2022. április 25., hétfő

Apokatasztázis (Az Ősállapot helyreállítása)

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2022/04/apokatastasis.html

Fordította: MCCS

Egyre több jel utal arra, hogy a kozmikus ciklus végéhez közeledünk.

A jelenlegi 25. napciklus sokkal erősebb, mint azt korábban megjósolták:

https://www.dx-world.net/solar-cycle-25-update/

https://spaceweatherarchive.com/2022/04/06/solar-cycle-update-the-gap-is-growing/

Az erősebb naptevékenység valódi oka a Nap szinkronizálódása a Galaktikus Központ megnövekedett kvantumszintű aktivitásával.

A Galaktikus Impulzus előkészítésére, a Helyi galaxishalmazból származó pozitív civilizációk hatalmas kozmikus flottája gyűlt össze e Naprendszer heliopauzája körül. Ez az egyik legnagyobb flottagyülekezés az egész világegyetem történelmében. Ezek a hajók fogják harmonizálni és irányítani az energiák áramlását, amikor az Impulzus bekövetkezik.

Ennek a flottának egy kis része már a Naprendszeren belül van, és ostrom alá veszi a chiméra flotta utolsó maradványait. A flotta egy másik kis része a Dyson-gömböket építi a Nap és a Föld körül, és mindkét projekt jól halad. Amint a chiméra flottát teljesen legyőzték, a kozmikus flotta további tagjai fognak belépni a Naprendszerbe a bolygó végső felszabadításának céljával és a szublunáris térbe tartanak majd.

A Föld bolygó felszínéhez közel még mindig elég sok kvantum és szubkvantum elsődleges anomália van. A Fényerők óvatosan elkezdik az anomália fizikai aspektusának tisztítását, és megkezdik a toplet bombák végső tisztítását is. A toplet bombákat a kvantum anomália tisztításával hatástalanítják, mivel a kvantum anomália eltűnésével a Fényerők képesek leállítani a láncreakciót, amely a közönséges kvark anyagot, elfajult/degenerált top kvark anyaggá változtatja:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/the-toplet-bombs.html

A kvantum anomália továbbra is úgy nyilvánul meg, hogy a téridő fekete lyukakká omlik össze a fizikai, éteri, asztrális és mentális síkokon az implantátumokon belül, a toplet bombákhoz kötve, és az összeomlott téridő az implantátumokból a Szeth alagutakon keresztül a környező térbe terjed. Szeth alagútjainak alacsony koncentrációja még mindig megtalálható a fizikai, éteri, asztrális és mentális síkon az egész Naprendszerben, koncentrációjuk a szublunáris térben növekszik, és koncentrációjuk nagyon magas e bolygó felszínén.

Az implantátumok még mindig az elektromágneses mezőben forognak, és egy olyan felgyülemlő örvényt hoznak létre, amely mikro-fekete lyukakat vonz az emberi energiamezőbe (aurába). Az éteri mikro-fekete lyukak összeomlott energiamezőjű területeket hoznak létre az éteri testen belül, amelyek a fizikai testben rákként jelentkeznek. Az asztrális mikro-fekete lyukak összeomlott energiamezőjű területeket hoznak létre az asztrális testben, amelyek az empátia hiányaként mutatkoznak meg. A mentális mikro-fekete lyukak összeomlott energiamezőjű területeket hoznak létre a mentális testben, amelyek a mentális test egy bizonyos meghatározott részén, ostobaságként/butaságként nyilvánulnak meg.

Az összeomlott téridő, együtt jött létre az őseredeti fekete lyukakkal az inflációs fázisban, röviddel a világegyetem teremtése után, ennek a kozmikus ciklusnak a kezdetén:

https://academic.oup.com/ptps/article/doi/10.1143/PTPS.136.338/1820044

Ez volt az elsődleges anomália első mutációja, és a másodperc töredéke után következett be - ezt nevezik a fizikusok az Ősrobbanásnak,- körülbelül 13,7 milliárd évvel ezelőtt.

Az elsődleges anomália második mutációja akkor következett be, amikor az érző lények körülbelül 7 millió évvel ezelőtt, elkezdtek kölcsönhatásba lépni az elsődleges anomáliával azáltal, hogy implantátumot helyeztek el magukban. A tudatosság, és az implantátumokon belüli összeomlott téridő közötti kölcsönhatás hozta létre a gonoszt.

Az elsődleges anomália harmadik, és egyben utolsó mutációja 1996-ban következett be, amikor az elfojtott kvantum-anomália nagy része kirobbant a fekete lyukakból, - amit a chiméra egzotikus fegyverei váltottak ki, - és az addig meg nem nyilvánult szubkvantum-anomália nagy része, elkezdett megnyilvánulni a kvantumhabban.

