2018. szeptember 19., szerda

Rózsa Rendje számára készült tachionizált ékszerek

Cobra 2018. szeptember 1-jei bejegyzésében említi, hogy a Rózsa Rendje számára készültek ékszerek a következő céllal:
Idézet az írásból:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/09/keyhole-kulcslyuk-helyzetjelentes.html

"Azért, hogy segítsünk terjeszteni az Istennői energiát szerte a bolygón, elkészült a tachion ékszerek egy speciális sorozata, Tachion Istennő Kollekció néven. Ezen ékszerek sok darabja hordozza Vénusz Rózsáját, a Rózsa Rendje szakrális geometriai szimbólumát:"


 
A fenti képen például egy ezüst, tachionizált, színes féldrágakövekkel kirakott medál látható, mely a Felemelkedő Istennőt ábrázolja és ezeket az energiákat közvetíti. (Féldrágakő minden olyan ásvány vagy kőzet, melyből ékszer készül, mégsem akkora az értéke, mint egy drágakőnek. Ilyenek pl. az ametiszt, hegyikristály, ónix, lazurit, opál, turmalin, achát.)

Cobra elárulta számunkra, hogy a Felemelkedés mit is jelent, ezt érdemes elolvasni, ha már szóba került az Istennővel kapcsolatban:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/07/felemelkedes.html 

                                      A képen: "Megígérem, hogy Isteni dolgok vannak,
                         sokkal szebbek, mint az szavakkal kifejezhető lenne."-Walt Whitman
                                           

A Tachion Istennő Kollekció, ahogy a nevében is benne van, egy tachionizációs folyamaton megy keresztül. Aki esetleg nem tudja miről is van szó, íme egy magyarázat Cobrától:

"A tachionizáció egy olyan technológiai folyamat, amely során megemelt mennyiségű tachion részecskével feltöltik az adott fizikai anyagot (pl. az emberi testet, kristályt, vizet), ezáltal tartósan megváltoztatják az atomi lényeget, az atommag kvantum tulajdonságait.
A kémiai elrendezés, összetétel nem változik, a változás szubatomi szinten jön létre.
A tachionizáció csökkenti a fizikai anyag entrópiáját (rendezetlenségét), visszafordítja az öregedés folyamatát és megerősíti az immunrendszert. 
A Plejádiak, mint fénycivilizáció sok téren veszik hasznát a tachionnak, használják őket, mint hiper meghajtó forrás űrhajókhoz, úgy hogy hipertér féreglyukakat hoznak létre, aztán információ átvitelhez vagy gyógyításhoz. Ezek közé tartoznak a tachion részecskével segítő metódusok."

Ezen a fenti képen egy tachionizált, ezüst, Cintamani kővel díszített karkötő látható. A Cintamani, vagy más néven a "Szent kő" fontos szerepet játszik Gaia felszabadítási folyamatában. Azt már biztosan sokan tudják, hogy az ezüst az Istennő féme, őt jelképezi, de talán még néhányan nem hallottak a Cintamaniról. Azok számára íme egy nagyszerű összefoglaló:

Ennek a "Szent kő"-nek a segítségével az Áttörés energiái sokkal harmonikusabbak lesznek. Egy hálózat készül belőlük, itt olvashatsz róla:

A következő részlet a 2015-ös tajvani Áttörés konferenciából való, melyben szintén a tachion energiáról beszél Cobra:

A tachion energia a Forrás közvetlen lehető legmagasabb megnyilvánulása. 
A fénynél is gyorsabban terjed. Nem lehet megsemmisíteni. Nem lehet mágnessel, kémiai és még nukleáris eljárással sem hatást gyakorolni rá. 
A tachionok örökre megmaradnak a tárgyak belsejében, mint a kristályok. 
Olyan magas a rezgésük, hogy csökkenteni tudják az energiamezőnkben lévő káoszt.
Kvantum-, illetve szubatomi szinten működnek. 
Számos betegséget gyógyítanak. 
Segít a megfiatalodásban, mert az öregedés az entrópia folyamata."

