2024. március 5., kedd

Indiai Felemelkedési Protokollok Workshop Cobrával - 2023. december

Eredeti bejegyzés itt: 

http://regret2revamp.com/2023/12/27/ascension-protocols-workshop-by-cobra/2023. december 20. Új Delhi, Bharat

Megjegyzés: Indiából Bharatra változva
Az indiai kormány jelenleg igyekszik elhatárolódni gyarmati múltjától. Az "India" országnevet a brit gyarmati uralkodók vezették be, és ezért a rabszolgaság szimbóluma. A "Bharat" az "India" régi szanszkrit szava, amelyet az ország alkotmányában szinonimaként használnak.

Üdvözlök mindenkit! Különböző környezetből és energiaállapotokból érkeztünk. Arra kérek mindenkit, hogy helyezze magát kényelembe. Először is, mindannyiunknak össze kell hangolnunk az energiánkat, hogy nyugodtan tudjuk befogadni a bölcsességet.

MEDITÁCIÓ: (Ez csak a vázlat, nem a teljes leírás)

Csukd be a szemed. Kezdj el a légzésedre koncentrálni. Lélegezz be ragyogó fehér fényt, kilégzés közben hagyd, hogy a fehér fény átjárjon téged, és engedd el, amire nincs szükséged.

A belégzés - kilégzés folyamatot megismételtük a fizikai testen, a plazma testen, az éteri testen, az érzelmi testen és a mentális testen.

Fénylény vagyok. Ezt a tényt az OM szent szó kimondásával erősítjük meg (kántáljuk az OM-ot 3-szor).

Ebben a csoportban mindannyian fénylények vagyunk, és fénylényként kapcsolódunk össze. EGY fénylényt alkotunk. Ezt a tényt az OM szent szó kimondásával erősítjük meg (kántáljuk az OM-ot 3-szor).

Ezen a bolygón kapcsolatban állunk más fénylényekkel, és egy bolygószintű fényhálózatot alkotunk. Ezt a tényt az OM szent szó kimondásával erősítjük meg (kántáljuk az OM-ot 3-szor).

Ebben a galaxisban kapcsolatban állunk más fénylényekkel, és a fény bolygóközi hálózatát alkotjuk. Ezt a tényt az OM szent szó kimondásával erősítjük meg (kántáljuk az OM-ot 3-szor).

Megj.: Ragyogó Fehér Fény meditáció - magyar vezetett változat itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=U4_1NYwxQe4&t=306s


Most képzeld el ezt a csoportot egy Égszínkék fényoszlopban. Az égből érkezik, a föld magja felé tart, és a föld magjából az ég felé tart. Ez összeköt minket a legmagasabb célunkkal.

Most vizualizáljátok, hogy az Ibolyaszín láng Szent Germain által jön és az óramutató járásával ellentétes irányban megy a csoport körül, eltávolítva minden sötétséget és védelmet nyújtva a csoportnak.

Legyetek tudatában a környezeteteknek, és amint készen álltok, kinyithatjátok a szemeteket.

Remélem, mindenki ismeri a blogomat. Most a bolygó helyzetéről fogok beszélni. Lehet jegyzetelni, megosztani azokkal, akik értik vagy hajlandóak megérteni, de mondjátok el nekik nekik, hogy ez a ti értelmezésetek és félrehallás és félreírás megtörténhet. Senki sem tudja lejegyezni pontosan a szavakat. SENKI SEMMIT NEM OSZTHAT MEG SZEMÉLYESEN COBRARÓL (Mivel mindenki aláírta az NDA-t, vagyis Titoktartási Megállapodást). Ne készítsetek képeket. Magas szintű védelemre van szükségem.

A BOLYGÓ HELYZETÉRŐL

Az elmúlt néhány évben nagyon intenzív tisztuláson mentünk keresztül. Kozmikus léptékben a legnagyobb változások történtek. A Föld az utolsó bolygó, amely átesett ezen az átalakuláson. Még nem tapasztaltuk a pozitív hatásokat. A Föld felszíne az utolsó pont, ahol az átalakulás végbemegy.

Idén néhány kulcsfontosságú változás történt.(Megj.: Cobra a 2023-as évre gondol.)

A toplet bombákat eltávolították.

A veszélyes helyzetek megoldódtak.

Biztosították a pozitív idővonalat. A Föld bolygó biztonságban van. Mostantól hatalmas átalakulás lesz, de a nagy veszélyek elhárultak.

Tehát a Fényerők most már megközelíthetik a felszínt. Először fokozatosan, majd felgyorsulva. Áttörés fog történni, a dolgok nagyon gyorsan fognak haladni. Hirtelen lesz, és az emberek meg fognak lepődni. A dolgok normálisnak fognak tűnni, majd hirtelen áttörés fog történni.