Mindezek nagy része már tisztításra került, és közeledünk az apokatasztázis pillanatához:

https://en.wikipedia.org/wiki/Apocatastasis

Magyarul itt: 

https://wikihuhu.top/wiki/apocatastasis

Az apokatasztázis az a pillanat, amikor minden kvantum- és szubkvantum anomália megtisztul, és minden gonosz tudatosság vagy átalakul Fénnyé, vagy a Központi Napban semmisül meg.

A fizikusok ezt a kvantumátmenetet hamis vákuumbomlásként írják le:

https://www.space.com/universe-end-false-vacuum-decay

Felfedezték, hogy ez az univerzum tökéletesen megfelelő állapotban van ahhoz, hogy valami ilyesmi megtörténhessen:

A kép feliratai és értelmezése: a bal oldali függőleges tengely a top kvark tömeget mutatja, az alsó vízszintes tengely a Higgs-részecske tömeget jelöli. A rózsaszín sáv az instabil régiót mutatja, a sárga sáv a metastabilitás régióját, a zöld a stabilitás régióját.

Az új, stabil kvantumvákuum az egész univerzumot, egyetlen szuper összefonódott tachyonmezőbe fogja kapcsolni, ami végre lehetővé teszi ennek az univerzumnak az akadálytalan evolúcióját a Fénybe:

https://www.sciencenews.org/blog/context/new-einstein-equation-wormholes-quantum-gravity


A képen:

"Remélhetőleg az egész határtalan világegyetemet beborítja, bekebelezi, egyesíti, áthatolja majd, és eggyé olvadnak, eggyé válnak a szuper erős szuper-szuper-nagy tachyonok által."

"Remélhetőleg minden bolygót az univerzumban a szupererős, szuper-szuper-nagy tachyonok fogják beburkolni, bekebelezni és áthatolni, egyesíteni és eggyé olvasztani.

Egy fontos lépés ebben a folyamatban, egy hatalmas energiaportál megnyitása lesz a bolygó felszínén, 2023. április végén/május elején. Ez minden bizonnyal az elmúlt évtizedek legerőteljesebb energetikai eseménye lesz. Ezen a ponton, semmi több nem mondható el erről.

Végre közeledünk ahhoz az időhöz, amikor a Felemelkedett Lények szabadabban adhatnak ki információkat. Mostanáig olyan mennyiségű sötétség és anomália volt jelen, hogy a felszíni emberiség nagy része egyszerűen összeomlott volna a tények súlya alatt, mivel az Ellenállás elhamarkodott akcióba lendült volna, veszélybe sodorva ezzel az egész felszabadítási műveletet. A részleges információ sok beteljesületlen reményt és sok csalódást okozott, ami pavlovi "mézesmadzag és virgács" reakciót váltott ki bizonyos emberekből. Amint elég anomáliát távolítanak el és elég Fény lesz jelen a bolygó felszínén, sok információ fog napfényre kerülni és sok ember számára minden sokkal világosabb lesz.

A 2021. decemberi Isteni Beavatkozás Aktiválásunk tektonikus változásokat indított el a bolygó felszabadításának folyamatában, ahogy ez ebben a hozzászólásban nagyszerűen ki van fejtve, ami a blogomon jelent meg egy ideje:



A képen: 

"Ahogy azt Cobra mondta nekünk az Isteni Beavatkozásról szóló sikeres meditáció után, a háború (tisztogatás, eltávolítás) fokozódott a nem-fizikai síkokon a bolygó felszínén. Ez végül a bolygó felszínét is érintette, legalábbis a nem-fizikai síkokon, és a fizikai síkon is a bolygó teljes felszabadulásához fog vezetni. Ami az elmúlt hetekben a bolygó felszínén történt, az a sötétség kihatásának mechanizmusa, bizonyos mértékig valószínűleg ennek a nem-fizikai síkokon kialakult helyzetnek a következménye. Ez arra kényszeríti a sötéteket, hogy fejvesztve meneküljenek, ami nyíltabbá teszi a dolgokat. A barátaink odafent segítenek nekünk, beavatkoznak a nem-fizikai szinteken. Ez azt jelenti, hogy az általunk kért Isteni Beavatkozás oly módon zajlik, ahogy az jelenleg lehetséges. Egy ideig (a szükséges ideig) mindent el kell viselnünk, ami a felszínen történik, amíg az Isteni Beavatkozás a bolygó fizikai felszínét is érinteni fogja. Igaz, hogy a dolgok nem az elképzeléseink szerint mennek, de végül megkapjuk majd, amit akartunk. Köszönet minden eltávolított entitásért, az eltávolított Fátyol-technológia minden részéért, az eltávolított elsődleges anomália és szubkvantum anomália minden darabjáért."

