2021. december 20., hétfő

Interjú Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválás kapcsán

Eredeti bejegyzés itt: 

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/12/interju-cobraval-az-isteni-beavatkozas.html

Fordította: MCCS

A We Love Mass Meditation, a Nemzetközi Aranykor Csoport és a Prepare for Change Japan Official interjút készített Cobrával, hogy felvilágosítást adjon az Isteni Beavatkozás Aktiválásról.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/11/isteni-beavatkozas-aktivalasa-2021.html


Ebben az interjúban Cobra számos témáról kifejtette véleményét: többek között arról, hogy mit tehetünk az Isteni Beavatkozás Aktiválás pozitív hatásának fokozásáért, a bolygó jelenlegi helyzetéről és arról, hogy mit tehetünk az Aktiválás lendületének fenntartása érdekében a következő évben. Számos nekünk küldött kérdés is elhangzott.


Az interjú felvétele a YouTube-csatornánkon található:

Külön köszönet a Nemzetközi Aranykor Csoportnak és a hivatalos japán PFC-nek az interjúhoz nyújtott nagyszerű támogatásukért.


Az alábbiakban olvasható az interjú átirata:


Hoshino: Üdvözlök mindenkit. Ma 2021. december 7-e van. Hoshino vagyok, és jó barátaimmal, Patrickkal és Jedivel gyűltünk itt össze, akik a Nemzetközi Aranykor Csoport képviselői, valamint Terry-szannal a japán PFC Official-tól. Üdvözöljük tehát Patrickot és Jedit.


Patrick: Helló, köszönöm a meghívást.


Jedi: Üdv. Jedi vagyok.


Hoshino: És üdvözöljük Terry-szant.


Terry: Hello mindenkinek.


Hoshino: Nagyon boldogok vagyunk, hogy ma interjút készíthetünk Cobrával az Isteni Beavatkozás Aktiválásról. Emellett a legfrissebb helyzetelemzésről is meg fogjuk kérdezni, és arról, hogy mire kellene a fókuszunkat helyezni a következő évben, valamint sok olyan kérdést is felteszünk majd, amiket elküldtetek nekünk. Üdvözlünk Cobra!


Cobra: Köszönöm. Köszönöm.1. rész

12. 21. ~ Isteni Beavatkozás AktiválásHoshino: Kezdjük az Isteni Beavatkozás Aktiválásával. Tehát az első kérdés: a Fénymunkások számára nem nehéz vizualizálni az Első Kapcsolatfelvételt, azonban lehet, hogy nem lesz ennyire könnyű vizualizálni a közvetlen Forrás földi beavatkozását, mivel még nem végeztünk ilyen meditációt korábban. Tudnál nekünk néhány konkrét képet és vizualizációt adni, amikor ezt a behívást végezzük?


Cobra: Oké. A Forrás nem közvetlenül, hanem az energiamezőkön keresztül avatkozik be. Tehát vizualizálhatjátok, hogy nagyon erős, pozitív energiamezők érkeznek a Földre, amik átalakítanak minden sötétséget, minden negatív dolgot pozitívvá változtatnak, majd ennél is konkrétabban, hogy a pozitív fajok fizikailag is megnyilvánulnak és segítenek ebben az átalakulásban.


Hoshino: Oké. Köszönöm. A Taoizmus azt vallja, hogy az egyik legfőbb istenség, Yuanshi Tianzun, a téli napforduló napján született. Ő egy földönkívüli lény? Segít, ha vizualizáljuk, hogy ragyogó fehér fényt küld nekünk az Isteni Beavatkozás meditációnk során?


Cobra: Igen. Ő egy pozitív földönkívüli lény, és természetesen hasznos, ha vizualizáljuk, hogy ragyogó fehér Fényt küld, de nem pontosan a meditáció alatt, hiszen arra speciális protokollunk van - de meditáció előtt és után biztosan.


Hoshino: Igen. Köszönöm a választ. És lenne előnye annak, ha az Isteni Beavatkozás meditációt a privát 'Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna' területeinken végeznénk?


Cobra: Igen, mindenképpen lenne.


Hoshino: Oké. És ha az emberek ezt a meditációt az ENSZ New York-i székhelyén végzik, és vizualizálják, hogy egy plejádi hajó landol a gyepen a hivatalos Első Kapcsolatfelvétel alkalmából, akkor ez a vizualizáció további hatást gyakorolna?


Cobra: Igen. Ez igazán jó ötlet.


