2023. március 26., vasárnap

Terjesszétek! Fény Portál Aktiválás - 2023. május 1-jén

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2023/03/make-this-viral-portal-of-light.html

Fordította: MCCS

Itt az ideje, hogy újra cselekedjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk ezt a folyamatot. Ezért kihasználjuk a május 1-jei rendkívül erőteljes energetikai összehangolódás lehetőségét, hogy létrehozzunk egy olyan portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat, és elindítjuk azt a folyamatot, amely az Új Aranykorba vezet minket.

Terjesszétek! Osszátok meg világszerte! Tegyétek közzé a weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek egy alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook-csoportra is ehhez az eseményhez. Megoszthatod az Aktiválásról szóló híreket más közösségi médiumokban is. Készíthetsz erről egy videót, és feltöltheted a Youtube-ra, a Bitchute-ra vagy az Odysee-re.

Tudományos tanulmányok igazolták és erősítették meg a tömeges meditációk és aktiválások pozitív hatásait az emberi társadalomra, így mindannyian, akik részt vesztek ezen az aktiváláson, ténylegesen segíthettek abban, hogy közelebb hozzuk az Új Aranykort:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a pillanat kijelöli azt a pontot, amikor a Galaktikus Központból származó energia teljes erővel elkezd áramlani a bolygó felszíne felé, mivel az idő fogytán van. Ha sikerül 144.000 önkéntest összegyűjtenünk erre az aktiválásra, akkor a Galaktikus Központ energiája kiegyensúlyozott módon lehorgonyozódik a bolygó felszínén. Ez fogja biztosítani a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet ennek a bolygónak, és valójában az egész bolygó energetikai frissítését fogja megteremteni. Ha a kritikus tömeget nem érjük el, akkor a Galaktikus központból származó ultraerős energiák mindenképpen elérik a bolygó felszínét, de ez akkor sokkal kaotikusabb és diszharmonikusabb módon fog megnyilvánulni.

El tudjuk érni a kritikus tömeget, a 144.000 embert, akik ezt az aktiválást végzik! Ez egy hatalmas gyógyító láncreakciót fog létrehozni az energiamezőben világszerte.


                                           A képen: A Fény Áttörése

Ez életünk eddigi legerőteljesebb bolygószintű aktiválása!

A Fény Portál hulláma már március 23-án érezhető lesz, amikor a Plútó több mint 200 év után először lép a Vízöntőbe, május 1-jén éri el a csúcspontját, amikor is a Plútó retrográdba fordul, majd lassan, fokozatosan kifut június 11-ig, amikor a Plútó ismét kilép a Vízöntőből:

https://chaninicholas.com/what-you-need-to-know-about-pluto-in-aquarius/

https://whimsysoul.com/pluto-in-aquarius/

A Fény Portál Aktiválásának pillanatában, május 1-jén, a Plútó a Vízöntő 0 fok 21 percénél lesz, ami majdnem pontosan a nagy Jupiter-Szaturnusz együttállás helyzete, ami a Vízöntő korszak aktiválásának utolsó részét jelezte:

http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

Magyarul itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

Ezért a Fény Portál Aktiválása a Vízöntő kor energiáit a következő szintre emeli.

Szintén az aktiválás pillanatában a Plútó pontos nagy trigont alkot az Alcyone-nal (helyi Központi Napunk a Plejádokban) az Ikrek 0 fok 18 percénél, és az M87 galaxissal (a Szűz-halmaz egyik fő galaxisa, az univerzum e szektorának galaktikus szerelmének forrása) az 1 fok 14 percénél a Mérlegben. Ez a nagy hármas a kozmikus szeretet rendkívül erőteljes energiáit hozza a Bolygóra, és ez lesz a kiváltó ok, amely lehetővé teszi, hogy a Galaktikus Központból származó energiák szabadon áramolni kezdjenek a Bolygónkra. A kozmikus szeretetenergiák villanása a Szűz szuperhalmazban lévő M87 galaxisból fog kiindulni, és sokkal erősebb lesz, mint az a villanás, amely az AION portál aktiválása során az M87-ből érte el a Földet:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/informaciok-frissitese-az-aion-portal.html

Ez erősebb lesz, mint az a villanás, amely a Vízöntő korszak utolsó aktiválódása során történt.

Ez a nagy trigon, a Plútó Vízöntőben való tartózkodása alatt, március 23-tól június 11-ig lesz aktív. A Plútó a Vízöntőben a pozitív földönkívüli fajok koncentrált erőfeszítéseit fogja jelenteni az Első Kapcsolatfelvétel felé, és ebben a Plejádiaknak nagyon aktív szerepük lesz.

A Fény Portál meditációnkat a lehető legjobb pillanatban fogjuk elvégezni, ami a lehető legnagyobb pozitív hatással lesz az emberiségre. Ez magyar idő szerint 2023. május 1-jén, hétfőn lesz, 19:06 perckor.



A meditáció időpontját a te időzónádban itt ellenőrizheted:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PORTAL+OF%2CLIGHT&iso=20230501T1906&p1=195

Instrukciók:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével megnyíljon a Fény Portálja.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva, szétoszlik a világegyetem összes galaxisának Központi Napja között, és átáramlik az M87 galaxis Központi Napján is. Majd képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja a Galaktikus Központi Napot, majd áthalad a mi galaxisunkon, majd belép a Naprendszerünkbe, és áthalad a Naprendszerünkben lévő összes Fénylényen, majd a Föld bolygó összes lényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény átváltoztat minden megmaradt sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, véget vet minden háborúnak, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el az emberiség nagy spirituális ébredését és a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolatfelvételt. Képzeld el a Vízöntő Korszak új nagy Kozmikus Ciklusának kezdetét, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lénynek a Földön.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc.

Frissítések a Fény Portáljával kapcsolatban itt:

http://2012portal.blogspot.com

Magyarul itt: 

https://ellenallas1111.blogspot.com/

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.