2020. július 9., csütörtök

Vízöntő Kora Aktiváció Jelentés

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/07/age-of-aquarius-activation-report.html#comment-form

Fordította: MCCS

A Vízöntő Kora meditációnk óriási siker volt, ugyanis kb. 250.000 résztvevővel jóval meghaladtuk a kritikus tömeget.


Ez tovább stabilizálta a Vízöntő Kora pozitív idővonalat, nagyon kedvező, hosszútávú következményekkel.

A Vízöntő Kora Aktivációnk eredményeként minden jelentős plazma anomália és minden plazma toplet bomba eltávolításra került. Noha ez nem fogja beindítani az Eseményt, ahogyan azt vártam, ez egy hatalmas érdemi előrelépés. Minden fennmaradt akadály kitisztítása az Esemény felé sokkal kisebb és sokkal kevesebb időt vesz igénybe, tehát most egy olyan idővonalon vagyunk, ami egyre gyorsabban közelít a Kompressziós Áttörésbe.

Ami még fennmaradt, azok a drakón flották hajói, kvantum szuperpozíciós állásban megbújva a holdpálya alatti térben. Ezek az űrhajók a Galaktikus Konföderáció fejlett kvantum ágyú fegyvereivel kerülnek megtisztításra és leszedésre, aminek a kódneve: Mjölnir. (Thor Kalapácsa)

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/01/mjolnir-muvelet.html


https://physicsworld.com/a/does-time-dilation-destroy-quantum-superposition/

Az első próbálkozás a drakón flotta eltávolítására 2017 végén és 2018 elején történt, de félbe kellett hagyni az Alfa idővonal összeomlása miatt. Most, a sikeres Vízöntő Kora Aktivációnk eredményeként, a Mjölnir művelet ismét újra aktiválódott és jelenleg gördülékenyen halad a terv szerint, a drakón flottát pedig teljes gőzerővel tisztítja ki.

A Fényerők közölték, hogy a drakón flotta eltávolításának utolsó szakaszában kb. 10%-os a valószínűsége annak, hogy a cabal egy hamis idegen invázió megrendezésével fog próbálkozni TR-3B járművel, és kb. 5% annak a valószínűsége, hogy a drakóniak egy igazi invázióval próbálkoznak majd a megmaradt drakón hajókkal, előbukkanva a kvantum szuperpozíciós állásból a fizikaiba, és megtámadják a felszíni lakosságot:

https://www.exopolitics.org/will-deep-state-launch-false-flag-alien-invasion-after-exhausting-global-control-cards/

Mindkét forgatókönyv esetén nagyon hamar legyőzi majd a Galaktikus Konföderáció a sötét erők flottáit, ám ez kicsi de nem-elhanyagolható járulékos veszteséggel jár a felszíni lakosság között. A Fény és a sötét is próbálja ezt a két forgatókönyvet kikerülni, a Fény azért mert szükségtelen szenvedést hozna a felszíni lakosságnak, a sötét pedig azért, mert a Konföderáció flottájával való nyílt harc a gyors és teljes vereséget hozná el minden sötét frakció számára.

Amellett, hogy a drakón flottát tisztogatják, a Fényerők megtisztítanak minden rács inverziós technológiát is ami a sötét erők birtokában van. Ezek a technológiák eltorzítják az energiarácsot a bolygó körül és a Mátrix konstrukció alapját képezik.

Mindemellett a Fényerők kitisztítják a földalatti reptiliánokat szónikus fegyverek felhasználásával.

A Fényerők az irányított energia fegyvereket is tisztítják, valamint az EMP pulzáló fegyvereket a katonai műholdakról az alacsony Földpályán.

Megj.: EMP fegyver - Electromagnetic Pulse-Elektromágneses impulzus fegyver 

A Fényerők a kvantum elsődleges anomália kitisztításán is dolgoznak, ami meggátolja a Felemelkedett lények fizikai megtestesülését a bolygó felszínén. A kvantum elsődleges anomáliának a megtisztítása indukált hamis vákuum csökkenés révén történik:

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/research-centres-and-groups/theoretical-physics/msc/dissertations/2013/Matthew-Citron-Dissertation.pdf

https://www.vice.com/en_us/article/kwnpbw/the-learnin-corner-false-vacuum-decay

https://physics.aps.org/articles/v8/108

Megjegyzés: a hamis vákuumról már írt korábban Cobra, itt elolvasható magyarul:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2017/06/vakuum-metastabilitasu-esemeny.html

Sárkány források azt kommunikálták, hogy a Vízöntő Kora Aktivációnk közben pozitív idővonal váltás történt és kérik mindenkitől, hogy „csak az általad kiválasztott és neked tetsző élet forgatókönyvét írd és arra összpontosíts. Minél részletesebben vizualizálod a vágyott, optimális élettörténetet, annál inkább megerősíti majd ezt az új idővonalat. ”

Az aktivációnk után azonnal jelek voltak tapasztalhatóak világszerte az égen:


A pozitív idővonal már manifesztálódik a fizikaiban Ghislaine Maxwell letartóztatásával:

https://summit.news/2020/07/02/elite-pedophile-network-to-be-exposed-after-arrest-of-maxwell/

