2024. július 30., kedd

Ősi Nyílvessző Oldal

Idézet Cobrától:

"A Galaktikus Központi Faj aktiválta az Atlantiszi időkből származó, ám rejtett űrhajókat is, amelyek a Gízai komplexum alatt, az Amazonaszi dzsungel alatt, az Antarktiszon és más helyeken vannak elásva. Ezek az űrhajók most összekapcsolódnak a Planetáris Energiaráccsal, és összekapcsolják azokat a köztes űrállomásokkal, amelyeket a Galaktikus Központi Faj az ősi időkben épített, és amelyek a Naprendszer egész területére kiterjednek.

A Chaco-kanyon területét is újraaktiválták:"

https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/ 

Az itt fent jelzett link került lefordításra.


Írta: James Mahu

Hol is kezdjem...
Ha van kiindulópont a Szárnybontók anyagához, akkor azt mondhatjuk, hogy az Ősi Nyílvessző oldal volt az. Az Ősi Nyílvessző oldal volt az első bevezetés a Szárnybontók (Központi Civilizáció Faja) mitológiájába, művészetükbe, zenéjükbe, filozófiájukba, költészetükbe és belső technológiáikba (technikáikba).

Az Ősi Nyílvessző oldal egy figyelemre méltó szerkesztés, amelyet az Ősi Nyílvessző Projekt című könyvben részletesen leírtak. Készültek diagramok, művészi ábrázolások, valamint videók, amelyek bemutatják az oldal szerkezetét, ezek közül néhányat alább találsz.



Bár az Ősi Nyílvessző volt az első felfedezett helyszín, összesen hét helyszín van, a Föld hét kontinensének mindegyikén egy-egy. A hét helyszínt az alábbiakban nevezzük meg, a felfedezésük sorrendjében:

1.Ősi nyílvessző: Chaco-kanyon közelében, Új-Mexikóban.

2.Hakomi: Cuzco közelében, Peru, Dél-Amerika

3.Zyanya: Dél-Kína, Kanton közelében.

4.Aadhya: Dél-közép-Ausztrália

5.Jumala: Helsinkitől északra, Finnország

6.Mawu: Afrika észak-középső része, a Csád-tó közelében.

7.Pillan: Antarktisz Wilkes-földön, Vosztok közelében

Megjegyzés:
Íme egy videó a Chaco-kanyonról.



A hét helyszín mindegyike 24 kamrát tartalmazott, amelyekben egy idegen kultúra különböző tárgyai voltak. Ezek a leletek egy spirituálisan gondolkodó faj szerves kifejeződései voltak, amelyet a Szárnybontók anyagaiban Központi Fajként emlegetnek. Ezek között voltak kamrafestmények, költészet, filozófia, kozmológia és zene. Jelenleg négy helyszín (a felfedezésük sorrendjében) került nyilvánosságra a költészet és a művészet tekintetében.

Ezeket a helyszíneket földönkívüli időkapszuláknak is tekinthetjük, amire az Ősi Nyílvessző Projekt című könyvben tettek utalást. Ezek a helyek együttesen tartalmazzák a szükséges összetevőket ahhoz, hogy az emberi faj megtehesse az utolsó előtti felfedezést, amelyet az anyagokban Nagy Portálnak vagy az emberi lélek megcáfolhatatlan felfedezésének neveznek. Ez az emberiség végső célja: önmegvalósított tudatosságként élni a Földön. Hogy a földi és a lélek tudatosságot koherens kifejezésként egyesítse.

Az Ősi Nyílvessző Projekt című könyvben nagyon részletesen leírja, hogyan fedezte fel az Ősi Nyílvessző helyszínét az ACIO (Advanced Contact Intelligence Organization - Fejlett Kapcsolatfelvételi Intelligencia Szervezet) nevű titkos kormányzati ügynökség. Emellett leírást ad az ereklyékről és arról, hogyan dekódolta azokat az ACIO.


Egy pár szóban James Mahuról.

1998-ban James Mahu egy mitológiai történetet tett közzé az interneten Szárnybontók címmel. Névtelenül adta ki, mivel maga is a történet része volt.

A Szárnybontók tartalma filozófiai, kozmológiai, költői, sámáni, művészi, konspiratív, földönkívüli, interdimenzionális és pszichológiai jellegű volt. A legmélyén azonban a filozófia volt az, ami minden mást összekötött.

Filozófiájának magja a Szuverén Egyesült tudatosság volt, amelyet festményeken, költészeten, zenén és egy széles ívű írásokon keresztül hozott a felszínre, amelyek öt regényt, epizódokat, interjú-átiratokat és egyebeket öleltek fel.

James műveinek egy részét megvásárolhatóvá tette művészetének nyílt kiadású, kiváló minőségű nyomtatványok, regények és zenék formájában. Minden más tekintetben megmaradt a színfalak mögött álló, a mai napig ismeretlen személyiségnek. Soha nem járt előadókörúton, soha nem tartott tanfolyamot, sőt, minden anyagát ingyenesen elérhetővé tette az interneten.

2020-ban kezdte írásait és művészetét a tudatosságra, a Szuverén Egyesültre összpontosítani. 2022 elején jelent meg az első non-fiction írása: A Szuverén Egyesült - A Tudatosság Új Modellje címmel. Ez a tanulmány jobban meghatározza az igazi munkásságát, mint bármi más, amit eddig készített.

Megjegyzés:
A könyv PDF fájlként angol nyelven itt érhető el:



Bár a Szuverén Egyesült először 1998-ban mutatkozott be filozófiai írásaiban, a Szárnybontók anyagainak részeként, ez valójában csak egy helyőrző volt a legújabb tanulmánya számára. Ez az írás - amennyire ez szavakkal és képekkel lehetséges - minden más kiadványnál részletesebben írja le a Szuverén Egyesült tudatosságot. Ahogy James fogalmaz: A tanulmány egy "felhajtó" a tudatosság ezen új modelljéhez, nem próbál ösvény, út vagy autópálya lenni.

James magát filozófiai irányultságú művésznek tartja, és úgy véli, hogy a művészek felelőssége a Szuverén Egyesült tudat leírása és beágyazása az emberi kultúrába. Valóságosabbá, kézzelfoghatóbbá és egyenrangúvá tenni emberi társaival: a lélekkel és a szellemmel.

Megjegyzés:
A Szárnybontókról, avagy a Központi Civilizációról itt olvashatsz részletesen:

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.