2021. december 30., csütörtök

Pozitív Andromédaiak, Szíriusziak, Plejádiak, Agarthaiak 💜🙏🐬💗🥰

A teljes interjú angolul itt olvasható, a most következő részlet csak kifejezetten a fenti címben jelzett fajokkal kapcsolatos információkat tartalmazza:

https://www.znakovi-vremena.net/2015/cobra-interview-march-15th-2015-antoine-valy.htm?fbclid=IwAR3-SkpmQSlHIQBmE5VeBDGHXxrevKfsfdMjDg8aZSW8xiPQTaIW7aV_9i8

Cobra interjúrészlet:

"Untwine: Hány faj vesz részt közvetlenül ennek a bolygónak a felszabadításában?
Cobra: Azt mondanám, hogy több százezer különböző faj van, akik így vagy úgy részt vesznek ennek a bolygónak a felszabadításában, de a műveleteik nem annyira csak az emberiségre összpontosítanak, hanem a bolygót körülvevő anomáliára is, azt is tisztítják, és az elsődleges anomália okát, a szenvedés és a sötétség okát távolítják el.
Untwine: Mindannyian ebből a galaxisból és az Andromédából származnak, vagy más helyekről is?
Cobra: Néhányan közülük más helyekről is, de az ebből a galaxisból és az Androméda galaxisból származó lények általában jobban megértik, hogy mi történik itt.


Untwine: Oké. Tehát az ezeken a galaxisokon kívüli lények számára nagyon idegen ez az egész dráma?
Cobra: Sok más lény számára is, akik ebben a galaxisban élnek, nagyon idegen ez a dráma, valójában nekem is nagyon idegen, mert a sötétség olyasmi, aminek nem kellene léteznie, olyasmi, aminek soha nem kellett volna léteznie, és ami idegen a legtöbb ősi lény számára ebben az univerzumban.
Untwine: Igen. Azok a lények, akik nem közvetlenül érintettek, tudnak-e erről, van-e valamiféle érdekük?
Cobra: Minden lénynek ebben az univerzumban szüksége van egy bizonyos fokú megértésre, és mindenki kapott szimulációkat arról, hogy milyen érzés ez, így bizonyos fokig megértik, de sokan közülük nem vesznek részt közvetlenül ennek a tisztításában.
Untwine: A felszabadulásunkban segítő összes lény felemelkedett?
Cobra: A sötétségből való felszabadulás nem feltétlenül jelent felemelkedést, a sötétségből való felszabadulás egyszerűen azt jelenti, hogy már nem vagytok kitéve az elsődleges anomáliának, de még mindig megtarthatjátok a fizikai testet, még mindig megtarthatjátok a tudatosságot ebben a dimenzióban, de nem vagytok kitéve a negativitásnak vagy a dualitásnak ugyanúgy, mint az emberek ezen a bolygón.
Untwine: Tehát néhány Szíriuszi és Plejádi, akik például segítenek nekünk, nem felemelkedettek?
Cobra: A Szíriusziak és Plejádiak, mint faj nem felemelkedettek, nekik még mindig van fizikai testük, még mindig szükségük van alvásra és étkezésre bizonyos mértékig, de sokkal kevésbé, mint az embereknek ezen a bolygón.
Untwine: Két Szíriuszi csillag van, vagy több?
Cobra: Valójában három van belőlük, és kettőnek vannak olyan bolygói, amelyek képesek életet fenntartani.


Untwine: Oké. És összesen hány bolygó van?
Cobra: Attól függ, hogyan definiálod a bolygót, a földi tudósoknak még annak a meghatározása is gondot okoz, hogy mi a bolygó ebben a Naprendszerben.
Untwine: Az oroszlánfejű lények, mint Sekhmet, a Szíriuszról származnak?
Cobra: Igen.Untwine: Mivel az univerzum tágul és összehúzódik, ez azt jelenti, hogy van egy bizonyos mérete, és nem végtelen?
Cobra: Igen, a materializált világegyetemnek van egy meghatározott mérete, bármi, ami megnyilvánul, bizonyos mértékig mindig ki van téve a tér és az idő korlátainak.
Untwine: Mi történik akkor, ha elérjük a határt?
Cobra: Nem juthatsz el a határig, mert a téridő görbülete biztosítja, hogy mindig valahol az univerzumon belül legyél, a buborékon belül vagy, nem mehetsz ki, mert ha a határig mennél, akkor magát a teremtést tágítanád ki.
Untwine: Van olyan, mint egy egyetemes tanács, egy struktúra, amely az egész világegyetem képviselőit összegyűjti, mint a Galaktikus Konföderáció, de az egész világegyetem számára?
Cobra: Igen, létezik.
Untwine: Oké. Kik azok a "magas fehér"-nek nevezett lények?
Cobra: A "magas fehérek" egy általános kifejezés, amely többnyire pozitív fajokat ír le, mint például a Plejádiak vagy a Szíriusziak. Ezt a kifejezést a hadsereg egyes részlegei használják a pozitív fajokkal való találkozásaik során.
Untwine: Elmagyaráznád még, hogyan hívta meg az emberiség a sötét erőket a karantén kezdetén?
Cobra: Valójában volt egy bizonyos időszak Atlantiszon, amikor az emberek kíváncsiak voltak és meg akarták tapasztalni a kettősséget, ezért olyan szerződéseket írtak alá, amelyekben önként vállalták, hogy implantálják őket, később pedig önként meghívták a sötét erőket is, több hatalomért és anyagi javakért cserébe.


