2023. június 2., péntek

Ashtar: Bolygószintű Evakuálás - Cobra által ajánlott link 2023. május 22.

Eredeti bejegyzés itt: 

https://www.ournewearthnews.com/best-planetary-evacuation-instructions-via-ashtar-all-children-will-be-lifted-he-who-hesitates-warning-remain-calm-do-not-panic-cataclysms-will-begin-abruptly-without-warning-beam-is-like-hu/

Fordította: MCCS


A cikk szerzője: O.N.E News

A legjobb bolygó evakuálási utasítások Ashtaron keresztül!!! Minden gyermeket felemelnek!! Mindazok, akik tétováznak, figyelmeztetés!!! Maradjatok nyugodtak, NE pánikoljatok!!! A kataklizmák hirtelen, figyelmeztetés nélkül kezdődnek!!! A fénynyaláb olyasmi, mint egy hatalmas porszívó!!!

IITM: Nem árt tájékozottnak és felkészültnek lenni... még ha nem is hiszünk abban, hogy a bolygó evakuálása elkerülhetetlen... miért is ne lehetnénk tájékozottak és felkészültek?? Ha nem is tudod, hogy ki az az Ashtar... attól még neked se ártana, ha tudnád!!!

Új Üzenet - Ashtar-Evakuálás- 2022.11.18.

EVAKUÁLÁS

Nem látom értelmét annak, hogy megváltoztassuk a tökéletességet, vagy átírjuk azt, ami még mindig pontos. Mivel azonban ez a berendezés nem kompatibilis azzal, amelyen először írtuk meg ezt az evakuálásról szóló üzenetet, ezért újra megosztom veletek. Elterelem a figyelmemet, Dharma, és megengedem, hogy lekapd a kijelzőimről.

Több millió hajónk állomásozik a bolygótok felett az égen, amelyek készen állnak arra, hogy azonnal felemeljenek benneteket, amint az első figyelmeztetés megérkezik arról, hogy a bolygótok kezd kibillenni a tengelye körül. Amikor ez bekövetkezik, csupán egy nagyon rövid időszegmens áll majd a rendelkezésünkre, hogy felemelhessünk titeket a felszínről, mielőtt nagy szökőárhullámok fogják sújtani a partjaitokat ; Ezek a hullámok akár öt mérföldes vagy még nagyobb mélységűek is lehetnek. Ezt követően elborítják szárazföldjeitek nagy részét. Az olvadó sarki jégsapkáitok nagyban hozzájárulnak magának a Gömbnek (Föld Bolygó) az egyenlőtlen egyensúlyához.

Ezekkel a változásokkal együtt nagy földrengések is lesznek, amelyek az egyik varratvonalból (törésvonalból) a másikba vezetnek, hogy komplett tektonikus lemezek súlyos elmozdulását okozzák. Ahogy ezek a hasadások és törések bekövetkeznek, hatalmas vulkánkitörések lesznek a korábban szunnyadó gócok kiterjedt területein. A nukleáris kísérleti területek közelében, valószínűleg radioaktív anyagok szivárognak majd a légkörbe. Szintén meg fogjátok tapasztalni a sugárzás kiszivárgását az atomerőműveitekből, ahogy azok szétválnak a szárazföldi változások miatt. Kontinenseitek egy része ketté fog szakadni és el fog süllyedni, más területeken pedig ez egyéb tömegek felfelé tolódását fogja okozni.

Rengeteg hírt kaptatok a széllökésekről stb., amelyek ezeket a zűrzavarokat kísérni fogják. Lesznek például olyan felfordulások és földrengések, amelyek nem fognak evakuálást kiváltani, ezért most a kataklizmákról fogok beszélni.

Nagyon tapasztaltak vagyunk bolygók népességeinek evakuálásában! Nagyszerű lenne, ha ez nem feltétlenül lenne valós, de sajnos, ez még csak nem is olyan ritka dolog, több okból kifolyólag. De maradjunk a tiéteknél és annál, hogy mire is számíthattok.