Hoshino: Igen. Tehát az emberek elmehetnek a székhelyhez meditálni. A meditáció instrukciójában említésre került, hogy vizualizáljuk, hogy az Első Kapcsolatfelvétel és az Isteni Beavatkozás megtörténik. Miért hangsúlyozzák a Fényerők, hogy mindkét jelenetet ebben a bizonyos időpontban kell elképzelnünk?


Cobra: Mert ez az első alkalom az emberiség történelmében, amikor reális a lehetősége annak, hogy elérjük a kritikus tömeget, ami kiválthat bizonyos változásokat, amiket remélünk.


Hoshino: Igen. Ennek van értelme. És az ÉN VAGYOK Jelenléttel való kapcsolódás nem szerepel konkrétan a meditáció instrukciójában, de az ÉN VAGYOK Jelenlét fontos a rendelkezések szempontjából, ezért a meditáció előtt és közben kapcsolódnunk kellene az ÉN VAGYOK Jelenlétünkhöz?


Cobra: Igen. Ez igazából nagyon hasznos lenne.


Hoshino: Igen. Köszönöm. Amikor elrendeljük a jóindulatú galaktikus lényekkel történő Első Kapcsolatfelvétel és az Isteni Beavatkozás azonnali megnyilvánulását, hatékonyabb lenne, ha vizualizálnánk néhány releváns képet, ahelyett hogy csak hangosan kimondanánk a szándékot?


Cobra: A legerőteljesebb az lenne, ha mindkettőt megtennénk egyszerre.


Hoshino: Rendben. 2014 márciusában említetted, hogy a sötét erők azt követelték, hogy a Forrás ne adjon több információt a Felemelkedett Mestereknek és a Galaktikus Konföderációnak a titkos tevékenységeikről és terveikről. A tömegmeditáció során kérhetjük-e még a Forrást, hogy a felszabadulási folyamat felgyorsítása érdekében tárja fel a sötét erők minden tevékenységét?


Cobra: Igen, mindenképpen.


Hoshino: Rendben. Köszönöm. És az előző frissítésben említetted, hogy a Galaktikus Konföderáció két Dyson-gömböt fog építeni, amikor már elég Fény van a Naprendszerünkben. És a Rózsa Rendje interjújában is megemlítetted, hogy a Galaktikus Konföderáció e gömbök létrehozásának a kezdeti fázisában jár. Fel fog gyorsulni ezeknek a Dyson-gömböknek az építése, ha a meditációnk sikeresen eléri a kritikus tömeget?


Cobra: Igen, magának a meditációnak ez lesz az egyik hatása, amennyiben elérjük a kritikus tömeget, azaz a 144.000 meditáló embert december 21-én (magyarországi idő szerint 17 órakor.)


Hoshino: Rendben. Nagyon jó ezt hallani. Köszönöm. És a Fényerők el fogják távolítani a Fekete Követ és a szubkvantum anomália tárolót az Urim bázison, ha a meditáció eléri a kritikus tömeget?


Cobra: Még nem várható, hogy ezt eltávolítják, de az eltávolítás folyamata jelentősen fel fog gyorsulni, ha elérjük a kritikus tömeget.


Hoshino: Igen, ez nagyon jól hangzik. És milyen ásványokat és spirituális eszközöket ajánlanál az Első Kapcsolatfelvétel és az Isteni Beavatkozás manifesztálásához?


Cobra: Természetesen a Cintamani kövek a legerősebbek a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolatteremtéshez, különösen a szíriusziakkal. Az Aquamarin szintén nagyon erős a Galaktikus Konföderációval való kapcsolatteremtéshez, a Goshenit pedig nagyon erőteljes az ÉN VAGYOK jelenlétetekkel való kapcsolódáshoz. Tehát ennek a három kőnek a kombinációja nagyon hatékony lenne a kapcsolatfelvétel során.


Hoshino: Oké, nagyszerű. És tudnál néhány inspiráló és bátorító szót mondani az UFO közösségeknek és a spirituális csoportoknak, hogy megértsék a Bolygófelszabadítási petíció és az Isteni Beavatkozás meditáció jelentőségét?


Cobra: Úgy gondolom, hogy mindenkinek, aki valóban szeretné megtapasztalni az Első Kapcsolatfelvételt az életében... most már rendelkezünk azzal az eszközzel, amivel felgyorsíthatjuk ezt a folyamatot, és mindenki, aki vezettetést érez ehhez, részt vehet ebben. És mindazok, akik ebben részt vesznek, ők lesznek azok, akik történelmet írnak. Mi leszünk azok, akikről a történelemkönyvekben írnak majd, amikor megírják a történetét annak, hogy hogyan sikerült hosszú távon elérni a Kapcsolatfelvételt.