Hogy ez pontosan hogyan fog történni, azt nem tudom megmondani. Ebben a folyamatban sok szabad akarat játszik szerepet. Az alapvető idővonal biztos, de a részletek az erős szabad akarat döntése alapján változnak. Az emberek impulzusokkal szembesülnek, és erősíteniük kell a szabad akaratukat. Jelenleg az emberek egy kis része használja tudatosan a szabad akaratot, ők döntenek arról, hogy mi történik ezen a bolygón. A legtöbb ember negatívan használja a szabad akaratot, és csak néhányan használják pozitívan. Ez egy energetikai harc a pozitív szabad akarat és a negatív szabad akarat között. Az emberek többi része csak megfigyelő, akik a közösségi médiát, vagy a tv-t követik. Ez az elme és az akarat csatája, ez egy spirituális háború.

Az Atlantisz-projekt csúcspontjához érkeztünk. A nyugati asztrológia szerint fogok beszélni. A Plútó egy hónap múlva (2024. január) újra belép a Vízöntőbe. A Földön megrázó energetikai változások lesznek. Az energia elkezdi felhozni a felfedéseket. Voltak mesterséges irányítási rétegek, amelyek miatt nulla kapcsolat volt. Ennek az irányításnak sok rétege van, amelyek közül néhányat már lebontottak. Néhányan meghatalmazást kapnak, hogy elkezdjenek beszélni. Elkezdik, amikor jelzést kapnak. Meg fogják osztani tapasztalataikat a földönkívüli életről, amit láttak, hallottak, a valós élményeiket. Hogy ez hogyan fog lezajlani, senki sem tudja. Vannak, akik ezt szorgalmazzák, vannak, akik megakadályozzák. De a pozitív lökés egyre erősebb. A tudatosság készülődik. Az emberek tudatosságukban készen állnak.

Az ember lassú evolúcióval rendelkezik. Sok inkarnációra van szükség a kis változásokhoz. Az elmúlt öt évszázadban kevesebb volt a földönkívüliek részvétele. A földönkívüliek az Agarthával is együtt dolgoznak a technológiáért. Vannak emberek, akikkel az Agarthai Hálózat felvette a kapcsolatot. Ez végül az emberiség evolúciójához fog vezetni. Egy közös erőfeszítés.

Most következnek a kérdések:

Kérdések-Válaszok

Kérdés 1. - Azt mondtad, hogy a nyugati asztrológia szerint fogsz beszélni. Miért van különbség a nyugati és az indiai asztrológia között?

Cobra - Ezek ugyanazon helyzetek különböző értelmezései, az energiák kulturális értelmezése miatt. A különbség körülbelül 2000 év. A nyugati asztrológia pontosabb és rövidebb, míg az indiai mélyebb.

Kérdés 2. - Az embereket teremtő földönkívüliekkel - Annunakikkal - kapcsolatban ki tudnád ezt fejteni mi is történt?

Cobra - Zecharia Sitchin írta ezt a könyvet. Ez az információ nem helytálló. Sok információt félreértelmezett.

Megj.: Sitchinről már kérdezték Cobrát korábban is és részletes választ adott vele kapcsolatban. Csatolom az interjúrészletet: 

"PFC Turkey: Az annunakik háborúztak a reptiliánokkal? Néhány sivatag a földönkívüliek között zajló nukleáris háborúk következményeként alakult ki, amiről Wilcock nemrég beszélt?


COBRA: Az annunaki kifejezés egy dezinformációs fogalom, melyet Zecharia Sitchin talált ki, így nem tudom megválaszolni ezt a kérdést.


Lynn: Mi a Nibiru és kik lakják?


Cobra: A Nibiru egy komplett dezinformációs kampány, amit egy illuminátus ügynök, Zecharia Sitchin hozott létre, hogy összezavarja az embereket.


Lynn: Akkor nem is létezik olyan Bolygó, hogy Nibiru?


Cobra: Nincs ilyen bolygó vagy objektum a Naprendszeren belül.


Rob: Van valami igazság Enlil és Enki történetében?


Cobra: Azt ajánlom, hogy mindenki felejtse el teljes egészében a teljes Zecharia Sitchin történetet.


Rob: A Nibiru az egy bolygó vagy esetleg Anyahajó Zecharia Sitchin története alapján? Az annunakik lakják, akik itt bányásztak a Föld bolygón? Mi az igazság ezzel kapcsolatban?


Cobra: Ok. Sitchin bizonyos Sumér táblákra hivatkozik. Megkísérelte lefordítani őket, de ez tudományosan nem volt helyes. Azok a sumér szövegek valójában más bizonyos lényekről szólnak, akiket úgy írhatnánk le, mint szárnyas lények. A Nibiruval kapcsolatos teljes elgondolás csak szándékos félrevezetés, amit a cabal kezdett terjeszteni, hogy összezavarják az embereket. Nem létezik semmilyen objektum a Naprendszerünkben, ami keresztezni fogja a Föld keringési pályáját és megzavarja az itt lévő helyzetet. Nincs ilyen.”


Kérdés 3. - Beszélnél a Roswelli incidensről?

