2022. április 3., vasárnap

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Eredeti bejegyzés itt:

Fordította: MCCS

A Blogger a "Háború és béke" című cikkemet szabad akaratom ellenére és jóváhagyásom nélkül levette. A következő e-mailt kaptam tőlük, az alábbiakban közzétett formában:


A kép szövege magyarul a következő:

"Helló,


mint ahogyan talán tudod, a közösségi irányelveink határokat szabnak arra vonatkozóan, hogy mi jelenhet meg a Bloggeren, és mi nem. Háború és béke című cikked felül kellett vizsgálnunk. Úgy döntöttünk, hogy sérti az irányelveinket, ezért levettük (a cikk régi URL címe), hogy a blog olvasói ne láthassák.

Miért vettük le?

Mert az általad közzétett tartalom megsértette a félrevezető tartalomra vonatkozó elveinket."

A törölt cikk itt továbbra is elérhető:






Most már értem, mit értettek a Fényerők "internet zavarok" alatt, amikor azt kérték, hogy készítsünk nyomtatott példányokat a cikkeimről.

A törölt cikkben a következő békejavaslat jelent meg:


A képen lévő szöveg magyarul:
"Pozitív források kidolgoztak egy békejavaslatot, amely működhetne, ha mindkét oldalon használnák a józan eszüket, és hajlandóak lennének észszerű kompromisszumra. A diplomaták, akik e sorokat olvassák, továbbíthatják ezt a javaslatot az illetékes feleknek:
Ukrajna csatlakozhat az EU-hoz, és Zelenszkij törvényesen megválasztott elnök maradhat, de Ukrajnának mindörökre ki kell maradnia a NATO-ból, katonailag semlegesnek kell maradnia (mint Svájc), és minden külföldi katonai segítségnyújtást meg kell szüntetni Ukrajna számára, az 1990-es NATO-garanciáknak megfelelően, miszerint nem terjeszkedik kelet felé. Az ukrán kormánynak be kell tiltania és büntethetővé kell tennie minden neonáci szervezetet a területén, és tiszteletben kell tartani az ukrajnai orosz kisebbség jogait. A Krím-félszigetet nemzetközileg el kell ismerni az orosz terület részeként, a 2014-es krími státuszról szóló népszavazás szerint. Donyecket (területileg az egész Donyecki területet) és Luganszkot (területileg az egész Luganszki területet) nemzetközileg szuverén független országként kell elismerni, a 2014-es Donbászi Státuszról szóló népszavazás értelmében. Amint a fenti feltételek teljesülnek, az összes orosz katonának azonnal el kell hagynia a fennmaradó ukrán területet. Amint ez megtörténik, az Oroszország elleni összes nemzetközi szankciót fel kell oldani, és a normális nemzetközi kapcsolatokat vissza kell állítani."

És nyilvánvalóan mindkét fél diplomatái olvasták:


A képen: Az RT (Russia Today) oldaláról származó bejegyzés:

"Oroszország egy lehetséges ukrán békejavaslatot hozott nyilvánosságra

Moszkva legfelsőbb közvetítője kijelentette, hogy Kijev felvetette az Ausztriához, vagy Svájchoz hasonló semleges státusz bevezetését"

A törölt cikk legfontosabb része a következő volt:

Továbbra is elengedhetetlenül nagy szükség van a 4 óránkénti meditációra az ukrajnai békéért, és a Fényerők kérik, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt benne:


Magyarul itt:

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.