2024. augusztus 25., vasárnap

A Rózsa Rendje és Lélekcsalád Találkozónk Magyarországon 2024. augusztusában

Eredeti bejegyzés itt: 

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/our-sisterhood-of-the-rose-soul-family-reunion-in-hungary-august-2024-was-very-successful

Fordította: MCCS


Üdvözlet kedvesek,

az elmúlt hétvégén Domonyvölgyben megrendezett Rózsa Rendje és Lélekcsalád Találkozónk (Sisterhood of the Rose and Soul Family Reunion) nagyon sikeres volt. Az Isteni Fény Háza Alapítvány vendégül látta a résztvevőket Bulgáriából, Kínából, Egyiptomból, Magyarországról, Németországból, Indonéziából, Izraelből, Japánból, Lengyelországból, Romániából, Szlovákiából, Szlovéniából, Svájcból, Ukrajnából és az USA-ból.

Az esemény újabb hozzájárulás és szolgálat volt a Fény terjesztéséhez a bolygón.

Mi, a Rózsa Bolygóhálózat Nővérei szeretnénk megköszönni minden szervezőnek a nagyszerű munkát, a rugalmasságot és az inspirációt, köszönetet mondani minden előadónak és minden kedves embernek, aki részt vett. Mindannyiunknak együtt sikerült egy gyönyörű találkozót, az Istennő elveire és tulajdonságaira alapozott Lélekcsalád mandalát létrehoznunk. A kölcsönös támogatás, a bizalom, a kreativitás, a tisztelet, az elfogadás és az önátadás örömteli élménye volt.

Továbbá, megkoronázó eseményként tanúi lehettünk hatalmas Beavató energiák lehorgonyzásának a Domonyvölgyi örvényen keresztül, ami az Atlantisz bukása utáni gyógyulás kezdetét jelentette. Az elvégzett tényleges szertartást egy külön blogbejegyzésben fogjuk közzétenni, hogy minden Fénymunkás és Fényharcos részesülhessen belőle.

Mindannyian kívánjuk és várjuk, hogy még több olyan találkozó legyen, mint amilyen ez a mostani volt. Reméljük, hogy találkozunk veletek a jövőben.

Istennői áldást és a Fény győzelmét! 

Mea Maa

Néhány kép az ottani történésekről, sok szeretettel:










A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.