Cobra - Az incidens azért történt, mert a bolygó körül rengeteg anomália van. Az Amerikai Hadsereg elfogta a földönkívüli lényeket, bebörtönözte őket, és néhányan meghaltak. Sok ilyen incidens történt.

Kérdés 4. - Az Egység Törvénye című könyv szerint néhány földönkívüli látogatást tett a Földön a múltban.

Cobra - Igen, a földönkívüliek már régóta látogatnak, de ez még nem nyilvános.

Résztvevők - De az földönkívüli találkozásokra vonatkozó adatok rendelkezésre állnak. Az interneten. 

Cobra - Igen, de érdemes használni az ítélőképességet.

Kérdés 5. - A Plútó Vízöntőbe lépésével kapcsolatban egy hónap múlva, bármilyen dátum?

Cobra - Január 21-e.

Kérdés 6. - (Tapasztalat megosztás) 1994-95 körül, 25-26 éves lehettem. Én és a csoportomból néhány ember kapcsolatba léptünk energiákkal. Azt mondták, hogy a Föld fényt fog kapni és sok kaotikus esemény lesz.

Cobra - Nagyon jó. 94-95-ben sok Kapcsolatfelvétel történt.

Kérdés 7. - Az Esemény most már korábban lesz, vagy elhalasztották?

Cobra - Az Esemény időzítése nem változott. Az Esemény és a Szuperhullám / Napvillanás közötti idő hosszabb most már. Az embereknek időre van szükségük a feldolgozáshoz. Az Esemény lesz az igazság, a felfedések és a rossz dolgok eltávolításának/lekapcsolásának ideje. Ezután feldolgozási idő lesz adva. Aztán megtörténik a Napvillanás és a Pólusváltás.

Most folytatjuk. Hadd beszéljek a Tachyon részecskékről.

A Galaktikus Központi Nap energiája Tachyon energia. A Tachyon volt az első részecske, amely az Univerzum születésekor keletkezett. A lehető legmagasabb rezgéssel rendelkezik. Közvetlen kapcsolatot teremt a Forrással. A sötét erők által létrehozott fátyol technológia megakadályozza, hogy a Tachyon energia elérje a bolygót. A Tachyonokat az ionoszféra elnyeli, és nem jut el a felszínre. Emiatt az emberek nincsenek harmóniában, nem egészségesek és nem boldogok. Ha lesz elég Tachyon energia, az emberek egészségesebbek és boldogabbak lesznek. A Plejádiak megkérték COBRA-t, hogy fejlesszen ki Tachyon kamrákat, hogy több Tachyon jusson el a bolygóra. A kamrának két része van.

Első rész - Föld körüli pálya.

Második rész - A kamrák fizikai része a Föld felszínén.

Hoztam néhány Tachyonizált követ, és meg fogom mutatni őket. Lesz egy 20 perces szünet és meg lehet vásárolni a termékeket.

A kövek listája:

Cintamani (Szíriusz)

Galaktikus Cintamani (Galaktikus Központi Nap)

Kolumbiai tektitek (Szíriusz)

ATVOR Akvamarin kristályok - Segíti az Atvor meditációt, az Atvor technológia támogatja a Felemelkedési folyamatot.

Megj.: ATVOR Aktiválás meditáció magyar vezetett változata Fehér Fénnyel:


https://www.youtube.com/watch?v=O7aM8RMz3JA&list=PL-ujIE4tLGbGGI786rvjo2iSxvmjIkPwj&index=11


Zafír - Személyes védelemhez, az Akadályok eltávolításához

Meteoritok - Megtisztítják a finom mintáinkat

Istennő ékszerek - Istennői Jelenlétet horgonyoz le

Megj.: Az Istennői ékszerekről itt lehet olvasni:


Termékek az EMF (angolul: Electromagnetic Field - Elektromágneses mező) elleni mobiltelefon- vagy házvédelemhez

Üdvözöllek benneteket. Folytatjuk a fő programot. Ismét összehangoljuk energiáinkat.

Energiakiegyenlítő meditáció: Ugyanaz a meditáció, amit korábban elvégeztünk, megismétlődött.

Kérdésekkel fogjuk kezdeni.

Kérdések-Válaszok

Kérdés 1. Néhány hónapja kaotikus eseményekről álmodom. Miért? Mint például 3D-s struktúrák pusztulása és szerencsétlenségek.

Cobra - Természeti katasztrófák fognak bekövetkezni a Végső Napvillanás előtt egy bizonyos ponton. A Föld megtisztulásának meg kell történnie. Az embereknek évtizedek óta vannak ilyen álmaik.

Kérdés 2. - Az Eseményről csak egy megalapozott találgatást adsz. Mi az oka a megalapozott találgatásnak?

Cobra - Ez csak tájékozódás, nem előrejelzés. Senki sem tudja, hogy az Esemény mikor fog bekövetkezni, a szabad akarat miatt. Vannak modellek és forgatókönyvek a megalapozott találgatáshoz.