Ennek eredményeként, most először, a tömeges letartóztatások koncepciója elérte a fősodratú médiát :

https://www.rt.com/usa/493775-epstein-get-clinton-prince-andrew/

És Bill Gates letartóztatásához is vezethet:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7350469/Bill-Gates-flew-Jeffrey-Epstein-Loliota-Express-2013-years-pedophile-prison-stay.html

András herceg már ideges:

https://nypost.com/2020/07/06/prince-andrew-cancels-golf-trip-to-spain-after-maxwell-arrest-report/

De először, Ghislaine Maxwellnek életben kell maradnia mindaddig, amíg tanúvallomást tesz. Ezért a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy vegyen részt az alábbi meditációban:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/07/meditacio-minden-este-2030-kor-hogy.html

A következő pár hónap, november-decemberig, megmutatja majd az idővonal háború csúcsát az új pozitív Vízöntő Kora idővonal és a régi cabal uralta negatív idővonal között. A tömegmeditációnk nélkül a negatív idővonal sokkal hangsúlyosabb lenne, de sok negatív forgatókönyvet sikerült elhárítanunk.

Rengeteg próbálkozás lesz arra, hogy megosszák a felszíni népességet és gerjesszék az erőszakot:

https://www.zerohedge.com/markets/global-war-nuclear-accidents-volcanic-eruptions-deutsche-banks-apocalyptic-take-what-may

A jezsuiták egyik terve, hogy megteremtik az Egyesült Államok részekre szakadását (hasonlóan ahhoz, ami a Szovjetunióval és Jugoszláviával történt) azáltal, hogy tovább erősítik a jobb és baloldal polarizálását a novemberi választások idején.

Ez az oka, amiért azt tervezik, hogy Hillary Clintont az elnökválasztások jelöltjeként mutatják be, ezzel biztosítva a maximális polarizációt.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/rumors-still-abound-that-hillary-will-emerge-in-july/

A másik fő jezsuita terv az, hogy beindítanak egy kínai EMP támadást az USA ellen, ami egy új világháborúban eszkalálódna:

https://www.naturalnews.com/2020-06-18-china-preparing-to-kill-us-population-with-emp-pearl-harbor-first-strike.html

https://sputniknews.com/military/202006181079656094-us-report-claims-china-intends-nuclear-first-strike-with-stolen-super-emp-weapons/

https://allnewspipeline.com/China_Military_Doctrine_Plans_and_Capabilities_for_Electromagnetic_Pulse_EMP.php

https://fortunascorner.com/2020/03/18/china-threatens-emp-attack-in-south-china-sea/

Az egyik aspektusa ennek a tervnek Kína fejlett járműveit használná, amelyek hasonlóak a TR-3B-hez és megrendezne egy hamis idegen inváziót a fő Titkos Űrprogramjuk katonai bázisáról Dingxinnél:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/31824/this-massive-desert-base-is-chinas-version-of-americas-nellis-air-force-base

TR-3B-hez hasonló járművek érkeznének a Kínai földalatti Nagy Falból:

https://thediplomat.com/2011/08/chinas-underground-great-wall/


És az iráni hasonmásából:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/nightmare-our-enemies-iran-touts-vast-underground-missile-cities-along-coastline

A Fényerők becslése szerint egy ál idegen invázió esélye 10%, Kína-USA háború esélye 12%, az USA részekre szakadásának esélye 25%, egy amerikai polgárháború esélye pedig 35%.

A következő hónapokban lehetséges, hogy tömegmeditációk lesznek közzétéve ezeknek a forgatókönyveknek az enyhítésére, amennyiben szükséges:

A Vízöntő Kora aktiválás eredményeként a dupla Párizs/Versaille-i Istennői örvény részlegesen aktiválva lett:

https://www.youtube.com/watch?v=WQvSPo8gMJA

Ami most szükséges az egy Rózsa Rendje csoport Párizsban, heti rendszerességű, fizikai találkozókkal.

Ugyancsak szükségesek Tachyon kamrák Olaszországban, Velencében és Rómában. Van egy szponzorunk aki finanszírozza a kamrák kivitelezését, nekünk csak arra a személyre lenne szükségünk Rómában és Velencében aki hajlandó lenne ennek a Kamrának az őrzője és házigazdája lenni ennek a két városnak a területén. Ilyen személyek (CSAK azok akik Rómában és Velencében élnek) írjanak a project501@tutanota.com -ra további instrukciókért.

A Fényerők azt mondták, hogy az emberiség történelmének e válságos időszakában a Tachyon Kamrák hálózatának bővítése a legmagasabb célt szolgálja a bolygó azon részein, ahol jelenleg még nem elérhetőek:

http://tachyonis.org/Chamber.html

A magyar oldal itt érhető el:
http://www.tachyonhungary.com/?fbclid=IwAR3MerX3t7YdzDTZNOz_1s51S6wp0ktbhPnydej4DvzpJRhNkm46j5xA-Vk

A Fényerők azt is javasolták, hogy a Sárkány fejlesztésű fejlett lézer technológia használata is segíthet a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak ezekben az erőt próbáló időkben:

http://fenymandala-tachyonkamra.hu/

Jóllehet a következő néhány hónap nagyon változékony lesz, fontos, hogy a Vízöntő Kora manifesztálására fókuszáljunk.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.