Hoshino: Nagyszerű! Köszönöm a válaszokat és innentől átadnám Terry-nek a szót, aki a helyzetjelentés frissítésével fogja folytatni.2. rész

Helyzetjelentés frissítés
Terry: Oké. Köszönöm szépen. Az első kérdés: sok Fénymunkás nagyon örömteli és reményteli energiákat érzett az alapozó, megerősítő Napfogyatkozás meditáció közben. Pontosan milyen támogatást nyújtott ez a megerősítő meditáció a fő meditáció számára?


Cobra: Igen, volt egy nagyon fókuszált, összehangolt csoportunk, akik ezt a megerősítő meditációt végezték, és igazából egy energetikai áttörés történt, pont a Napfogyatkozás maximális pillanatában. És ennek az erősítő meditációnak az egyik következménye az volt, hogy az aláírások száma szó szerint kirobbant a petíciós oldalon. Csak nézzétek meg és látni fogjátok, hogy mi történt az elmúlt napokban az aláírások számával, és pozitívan meg fogtok lepődni.


Terry: Igen, pontosan. Köszönöm szépen. Azt mondtad, hogy március óta néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány-tagot megöltek vagy letartóztattak Kínában. Milyen hatással vannak ezek az incidensek a Fényerők stratégiájára? És mi a helyzet a megmaradt Sárkány-tagokkal? Most már biztonságban vannak?


Cobra: Nem akarnak feltűnést kelteni. Kaptak néhány további utasítást, hogy hogyan járjanak el, de a pontos stratégia természetesen titkosított.


Terry: Oké. Értem. Köszönöm. A következő kérdés. Hogyan hasonlítható össze az Esemény villanás erőssége az október 29-én történt X1 napkitöréssel, ami a NOAA Űridőjárási Skála szerint meglehetősen erős volt? És meg lehetne állapítani, hogy hányszor erőteljesebb, mint például az 1859-es Carrington napkitöréses esemény?


Cobra: Arra számítok, hogy ez néhányszor erősebb lesz, mint az 1859-es carringtoni esemény.


Terry: Értem... csak egy kicsit erősebb. Oké, rendben.


Cobra: Igen, de nem szabad túl erősnek lennie, hiszen túl kell éljük. Tehát ez a kezdeti Esemény kitörés nem lesz katasztrofális. Ez csak egy impulzus lesz, ami elindítja a bolygó átalakulásának folyamatát. Tehát nem lesz pusztító erejű.


Terry: Értem. Ezt jó hallani. Köszönöm szépen. Következő kérdés: a tudósok nemrég felfedezték, hogy a Galaktikus Központ közelében van egy óriási gát, amely megakadályozza, hogy a legtöbb kozmikus sugárzás behatoljon a helyi galaxisba. Ez a gát valójában egy Dyson-gömb, amelyet a Fényerők építettek a Kozmikus Központi Napból származó energiák kiszűrésére?


Cobra: Ez egy természetes plazmabuborék kombinációja, amely folyamatosan jön létre minden Galaktikus Központ körül, minden galaxisban. És természetesen ezt a plazmabuborékot a Galaktikus Központi Faj is segíti, akik az energiák áramlását szabályozzák az egész galaxisban. Ezáltal a galaktikus élet virágozhat és fejlődhet.


Terry: Értem, értem. Köszönöm. Szóval júniusban említetted, hogy a Fényerők a Mjolnirt ikozaéderes alakzatban vetették be. Nemrégiben pedig azt mondtad, hogy a Fényerők két ikozaéderes Dyson-gömböt fognak építeni a Naprendszerünkben. Miért választják a Fényerők ezt a formát? Hogyan használhatjuk ezt a formát a mindennapi életünkben, különösen a spirituális fejlődéshez?


Cobra: Az energiák bolygók felé irányításában ez a szakrális geometria formáció a leghatékonyabb. Ezért használják ezt a Fényerők. És természetesen ti is használhatjátok ugyanezt az alakzatot a meditációitokban, különösen a Fénytest aktiválás folyamatában, ha valaki ezt csinálja. A szakrális geometria formák nagyban segíthetik és felgyorsíthatják ezt a folyamatot.