Kérdés 3. - Mi, mint Lélek Tachyon részecskékből állunk? Hogyan tapasztalhatjuk meg a Tachyonokat?

Cobra - Csak a Megvilágosodott emberek férhetnek hozzá a Tachyon részecskékhez. A Tachyonnal való kapcsolatunk elveszett. A kövek egy módja annak, hogy újra kapcsolatba lépjünk vele. A Lélek nem létezik fizikailag, az Atmikus/Buddhikus síkon létezik.

Kérdés 4. - Hogyan segít a napi Istennő Örvény meditáció az Esemény létrehozásában? Milyen napi meditációk segítenek a Felemelkedésben?

Cobra - Az Istennő Örvény meditáció segít abban, hogy az átalakulás könnyebbé váljon, mert nincs elég Istennő energia a bolygón. Több Istennői energia a bolygón azt jelenti, hogy a folyamat kevésbé lesz erőszakos és sokkal harmonikusabb lesz. A Felemelkedési folyamathoz bemutatok néhány meditációt ezen a workshopon.

Megj.: Istennő Örvény meditáció, magyar vezetett változat: 


Kérdés 5. - Mikor jött létre a torzulás az indiai és a nyugati asztrológia között? Uránusz, Neptunusz, Plútó - ez a 3 bolygó nem a védikus asztrológia szerinti naprendszerben van.

Cobra - Teleszkóp nélkül nem láthatóak. A nyugati asztrológiában a feltalálásuk után kerültek bele. De nélkülük is léteznek, léteztek.

Kérdés 6. - A Sugarak Mesterei újak az indiai emberek számára. Szeretnénk kapcsolatba lépni a hozzájuk tartozó Isteneinkkel és Istennőinkkel.

Cobra - Ezeket a workshop későbbi részében fogom elmagyarázni.

Kérdés 7. - Egyes Cintamani kövek világítanak, amikor megvilágítják őket, mások nem.

Cobra - A drágakő minőségű Cintamani világít, a többi nem. A drágakő minőségű erősebb.

Új Atlantisz Projekt

Most Indiáról beszélgetünk; St. Germain megpróbálja újra aktiválni a Fényhálózatot. Ez 2023. márciusában kezdődött, és júniusban-júliusban megnövekedett. Együtt kell újra aktiválnunk a Fény hálózatát Indiában. Korábban erős volt Indiában, de deaktiválták. Az éteri síkokon Ley-vonalak és Örvények vannak Indiában. Ezek a Ley-vonalak kapcsolódnak az energiahálózatokhoz.

Atlantisz bukása idején két nagyon fejlett királyság létezett. Az egyik India déli részén, azaz Támilnáduban volt. Van ott egy jelentős építmény, a Rama Hídja (Ram Setu). A második az Indus-völgy volt Rádzsasztánban. Ez egy erős királyság volt. Atlantisz bukása után mindkét civilizáció bizonyos fokig fennmaradt. Spirituális királyok vezették őket. Lassan a kapcsolat csökkent. Sötét erők szivárogtak be mindkét civilizációba északon és délen. Ezek a civilizációk voltak a legfejlettebbek a bolygón.

A régészek számos bizonyítékot találtak, de a kormány elhallgatta ezeket. Bizonyos leletek meghaladták a régészek felfogóképességét. Ezek 7000-9000 évesek voltak. A bizonyítékok eltusolása azért történt, mert a sötét erők akarták azokat megkaparintani.

A Földönkívüliek is belekeveredtek, és háborúra került sor. Ennek a háborúnak a pozitív aspektusa, hogy az Aldebaraniak részt vettek az Északi Királyságban. De a sötét drakóniaiak győzedelmeskedtek. Volt egy nukleáris háború Indiában 5000-6000 évvel ezelőtt. A Rádzsasztán-sivatag egy nukleáris robbanás miatt alakult ki. Sok radioaktív sugárzásnak kitett terület van a környéken. A Mahábháratában le van írva. Az Aldebaraniak vesztettek, a drakóniaiak pedig megnyerték a háborút. Elkezdtek beszivárogni az indiai papi hálózatba. Hatalmas templomhálózat van, amelybe elkezdtek beszivárogni, és amelyet a drakóniaiak átvettek. A felszínen a templomokat a kormány ellenőrzi. De a színfalak mögött a papság hálózata irányítja őket. Ez a hálózat nagyon erős és sok indiai templomban létezik.

Megj.: A Mahábhárata ősi, mintegy háromezer éves, szanszkrit nyelvű hindu eposz. Mintegy 500 millió hindu számára jelenti a kultúra gyökereit. Százezer versszakával a világirodalom leghosszabb alkotása, nyolcszor hosszabb mint az Iliász és az Odüsszeia együttvéve. A Mahábhárata témái: dharma, az erkölcsön alapuló mindennapi élet, a megvilágosodáson nyugvó tudás, és az odaadásból fakadó szeretet.