Arra számítunk -és ebben gyakorlottak és felkészültek vagyunk, -hogy a Fény Lelkeinek Földi evakuálásával, körülbelül tizenöt perc alatt végzünk. Létszámtól függetlenül. Továbbá, először a Fény Lelkeit fogjuk megmenteni. (Nem rossz ötlet felkerülni arra a Fény-listára...) Számítógépeink masszívak és önfrissítőek. Minden entitás bekerült a rendszerbe, és minden változás, a legapróbb részletekig, folyamatosan frissül. A számítógépek a koordinátákhoz vannak rögzítve, amelyeket a rács Ley-vonalak és az örvények metszéspontjai jelölnek ki. Az első olyan jelre, hogy evakuálásra lehet szükség, a számítógépek azonnal bemérik minden energialény helyét. Nem számít, hogy hol tartózkodik az emberi alak. Ne foglalkozzatok ezzel a résszel; csak győződjetek meg róla, hogy a jeleket folyamatosan összehangoljátok.

MINDEN GYERMEK FEL LESZ EMELVE

Miután a Fény Lelkei evakuálva lettek, az ÖSSZES gyermek felemelése következik. A gyermekekre úgy kell tekinteni, hogy nem számonkérhetőek, nem felelősségteljesek, ezért speciális hajókra lesznek evakuálva, hogy gondoskodva legyen róluk, amíg újra egyesülhetnek a szüleikkel, vagy határozatlan idejű gondozásra és ápolásra helyezik őket. Vannak köztünk olyanok, akik alapos kiképzést kaptak a gyermekek és traumáik kezelésének speciális feladatára. Meglehet, hogy sokakat egy időre elaltatunk, hogy segítsünk nekik legyőzni a félelmüket és a szorongásukat. A számítógépes rendszerünk messze, messze túlmutat mindenen, amit eddig a Földön ebben a korban valaha is használtak, képes megtalálni bizonyos gyermekek szüleit, bárhol is legyenek, és értesíteni egymást, arról, hogy biztonságban vannak vagy arról, hogy hol. A GYEREKEKET BIZTONSÁGBA HELYEZIK, AZ EVAKUÁLÁS SORÁN, EZÉRT NE FOGLALKOZZATOK VELÜK FELESLEGESEN. NE PRÓBÁLJATOK EGYESÜLNI A FELEMELÉS ELŐTT - GONDOSKODJATOK MAGATOKRÓL, MI PEDIG MAJD GONDOSKODUNK A ZAVARODOTTSÁGRÓL.

A gyermekek evakuálása után, a bolygón maradt összes lélek számára meghívást küldünk, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ez azonban csak egy nagyon-nagyon rövid időre fog szólni, talán még körülbelül tizenöt percre. Rengeteg hely áll rendelkezésre mindenki számára, de mivel az atmoszféra ekkorra már megtelik tűzzel, repülő törmelékkel, mérgező füsttel, és mivel a bolygótok mágneses mezejében zavar áll fenn, nagyon gyorsan kell majd elhagynunk az atmoszférátokat, különben mi is elpusztulunk az űrhajónkkal együtt.

AKI TÉTOVÁZIK AZ...---------

EZÉRT, AKI ELŐSZÖR LÉP A LEVITÁCIÓS SUGARAINKBA, AZT FOGJUK ELŐSZÖR FELEMELNI. BÁRMIFÉLE TÉTOVÁZÁS A RÉSZETEKRŐL, A HARMADIK DIMENZIÓS LÉTETEK VÉGÉT JELENTENÉ, AMIT FIZIKAI TESTNEK NEVEZTEK.

Ezzel elérkeztünk az evakuálás legkomolyabb és legnehezebb részéhez: Mint korábban említettük, a Fény Lelkei magasabb rezgési frekvenciával rendelkeznek, mint azok, akik szorosabban "kötődnek" a Földhöz és a Földi elképzelésekhez, cselekedetekhez.

