2023. június 11., vasárnap

Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2023/06/situation-update.html

Fordította: MCCS

A Fényerők áttörést értek el az éteri síkon. Képesek voltak elpusztítani a chiméra / Karma Urai sötét hálózatát az éteri síkon az összes technológiájukkal együtt, és a legtöbb éteri chiméra / Karma Urai entitást sikerült elkapniuk és a Galaktikus Központi Napba vinniük. Csekély számban, a chiméra néhány tagjának sikerült megszöknie a DARPA gödrön keresztül, ők klónozott testekbe, a fizikai síkra menekültek. Így jelenleg, az egyetlen sötét irányítás alatt álló hely a fizikai síkon, az ennek bolygónak a felszíne.

Az éteri síkon megmaradt néhány sötét entitás szervezetlen, menekülőben vannak, és már nem részei a sötét hálózatnak. Mivel a Karma Urainak éteri irányítóhálózata megszűnt, az emberek már nem kényszerülnek inkarnálódásra, most már főként tudatos vagy tudatalatti késztetéseik alapján inkarnálódnak. Az éteri sík, még mindig úgy néz ki, mint egy háború utáni övezet, a lelki vezetők nincsenek jelen, a véletlenszerű anomáliafelhők még mindig tartalmaznak sötét entitásokat, amelyek még nem lettek eltávolítva. Az emberi lények, akik meghalnak, -a tudatossági szintjüktől és érzelmi állapotuktól függően- az éteri síkon keresztül, sértetlenül léphetnek át a halálfolyamat után egy viszonylag könnyebb asztrális síkra, -vagy nem.

A fizikai biochipek tisztítása folyamatban van, ez még eltart egy ideig. Hogy csökkentsék a biochipek emberi gondolkodásra gyakorolt erejét, a Fényerők ezt a technikát ajánlják:


A szubkvantum anomáliát szintén tisztítják, de a vártnál sűrűbbnek bizonyult, és nagyobb kihívást jelent. Ez az anomália a negatív tapasztalatok és érzések fő forrása, és a fő tényező, amely blokkolja az Eseményt, mert még mindig nagymértékben gátolja a Fény áramlását a buddhikus síkról a bolygó felszíne felé. A Fényerők terve az, hogy ezt az anomáliát olyan mértékben kitisztítsák, hogy a jövőben a sötétség soha többé ne tudjon semmilyen körülmények között megnyilvánulni sehol az univerzumban, és hogy ezt a problémát egyszer s mindenkorra megoldják:


A fősodratú tudomány, egy bizonyos fokig, halvány tudással bír a szubkvantum anomáliáról:Megj.:A fekete lyuk fizikában és az inflációs kozmológiában a transzplancki probléma a Planck-skálán túli mennyiségek megjelenésének problémája, ami kétségeket ébreszt e két területen bizonyos eredmények fizikai érvényességével kapcsolatban, mivel a fizikai törvények radikális megsértése várható.

Sok információ van a szubkvantum anomáliáról, amit egyelőre titokban kell tartani, remélhetőleg a felszíni lakossággal is ismertetni fogják, amikor a körülmények lehetővé teszik.

Én csak annyit mondanék, hogy a szubkvantum anomália gyakorlatilag mindenütt jelen van a szabályos téridőn kívül, és lokálisan olyan mértékben befolyásolja a kvantumfluktuációt, hogy a sötét tudatosság egy tenzormezőt hoz létre a buddhikus és a fizikai sík között. Egyszerűbben fogalmazva: a szubkvantum anomáliának nagy csekély hatása van az egész univerzumra nézve, a mi Naprendszerünkön belül kicsi vagy közepes, ám hatalmas hatással bír ennek a bolygónak a felszínén, ahol még mindig sok sötét entitás van jelen.

Megj.: a Tenzormezőről itt:


A bolygó felszínén, a szubkvantum tenzormező olyan erős, hogy a 26 000 éves karantén létrehozása óta, szinte teljesen eltorzítja, sőt megakadályozza a hipertérben való utazást a felszínen és annak közelében. Ennek a tenzormezőnek az erőssége, 1996-ban és az azt követő években, többszörösére nőtt, mert sok sötét entitás érkezett a bolygóra. Tulajdonképpen annyira megerősödött, hogy önmagába hajlott és egy zárt, sokszoros hurkot alkot, ezzel drasztikusan megerősítve a karantént.

