2020. május 12., kedd

A Myrrhophores visszatérése

Írta és összeállította: Kociszewszki Csilla 

Egy ideje tervezünk Nektek indítani itt egy cikk sorozatot,ami reményeink szerint segítséget nyújthat a mindennapokban Önmagatok és szeretteitek egészségének megőrzésében, lelki egyensúlyának táplálásában.
Talán még soha nem volt ennyire aktuális,hogy felélesszük magunkban az Istennő ezen oldalát is!🌹🙏
Jómagam kb.20 éve hivatásszerűen foglalkozom holisztikus egyensúlyt teremtő módszerekkel a Fény, a szivárvány színei, a kristályok, az esszenciális- és illóolajok, az elixírek varázslatos birodalmából.🌈🐳🌸🧡🌲💛💐💚🌷💙🌾💜🦋🌈
Elsőként egy bevezető cikket hoztam egy ősi Papnői tradicióról.

A Myrrhophores visszatérése 💕🌹
Régen voltak nők,akik ősi hagyomány szerint Szent Olajokkal dolgoztak mások gyógyítása érdekében. Ezeket a nőket Myrrhophores-nek hívták, más néven Mirrhaolajozóknak vagy az Olajok Szeretőinek.

Régi korok Papnői voltak ők, akiknek emlékezete most újra visszatér és ismét találkozhatunk velük.

Ezeknek a nőknek a hivatása a halálhoz közeledő emberek felkenése volt a Szent Olajjal, hogy előkészítsék az utat a Lélek szárnyalására.
A Szent Olaj útba igazítja az embereket valódi lelki lényegükhöz és biztonságosan átviszi őket „a másik oldalra”.
A Myrrhophore virrasztás szertartás általában három napig tartott, miközben a Papnő halkan imádkozott az olaj használata közben. A halk hang és az esszenciális olaj kombinációja meggyógyította a Lélek sebeit, melyeket nem csak ebben az életben, hanem a régmúltban is okozhattak különböző események.

Ennek a Mirrhaolajozó hagyománynak a földi gyökerei Egyiptom ősi templomaiba vezetnek vissza és néhány gyakorlat ma is él. Maga az olaj azonban a kapu a belső templomhoz.
Mária Magdolna Myrrhophore volt, Isis is Myrrhophore volt, Kleopátra, Hatshepsut ..., sok név, de a hagyomány egy és ugyanaz.

A Myrrhophore nem csak az élet-halál kapujánál segít,hanem a környezet minden diszharmóniáját képes újrarendezni.
Finoman áthangolja a kibillenéseket és oldja a feszültséget. Az Isteni minta tiszta kifejeződéseként hídként kínálja magát a Szent Olajat, hordozva a teljesség és a gyógyulás ajándékát.

A keleti ortodox és a görög katolikus egyházakban a Pascha harmadik vasárnapját ( vagyis a Húsvét utáni második vasárnapot ) a Mirrhaolajozók vasárnapjának hívják.
Nyilvánvaló,hogy Krisztus ideje alatt Myrrhophore-nek lenni nagyon megbecsült és tiszteletreméltó pozíció volt,a leghíresebb Mária Magdolna volt,aki láthatta és beszélhetett is a feltámadt Krisztussal.
Tudjuk azt is, hogy Mária Magdolna három nap és két éjszaka virrasztást tartott a ravatal mellett.
Csak ült ott, ügyelve arra, hogy senki illetéktelen ne lépjen be oda.
Közben a Szent Olaj hangján szólt,mondván pontosan azokat a szavakat, melyek Fényhidat képeztek a túlvilág megfelelő síkjára.
Egy ideje egyre több nőben ébred fel a vágy, olvasván a Szent Olajokról...
Úgy tűnik,megindult az emlékezés és intenzív késztetés van annak elismerésére, hogy ezek a Mirrhaolajozók akár Mi is lehetünk!
Ez a szív ébresztő szignálja,amely a Lélekből, az Olaj Templomából áramlik át...

Hálás köszönet a cikk szerzőjének
Anaiya Sophia Myrrhophore-nek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.