2022. október 27., csütörtök

Cobra Csoport: Arktúrusziak - Cobra interjúrészletek


Kedves Cobra Csoport! <3 :)
Itt a csoportunkban már sokszor olvashattatok a Plejádiakról vagy a Szíriusziakról is. Most jöjjön egy újabb Csillagnemzet, az Arktúrusziak, akikről egy pár dolgot elárult Cobra interjúk alkalmával. Ezek kerültek most összeválogatásra és lefordításra. Sok szeretettel Mindenkinek! 🥰
A bejegyzés az Arhat facebook oldalról megosztható:



😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Cobra: Arktúrusziak - Interjú részletek🥰💜
"Lynn - Mesélnél nekünk az Arktúrusziakról és arról, hogy mi a konkrét szerepük a bolygónk felszabadításában?
COBRA - Az Arktúrusziak nagyon erősek a hitrendszerek átalakításában és az elme összekapcsolásában az 5. és magasabb dimenzióval, és nagyon erősek az energia ráccsal való munkában is, tehát gyógyítják a bolygó körüli energia rácsot és előkészítik az energia rácsot az Eseményre. (Köszönöm).


Rob - Igen. Ezzel kapcsolatban hallottam néhány érdekes információt egy Arktúruszi portál megnyitásával kapcsolatban a Földön a belső síkokon, ami lehetővé fogja tenni az érzékeny rezgésű embereknek, hogy ráhangolódjanak, hogy segítsenek egyedi szinergikus aktivációkat létrehozni maguknak, és segíteni fogja a spirituális közösség valódi vezetőit, hogy a vezetés egy szinergikusabb aspektusába lépjenek előre, ami nem egy hierarchikus irányítási rendszer lesz, hanem inkább egy igazi harmonikus kör, ahol a szinkronicitás és az intuíció szerepet fog játszani a dolgok megteremtésében. Igaz-e, hogy van néhány átjáró, amit átvesznek, és van néhány új energetikai tevékenység ezekkel a magasabb dimenziós lényekkel? Néhány nagyon erőteljes aspektust látunk, amelyek a bolygó finom frekvenciáinak hangolásáról szólnak, hogy felemeljék az embereket. Beszélnél az Arktúruszi portálról?
COBRA - Oké, alapvetően az Arktúruszi Parancsnokság, vagy az Arktúruszi faj elég aktív a Naprendszerben és e bolygó körül az elmúlt néhány évtizedben. Csillagkapuik vannak, saját módszerükkel nyitják a portáljaikat. Nem sokkal az Arkhón invázió után 1996-ban egy hatalmas Csillagkapu nyílt - az Arktúruszi Csillagrendszer egy hatalmas Csillagkapu. Az egyik legfontosabb Csillagkapu a galaxis e helyi szektorának, és az Arktúrusziak most ezen a Csillagkapun keresztül irányítják az energiát, különböző portálokon keresztül a bolygó körül.


Ezeknek a portáloknak a célja a magasabb elmék aktiválása, nem csak az emberiség, hanem a tömegek érdekében is, hogy összekapcsolják az elmét az intuícióval, és hogy az elmét és az érzelmeket egy kiegyensúlyozott személyiséggé integrálják. Ez az egyik fő célja ezeknek a Csillagkapuknak. Nem beszélnék ezeknek a Csillagkapuknak a helyéről, mert ezek elég fontos stratégiai pontok. E kapuk némelyike hajlamos a természeti erőkben elég erős reakciókat kiváltani, mint például a vulkánkitörések. Földrengések lehetnek azokon a területeken, mert nagyon erős energiát vezetnek át azokon a portálokon.
Rob - Igen, egy bolíviai barátommal való kapcsolatom is jelezte, hogy az információi szerint a rezgésváltás nagy része a földi magma magjának sugárzásain keresztül történik. Tudnál beszélni az életáramok többdimenziós aspektusáról és a fizikai síkon történő eltolódásokról, és arról, hogy ez a fajta rezgésemelkedés hogyan hat mindannyiunkra?
COBRA - Tehát a magmamagról beszélsz, vagy a bolygó életfolyam-tapasztalatáról? Ez két különböző dolog.
Rob - Igen, azt hiszem, nos, abból, amit én értek, amit te mondtál nekem, és amit ezek a más források mondtak, a stabilizációjuk nagy része a magra irányul ezeken az energetikai pontokon, és bizonyos értelemben azt hiszem, hogy kieresztik a gőzt, hogy a dolgok ne váltsanak túl drasztikusra. Ez olyan, mintha különböző területeken engednék el a nyomást, hogy harmonikusabb legyen. Így van?
COBRA - Igen, pontosan. Az Anyahajók beavatkozása nélkül a bolygó felszíne jelenleg nem lenne képes fenntartani az életet. Mindannyian halottak lennénk. Drasztikus kataklizmák történtek volna a bolygón évekkel ezelőtt. Mindent megtesznek, ami csak lehetséges, hogy egyensúlyt teremtsenek ... hogy stabilizálják a bolygó felszínét, és igen, néhány ilyen portált állandó pontként használnak, ahová a felgyülemlett feszültséget ki tudják engedni, és néha ezt földrengések vagy vulkánkitörések kísérik. Ha ezek a földrengések vagy vulkánkitörések nem időjárás-módosítások. A bolygó természetes feszültséglevezetése, amely egy élőlény, és amely a felszíni lakosság részéről óriási mennyiségű stresszt élt át.

Alexandra: Mi az Arktúrusziak szerepe a Közzététel idején? Ők a Csillagkapu, a Felemelkedési portálok vagy Folyosók őrzői?
COBRA: Az Arktúruszi faj már elég régóta dolgozik a bolygó energiahálózatán. Ez az egyik kulcsfontosságú faj, amely nyitva tartja a portálokat a galaxisnak ebben a szektorában. Egy bizonyos pillanatban az Esemény után az Arktúruszi faj elő fog lépni, és segíteni fog a Tömeges Felemelkedési Folyamatban. Ez még nem most lesz, hanem jóval az Esemény után fog megtörténni.
ALEXANDRA: Ők nem fognak az élvonalbeli típusú fajok közé tartozni, igaz? Inkább majd a Plejádiak és az Agarthaiak?
COBRA: Lesz egy olyan része a műveletnek, ahol az Arktúrusziak is részt vesznek majd az információ terjesztésében. Az igazság nyilvánosságra hozatalában. Ez lesz az ő szerepük. Elég sokat fognak segíteni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.