Nos, mivel a levitációs sugaraink, amelyek fel fognak emelni benneteket a bolygó felszínéről, nagyon közel állnak ahhoz, amit az elektromos kisüléseitek, töltéseitek jelentenek, ahogy ti ismeritek őket, az alacsony rezgési frekvenciájúak nem biztos, hogy képesek lesznek ellenállni a levitációs sugarak magas frekvenciájának anélkül, hogy elhagynák a harmadik dimenziós testüket. Olyan közelre jövünk majd, amennyire csak lehetséges, hogy a sugárnyalábban töltött idő terjedelme csökkenjen, de lennie kell egy bizonyos távolságnak.

Amikor egy fényhajó "normális esetben" leszáll , hogy a fedélzetre invitálja az embereket, akkor szokás szerint leszáll, vagy egészen közel lebeg a felszínetekhez. Ekkor a mieink, minden entitást a fedélzetre kísérnek. Ám ez nem így történik majd az evakuálási felemelés során. Ha a lélekenergia elhagyja a harmadik dimenziós testet, akkor lehetőség nyílhat az újraélesztésre és a visszakapcsolódásra. Vagy a lelket felszabadítják, hogy megfelelő létesítményekben helyezzék el az Istennel kötött megállapodás szerint. Akárhogy is, nem lennétek ott hagyva, hogy a bolygótok felszínén végbemenő pusztítást megtapasztaljátok.

Ha úgy döntesz, hogy nem lépsz be a levitációs sugarakba, hogy felemeljünk, akkor lehet azon kevesek közé tartozhatsz majd, akik túlélik a "tisztulást" és a változásokat. A tisztulás ezen időszakában azonban nagy változások lesznek az éghajlatban, a szárazföldi térségekben, mert a bolygó pólusai új irányt vesznek. Ez már önmagában is mérhetetlenül nehéz helyzetet fog teremteni a túlélők számára. Egyes területekre, meghatározott helyekre, lehetséges lehet, hogy a vezetők és segítők visszatérnek majd, illetve bizonyos esetekben, mint támogató rendszer maradnak.

MARADJ NYUGODT ÉS NE PÁNIKOLJ

Engedjétek meg, hogy nagyon érthetővé tegyem, hogy mi az, ami a leginkább hátrányos a sikeres felemelés szempontjából. Egy gyermeket öntudatlan állapotba tudunk hozni, és egyszerűen ráhangoljuk a harmonikus rendszert. Egy felnőttnek, aki nagykorú, döntenie kell. BÁRMILYEN FÉLELEMMEL KAPCSOLATOS REAKCIÓ, CSÖKKENTI A REZGÉS FREKVENCIÁDAT, ÍGY KEVÉSBÉ LESZEL KOMPATIBILIS A LEVITÁCIÓS SUGÁR FREKVENCIÁIVAL. EZÉRT MINDENEK FELETT MARADJATOK NYUGODTAK; HA BÁRMILYEN OKBÓL NEM TUDTOK A SUGÁRBA KERÜLNI - MARADJATOK NYUGODTAK, MI EL TUDJUK MOZDÍTANI A SUGARAT. NE PÁNIKOLJATOK! TUDJÁTOK, HOGY SZAKÉRTŐ KEZEKBEN VAGYTOK, OLYAN KEZEKBEN, AMELYEK NAGY TAPASZTALATTAL BÍRNAK A BOLYGÓK KIÜRÍTÉSÉBEN - TUDJUK, HOGY MIRE KÉSZÜLÜNK.

EZT NEM TUDOM ELÉGGÉ HANGSÚLYOZNI: MARADJ NYUGODT! RELAXÁLJ! NE ESS PÁNIKBA, AMIKOR BELELÉPSZ A LEVITÁCIÓS SUGARUNKBA, VAGY AMIKOR AZ RÁD FÓKUSZÁL. NE HADONÁSSZON VAGY LÖKDÖSŐDJÖN SENKI A TESTÉVEL - A KAPCSOLAT MAGA, ENERGIA SZINTEN JÖN LÉTRE, ÉS A FIZIKAI TESTETEK MOZGÁSA NAGYMÉRTÉKBEN ZAVARÓ.