Ez a tenzormező komoly navigációs problémákat jelent a csillagközi űrhajók számára, mivel az anomália miatt nem tudnak biztonságosan a bolygó felszíne közelében található hipertérben közlekedni, ha pedig a normál téridőben repülnek, sokszor lelövik őket.Ezek a lezuhant űrhajók szerepelnek a fősodratú nyilvánosságra hozatalban, amit egy kiszivárogtató/bejelentő hozott nyilvánosságra. Mindez néhány nappal korábban történt, éppen időben ahhoz, hogy a Plútó a Vízöntőben megtegye első lépéseit a Közzététel és a Kapcsolatfelvétel felé, mielőtt június 11-én elhagyja a Vízöntőt:És még egy sokkal részletesebb nyilvánosságra hozatal is történt pár nappal később, egy másik kiszivárogtatótól:


Ennek már vannak politikai következményei is:


Tucker Carlson első Twitter-monológjában - melyre több, mint 100 millió ember kattintott - foglalkozott az UFO-jelenséggel kapcsolatos médiacenzúra kérdésével:


A Betelgeuse, az Orion csillagképben található fényes csillag ismét annak jeleit mutatja, hogy hamarosan szupernóvává válhat:A képen: Ez a fénysugár csak engem emel fel? Hogyan lehet elkerülni, hogy felszedje a koszt, leveleket, meg ilyesmiket? Ha lerúgom a cipőmet, le fog esni? Az én súlyom lefelé húzza a hajót? Mi történik, ha egy denevér átrepül a fénysugáron? Hé, miért van a hajódon olyan villogó fény? Ezek....

A Fényerők azt mondták, hogy az Esemény folyamata, sokkal kaotikusabb lehet mint azt eredetileg képzelték. Maga az Esemény, magába foglalja majd a Cabal tagjainak több mint 400.000-es tömeges letartóztatását, a pénzügyi visszaállítást és a felszíni Cabal, a titkos űrprogramok és a jóindulatú földönkívüli fajok létezéséről szóló információk nyilvánosságra hozatalát. Ez az egész folyamat körülbelül egy-két hét alatt fog lezajlani, amely idő alatt a víz, az élelmiszer, az elektromosság és az internet elosztási csatornáknak, nagymértékben érintetlenül kell maradniuk. A felszíni emberi lakosság egy része nem fogja jól fogadni az Esemény folyamatát, és sok lesz a diszfunkcionális viselkedés:

A Fényerők azt mondták, hogy az Esemény folyamata, sokkal kaotikusabb lehet mint azt eredetileg képzelték. Maga az Esemény, magába foglalja majd a Cabal tagjainak több mint 400.000-es tömeges letartóztatását, a pénzügyi visszaállítást és a felszíni Cabal, a titkos űrprogramok és a jóindulatú földönkívüli fajok létezéséről szóló információk nyilvánosságra hozatalát. Ez az egész folyamat körülbelül egy-két hét alatt fog lezajlani, amely idő alatt a víz, az élelmiszer, az elektromosság és az internet elosztási csatornáknak, nagymértékben érintetlenül kell maradniuk. A felszíni emberi lakosság egy része nem fogja jól fogadni az Esemény folyamatát, és sok lesz a diszfunkcionális viselkedés:


Ebből az okból kifolyólag, a közelgő pólusváltásról szóló információkat, csak a kiinduló egy-két hetes időszak után fogják fokozatosan közzétenni a felszíni lakosság számára, amikor az elosztási láncok már nagyrészt stabilizálódni kezdenek.

Az Esemény után, a Plejádiak elkezdik a Fényszigetek létrehozását a technológiájukkal a bolygó felszínén, amelyek az egyetlen igazán békés zónákként fognak funkcionálni a bolygón, miközben az emberi társadalom többi része, meglehetősen brutális ébredési folyamaton megy majd keresztül. Ez az időszak várhatóan néhány hónapig tart majd, és ezt követően, a Galaktikus szuperhullám eléri majd a bolygót.

Megalapozott becslésem szerint, az Eseményre 2025-ben kerül sor. A Fényerők NEM kommentálták a megalapozott feltételezésemet, ami lehet, hogy helytálló, de az is lehet, hogy nem.

Egyelőre a következő néhány hónapban a szubkvantum anomália és a biochipek tisztításán lesz a fókusz. A dolgok pedig szeptember/októbertől még érdekesebbé válhatnak.

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.