2022. szeptember 19., hétfő

Chiméra Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2022/09/chimera-situation-update.html

Fordította: MCCS 

A Fényerők jelentős áttörést értek el a chiméra csoport felszámolásában. Az izraeli Urim katonai bázis alatt lévő fő chiméra üreg kivételével, az összes chiméra jelenlétet biztosító földalatti üreget megtisztították. A chiméra fő katonai parancsnokságának tizenkét tagja (a chiméra orioni alcsoportjának utolsó megmaradt tagjai), akik abban az üregben élnek, egy fizikai/éteri kvantum szuperszámítógépen keresztül irányítják a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak hálózatát.

A Fényerők teljes erővel megkezdték a felszíni lakosság biochipjeinek és implantátumainak eltávolítását, a fejlett Mjölnir kvantumágyú-technológiák alkalmazásával. Ez a művelet eltart majd egy ideig, de rendkívül jótékony hatással lesz a felszíni lakosság programozottságának megszüntetésére, és a művelet befejeztével a felszíni lakosság tömeges spirituális ébredése várható.

A Mjölnir technológiákat használják arra is, hogy kitisztítsák a mikro fekete lyukakat a felszíni emberiség éteri, asztrális, mentális és kauzális testének auramezejéből. Ezeket a mikro fekete lyukakat egzotikus sötét technológiákkal kényszerítették bele az emberi auramezőkbe traumás elkülönítési, szétválasztási események során, és ezek jelentik az elmúlt 25 000 év sötét mátrixának egyik legfőbb elemeit. Ezek a mikro fekete lyukak, az implantátumokban lévő nagyobb fekete lyukakkal együtt, a Kerr-metrikához igazodva torzítják a felszíni embereket körülvevő nem fizikai téridőt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kerr_metric

Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kerr-metrika

A Lurkert egyszerűen a megnyilvánulatlan szubkvantum anomália tartályának kimerítésével éheztetik ki, ami ismét a fejlett Mjölnir technológiával történik, mely a megnyilvánulatlan szubkvantum anomáliát kvantumfluktuációként való megnyilvánulásra készteti, és aztán könnyen kiüríthető.

E blog egyik olvasója igen pontos leírást adott a Lurkerről ("Leselkedőről"):



A képen:

1. Ez az entitás maga a magja, a lényege annak a véletlenszerű ingadozásnak, amit anomáliának (dualitásnak) nevezünk. Azóta létezik, amióta az anomália létezik. 2. Ez a sötét erők valódi erőforrása. Amikor egyesítik az élet (Forrás) tudatossági energiáit, amelyeket az akkumulátoraikból szüretelnek, és kombinálják ennek az entitásnak a véletlenszerű ingadozásaival, akkor az anomália a valóságunkban manifesztálódik. 3. Az anomália magjának a fizikai, plazma, éteri, asztrális és mentális síkon való hatásának elfojtása drasztikusan csökkenteni fogja az új anomália mennyiségét, amely az e karanténban lévő lelkek szenvedéséből és traumájából keletkezik. Ez drasztikusan befolyásolhatja a Mjölnir kvantumágyú-technológia hatékonyságát is a bolygó felszíne körüli anomália megtisztításában. Ez a szubkvantum entitás gyakran szolgál modellként a Főgonosz ábrázolásához különböző feltevésekben. De a Legfőbb Gonosznak nevezni nem egészen pontos. Ez az a lehetőség szerinti állapot, amely ebben a kozmikus ciklusban a Főgonoszt manifesztálta.

Már csak a felszíni illuminátusokhoz tartozó mintegy 300 üreg maradt meg, és itt nagyon pontos leírást adnak róluk:

https://binsider.bond/i-was-in-the-illuminati-im-going-to-tell-you-everything-shocking-expose/

Sajnos néhány ilyen üregben még mindig vannak fogságban lévő Plejádi túszok.

A bolygó felszínén még mindig vannak a rendszerbe beszivárgott emberi klóntestekben lévő, az andromédai alfrakcióhoz tartozó, nagyon nagy hatalommal bíró chiméra tagok, és a felépítésük nagyjából így néz ki:



A cabal felsővezetőinek az a terve, hogy világháborúval és az ellátási láncok lerombolásával megsemmisítik a felszíni civilizációt, majd ezt követően beköltöznek a felszín alatti üregekbe, hogy átvészeljék az összeomlást és az azt követő Napvillanást. A tisztítás után a felszín újranépesítését tervezik. Mondanom sem kell, hogy tervük több jelentős hibával bír és NEM fog sikerülni.:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/war-with-russia-war-with-china-civil-war-congress-is-literally-trying-to-get-this-country-destroyed-because-they-are-broke-and-need-debt-forgiveness

https://www.theautomaticearth.com/2022/08/eu-controlled-demolition/

Egy új világháború kirobbantásában mesterkednek, a Római Birodalom kettészakadásának energiáit felhasználva, ami 395-ben történt Theodosius halálát követően. Ő egy fő arkhón római császár, aki elpusztította az Istennő misztériumokat és érvényre juttatta a kereszténységet, mint a fő és egyetlen elfogadható vallást:



A felső fekete nemesi családok most össze akarják zúzni a gazdag nyugati USA / EU / Ausztrália tengelyt, ami eredetileg a Római Birodalom nyugati része volt, és ami közvetlen Rothschild irányítás alatt áll. A nyugati emberek túlságosan függetlenek és túlságosan boldogok az ő ízlésükhöz:

https://www.zerohedge.com/personal-finance/it-appears-money-can-buy-happiness-after-all

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/24/macron-warns-of-end-of-abundance-as-france-faces-difficult-winter

Most egy Kínai irányítás alatt álló Új Világrendet hirdetnek, és Oroszországot, mint fő kínai alárendeltet (kulturálisan a Római Birodalom keleti részéhez igazodva):

https://starlight432.blogspot.com/2022/09/rt-news-promotes-china-and-new-world.html

A kínai befolyás csendben terjed mindenfelé:

https://www.theepochtimes.com/china-creates-digital-twin-of-americans-cybersecurity-expert_4713756.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

https://www.zerohedge.com/technology/tiktok-weaponized-military-application-hands-our-kids-casey-fleming

Eközben Kína a Napvillanásra készül...:

https://www.space.com/china-world-largest-solar-research-array

...nemrégi tudományos vizsgálatok megerősítik, hogy a Szupernapkitörések néhány ezer évente következnek be, ami most esedékes:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-4357/abc8f5

A földönkívüliek karnyújtásnyira vannak tőlünk:

https://thehill.com/opinion/3610916-congress-implies-ufos-have-non-human-origins/

Noha a jelenlegi felszíni civilizációnk hamis és ostoba...:

https://caitlinjohnstone.substack.com/p/our-entire-civilization-is-fake-and

...a Fény már átragyog a Mátrix repedésein.

Az Ibolyaláng meditációval segítheted a Fényt, a bolygó felszínének tisztításában:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbH0QKSS8RoPGtpP5stoWr_C

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.