Untwine: Elmagyaráznád bővebben, hogy mi is az AN csillagkapu?
Cobra: Az AN csillagkapu egy nagyon magas frekvenciájú, magasabb dimenziós csillagkapu az Orion csillagképben, amely a galaxisnak ebből a helyi szektorából a magasabb kozmikus síkokra vezet.


Untwine: Vannak más bolygókon élő lények, akiknek hasonló nyelvük van, mint a miénk, származnak-e a Földön élő nyelvek más bolygókról?
Cobra: Valójában a földi nyelvek a Plejádi nyelvből fejlődtek ki, amely amikor a Földre került, Atlantiszi nyelvvé alakult, és a legtöbb nyelv ezen a bolygón az atlantiszi nyelvből származik.
Untwine: Tehát a Plejádi nyelvnek vannak közös szavai más csillagnyelvekkel?
Cobra: Igen.
Untwine: Az OM szó univerzális?
Cobra: Igen.
Untwine: Sok szó esett az Agarthai jelenlétről Észak- és Dél-Amerikában és Ázsiában, de Európában keveset, tudnál beszélni az ottani jelenlétükről?
Cobra: Európában is elég sok szó esett az Agarthai jelenlétről, de nem annyira ismert. Különösen a helyi népmesékben Közép-Európában, Ausztriában, Németországban, Csehországban, Franciaországban sok legenda szól óriásokról, földalatti barlangokról és ott élő lényekről. A 2. világháború idején Csehországban bizonyíték van az Agarthai kapcsolatfelvételre. Vannak bejáratok bizonyos helyeken, említhetném Olaszországot, Málta szigetét, említhetnék még néhány más helyet, tehát elég sok Agarthai tevékenység van Európában, de ez egy kicsit rejtettebb, mert a cabal ellenőrzése, különösen az arkhónok ellenőrzése elég erős.
Untwine: Oké. Szóval hivatalosan 350 km földalatti alagút van Párizs alatt, ez olyasmi, ami az egész bolygón előfordul, vagy ez valami különleges dolog?
Cobra: Sok nagyvárosnak van hatalmas alagúthálózata: Párizs, London, Róma, Nápoly, New York, ezek a városok azok, amelyeknek a legkiterjedtebb, több száz kilométeres alagútrendszerük van.
Untwine: Mi a története ezeknek az alagutaknak, ki ásta őket?
Cobra: Sok különböző csoport volt, akik ásták őket, némelyik, a mélyebben a föld alatt lévő alagutak ősi alagutak Atlantiszból, némelyik a római időkben jött létre, és a római időktől kezdve ez a hálózat bővült, némelyik a 2. világháború alatt épült légvédelmi óvóhelyként, némelyik katonai célokra épült a 2. világháború után, némelyiket a maffia, némelyiket a cabal építette, tehát sok érdekcsoport van, akik különböző célokra használták ezeket az alagutakat.
Untwine: Agarthaiak élnek közöttünk mindenhol az egész bolygón?
Cobra: Nem adnék ki semmilyen információt az Agarthaiak jelenlétéről a felszínen, talán annyit, hogy néhány alagutat használnak, de nem az összeset.
Untwine: Beszélnél a delfinek és bálnák énekének hatásáról a bolygón?
Cobra: A delfinek és bálnák öröm energiákat hoznak, és stabilizálják a bolygó energiahálózatát. És valójában közvetlenül a Szíriuszról kapják a fényt.


Untwine: Más evolúciós úton járnak, mint az emberek, vagy az emberek delfinként és bálnaként inkarnálódhatnak?
Cobra: A legtöbb esetben más evolúciós úton vannak, de néhány ritka esetben az emberek inkarnálódhatnak delfin testbe és fordítva is, de ez rendkívül ritka."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.