A sötét erők tisztában vannak a sikerünkkel, és néhány hónappal ezelőtt mesterségesen eltávolítottak 32 749 aláírást a petíciónkból:

"Még el sem értük az ostobaság csúcsát, máris célba vették a petíciót. 116.595-ről 83.846 aláírásnál tartunk."

Szerte a világon ismét Felhőhajók tűnnek fel. Ez Tajvan déli részén jelent meg március 25-én:


Eljött az ideje, hogy újra elkezdjetek kapcsolódni a Fényerőkhöz. Használhatjátok a 12 21-es parancsot a Fény csapatotokkal való kapcsolatteremtéshez. Íme néhány hasznos visszajelzés a blog olvasóinak hozzászólásaiból:

A képen: 

"Sok esetben segíthet, ha a „12 21 Parancs” protokollon keresztül kéritek a felszíni Fényerő csapatotok segítségét. Azonban ez a protokoll nem tökéletes. Az egyik legnagyobb hiba, amire rájöttem, hogy a „12 21 Parancs” csak a MOST pillanatában működik, így értelmetlen és időpocsékolás a Fényerő csapatotokat arra kérni, hogy tartósan horgonyozza le az energiákat és a rezgéseket, hogy akár csak néhány órára is védelmet nyújtson, a „12 21 Parancs” csak reaktívan (visszahatásként) működik. Tehát, ha célpontokká váltok, naponta többször is be kell hívnotok a „12 21 Parancs”-ot, amíg a támadó entitások fel nem adják. Ez energetikailag, és akár fizikailag is igazán fárasztó lehet. A „12 21 Parancs” protokolljára igazán ráférne néhány frissítés, hogy ezt kezelje. Ennek ellenére nem árt kipróbálni."


A képen: 

"Én is azok közé tartozom, akik sokáig panaszkodtak, és nem jártak sikerrel a "12 21 Parancs"-csal. De az utóbbi időben elég tisztességes sikereket értem el a Fényerő csapatommal, miután türelmesebb lettem, és elkezdtem különböző módszereket kipróbálni a velük való kommunikációra. A legfontosabb dolog, amire rájöttem, hogy úgy tűnik, képtelen vagyok telepatikusan kommunikálni a Fényerő csapatommal, és ők sem tudnak velem. Nem érzik az érzéseimet, vagy nem hallják a gondolataimat, még akkor sem, ha szándékos próbálkozással feléjük irányítom őket. Használnom kell a hangomat, és hangosan kell beszélnem hozzájuk. Ha ezt teszem, akkor figyelnek és megértik, és gyakran mindent megtesznek. Tehát mindenkinek, akinek kevés eredménye van, vagy semmi, azt javasolnám, hogy próbáljon meg szóban kommunikálni velük, és ténylegesen beszélni, mintha valódi 3D-s emberek lennének előtted, ahelyett, hogy a gondolataidat, telepátiádat használnád, ha még soha nem tetted. Még néhány tipp, a tapasztalataim alapján: minél részletesebbek és konkrétabbak a Fényerő csapatodhoz intézett kéréseid, annál jobb; például, ha fizikai problémáról van szó, írj le nekik mindent úgy, mintha egy nővérrel, orvossal beszélnél. Amikor elkezdesz kommunikálni a Fényerő csapatoddal, ne várd, hogy az általad kért dolgok egyik napról a másikra megváltozzanak. Kezdetben ez néhány naptól akár több mint egy hétig is eltarthat. Ki kell építened velük a kapcsolatot, és minden nap kommunikálnod kell velük, még akkor is, ha nincs mit kérned, hívd őket csak azért, hogy megköszönd a munkát, amit érted tettek, és kérd, hogy folytassák, amit érted tettek, és adjanak neked védelmet, kérdezd meg, hogy vannak (még akkor is, ha nem hallasz vagy érzel semmilyen választ), mondd el, milyen volt a napod. Ne feledd, hogy mindig mutasd ki a háládat. Miután kötődést alakítasz ki velük, a dolgok sokkal gyorsabban fognak haladni, olyannyira, hogy ha vészhelyzetben használod a "12 21 Parancs”-ot, a probléma néha már azelőtt megoldódik, hogy elmondanád nekik, mi volt az (mivel úgy tűnik, nem tudok telepatikusan kommunikálni velük, gondolom, csak figyelik, mi történik a 3D-s környezetemben, és maguktól jönnek rá, hogy mi a baj, és proaktívan cselekszenek).  A fizikai és mentális gyógyulás kérése gyakran nagyon jól működik. A kérés, hogy valaki vagy valami, aki vagy ami zavar, és megzavarja a békédet, hagyja abba vagy menjen el, gyakran működik. Pénz kérése / a kérés, hogy javuljon a pénzügyi helyzeted, nekem EDDIG MÉG nem működött."