Terry: Értem. Köszönöm, köszönöm szépen. Ez nagyon érdekes. A covid-19 tajvani kitörését Tajvanon mindössze hat hónap alatt sikerült megfékezni. Már majdnem 30 napja nem láttunk új helyi eseteket. Hasonló helyzet történt Japánban is. Miután augusztus végén tetőzött a fertőzöttek száma, a tömegmédia várakozásaival ellentétben Japánban drámaian csökkent a megbetegedések száma. Mostanra szinte elhanyagolható a számuk. Ezért sok tudós nem tudja, hogy a járvány miért tűnt el ilyen drámaian Tajvanon és Japánban. Ez vajon az ottani, erősebb Cintamani rácsnak köszönhető, vagy a speciális Tachyon kamra elrendezésnek, amiről júniusban röviden beszámoltál a blogodon?


Cobra: Ez három fő tényező ötvözete. Az első fő tényező az, hogy az Olaszországban megjelent vírustörzs felelős a legtöbb covid-fertőzésért, azt mondanám, 2020 február vége óta, és nagyon kevés eset jutott el Japánba vagy Tajvanra ebből a vírustörzsből. A második tényező az, hogy különösen Tajvan, a leghatékonyabb járványvédelmi intézkedéseket hajtotta végre, különösen a kezdetekben. A harmadik tényező pedig természetesen a Cintamani-hálózat sűrűsége és a Tachyon-kamrák száma. Mindezek a tényezők együttesen azt eredményezték, hogy a megbetegedések száma majdnem nullára csökkent.


Terry: Oké. Értettem. Köszönöm szépen. Az előző frissítésben említetted, hogy a Cintamani kő a sárkányok számára Ye Ming Zhu néven is ismert. Tehát a Ye Ming Zhu azt jelenti, hogy ragyogó gyöngy, éjszakai világító gyöngy. A Cintamani kövek valóban világítóvá válnak éjszaka az Aldebaranon és az Antaresen? Vagy ez csupán egy spirituális metafora?


Cobra: Vannak bizonyos kövek, amelyek éjszaka ragyognak és világítanak, de ezek nem Cintamani kövek. És azok a kövek az egész galaxisban ismertek, de még túl korai lenne bemutatni őket a felszíni lakosságnak, mert nagyon erőteljesek, és nem lenne előnyös, ha visszaélnének annak erejével. Tehát ezek nagyon-nagyon erős kövek, nagyon erős spirituális erővel bírnak, de nincsenek jelen a bolygó felszínén.


Terry: Tehát a későbbiekben valamikor, bemutatásra kerülnek?


Cobra: Azok számára fognak ismertté válni, akik olyan tudatállapotban vannak, ami kompatibilis, összeegyeztethető azokkal a kövekkel.


Terry: Értem. Rendben. Köszönöm szépen. A Metaverzum, más néven [egy] magával ragadó virtuális valóság, egyre népszerűbb fogalommá válik. Mit gondolnak a Fényerők erről az új virtuális valóság technológiáról? A jóindulatú galaktikus civilizáció is használja a virtuális valóságot egy alternatív élet megtapasztalására?


Cobra: Ez a metaverzum koncepció valójában csapda. Az a célja, hogy az embereket még mélyebbre juttassa a mátrixba. A Fényerők nagyon ritkán használják ezeket a VR technológiákat. Csak akkor használják, amikor tényleg szükség van rá, mert jobb módja is van a valóság megközelítésének.


Terry: Tehát jobb ha elkerüljük ezeket.


Cobra: Igazából, igen.


Terry: A következő kérdés az lenne, hogy a Kivu tó-i örvény összeomlása negatív hatással volt e az Eseményre, az idővonalra, vagy a globális helyzetre?


Cobra: Csökkentette a bolygót körülvevő energiák minőségét. Több a sötét jelenlét. De általánosságban elmondható, hogy ennek az összeomlásnak nem volt jelentős hatása. Tehát a bolygó körüli energia minősége kissé rosszabb lett, de nem voltak drámai mellékhatások.


Terry: Remek. Jó ezt hallani. A következő kérdés: Franciaország nemrégiben megváltoztatta a nemzeti zászlaja kék színét, kobaltkékről tengerészkékre. A tengerészkék a francia forradalom szimbóluma. A változtatást a Fényerők kezdeményezték?


Cobra: Nem.


Terry: Oké, köszönöm szépen. Ezzel a végére is értünk a második résznek és Patrick veszi át a szót innen.3. rész

ÉrtelmezésekPatrick: Oké. Köszönöm, Cobra. A harmadik rész az értelmezésről fog szólni. Az első kérdés az, hogy mi a kapcsolat a kvantumvilág és a nem-fizikai síkok, különösen a plazma és az éteri síkok között?