Ennek egy másik rétege a Fekete Nemesség hálózata Indiában. Ők a politikai oldalakkal is kapcsolatban állnak. Némelyikük több mint 100 éves, és néhány másikuk több mint 2000 éves. Leginkább Rádzsasztánban, Észak-Indiában, Támilnáduban, Keralában léteznek.

Mielőtt idejöttem volna, megtámadtak. Sok fekete mágikus rituálét végeztek néhány emberrel, amikor meghirdettük ezt a workshopot. Nagyon erős rituálékat végeznek a templomokban a papi struktúrában. Érezni lehet az energiát, hogy mely templomok fénnyel teliek, és melyek nem.

A másik dolog Indiában az, hogy a papsági struktúrák beszivárognak a New Age Mozgalomba Indiában. Drákói struktúra irányítja őket.

A Fényerők megpróbálnak újra aktiválni bizonyos templomokat és szent helyeket szerte Indiában. A Fényerők azt kérik, hogy Cintamani és Galaktikus Cintamani köveket ássatok el ezeken a szent helyeken, hogy a templomokat újra aktiválni lehessen. A Cintamani köveket ássátok el a templomokban, és közben lehet használni meditálva az Ibolyalángot. Az említett templomok megtisztításában való segítségnyújtás érdekében hívjátok meg az adott templom Istenét vagy Istennőjét, hogy megtisztítsa az adott helyet.

Erőteljes energiaörvények aktiválódnak olyan területeken, mint Támilnádu, Kerala, Delhi körül és Rádzsasztánban.

DELHI: A Vörös Erődöt, a régi Delhi területét újra kell aktivizálni.

AGRA: A TAJ MAHAL egy nagyon erőteljes struktúra. Nyolcszögletű, a Szent Geometrián alapul. Ez egy erőteljes spirituális gépezet, amely Fényt hoz. Az volt a célja, hogy Fényt hozzon a Földre. Ez egy horgonypont a Galaktikus Központi Nap számára. A piramis után ez a második legfontosabb épület a bolygón. Az M87 galaxis fő horgonypontja. Nagyon fontos a Taj Mahal körüli Cintamani hálózat létrehozása. Az indiai és a muszlim (vagy mogul) kultúra fúziójaként jött létre, minden kultúra legjavát magában hordozza. Azért hozták létre, hogy a Mennyországot a Földre hozza, nem csak egy turisztikai célpont. Ez az M87 galaxis planetáris mandalája.

Az M87 Galaxisról itt olvashatsz Cobrától:


DZSAIPUR: Egy másik örvény Dzsaipur óvárosában van. Sok Ibolyalángra van ott szükség.

UDAIPUR (vagy Udépur): Udaipur nagy tava, a Pichola-tó, egy Istennői Örvény.

KASMÍR: A kasmíri Srinagar-tó egy Istennői Örvény.

TERÜLETEK LADAKH-ban: Néhány kolostor.

DÉL-INDIA: KANJAKUMARI csúcsa a legfontosabb Indiában. Cintamani és Galaktikus Cintamani kövekkel kell reaktiválni.
 
TANDZSÁVÚR/TANDZSORE: az Istennői energia belépési pontja Indiában. Az iszlám invázió alatt megrongálódott.

Mivel ez a Kali-juga vége, szükség van Durga Istennő energiájára. Kali Istennő, Durga egyik fő aspektusa, amely elveszett ebben a sötétségben. Durga Istennő energiájának vissza kell térnie. Ez igazságot fog adni ennek a bolygónak. A sötétséget el kell távolítani. Hogy ezt segítsétek, kapcsolódhattok Durgához, látogathattok szentélyeket, Durga templomokat. A blogomon útmutatást kaphattok, hogy mit tegyetek és hogyan aktiváljátok újra a Fény hálózatát. A Fénylények elkezdték küldeni az energiát, az embereknek segíteniük kell.

Most a Bőség Aktiválásáról fogok beszélni. 

St. Germain a bőségért dolgozik. Indiában a bőség a legnagyobb probléma. Az embereket arra programozták, hogy szegények maradjanak. A pénzügyi rendszerek szegénységben tartják az embereket. St. Germain segítséget nyújt a Bőség Aktiválásához. Kapcsolódjatok St. Germainhez és az ÉN VAGYOK jelenléthez, és hívjátok elő a Bőséget. St. Germain elkezdte aktiválni az aranyat Indiában. Az arany fontos. Az indiai templomok évezredek óta gyűjtenek aranyat az emberektől. A templomokban több tonna arany van. Az iszlám hódítók elvették az arany nagy részét, mégis sok maradt a templomokban. Újra kell aktiválnunk az aranyat. Meditációval kapcsolódhatunk az aranyhoz, reaktiválhatjuk azt, és láthatjuk, hogy az emberek kapják meg Indiában.

