2017. július 30., vasárnap

Ízisz Misztériumai 3.



Az idő természetes ritmusa…..Cobra szerint akkor érezhetjük ezt, ha kapcsolódunk a 13 holdcikluson keresztül.



Erről az ősi tudásról itt olvashatsz magyarul: 

https://2015attores.blogspot.de/2017/02/harmoniaban-hold-ciklusaival-es.html

Hálás köszönet az Áttörés blognak a fordításért és az összeállításért! <3

Az éppen aktuális Hold fázis itt megtekinthető: http://www.frabato.hu/aktualis-holdfazis


                                                                     Holdfázisok

A Hold a Földünkhöz legközelebb lévő égitest. A holdciklusok folyamán folyamatosan hatással van földi életünk különböző aspektusaira. A Hold különösen telihold és újhold idején fejti ki hatását a Földre. Ahogy azt Cobra elmondta, az elmúlt évtizedben nagy tisztítás történt a Hold energiájában. Most a Holdunk teljesen tiszta természetes fényes égitest.
A tiszta női alapelv energiáját közvetíti a bolygóra. Így minden egyes telihold csodálatos alkalom arra, hogy ezzel az energiával kapcsolódjunk.

Teliholdkor a Hold a Nappal szemben áll és teljes fényében ragyog, ahogy visszaveri a Nap fényét. Ez erőteljes időszak a hálára és arra, hogy elismerjük magának az életnek a szépségét és mindazt, amit a létezésbe hoztunk.

Égető vágyat érezhetünk arra, hogy kifejezzük kreativitásunkat, hogy érzéki tevékenységekben leljünk örömet szenvedélyes, de mégis mély, gyengéd rezgéseken keresztül, hogy elengedjünk az életünkből minden olyan aspektust, ami nem szolgálja lelkünk legnagyobb vízióját.

A Holdról itt olvashatsz bővebben, ha szeretnél:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/11/hold.html



A nők minden hónapban megtapasztalhatják a Holdhoz kapcsolódó időszámítás természetes folyamát, hiszen a menstruációs ciklus ezt követi, és nem a mesterségesen beállított 12 hónapos 30-31 napos naptárrendszert. 


A természet, a tudat és a növekvő Istennő energiák lágyan elmossák az akadályokat előlünk és ez a folyamat, átalakulás fokozódik….



Ízisz Istennő aranyozza be mindannyiunk napját! <3 <3 <3


Rózsa Rendje FB csoport 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.