2017. július 30., vasárnap

Ízisz Misztériumai 2.


Ízisz Misztériumait élesztjük most fel, újból. Mert itt az ideje….




Megtehetjük úgy, ha zenéket hallgatunk. Cobra egy Mihail Doman nevezetű zeneszerzőt ajánl számunkra, aki igencsak különleges zeneműveket alkot.
A zenéi által kapcsolatba kerülünk közvetlenül az Istennő energiával.
Aritmológia (Arhythmology) címmel alkotta meg gyönyörű művét, amit jómagam is
gyakran hallgatok.





A különlegessége abban rejlik, hogy a görög filozófus és matematikus, Phütagórasz munkásságából merít. Phütagórasz szerint minden mögött számtani és geometriai törvényszerűségek állnak, még a zenében is. Felfedezte a zenei hangközöket (prím, kvart, kvint, nagy szeptim stb.)

Az Aritmológia korábban a Szent Tudomány összefoglaló neve volt, melyben a tanítványok matematikát, fizikát, kémiát, csillagászatot és zenét tanultak.
Az élet dolgait fedezték fel számokon keresztül és a világmindenség összhangját is a zenei harmónia mintájára képzelték el.

Az Aritmológia az Újjászületés Mihail szerint. A zenéjének neve és ritmikája ezt híven tükrözi. Az Új Kezdet, Életciklus minden befejezésnél újból indul egy oktávon. Így ezek a körök csodálatos spirált alkotnak lefelé vagy felfelé kanyarodva.




Ez nemcsak egyszerűen zene, hanem „Híd”, ami kitölti az űrt az emberek, érzések, gondolatok között. „Benne van” a kezdeményező férfi, a nő szépsége, a béke és szerelmi történet.
 Az egész zenemű Egységet alkot, nem különül egy egymástól.

Mint tudjuk az energia spirális mozgása a testünk örvénypontjain ( csakráin), a Bolygón ( Isten és Istennő örvények) az Univerzumban ( Galaxisok, Csillagködök) teljesen természetes.

 Ez a zenemű tökéletesen bemutatja ezt az érzést, a testünk automatikusan felveszi vele a kapcsolatot. Hol lassabb, hol gyorsabb az ütem. A lüktetést, forgó mozgást lehet érezni mindent áthatóan...adjuk át magunkat az Istennő energia táncának. 





                             " A zene lelket kölcsönöz a Mindenségnek, szárnyat az elmének,
                              szállni tanítja a képzeletet és életet ad mindennek."-Platón
                             



Amennyire csak lehet tehát Mihail Doman átadta számunkra szavakkal, miről szól a zenéje, de valójában ezt érezni kell testünk minden sejtjével.
 Személyes kedvencem az I. és III, de kívánjuk, hogy mindenki találja meg a számára legjobban tetszőt.

Ez Mihail Doman oldala: https://mihaildoman.com/

Itt pedig megtalálható az Aritmológia nevű albuma: https://soundcloud.com/mihaildoman

Aki esetleg szeretne az Isten és Istennő örvényekről olvasni, itt megtalálja: http://2012portal-hungary.blogspot.de/search?q=Istenn%C5%91+%C3%A9s+Isten+%C3%B6rv%C3%A9nyek
 
Kellemes zenehallgatást Ízisz Istennővel! :)

Rózsa Rendje Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.