Megj.: Bőség manifesztációs meditáció St. Germainnel magyar vezetett változatban itt érhető el:


és itt: 


és itt is: 


Az indiai bankok templomokat szólítottak fel aranycserére. Az arany az embereké és a St. Germain Letété. Vannak fedezeti számlák, amik bőséget hoznak Indiában.

Most a kérdéseket vesszük sorra:

Kérdések-Válaszok

Kérdés 1. - Tudnál beszélni a fekete nemességről Indiában?

Cobra - Ennek megosztása most nem a legfőbb cél.

Kérdés 2. - Hogyan hívjuk be az Istennői energiát a templomokban?

Cobra - Csinálhatod az Istennő Örvény meditációt vagy az adott templom Istennőjének mantráit kántálva.

Kérdés 3. - Említetted Tandzsávurt. Milyen templomok vannak Tandzsávurban?

Cobra - Tandzsávurban sok templomban van Istennői energia.

Kérdés 4. - Vannak Istennői energia központok Indiában?

Cobra - Sok hálózat létezik. Ha keresel, megtalálod.

Kérdés 5. - Említetted, hogy volt egy ősi nukleáris háború, amelyet a drakóniaiak nyertek meg. De a szentírásainkban az áll, hogy a jó emberek győztek.

Cobra - A szentírást megváltoztatták. Ez nem a teljes igazság. A sötét oldal átírta és fényesként ábrázolta magát, és hogy ők nyerték meg az egész háborút.

Kérdés 6. - Az Istennői energia vonzásához több aranyat kell-e viselnünk?

Cobra - Nem. Az arany a Bőség energiát jelenti, testesíti meg. Az ezüst segít jobban az Istennői energiához kapcsolódni.

Kérdés 7. - Fekete mágiával kapcsolatos támadásokat és életveszélyt tapasztaltunk. Minden meditációt kipróbáltunk. Néha működik, mint például az Ibolyaláng meditáció, de a blokkolások sok esetben ott vannak. Hogyan védhetjük meg magunkat?

Cobra - Amikor ezt a workshopot meghirdettük, a sötét papság erős, fekete mágia rituálékat szervezett. De a Fényerők éppen most távolítják el őket. Az elmúlt néhány hétben ellenállás vagy blokkolás volt. Most minden támadás eltávolításra kerül. Az elmúlt 2-3 hétben intenzívek voltak. A meditáció most már könnyebb lesz számotokra.

Meditáció 3.
 
A meditációt Égkék Fényoszloppal végeztük, amelyet Ibolyaláng követett az óramutató járásával ellentétes irányban a csoport körül, majd ismét Égkék Fényoszlop következett.

Kérdésekkel fogjuk folytatni.

Kérdések-Válaszok

Kérdés 1. - Beszéltél az energiaközpontokról és a Cintamani kövekről és a mantrákról vagy meditációkról ezeken a helyeken; milyen gyakran kell mindezt csinálni, és mi a folyamata?

Cobra - Ezt végezhetitek rendszeresen vagy belső vezettetés szerint is. Ideális esetben naponta vagy legalábbis rendszeresen.

Kérdés 2. - Szeptembertől kezdve rezgéseket érzek az arcomon és a fejemen. Olyan mértékben, hogy ez nagyon kellemetlen. Miért van ez így?

Cobra - Amikor az emberek elkezdenek felébredni, a blokkolt energia elkezd áramlani, és ilyen bizsergéseket érzünk.

Kérdés 3. - Mi a neve annak a helynek Dzsaipurban, ahol az energiaközpont van?

Cobra - Dzsaipur teljes régi városa az egy nagy örvény.

Kérdés 4. - Mi volt a Dévadaszi célja az ősi Indiai Királyságban?

Cobra - A Dévadaszik tánccal vagy művészettel horgonyozták le az Istennői energiát. Az inváziók és a papság szokásai miatt ez tönkrement és megromlott.

Kérdés 5. - A Cintamani kő legyen személyes vagy megosztható a családtagok között?

Cobra - Jobb, ha mindenki a saját kövét használja, de megosztható.

Kérdés 6. - A Shiva Dzsotir lingák rezonálnak a fényenergiával?

Cobra - Igen, de meg kell tisztítani őket, hogy aztán le tudják horgonyozni a Felemelkedési energiákat.

Megj.: Dzsotir linga jelentése - Ragyogó lingáknak is nevezik őket. A Shiva Puránában fellelhető az a történet, amikor Shiva egy hatalmas ragyogó oszloppá változtatja magát. A történet szerint ez volt az első dzsjotir linga. A Shiva Purána további 63 dzsjotir lingát említ, de korunkban nem lelhető fel az összes linga. Viszont a 64 dzsjotir lingából a 12 legfontosabb és legszentebb a mai napig felkereshető zarándok helyek.

Kérdés 7. - A Tirupati-i Baladzsi templomot Ándhrában a Fényerők irányítják?

Cobra - Nem szolgálja a legmagasabb célt, hogy elmondjam. A belső vezetésedre kell hallgatnod.

