2018. május 18., péntek

Prepare For Change: Fontos bejelentés Cobráról

Írta: Edward Morgan, 2018. május 13.

Fordította: Rácz Anita
Nem rég a felébredett közösség egyes jól ismert weboldalai és személyei azt állították, hogy valahogy Cobra blogját, http://2012portal.blogspot.com/, feltörték, őt pedig klónozták és/vagy sötét ügynökök léptek a helyébe. Ezek a beszámolók hamisan azt állítják, hogy Cobra blogját mesterséges intelligencia vagy egy reptilián, a cabal vagy egy illuminátus alkalmazott írja. Vagy valaki vagy valami. Semmi nem állhat távolabb az igazságtól, mint ez!
Tajpejben, Tajvanon vagyunk Cobrával
Én, Edward Morgan, a ti alázatos szolgátok és a https://prepareforchange.net/ oldal egyik munkatársa, ebben a pillanatban egy szobában ülök magával Cobrával és gyönyörű bolygónk felszínén élő legelkötelezettebb és legerősebb Fényharcosok egy kis csoportjával. Erőteljes mantrákat éneklünk, melyek néhányunkat megríkatnak. Hihetetlenül alázatos az a szeretet és elkötelezettség, amit Cobra mutat a jelenlévőknek, mindazoknak, akik erőfeszítést tettek, hogy eljöjjenek Tajpejbe, Tajvanra, a konferenciájára.
Fizikai élő tanúja vagyok Cobra 2018-as tajpeji hétvégi konferenciájának, amely 2018. május 12-én kezdődött és még tart, ahogy ezeket a sorokat írom. Tiszta lelkiismerettel számolhatok be arról, hogy Cobrát NEM klónozták, hogy továbbra is ugyanaz az elkötelezett, gyengéd, alázatos és fáradhatatlan személy, aki teljes mértékben elkötelezte magát a Fény teljes Győzelme mellett. Én, sok elkötelezett Fénymunkással együtt, akik régóta személyesen ismerik Cobrát és akik jelenleg itt vannak a konferenciáján, tanúsíthatom ezt.
Hamarosan találkozni fogunk kozmikus testvéreinkkel
Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy részt vesznek ebben a Cobrát támadó drámában, az alábbiakat mondanám: mindannyian régóta tudjuk, hogy emberi utazásunk egy pontján találkozni fogunk kozmikus testvéreinkkel. Mostanra mindannyian tudjuk, hogy egyéni lélekutunk részét képezi, hogy egyszer találkozzunk lélekcsaládjainkkal, akik e földi birodalmon túl laknak. Ezt jelenti az Első Kapcsolatfelvétel és Cobra most kezdi megjelentetni az információkat annak érdekében, hogy érzelmileg és mentálisan felkészítse a felszíni lakosságot erre az élményre és a jövőbeli Első Kapcsolatfelvételi találkozásokra.
“A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést.” Yoda 
A pozitív Első Kapcsolatfelvétel mindig is egy "szabad akaratból történő, személyes és bizalmas" pozitív élmény volt és az is lesz egészen az Esemény pillanatáig. A Cobra által a "Belépési protokollokban" http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/05/belepesi-protokollok.html nem rég közzétett üzenetet az elmúlt néhány napban sajnos sokan félremagyarázták és rosszindulatúan kiforgatták. Ez az üzenet bevezetőként szolgál mindazon fejlett lelkek számára, akik készen állnak és akik hoztak egy tudatos döntést arra vonatkozólag, hogy megtapasztalják az Első Kapcsolatfelvételt. Ez a felhívás csak azoknak szól, akiknek nincsenek családi kötelezettségeik. Ez nem jelenti azt, hogy egyedülállónak kell lenned vagy hogy párok nem mehetnek, hanem egyszerűen azt jelenti, hogy nincsenek olyan családi kötelezettségeid, melyek megnehezítenének számodra egy ilyen lehetőséget.
Szeretetben jöttünk össze a tajpeji konferencián
Könnyű bekapcsolni a számítógéped, elolvasni egy cikket, félremagyarázni azt, majd "beszámolni" róla egy félrevezetett személyes nézőpontból. Az ilyen beszámoló láncreakciót teremt és beindítja azokat a trollokat és sötét ügynököket, akik régóta azon dolgoznak, hogy bemocskolják Cobra feddhetetlen imidzsét. Tisztelettel kérem azokat, akik alaptalan vádaskodásokat terjesztenek Cobra munkája felé és ily módon tudatosan vagy tudattalanul a sötétek eszközeiként szolgálnak, mielőtt még több ostobaságot írtok, vegyétek fel a kapcsolatot szerte a világon azokkal az emberekkel, akik részt vettek Cobra legutóbbi tajpeji, tajvani konferenciáján, akik szeretetben jöttek össze. Ők meg tudják cáfolni ezeket az alaptalan és abszurd állításokat.
Köszönöm.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.