Cobra: Valójában minden sík - mindegyike a fizikai és a nem fizikai síkoknak - bennük felépített kvantum dimenzióval rendelkezik. Tehát a tér-idő kontinuum úgy van felépítve, hogy egy nagyon kis léptékben igenis van benne kvantum birodalom, ami egy kicsit más fizikai törvényekkel bír, mint az általunk tapasztalt makroszkopikus valóság.

Patrick: Guanyin és Isis, ugyanaz az Istennő? Kuanjin valójában ez utóbbi ázsiai avatárja?

Cobra: Nem teljesen ugyanaz az Istennő, de az archetípus egyes részei nagyon hasonlóak.

Patrick: Egy teljesen működőképes Tachyon kamrának mekkora az átmérője? Úgy értem, hogy nem csak a kamrán belül… arra is kíváncsiak vagyunk, hogy van-e hatása a környezetére.

Cobra: Becslésem szerint a hatósugara körülbelül 30 mérföld lehet (kb. 48km) minden irányba.

Patrick: Van egy szabály a Rácsmunka küldetésekben, ami az, hogy amikor Cintamani köveket ásunk el, mindegyiknek legalább 30 méter távolságra kell lennie a Morganit és a Tibeti Szabadakarat kristálytól. Nem olyan könnyű kideríteni azt, hogy valaki korábban ásott-e el valami mást a közelben. Meg tudnád magyarázni ennek a szabálynak az okát, és azt, hogy milyen negatív hatásai vannak, ha 30 méteren belül elásunk egy Cintamani követ, egy Morganitot vagy egy Tibeti kristályt?

Cobra: Oké. Én nem aggódnék túlságosan, ha ez időről időre véletlenül megtörténik. Ám szeretnénk elkerülni az energiák interferenciáját. Ugyanis a kövek akkor fejtik ki a maximális hatásukat, ha önmagukban vannak, mindenféle interferencia nélkül. Tehát, ha erőteljes kövekkel rendelkezünk - mint ahogy ezen kövek mindegyike az - és ezek túl közel vannak egymáshoz, az okozhat bizonyos interferenciát, ami kissé csökkentené a hatékonyságukat, de ennyi az egész.

Patrick: Oké. A következő kérdés. A Szíriuszról származó Kolumbianit ugyanaz, mint a Cintamani kő? Ha nem, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Kolumbianit?

Cobra: Nem azonos a Cintamani kővel, de hasonló. Egy kicsit eltérő frekvenciájú a rezgése. Kicsit kevésbé hatékony. De ettől függetlenül nagyon erőteljes kőről beszélünk.

Patrick: Most, hogy olyan rendkívül kevés az Istennői energia Föld felszínén, tudunk-e javítani a helyzeten azzal, hogy még több Morganitot ásunk el?

Cobra: Bizonyos mértékig igen.

Patrick: Amikor egy Cintamani követ a földbe temetnek, egy angyali energiaörvényt hoz létre a közeli plazmamező megtisztítására. Az eltemetett Morganitok istennői energiaörvényt hoznak létre, hogy több istennői energiát horgonyozzanak le a Földön?

Cobra: Bizonyos mértékig igen.

Patrick: Oké. Tehát ha ez így van, akkor mekkora átmérőjű istennői energiaörvényt hozhat létre egy 10 grammos tachionizált morganit?

Cobra: Azt mondanám, hogy körülbelül két vagy három mérföldnyit (3-5 km), úgy nagyjából.

Patrick: Említetted, hogy a goshenitek felgyorsíthatják a felemelkedési folyamatunkat. Az olyan felemelkedési örvényeket, mint a Fudzsi-hegy és a Jade-hegy, megerősíthetjük azzal, ha gosheniteket ásunk el ezeken a hegyeken?

Cobra: Igen.

Patrick: Oké. Mekkora átmérőjű felemelkedési energiaörvényt hozhat létre a 10 gramm tachionizált goshenit?

Cobra: Szintén, körülbelül két vagy három mérföld nagyságút.

Patrick: Oké. A következő… ha akvamarint viselünk, az segíthet összekapcsolódni az ötödik dimenzió, az anyahajók és Atlantisz energiáival. Milyen előnyökkel járhat az akvamarin, ha rácsmunka céljából elássuk, és mekkora átmérőjű energiaörvényt hozhat létre egy 10 grammos akvamarin?

Cobra: Ha akvamarinokat ásunk el, akkor erősíthetjük a kapcsolatot a pályán lévő anyahajók és a bolygó felszíne között, ami természetesen nagyon előnyös. És ismétlem, az örvény átmérője körülbelül két-három mérföld lenne.