A Plejádiak megállapodásra jutottak az Esemény utáni együttműködésről a BRICS-országok egyikével. Jelenleg úgy tűnik, hogy az Esemény utáni átalakulás fokozatos lesz, mert a felszíni embereknek sok mindent kell feldolgozniuk, és az Esemény után akár néhány évig is eltarthat a társadalom átalakulása, amennyiben a Galaktikus Impulzus nem gyorsítja fel ugrásszerűen a dolgokat.

A BRICS-országok, az új pénzügyi rendszer kiépítésének kezdeti szakaszában járnak:

https://thecradle.co/Article/interviews/9135

Hogy felkészüljenek erre:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/01/uj-penzugyi-rendszer_29.html

Az Orosz Védelmi Minisztérium információkat adott ki Hunter Biden szerepéről az ukrajnai biofegyverek kifejlesztésében:

https://forbiddenknowledgetv.net/what-russia-is-saying-about-the-laptop-from-hell/

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/04/sputnik-news-2022-03-31-russian-mod.html

Sokkal több információ fog kiderülni erről, és könnyen lehet, hogy ez lesz az a kiváltó ok, amely összességében elindítja a leleplezési folyamatot.

A fekete nemesi családok a Máltai Lovagrendet használják központi szervezetként, amely a rejtett kéz a katonai konfliktusok mögött:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackwater12.htm

A Máltai Lovagrendről magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1ltai_lovagrend

Erik Prince - a Blackwater alapítója - az orosz-ukrán háborúban, a jelek szerint egyike a fő tényezőnek, a konfliktus mindkét oldala mögött:

https://time.com/6076035/erik-prince-ukraine-private-army/

https://morningstaronline.co.uk/article/blackwater-mercenaries-training-far-right-militia-ukraine-donetsk-military-commander-claims

https://theintercept.com/2020/04/13/erik-prince-russia-mercenary-wagner-libya-mozambique/

A fekete nemesi családok jelentik az első számú erőt a negatív WEF (World Economic Forum - Világgazdasági Fórum) féle "nagy újraindítás" terv mögött, és a 2020-as világjárvány kezdetén összehangolt műveletet indítottak el:

https://remnantmd.substack.com/p/how-the-who-captured-your-constitution?s=w

Az a tervük, hogy kiiktatják az energiahálózatot, amennyiben a Fényerők közvetlenül beavatkoznának a bolygó felszínén:

https://www.theorganicprepper.com/gridex-vi/

Az utolsó védelmi vonal, mielőtt a Fényerők fizikailag beavatkozhatnak a felszínen, az úgynevezett üregek. Az üregek titkos katonai bázisok, akár 30 méter mélyen a föld alatt, amelyek korábban az Illuminátus Szakadár Komplexum tulajdonában voltak, és most a felszíni cabal üzemelteti őket. Némelyikük a chiméra tagjait rejti. Ezek az üregek nem lehetnek 30 méternél mélyebben a föld alatt, mert mostanra az Ellenállás a legtöbb mélyebben fekvő helyszínt már ki tudja tisztítani, de a felszínhez közelebb még nem tudnak beavatkozni a toplet bombák elrettentő mechanizmusai, hatásai miatt.

Világszerte mintegy 1000 ilyen bázis létezik, és a két legfontosabb Ukrajnában, Odessza alatt, és Mariupolban az Azovstal fémipari üzem alatt található. A mariupoli létesítményt Pit 404-nek hívják, és jelenleg folyik a kitisztítása:

https://expmx.com/2022/04/11/bio-military-experiments-in-pit-404-a-secret-nato-biological-laboratory-30-meters-deep-under-the-azovstal-in-mariupol/

Itt egy fotó a 404-es üregbe vezető alagutakról. Használhatod ezt a fotót arra, hogy Ibolyalánggal megtisztítsd ezt a helyet:


Továbbra is nagy szükség van az ukrajnai békéért végzett 4 óránkénti meditációra. A Fényerők azt kérik, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt ebben, amikor csak tud:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.