Kérdés 8. - Sokan közülünk pénzügyi válsággal küzdenek. Mit javasolsz? És sokan betegséggel küzdenek. Hogyan fognak gondoskodni róluk az Esemény vagy a Galaktikus szuperhullám alatt?

Cobra - Az Anyagi Bőségért gyakorold a Manifesztációt. Ez egy 3 lépésből álló folyamat - Döntés, Behívás és Tett. A Manifesztáció időbe telik, de lehetséges. Ugyanez vonatkozik a Fizikai Bőségre is. Betegség esetén az Esemény után gyógyító technológiák állnak majd rendelkezésre.

Megj.: Idézet a Németországi Felemelkedési Protokollok Workshopból: 

"A manifesztációs folyamat

Ez olyan eszközt ad a kezünkben, amely megkönnyíti az életünket. A manifesztációs folyamat működéséhez három alapvető összetevőre van szükség. Ha gyakorolod, működni fog, garantálom.


1. Döntés: A legfontosabb. Bármilyen döntés azonnal manifesztálódni kezd, mivel az a szabad akarat szikrája. Ha megváltoztatod a döntéseket, megszakítod a megnyilvánulási folyamatot, újat hozol létre, és ezzel káoszt teremtesz. Döntsd el, hogy mit teszel a teremtés érdekében. Tisztánlátásra van szükséged abban, hogy mit akarsz teremteni. Elméletileg bármit megteremthetsz, amit csak akarsz. Bárhogy is döntenek az emberek, az erősebb döntéssel rendelkezők fognak nyerni.

A döntés szintje a mentális síkon van. A fizikai síkon a manifesztáció időbe telik; egy csésze kávé manifesztálása 15 percet vesz igénybe, egy ház megvásárlása két évig is eltarthat. Meg kell tartanod a döntést, amíg az nem manifesztálódik. A Rothschildok azért voltak sikeresek, mert 200 éven keresztül tartották ugyanazt a döntést a mostani pénzügyi rendszerhez. A digitális pénzügyi rendszer még csak 10 éves, és sokan nem akarják, ezért bukni fog.

Aki a legegyértelműbb döntést hozza, az nyer. A döntés tisztázása érdekében beszélj a különböző részeiddel, egyezz meg és egyesítsd egyetlen döntésben. Ebben a fázisban ajánlott a döntést magadnak megtartani, különben mások azt sugallják, hogy ne tedd, és beleszólnak a döntésedbe. Ez természetesen a sötét erők manipulációja, de egyre jobb lesz.

2. Behívás: A megidézés érzelmi energiát fektet bele. Képzeld el, vizualizáld, érezd, idézd meg, gyorsítsd fel. Az eredményhez való túlzott ragaszkodás blokkolja/blokkolhatja az áramlást.

3. Fizikai cselekvés: Általában fizikai cselekvésre is szükség van.

A siker érdekében addig ismételd a 3 lépéses ciklust, amíg nem manifesztálódik. Az ellene szóló tényezők, vagy hogy miért tart sokáig, a következők: Ha mások nem igazodnak a döntésedhez, mások döntései, a sötét erők, az anomália, ettől időbe telik. A legtöbb ember nem fog örülni, ezért ne beszéljetek róla másoknak, hallgassatok, amíg nem lesznek eredményeitek. A sötét erők hatnak a körülötted lévő emberekre, hogy blokkoljanak téged.

Annyi manifesztációs folyamatot végezhetsz, amennyit csak akarsz. Ha áramlásban vagy, akkor ez egy mágneses megnyilvánulás, és könnyebb lesz. Kérdezd meg a Felsőbb Énedet, hogy mit szeretnél manifesztálni? A Felemelkedési folyamat manifesztációja egy példa arra, hogy mit manifesztálhatunk."

Kérdés 9. - A média ismét a covidról beszél most, és Kerelában egyre több az eset.

Cobra - Nem kell félni. Még akkor is, ha azt mondják, hogy ez egy új változat, de ez ugyanaz a régi dolog. El fog múlni.

Kérdés 10. - Mivel az Esemény hamarosan bekövetkezik, ha valakit érdekel az ingatlan vagy bármilyen más befektetés, mit javasolsz?

Cobra - Ha vezettetést éreztek, akkor tegyétek meg. Ez nincs összefüggésben az Eseménnyel. Élhetsz normálisan és követheted az útmutatásodat.

ATVOR

Ez a Fényerők legfontosabb technológiája az egyéni felkészüléshez. A Fény Galaktikus Konföderációja fejlesztette ki. Az anomália csökkentésére van beállítva és nagymértékben kibővítve. A Fényoszlop meditációja az, amit a Fényerők az anomália ellensúlyozására használnak. Bemutattam az ATVOR aktiváló köveket. Tartsátok a kezetekben, amikor a Fényoszlop meditációt végzitek. Ez megkönnyíti a Fényerők számára, hogy kapcsolatba lépjenek veletek.