Patrick: Oké. Kína Hunan tartományában van egy különleges falu, amit "a reinkarnáció falujának" hívnak. Azt mondják, hogy ott több mint száz helyi falubeli képes felidézni az előző életük emlékeit. Hogyan lehetnek ezek az emberek kollektívan immunisak az implantátumok okozta emlékezetvesztésre?

Cobra: Ott hiba van a mátrix szerkezetében, egy lyuk, amit a Cabal nem fedezett fel elég hamar. És bizonyos emberek átcsúsztak a fátylon, amikor az emlékeikkel együtt inkarnálódtak. Nem teljesen sértetlen, de a lakosság többi részéhez viszonyítva sokkal teljesebb emlékekkel.

Patrick: Vagyis ez úgy hangzik, mintha ez a falu egy repedés lenne a mátrixon belül.

Cobra: Igen, bár nem most, de évtizedekkel ezelőtt volt egy repedés.

Patrick: Ó, oké. Akkor a következő. Azt szoktad mondani, hogy nem szabad hangosan beszélnünk arról a szándékunkról, hogy privát Kapcsolatfelvételi zónát hozunk létre. Most már biztonságos, hogy szóban is kifejezzük a Plejádiak felé a meghívásunkat a fizikai Kapcsolatfelvételre?

Cobra: Természetesen nem. Semmi sem változott az utasításokkal kapcsolatban. Az utasítások pontosan úgy maradnak, ahogy voltak. Tehát ne mondjátok ki hangosan.

Patrick: Oké. A következő. Milyen kapcsolat van a Fényerők, az Ellenállási Mozgalom és az úgynevezett Földi Szövetség között?

Cobra: Oké. A Fényerők az a kifejezés, amely magában foglalja az összes különböző frakciót, amelyek a Fényért dolgoznak. Az Ellenállási Mozgalomról már annyiszor beszéltem, hogy nem ismétlem meg. A Földi Szövetség pedig a bolygó felszínén élő emberek, akik a felszabadulásért dolgoznak.

Patrick: Ó, oké. Annyiszor hallottunk már az úgynevezett „Magas Fehér” csoportokról. Vannak ázsiai vagy afrikai kinézetű földönkívüli lények is? Ha igen, hogyan segítik az emberiséget a bolygó felszabadításában?

Cobra: Igen, természetesen. Vannak emberek, akik úgy néznek ki... Hasonlóan néznek ki, mint bármelyik főbb faj, amelyik a Föld bolygón él, és ezen különböző fajok mindegyike a maga módján segít.

Patrick: Oké. A következő. Mi a jelentősége a Sárkány családoknak a bolygó felszabadítása szempontjából?

Cobra: Nos, két fő csoportunk van, a kék sárkányok és a vörös sárkányok. Ez a leegyszerűsített verzió. Tehát a kék sárkányok leginkább a Bolygófelszabadítás spirituális oldalával foglalkoznak. Ők a meditációkkal, az okkult gyakorlataikkal, a pozitív manifesztációs rituálékkal, energiamunkával foglalkoznak. A vörös sárkányok pedig főként a hadseregen belüli információkkal és a pénzügyi rendszerrel. És a munkájuk nagy része nem nyilvános. Nyilvánvaló okokból nem látható.

Patrick: Hogyan használhatják a Sárkány eredetű Fénymunkások és Fényharcosok hatékonyan a Cintamani köveket vagy más ásványokat, amikor megpróbálnak kapcsolatba lépni az eredetük szerinti világgal?

Cobra: Oké. Azoknak, akik Sárkány eredetűek, meg kell találniuk a saját kövüket, ami összeköti őket az eredetük szerinti világgal. És ezt még nem találták meg a bolygó felszínén. Ez még nem közismert. Tehát addig is használhatják a hagyományos meteoritokat, amelyek ahhoz hasonlóak. Tehát a hagyományos vas-nikkel meteoritok a legjobb megközelítés, amit jelenleg találok.

Patrick: Oké. Következő kérdés. Jelen van a Sárkány család Dél-Amerikában?

Cobra: Igen, de nagyon csekély számban.

Patrick: Ha már Amerikánál tartunk: az amerikaiak nemrég ünnepelték a Hálaadás napját. De a legtöbb amerikainak talán fogalma sincs arról, hogy az amerikai őslakosok milyen jelentős szerepet játszottak a korai amerikai történelemben. Az USA alapítása után az amerikai őslakosokat még el is árulták és üldözték is a fehér emberek. Vajon ez a történelmi esemény befolyásolta az ország szellemi fejlődését? És hogyan gyógyíthatjuk meg ezt a traumát?