A felszállást követően a sikló (felszálló) űrhajó a bolygó felett még magasabban lehorgonyzott "Anyahajóinkhoz" visz titeket. Ott gondoskodnak rólatok, a körülményeitektől függően. Néhányatoknak orvosi ellátásra lesz szüksége, mások egész csodásan lesznek, hiperizgatott és lelkes állapotban. Néhányan őrjöngeni fognak a családtagok miatt, stb. Van szakértő orvosi személyzetünk, akik ott lesznek, hogy rendkívül fejlett berendezésekkel kezeljenek benneteket - néhányatokat egyszerűen alvó állapotba helyeznek, amíg az életjelek visszaállnak a normális állapotba. Ellátnak és elszállásolnak benneteket mindaddig, amíg a máshová történő áthelyezés nem célszerű.

Néhányatokat más bolygókon lévő városokba visznek majd, ahol kiképzést kaptok fejlett technológiából, mielőtt visszatérnétek a Föld bolygóra, hogy megkezdjétek annak újjáépítését. Mindezt majd egy tanácsadás illetve előzetes szervezés fogja meghatározni. A gyermekek újraegyesülnek a szülőkkel és a családokkal, stb.

Csodálatosan szép Bolygótok a világegyetem legszebb Csillagává válik. Régóta várta már, hogy elfoglalhassa dicsőséges helyét. A Fény gyönyörű Bolygója lesz. Itt újra csatlakozhattok az Univerzum többi részéhez testvéri szeretetben és közösségben az Emberek Fényes Testvériségében a Teremtő Istennel.

Ne gúnyolódjatok e szavakon, Földi emberek. Elküldtek minket, mi mégis önként és szeretettel jövünk hozzátok, mint testvéreinkhez a nagy bajban. Amilyen biztosan süt a nap keletről nyugatra, olyan biztosan fognak ezek a dolgok rövidesen bekövetkezni. Legyünk felkészültek, kérlek.

FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL

A kataklizmák hirtelen, figyelmeztetés nélkül fognak kezdődni! Minden olyan gyorsan fog történni, hogy nem lesz időtök GONDOLKODNI. GONDOLKODJATOK EL ALAPOSAN EZEKEN A DOLGOKON MOST, ÉS IGYEKEZZETEK EGYENSÚLYBA KERÜLNI, MIELŐTT MÉG TÚL KÉSŐ LENNE DÖNTENI.

LESZNEK, AKIK TELJES ZŰRZAVARBAN, FÁJDALMAKKAL, SÉRÜLÉSEKKEL SZALADGÁLNAK MAJD - OLYAN LESZ, MINTHA AZ EGÉSZ VILÁGEGYETEM RÁTOK OMLANA ... SOK MINDEN, AMIT TI A VILÁGEGYETEMETEKKÉNT ÉRZÉKELTEK...... ÍGY FOG TÖRTÉNNI, GARANTÁLOM NEKTEK. SZÓVAL MIT FOGTOK TENNI? IDEÁLIS ESETBEN, MOST FOGOD MEGTERVEZNI. EZUTÁN TELJESEN NYUGODTAK MARADTOK ÉS FÉLELEMMENTESEK, ÉS VÁRJÁTOK A FÉNYSUGARAKAT. AZTÁN LÉPJETEK BELE A LEVITÁCIÓS SUGARAKBA, VAGY MARADJATOK MOZDULATLANUL, HOGY MI RÁTOK HELYEZHESSÜK. A FÉNYNYALÁBOK, AZ ŰRHAJÓ ALATT LÉVŐ KÖZÉPPONTBÓL ÁRAMLANAK, ÉS ŐSZINTÉN SZÓLVA, EZ OLYASMI, MINT EGY HATALMAS PORSZÍVÓ, AMI ÁLTAL MINDEN NAGYON GYORSAN TÖRTÉNIK.

Azt javaslom, tegyetek meg mindent, hogy ellenségeskedés nélkül beengedjenek minket a területeitekre. Úgy tűnik, hogy minden eshetősége elszállt annak, hogy elkerüljük ezt a kellemetlen eseményt. Nem látunk olyan mértékű változásokat az érzékelések mértékében, melyek megváltoztatnák az események alakulását. Legyen így, továbbra is szorgalmasan dolgozunk azzal, ami adatott.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J005.pdf

O.N.E. Hírek - Bolygóevakuációs frissítések

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.