"A tachion technológia a Plejádokról származik.
Nagyon fontos az egész földön megépíteni egy tachion energiahálózatot.
A Plejádiak megkérték Cobrát, hogy hozza le a Földre a Tachion energiát. Amennyiben a Cobra által árult ezüst és kristály tachion ékszert viselünk a nyakunkban, a szív csakránk fölött, aktiválja a fénytestünket és kiegyensúlyozza a csakráink működését.”


A következő képen egy rézből készült gyűrű látható, melyben Vénusz, más néven Astara, Rózsája látható. Erről a gyönyörű szimbólumról itt olvashatsz, hogy miért is fontos, keresd a Vénusz Tranzitot: 

 A réz konkrétan Astara Istennő féme, ami az Ő Szeretet energiájával kapcsol össze, ha ezt a gyűrűt viseljük. Kicsi és nagy méretben is megvásárolható.


Ezenkívül ez a Szakrális geometriai motívum a Vénusz bolygó és Vénusz Istennő harmonikus rezonanciáját közvetíti. 
Astara (Vénusz, Aphrodité) Istennőről pedig itt olvashatsz bővebben:


A következő egy ezüst medál, ami szintén ezzel a Szakrális szimbólummal díszített, a közepén egy picike, ún. Konfliktus mentes típusú gyémánttal. ( A gyémántokkal sok esetben illegálisan kereskednek és háborúkat vagy terrorizmust támogatnak vele. Ezeknek a köveknek a kibányászása is rettenetes körülmények között történik. Viszont lehetőség van ezek kikerülésére és ebben az esetben a bányászat és az eladás is etikus keretek között történik. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ezek a kövek energetikailag is más minőségűek, hiszen nem hordozzák ezeket az igencsak alacsony energiamintákat. Ezt jelenti, hogy a kövek Konfliktus mentes gyémántok.)

A medál nemcsak ezüstből készülhet, kérhető aranyból is, ehhez fel kell venni a kapcsolatot a Főnix csoporttal a megrendeléskor. 
Aki nem ismeri a Főnix csoportot, azok számára egy kis infó szintén Cobrától:

"A Sárkány Kapu a Fehér Sárkány Társaság egy föld alatti testvérszervezete. Régen ez a két csoport tulajdonképpen egy volt. De miután a Rothschildok, a triádok segítségével, 1912-ben megbuktatták a Csing dinasztiát Kínában a xinhai forradalomban, mindkét csoportnak a föld alá kellett menni és a színfalak mögül kezdtek el ellenszegülni a cabalnak, majd kettéváltak útjaik. A Fehér Sárkány társaság (ahogy azt ma néhányan nevezik nyugaton) inkább a cabal elleni politikai, katonai és pénzügyi ellentevékenységre fókuszál.
Ugyanabban az időben a Sárkány Kapu inkább a fejlett technológiákra és az éteri arkhónok karmai közül való spirituális felszabadulásra kezdte helyezni a hangsúlyt. Mindkét csoport együttműködik a színfalak mögött, hogy segítsék a bolygó felszabadítását és a módszereik kiegészítik egymást.Létezik egy új fejlett gyógyító technológia, melyet a Sárkány Kapu adott ki: a Mandala Gömb Lézer Rendszer. A Sárkány Kapu fölvette a kapcsolatot a Főnix Csoportunkkal, ami egy magasan képzett kis csapat, akik elkötelezték magukat amellett, hogy fejlett gyógyító technológiákat adjanak át az emberiségnek, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között."

Ezek az ékszerek itt megtekinthetők és megrendelhetők, egyéb ékszerekkel, melyek itt most nem kerültek bemutatásra:

http://tachyonis.org/GoddessCollection.html 

A legvégére, a szépséges ékszerek után, az ellazuláshoz egy nagyon szép zenét szeretnék nektek mutatni. A címe: Tenderness, ami magyarul gyengédséget, szerető gondoskodást, érzékenységet, lágyságot jelent. A zenét Medwyn Goodall készítette és az OM című albumáról való. Medwyn készítette a Cobra oldalán található Istennő Spirál meditációk című CD zenéit is. 
Sok szeretettel! Kellemes feltöltődést kívánok!





 Az Istennő Szeretete és Fénye érintse meg Mindenki Szívét! 


Rózsa Rendje FB csoport

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.