Cobra: Igen, az amerikai őslakosok számos spirituális hagyományát elnyomták a jezsuiták, akik a 17. században érkeztek az Egyesült Államokba. És ezt részben meg lehet gyógyítani egyszerűen azzal, hogy elismerjük ezeket a spirituális gyakorlatokat és támogatjuk őket, és hogy valójában támogatunk minden embert, aki ezekhez a spirituális hagyományokhoz tartozik.

Patrick: Említetted, hogy a japán császár eredetileg drakonida volt. Tudnál beszélni a nevéről? Ő egy pozitív drakonida?

Cobra: A neve Jimmu, és ő a pozitív drakonida fajból származik, az egyik, azt mondanám, királyi drakonida vérvonalból. És kapcsolatban állt Amaterasu napistennővel. Tehát ő volt az, aki tulajdonképpen bizonyos fajta fejlettebb kultúrát hozott Japánba, amikor sok-sok ezer évvel ezelőtt partra szállt ott.

Patrick: Benjamin Fulford említette, hogy létezik egy titkos társaság, a Yata Garasu, a háromlábú varjú. Tudsz erről a csoportról? A Fényért dolgozik?

Cobra: Igen. Tudok erről a csoportról. Kiotóban található. Kiotó egy nagyon erős energiaörvény Japánban, nagyon erős titkos hagyományokkal, és a háromlábú varjú társaság egyike ezeknek a csoportoknak. Elméletileg pozitív, a Fényért dolgozik, de természetesen sok a beszivárgás, és nem értek egyet mindennel, amit csinálnak. Szóval óvatosan mondanám, hogy igen, ők nagyjából a Fénynek dolgoznak.

Patrick: Oké. Következő kérdés. Négy év telt el azóta, hogy a Fényerők elindították a Barackvirág Tavasz projektet. Most már biztonságos felfedni ennek a projektnek a célját? Ha nem, akkor meg tudnál osztani néhány információt a közönségünkkel, amelyeknek a titkosítását már feloldották?

Cobra: Nem, még nincs itt az ideje. Semmi sem változott. Ezt akkor fogjuk felfedni, amikor a dolgok valóban jobbra fordulnak.

Patrick: Lehetséges, hogy az Urim bázison lévő Fekete Kőből új toplet bombák készülnek? Vagy a sötét erők egyáltalán tudnak még új toplet bombákat készíteni?

Cobra: Oké. Elméletileg a sötét erők létrehozhatnának egy kis, nagyon kis top-kvark kondenzátumot, ami nagyon gyorsan lebomlana. Tehát gyakorlatilag már nem tudnak toplet bombákat létrehozni.

Patrick: Oké. Nagyon jó. Következő. Amikor 2019-ben az Élet Virágát népszerűsítetted, említetted, hogy a Föld bolygó felszínének közelében lévő sötét anomális plazmát a sötét erők trapéz alakú, nem harmonikus geometriai formák és torzított, nem-euklideszi geometriák alapján rendezik el. Hogyan használhatók a trapéz és a nem-euklideszi geometriák a negatív plazma lehorgonyzására? Valamint a mindennapi életünkben kerüljük-e a trapéz alakzat létrehozását vagy annak használatát?

Cobra: Oké. Ahogy a pozitív szakrális geometriák javíthatják az életünket, úgy a negatív geometriák is okozhatnak torzulást az energiamezőben. Nem kell túlzottan aggódni, hogy valóban elkerüljük a trapéz alakot vagy bármi ilyesmit, csak legyünk egy kicsit tudatosak. Csak azért adtam ki ezt az információt, hogy az emberek tudatában legyenek annak, hogy a sötét erők milyen geometriákat használnak a rituáléikban. Tehát csak az volt a célom, hogy általánosságban tudatosítsam a helyzetet, de nem kell túlzottan aggódnotok emiatt.

Patrick: A következő kérdés. Lehetséges, hogy a Föld bolygó felszabadulása akkor is bekövetkezik, ha nem lenne Eseményvillanás? Vagy az Eseményvillanás elengedhetetlen ahhoz, hogy a felszabadulás bekövetkezzen?

Cobra: Az Eseményvillanás része a folyamatnak. Szerves része a folyamatnak, és nem tudom elképzelni, hogy a felszabadulás e nélkül megtörténne.

