2020. szeptember 24., csütörtök

⚜️✨⚜️Kedves Cobra Csoport! ⚜️✨⚜️

 Írta és összeállította: Réder Ágnes 

Az Új Atlantisz sorozatban most a Tachyon kamrát szeretnénk nektek bemutatni. Magyarországon is létezik már, Cobra aktiválta, a következő honlapon tájékozódhattok róla, bejelentkezni is itt lehet:

Cobra
 a Tachyon kamrákról:
"Az összes plejádi Tachyon kamra egy sokkal nagyobb terv részét is képezi - melyet úgy hívnak, hogy “Új Atlantisz” -, hogy egy fényhálót alkossanak mindenütt a bolygón. A Tachyon kamrák rendbe teszik az emberi lények rezgési frekvenciáját, hogy az teljesen harmóniában legyen az Eseménnyel. Ha az emberek látogatják a Tachyon Kamrákat, akkor ők és a fizikai testük energetikai mezeje, fel lesz készítve az Esemény frekvenciájára. A Tachyon kamrákra az Esemény után is szükség lesz, hiszen a Fényhálót fenn kell tartani és nagyon fontos szerepük van ebben a folyamatban. Minden egyes kamra bizonyos energiákat közvetít a bolygó és a környezet - város vagy hely, ahol a kamra el van helyezve - gyógyulásáért.”- COBRA
Idézet a Tachyon Hungary oldalról:
„A tachyonizáció egy technológiai folyamat, melynek során behatol a fizikai anyagba egy nagyobb mennyiségű tachyon és véglegesen megváltoztatja az atommagok kvantum tulajdonságait, amelyek ezt az anyagot alkotják. A kémiai összetétel nem változik, a változás szubatomikus szinten történik. Mivel csökkenti a fizikai anyag entropiáját, megfordítja az öregedési folyamatot és erősíti az immunrendszert. A tachyonok voltak a legelső részecskék amelyeket a Teremtő megalkotott az Univerzum kezdetén. Ezért a tachyonok, közvetlen kapcsolatok a Forrással és ők továbbítják a teremtő igaz eredetű tervét. Tartalmazza az eredeti tervrajzát mindannyiunkról. Lelkünkből, mely része a Forrásnak.
A Tachyonok mindig egyidejűleg léteznek minden síkon: Fizikai, Éteri (energia test), Asztrál (érzelmi), Mentál (gondolkodás) stb. A fény információt hordoz, igazságot és amikor rendelkezünk a helyes információval, az egész lényünk, minden testünk, újra tud rendeződni ezzel az igazsággal.
Ezért tudnak a tachyonok beavatkozni a közérzetünk javításába. Azonban ez függ, minden egyén szabadakaratú döntésétől. Ez a fő tényező a meghatározója, az egyénben zajló fejlődés gyorsaságának. A tachyonoknak természetesen mindenhol jelen kellene lennie a természetben és elérhetőnek kellene lennie minden élőlény számára. Az egyetlen ok amiért még nem elérhetőek a bolygón, az a fátyol, ami a Földet körbeveszi. (A Fátyolról bővebben a Cikkek/Ajánlott oldalak menüpontban olvashatsz) Miután ez eltávolításra kerül, a Tachyonok elárasztják majd a Földet.
Eközben a Plejádiak és más Fényerők azon dolgoznak, hogy amennyire csak lehetséges elérhetővé tegyék a tachyont a Föld bolygón azért, hogy segítsék a váltás megtörténését és eltávolítsák a fátylat.”
Ez a bekezdés pedig a tachyonis.org oldalról származik:
“Ahogy lassan közelítünk a régóta megjövendölt Aranykorhoz, a Plejádiak kérték a mi mag csapatunkat a Phoenix csoportban, hogy kezdjük el használni az ő technológiáikat az emberiség körében. Ebből az okból kifolyólag, összegyűjtöttük a legjobb Plejádi technológiákat amik jelenleg elérhetőek a Földön.
Kapcsolatban vagyunk a tachyon technológia európai feltalálójával, aki közvetlenül a Plejádiaktól kapta az információt. A Plejádiak és más kozmikus civilizációi a Fénynek, tachyonokat használnak mint alapvető energiaforrás: mint például hipermeghajtó energiaforrás az űrhajóik számára a hipertér féreglyukak létrehozásával, gyógyításra, információ átvitelre és más célokra.
Magas energiájú, kozmikus fénysugarak lépnek be a Naprendszerbe a csillagközi világűrből és tachyonokat hordoznak magukkal. Néhány ilyen tachyon eléri a bolygónk felszínét egy hiperdimenziós féreglyukon keresztül, amit mi teremtettünk egy kvarc rezgéskeltő kristállyal a Genesis II űrhajó fedélzetén. Ezek a tachyonok felhasználhatóak a Tachyon kamráinkban, amiket a Plejádiakkal együtt fejlesztettünk.
Ez a speciális Tachyon Kamra lehetővé és képessé teszi, hogy magasabb dimenziókból a fizikai anyagba érkezzen a tachyon. A tachyonoknak van egy egyedülálló egészségünkre ható és harmonizáló hatása. Képesek teljesen harmonizálni az összes energiamezőt. A tachyon energia élettel telíti az energia mátrixot, mely az összes anyagot formálja és így a mi mentális, érzelmi, éteri és fizikai testünket is. Mindez nagymértékben befolyásolja a fizikai egészségünket és közérzetünket. Mivel minden elektromágneses sugárzást harmonizál, egy kitűnő védelem az elektroszmog minden formája ellen. A kezelés hatása végleges, visszafordíthatatlan és a létezés minden síkjára hat.” https://tachyonis.org/Chamber.html)
A Tachyon kamrákról, a tachyonokról ebben az interjúban is olvashattok: https://hungarian.welovemassmeditation.com/.../interju...
Facebookon pedig számos élménybeszámolót találtok azoktól, akik kipróbálták már ezt a lehetőséget, mint például Angéla:
"Ahogy belèptem, otthon èreztem magam. Hatalmas ok nèlküli öröm ès boldogsàg jàrt àt ès csak nevettem percekig. Először csak szineket làttam,majd megjelentek formàban is,beszèlgettûnk, gyògyìtottak🥰☺️
A Jelenlèt tapinthatò volt, nagyon magas volt a rezgès. Egysèg volt bennem, semmi gondolat, csak bèke es gyönyörű szinek, formàk. 30 perc 5 percnek tünt. Forròsàg volt a testemben. Utàna eltünt a testèrzetem. Nehezen jöttem vissza a testembe. Legszìvesebben benn maradtam volna!
Mèg mindig èrzem a hatàsàt ès màr most vàrom a következő alkalmat!
Puszi ès ölelès! Angéla "
A hivatalos facebook oldaluk itt elérhető:
Mindenkinek ajánljuk ezt a nagyszerű lehetőséget, érdemes élni vele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.