2018. július 27., péntek

Kedves Cobra Csoport!




Ma különleges nap van. Bizonyára sokan olvastátok a csoportban a Holdfogyatkozásról Untwine és a Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal információit, melynek fordításáért köszönet Rácz Anitának és Réder Ágnesnek.


 Aki már vett részt tömegmeditációkon, az tudja, hogy mekkora energiák szabadulnak fel olyankor, hogy mekkora erővel rendelkezünk.
Azt mondja Cobra, hogy kb. 50 millió felébredt ember van a világon, akik több kevesebb információval rendelkeznek vagy a mátrixról, vagy az Eseményről, a Földönkívüliekről, vagy éppen Gaia Felemelkedéséről.
Arra ösztönöz minket, hogy csatlakozzunk egymáshoz és teremtsünk együtt egy olyan világot, ahol nem létezik semmilyen rossz, hiány, ellenség vagy félelem.
Rengeteg csodálatos vízióval találkozhattatok az évek során, melyek leírják majd az Új Földet, de egy valamit nem szabad elfelejtenünk: mi vagyunk azok, akik ezt megteremtik. A mi akaratunk, erőnk és szeretetünk támogatva megannyi Felemelkedett Mesterrel, Pleromával, Istennőkkel, Fényerőkkel és magával a Forrással képes ezt megtenni.
A Fényerők tudják, hogy megvannak a képességeink! Folyamatosan nyomon követik a meditálók számát, mert megvan hozzá a technológiájuk.

Ma 16:30-tól kezdve folyamatosan vannak meditációk, kezdve az Istennő meditációval, majd a Telihold meditáció következik, mivel az is van ma. Majd este a Holdfogyatkozás meditáció, aztán folytatódik az Egyensúly és Béke lehorgonyzása a Planetáris rácsba nevű meditációval és a legvégén a Belső Nász meditáció.



Ha tudsz, akkor kérlek csatlakozz hozzánk és segíts gyógyulást hozni Gaianak és az emberiségnek. A Holdunk rendkívül erős Istennői energia közvetítő. Ma különösen fontos, hogy ezek a meditációk megváltoztassák a Mars Bolygó eltorzított energiáit.
Az Istennői energia képes arra, hogy feloldja azokat a zavarokat, fájdalmakat, amiket az évezredek alatt „összegyűjtöttünk”.
Tudd, hogy nagy dolgok részese vagy és ahogy mondani szoktuk: minden hozzájárulás számít! A tiéd is! 
 
Vedd magadhoz a Cintamani kövedet, kedvenc kristályodat, gyújts egy gyertyát, füstölőt. Gondolj arra, hogy kikért cselekszel most: a Szeretteidre, Barátaidra, Gaiara, Magadra és az Emberiségre.
A Rózsa Rendje Nővérei és Fivérei folyamatos támogatást fognak nyújtani a mai naphoz.


Sőt Smaly7 elkészítette a meditációk vezetett változatait magyarul is, hogy ezzel is támogasson mindenkit. Hálás köszönet érte! :)
Emlékszel még, hogy miért jöttél erre a Bolygóra? Győzni, nem igaz?

A Forrás Fénye és Szeretete legyen Mindenkivel!

A Fény győzelme! 

 
 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.