Patrick: Oké. A következő. Tudományosan hogyan fogja a Galaktikus Központi Napból érkező galaktikus szeretethullám megsemmisíteni az összes negativitást a Földön?

Cobra: Egyszerűen úgy, hogy a Forrás olyan mértékben fogja átalakítani az elsődleges anomáliát, hogy a negativitás nem tud többé már létezni. Tehát, amikor elegendő mennyiségű elsődleges anomália eltűnt, elméletileg már lehetetlen negativitást létrehozni, és akkor elméletileg lehetetlen, hogy a negativitás létezzen. Tehát amikor az anomália elegendő mértékben eltűnik, a sötétség is eltűnik.

Patrick: A kínai kultúrában a feketét általában a Yin, a fehéret pedig a Yang jelképeként használják a Tai-Chi-ben. Néhányan úgy érzik, hogy ez a sötétség és a fény kettőssége és egyensúlya. Helyes ez a felfogás?

Cobra: Ez nem a sötétség és a fény közötti egyensúly. Ez csak az Isteni Nő és az Isteni Férfi polaritásának ábrázolása. És ennek semmi köze a sötétséghez vagy a Fényhez.

Patrick: Milyen színeket ajánlanál a Yin és Yang ábrázolására, ha nem feketét és fehéret használunk?

Cobra: Használhatjátok a feketét és a fehéret. Nincs probléma a fekete-fehérrel.

Patrick: Rendben. Oké. Köszönöm a felvilágosítást. És most térjünk át a következő részre.4. rész

2022Jedi: Rendben. Az utolsó rész nagyon rövid lesz. Először is, milyen tevékenységeket vagy rácsmunkákat kellene szerveznünk, ha fenn akarjuk tartani az Isteni Beavatkozás Aktiválásának lendületét, és lehetővé akarjuk tenni a Forrás számára, hogy beavatkozzon a Felszíni helyzetbe, és egyre több legyen a tevékenysége jövőre?

Cobra: Oké. A december 21-i Aktiválás után felhasználhatjátok ezt a lendületet a csoportjaitokban arra, hogy kapcsolódjatok, használjatok meditációkat, kapcsolódjatok galaktikus barátainkkal, a Galaktikus Konföderációval, az Ashtar Parancsnoksággal, a Plejádiakkal, a Szíriusziakkal. Tehát csak tartsátok fenn ezt a kapcsolatot, ami létre fog jönni, és tartsátok nyitva a csatornát.

Jedi: Oké, remek. És a következő. A Tajvan és Kína közötti kapcsolat most nagyon érzékeny és bonyolult. Hogyan oldanák meg a Fényerők a Kína által Tajvan ellen irányuló esetleges agressziót?

Cobra: Ha ez a helyzet eszkalálódik, fontos lenne egy globális tömegmeditációt végezni a békéért abban a régióban.

Jedi: Oké. Folytatni fogjuk [a meditálást]. Rendben. Következő: évekkel ezelőtt azt mondtad, hogy néhány ember felszabadíthatja az egész galaxist az Istennő örvény meditáció segítségével. Gondolod, hogy jövőre vagy az Esemény előtt lesz lehetőségünk elvégezni ezt a meditációt?

Cobra: Rendkívül valószínűtlen, hogy ez az Esemény előtt megtörténik.

Jedi: Rendben Cobra, ezennel a kérdések végére értünk. Mit szeretnél üzenni az embereknek a petícióval és a meditációval kapcsolatosan?

Cobra: Ez egy kiváló alkalom arra, hogy egyesítsük erőinket, és egy nagy lépést tegyünk a végső felszabadulás felé. A petíció jelenlegi állása nagyon jónak tűnik. Sok aláírás gyűlt már össze, de a december 21-i főmeditációra is összpontosítanunk kell, hogy a rendelkezéseket, a három rendelkezést, (szerk.megj: lásd meditáció pontos leírása) a meditáció alatt hangosan végezzük, ami további energiát ad az Aktiválásunkhoz. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki dolgozik. Szeretnék köszönetet mondani minden csapatnak, minden fordítónak, minden interjúkészítőnek az emberiség felszabadításáért végzett munkájáért. Nagyon szépen köszönöm! És, A Fény Győzelme!

Jedi: Köszönöm Cobra! A Fény Győzelme!

Patrick: A Fény Győzelme!

Terry: A Fény Győzelme! Nagyon szépen köszönjük!

Hoshino: Köszönjük mindenkinek aki meghallgatta ezt az interjút!

✨✨✨ A Fény Győzelme! ✨✨✨


Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.