Olyan megerősítéseket adok nektek, amelyek segítenek a Fényoszlop aktiválásában. Mondjátok el ezeket a megerősítéseket 3-szor.

Megerősítések az ATVOR aktiválásához

Hívom a Tiszta Fehér Fényoszlopot, hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem.

Hívom a VAGYOK, AKI VAGYOK jelenlétét,

Megkérem a VAGYOK AKI VAGYOK jelenlétét, hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem.

ATVOR Meditáció

A megerősítés 3 alkalommal történő kimondása: ASHTAR PARANCSNOKSÁG - ANYAHAJÓBÓL JÖVŐ FÉNYPILLÉR VIZUALIZÁLÁSA

Használhatod rendszeresen vagy útmutatásod szerint, hogy kapcsolódj a Fényerőkhöz. Az anomália eltávolítására használják. Ez is összekapcsolja a Fényerőket és az Agartha hálózatot. Ez a meditáció egyben védőpajzs is. Az embereknek el kell kezdeniük ezt többet gyakorolni.

Megj.: Kibővített ATVOR Technológia vezetett magyar nyelvű meditáció itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Y1hosKK2vfQ&t=6s

MEGBOCSÁTÁS

Ez nagyon fontos. Ez egy olyan folyamat, amelynek során elengedjük a múltbeli tapasztalatokhoz való kötődést. A múltbeli tapasztalatok anomáliák eredményei és ez az energia az energiamezőben maradt. Ha megbocsátotok, elengeditek a ragaszkodást és felszabadítjátok ezt az energiát. Az elengedés segít a jó egészségben. A Felemelkedési Folyamathoz nem jó, ha ez a negatív energia megmaradna.

MEGERŐSÍTÉS MINDEN KONFLIKTUS FELOLDÁSÁRA ÉS MEGBOCSÁTÁSRA (MEDITÁCIÓ)

Elrendelem és parancsolom, hogy elengedem minden konfliktusomat önmagammal, a szüleimmel, a partneremmel (ha van partnered), a gyermekeimmel (ha vannak gyermekeid), a Fénymunkásokkal és másokkal. A megbocsátás mellett döntök.

Mondjátok a fenti megerősítést 3-szor és vizualizáljátok a fentről érkező Ibolyalángot, és dobjátok bele az összes konfliktust.

Ez egy jó technika a régi energiák felszabadítására. A megerősítést megoszthatod másokkal is. Mondd el háromszor vagy többször. Ezután használd az Ibolyaláng meditációt és dobd a konfliktusokat az Ibolyalángba. Használhatod rendszeresen vagy szükség szerint.

Most ismét kérdésekkel folytatjuk.

Kérdések-Válaszok

Kérdés 1. - Néha érezzük más emberek energiáit, amikor valami rossz történik. Például amikor egy rossz esemény vagy szerencsétlenség történik, érzelmileg megzavarodunk. Mit tegyünk ez ellen?

Cobra - Ha használod az ATVOR-t, az megvéd téged mások vagy Gaia (Föld) zavart érzéseitől.

Kérdés 2. - A Spirituális Hierarchia egyetemes törvény?

Cobra - A spirituális hierarchia NEM az irányítás, hanem az útmutatás, vezettetés által létrehozott hierarchia.

Kérdés 3. - Van egy történet Lord Ganésáról. Eredetileg mintha embernek született volna, és a fejét levágták, majd egy elefánt fejével helyettesítették. Igaz ez?

Cobra - Ez egy szimbolikus történet. Rengeteg genetikai kísérletet végeztek emberekkel és más fajokkal.

Kérdés 4. - Miért nem tudunk felkészülni és háborúzni a sötét erőkkel?

Cobra - Megpróbálhatod, és meglátod, hová vezet.

Résztvevők - De hogyan tud az egész emberiség összefogni és irányítani a sötét erőket?

Cobra - Ezért végzünk meditációkat, workshopokat és konferenciákat tartunk a felébredésért.

Kérdés 5. - Mi az az Ashtar Command, amit az ATVOR meditációban említettél?

Cobra - Ők a mi galaktikus fivéreink és nővéreink, akik segítik az emberiséget. Erről a blogomban olvashatsz: https://2012portal.blogspot.com

Kérdés 6. - Meditáció közben erős rezgéseket érzek, amelyek zavarnak. Mit tegyek?

Cobra - Az első dolog az, hogy lépj újra kapcsolatba a belső útmutatásoddal. Amint ez a kapcsolat megtörténik, minden más követni fogja.

Kérdés 7. - Sok elmélet létezik az ember eredetéről vagy evolúciójáról, mint például hogy földönkívüli eredetű vagy Annunaki. Melyik az igaz ezekből?

Cobra - Egy irányvonal lett létrehozva itt a Földön. Majd gyakran genetikailag módosították a földönkívüli lények.

Ezzel lezárjuk a fő programot. Remélem, hogy az emberek elkezdik majd aktiválni a templomokat és az örvényeket Indiában.

A Fény Győzelme!

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJiNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.