgokat, viszont amennyiben lazítunk és gyakoroljuk az elengedést, a dolgok erőfeszítés, vagy az ego harca nélkül teljesülnek. A tavasz magjai el lettek vetve, egész tavasszal ezen fáradoztunk, most pedig itt az ideje hagynunk, hogy a természet végezze a dolgát.

https://www.wyldwitchery.com/blogs/the-grimoire-a-blog/the-spiritual-meaning-behind-the-summer-solstice

A déli féltekén, Téli Napforduló van; ezt szintén tűzzel ünnepelik, valamint az új napév születését, a Fény visszatérését is ekkor ünnepeljük. A bennünk élő spirituális Nap születését ünnepeljük. Számos kultúrában a Téli Napforduló az Istennő (Hold) energia ünnepe, mivel e napon a Hold életet ad a Napnak. A Téli Napforduló éjszakáján elhatározhatod, hogy egy Istennő fürdővel ünnepelsz, amely segítségével megtisztulsz a régitől, és köszöntöd az újat. Az alábbi hivatkozás alatt találsz néhány egyszerű rituálét mind a Nyári, mind a Téli Napfordulóra:

http://foreverconscious.com/summer-and-winter-solstice-rituals

A Téli Napforduló a csendes energiák ideje, amikor magadba nézel, és arra figyelsz, mi az, amit igazán szeretnél, és mire van szükséged. Az elmélkedés ideje ez, arra vonatkozóan, hogy mi volt eddig, és mi lesz majd ezután. Felhasználhatjuk ennek az időpontnak az energiáit arra, hogy az előző hónapok sok negativitását oldjuk, elengedjük a múltunkat, és elhozzuk magunkban a változást, hogy újjászületett önérzettel, céllal és szándékkal kezdhessük meg ezt az új napévet. Ez a sötétségből a Fény felé vezető időszak az önvizsgálat, a regenerálódás, megújulás időszaka, és tudjuk, hogy megvan a képességünk újjáteremteni önmagunkat. Ilyenkor van itt az ideje az új célkitűzéseknek, törekvéseknek, előre vetítve azt a sikert, amit a következő évre manifesztálunk, valamint ilyenkor van itt az ideje elkezdenünk megteremteni azt az életet, amelyet élni szeretnénk.

Légy bárhol is a világon, minden Napforduló szimbólum arra emlékeztet bennünket, hogy a Nap örökkévaló, a ciklusok megújulnak, ahogy te is. Nem vagyunk elkülönültek a Teremtőtől, ahogy azt elhitették velünk. Isteni Lények, és Egyek vagyunk. A Nap a mi összekapcsoltságunk szimbóluma. Mindenkire egyformán ragyog ezen a gyönyörű bolygón, PachaMama (Anyatermészet) pedig egyformán támogat mindenkit. Ez az egység megtalálásának ideje.

Ennek az évnek a júniusi Napfordulóját arra fogjuk használni, hogy nagyobb egységet teremtsünk a Fénymunkások és Fényharcosok között, hogy stabilizáljuk az új idővonalat, amivel segítjük a Fényerők műveleteit, és megakadályozzuk a további csúszásokat a bolygó felszabadítása felé vezető úton.

http://2012portal.blogspot.com/2018/06/blog-post_63.html

Ezt a meditációt pontban a Júniusi Napforduló időpontjában fogjuk végezni, június 21-én, csütörtökön, 12:07-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/616378668734861/

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most képzeld el, ahogy az összes Fénymunkást és Fényharcost körülveszi Mihály Arkangyal Kék Fénysugara. Lásd magad előtt, ahogy ez a Fény megvédi őket minden negatív zavaró hatástól, és lásd, ahogy a Kék Fénysugár erőt ad nekik ahhoz, hogy a küldetésükre fókuszáljanak.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt Saint Germain Ibolyalángját, amely segít a Fényerőknek megtisztítani az összes fennmaradó energiát, ami nem a Fénytől származik, a fizikai, plazma, éteri és az asztrál síkon. Most lásd magad előtt az AN Fehér Tüzét, amely segít a Fényerőknek eltávolítani az összes fennmaradó negatív fegyvert, a fizikai, plazma, éteri és az asztrál síkon. Lásd, hogy a Fényerők összes művelete teljes gőzzel halad előre.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, ahogy minden Cintamanival rendelkező személy a bolygó felszínén, tiszta forrásenergiát horgonyoz le a Cintamani Fényrácsba anélkül, hogy a sötétek ezt megakadályoznák. Lásd magad előtt, hogy a Cintamani Fényrács harmóniába, egyensúlyba és szinkronba kerül, Szivárványszínű Istennő Fénnyel a régi atlantiszi energiarácson és a bolygó Ley-vonalain keresztül. Lásd, ahogy Tiszta Forrásenergia horgonyozódik le a bolygó rácsain és a fontos örvényeken keresztül, elhozva a Stabilitást, Harmóniát, Tiszta Szeretetet és a Boldogságot.

7. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a bolygó felszínén élő minden lényt puha Rózsaszín Szerető Istennői Fénysugár vesz körül. Lásd magad előtt, hogy minden Fénymunkás csoport tagjai között Egység van, e gyönyörű bolygó felszínén. Most képzeld el, ahogy az összes Fénymunkás, Fényharcos és Igazságkereső Egységben dolgozik az Új Föld megteremtésén. Lásd, ahogy mindenki ellenállóvá válik a sötét manipulációkkal szemben, a különbözőségeket félreteszik, és az emberek harmóniában kapcsolódnak egymáshoz.

8. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy minden ember tiszta kapcsolatba kerül Felsőbb Énjével, és spirituális vezetőivel. Lásd magad előtt, hogy minden ember felébred és látja a bolygó valós helyzetét. Képzeld el, hogy az összes lélek kigyógyul a múlt traumáiból, fájdalmából és szenvedéséből, és lásd, hogy csatlakoznak a Fényerőkhöz, szívükbe fogadva a Szeretetet és a Fényt. Jelenítsd meg magad előtt, ahogy az összes ember részt vesz és támogatólag lép fel a bolygó felszabadításában. Lásd, ahogy a felébredett felszíni lakosság manifesztálja az Eseményt.

9. Jelenítsd meg magad előtt, ahogy a Fény Galaktikus Konföderációjának összes anyahajója Tiszta Forrásenergiát áramoltat keresztül a bolygón, és lásd, és érezd a Fényt, amely a bolygó középpontján keresztül lehorgonyozódik és spirálisan átjár minden lényt.

Befejezésül használhatod az alábbi rövid meditációt, amelyet a Fényerők javasoltak. Ez erősíteni fogja a Szeretet energiamezőjét, amely védelmi pajzsként szolgál számunkra.

1. Helyezd magad kényelembe, hunyd be a szemed és a légzésedre figyelve lazítsd el a tested.

2. Vedd magad körbe egy Rózsaszín tojással, amely tele van Szeretetenergiával.

3. Vedd körbe szeretteidet is egy hasonló Rózsaszín tojással, amely tele van Szeretetenergiával.

4. Öleld körül az egész emberiséget és a Föld bolygó minden élőlényét egy Rózsaszín tojással, amely tele van Szeretetenergiával.

http://2012portal.blogspot.com/2014/06/cosmic-goddess-activation.html

Az Istennő Békét és Egységet akar, és Béke és Egység lesz!

A Fény győzelme!

-------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.hu/2018/02/vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.





 

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.