2022. november 11., péntek

Helyzetjelentés, Új Cobra Interjú és Cobra Felemelkedés Konferencia Párizsban

Eredeti bejegyzés itt: 


Fordította: MCCS

Október 15-én hatalmas eszkaláció volt a chiméra csoport és a Fényerők között, és rendkívüli intézkedésekre került sor. A helyzet kezdett kicsúszni az irányítás alól, és mivel a Föld körüli Fényerők már nem tudták megfékezni a helyzetet, sürgős erősítés érkezett az Androméda galaxisból, akik szakértők a chiméra csoport elleni küzdelemben.

Ennek eredményeképpen egy kivételével minden gödör megtisztult, és a chiméra csoport Orion frakciója nagyrészt eltűnt, kivéve az asztrális és mentális síkon lévő kisebb rendezetlen csoportosulásokat, amelyeket az elkövetkező hetekben fognak megtisztítani. A chiméra Androméda frakciója félelemben van, mert tudja, hogy ők lesznek a következők.

Az egyetlen megmaradt gödör NEM az Urim bázis alatt található, és tartalmazza a chiméra Androméda frakciójának főszámítógépét, amely a skaláris Mesterséges Intelligencia (AI - Artificial Intelligence) mátrixot/elektromágneses kerítést irányítja a Föld körül, implantátumokhoz kötve.

Amikor a Fényerők átveszik az irányítást afelett a gödör felett, végre képesek lesznek elkezdeni a felszínen lévő skaláris mátrix teljes felbomlasztását, az implantátumokkal és a toplet bombáikkal együtt. Amikor ez olyan mértékben eltűnik, hogy a kockázat elfogadhatóvá válik, elkezdődhetnek a fizikai beavatkozások.


Egészen a közelmúltig a Föld körüli Fényerők még mindig olyan mértékű kvantumanomáliának voltak kitéve, amely a toplet bombák megtorlásától való félelemben tartotta őket, ezért nem is cselekedtek. Félelmük az 1996-os kvantumsokkban gyökerezett, amikor a sötét erők képesek voltak olyan mértékben megrázni az univerzum kvantum mezőjét, amilyet csak kétszer tapasztaltak ebben a kozmikus ciklusban: az ősrobbanás pillanatában és a sötét erők évmilliókkal ezelőtti teremtésének pillanatában. Az 1996-os sokk gyengítette az egész megnyilvánult világegyetem kapcsolatát a Buddhikus és magasabb síkokkal, és ez a Fény erejének csökkenését és a sötétség erejének növekedését eredményezte. Ezt a sokkot most végre kezelik, mivel a kvantumanomália teljes mennyisége egy bizonyos küszöbérték alá csökkent.

Az október 15-i események kizökkentették a Fényerőket a topletekkel kapcsolatos félelmeik bűvköréből, és most már bátrabban cselekszenek, illetve az ésszerűség határain belül nagyobb kockázatot is vállalnak. Az október 15-i eseményekről semmi többet nem lehet mondani, csak azt, hogy a sötét erők átléptek egy bizonyos elfogadhatatlan küszöböt, a Fényerők pedig nagyon proaktív módon reagáltak, ami beindíthatta volna a toplet bombákat.

Ezzel a javuló energiadinamikával kezdenek megnyílni az ún. kvantum beillesztési portálok. Ezek a portálok gyors és hatékony fényvillanások, amelyek elérik a bolygó felszínén lévő kvantummezőt, és rohamos javulást hozhatnak a felszíni helyzetekben. Ezek a portálok most még szórványosak, ritkák és instabilak, de várhatóan tökéletesedni fognak. A Fényerők olyan protokollokat fejlesztenek, amelyek kiaknáznák ezeket a portálokat, és a Mjölnir technológia alkalmazásával szeretnék őket a felszíni Fénymunkások számára is hasznossá tenni, hogy javítsák az élethelyzeteiket.

Ezek a portálok közvetlenül a Forrásból érkeznek, és elméletileg egy elegendően nagy méretű kvantum beillesztési portál, akár az Eseményt is kiválthatja, bár ez jelenleg még nagyon nem valószínű.

Mivel a cabal pandémiás Reset (Újraindítás) terve teljesen szertefoszlik, ezért most megpróbálja a Reset-et a nukleáris rémületkeltés által véghezvinni:


Tisztában vannak a közelgő Napvillanással, és az előkészületeik ennek megfelelőek:


A terveik nem lesznek sikeresek, és közben mi - a pozitív oldalon - csendesen készülünk a saját, pozitív Újraindítás-változatunkra:



                                              A képen: Rendszerhiba

Megjelent a Cobra interjú második része, aminek átiratát angol nyelven itt találod:


Német nyelven:


Portugálul:


Román nyelven:



Japán nyelven:




Magyarul itt:


És Kínaiul itt:


Vagy meghallgathatod a YouTube csatornán:




A Fényerők közölték, hogy itt az ideje újra aktiválni a Fénymunkásokat a bolygó felszínén, hogy segítsenek a Fényrács újraaktiválásában. Ezért javasolt a fizikai Rózsa Rendje csoportok és más Fénycsoportok felélesztése világszerte.

Hogy támogassuk a Fény újjáélesztését, nagyon hosszú idő után, megrendezésre kerül az első Cobra Felemelkedés Konferencia, 2022. december 3-án és 4-én Párizsban.



Szeretettel várunk mindenkit, aki csatlakozna hozzánk:


A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.