2024. augusztus 19., hétfő

2024. július Cobra Felemelkedés Workshop Ázsiában - A Sárkányok Felemelkedése Workshop jegyzete az IGAG által

Eredeti bejegyzés itt:


Megjegyzés: IGAG - International Golden Age Group: Nemzetközi Aranykor Csoport

Az eredeti cikkben találhatók meg a Workshop képei.




Felelősségi nyilatkozat

Ez a dokumentum a 2024. júliusi Cobra Felemelkedési Workshop Ázsiában - A Sárkányok Felemelkedése című Workshop átírt feljegyzése. A Workshopra Tajpejben és Kuala Lumpurban került sor. Kérjük, olvassátok saját ítélőképességgel és azzal a megértéssel, hogy a félrehallások, átírási hibák és kihagyások előfordulhatnak, és hogy nem 100%-ig pontos a jegyzet. További információkért kérlek, tekintsd át a korábbi párizsi, tajpeji és phoenixi Cobra-konferenciák átírt jegyzeteit.

A Lurker bukása

Az első világegyetem akkor született, amikor a Forrás kivetítette önmagának egy részét a kontigenciába (véletlenszerűségbe). A Forrás azért tette ezt, mert meg akarta érteni, hogy pontosan mi is az a véletlenszerűség. Ekkor született meg a Lurker is. A Lurker olyan, mint egy kozmikus parazita.

Megj.: A Véletlenszerűségről itt olvashatsz:

Most az egész világegyetem egy méregtelenítési folyamaton megy keresztül, hogy ezt a parazitát kiiktassa. A mi univerzumunk és a multiverzum tisztítja ezt a parazitát. Ez egy hatalmas méretű fertőtlenítési folyamat, és a Föld felszíni világa a fertőzés megtisztításának fókusza. A Földön nagyon intenzív fertőtlenítő munka folyik.

Néhány héttel ezelőtt a felszíni világban megkezdődött a lurkertől és a parazitáktól való eltávolítás folyamata.
A Fényerők és a Forrás megtisztítják a kvantum összefonódást a felszíni lakosság és a lurker között. Az emberekben lévő szubkvantum anomáliákat is megszüntetik.
Az emberi testünk, elménk és szellemünk jelenleg szubkvantum anomáliákkal van összefonódva. A Fényerők segítenek nekünk megtisztítani ezeket a szubkvantum anomáliákat egész lényünkből.

Ezek a tisztítási műveletek több negatív dolgot is feltártak. Amikor a szubkvantum anomáliákat tisztítják, néhány ember furcsán viselkedik. Olyan dolgok kezdenek fokozatosan feltárulni, amelyek korábban láthatatlanok voltak.
A következő 1-2 hónapban tapasztalni fogjuk a fertőtlenítési folyamatot. Ez egy tesztelési szakasz lesz, amelyben a Fényerők megfigyelik az emberiség reakcióit erre a tisztítási folyamatra. Mivel az univerzum teremtése óta ez az első alkalom, hogy ilyen műveletre sor kerül, ez a legnagyobb tisztítási munka az univerzum történetében.

A Fényerők jelenleg a Fény planetáris rácsának frekvenciáját igazítják az éteri síkon, az asztrális síkon és a mentális síkon.
Az Új Atlantisz projekt részeként sok Csillagfaj tektiteket használ a lurker tisztítására. A Kolumbianit például egy meteorit a Szíriusz csillagrendszerből. Miután a Kolumbianit megérkezett a Földre, a Fényerők arra használták, hogy létrehozzanak egy hiperdimenzionális féregjáratot, amely összeköti a Szíriusz csillagrendszert és a Földet. Ezek a hiperdimenzionális féreglyukak szubkvantum szinten képesek hatni a Földre, így a Fényerők felhasználhatják őket a lurker megtisztítására.

Ha meditálsz, miközben Csillagközi meteoritokat tartasz a kezedben, azok segíthetnek a Fényerőknek megtisztítani a lurkert.
Mind a Cintamani kövek, mind a Kolumbianitok a Szíriusz csillagrendszerből származnak. A Galaktikus Cintamani Kövek a Galaktikus Központi Naphoz nagyon közeli helyről származnak, így a Galaktikus Központi Nap energiáját hozzák magukkal.
Az Új Atlantisz Projekt része, hogy Galaktikus Cintamani köveket ássanak el a régi Atlantiszi Egyenlítő mentén. Ennek a munkának az a célja, hogy stabilizálja a Fény bolygóhálózatát és ezáltal a Föld kéregszerkezetét, hogy amikor a Pólusváltás bekövetkezik, a felszíni világ a lehető legharmonikusabban és legsimábban menjen át a közelgő változásokon.

A lurker eltűnik a multiverzumból. Meg kell szüntetnünk ezt a kozmikus parazitát, hogy megállítsunk minden szenvedést és sötétséget. Ez a parazita entitás a szubkvantumvilágban él. A szubkvantum világ túl van a normál tér-idő kontinuumon, és a normál tér-idő szintről semmilyen módszer nem érheti el a szubkvantum világot. A kvantummechanika szemszögéből nézve egyáltalán nem tudjuk megérinteni a lurkert. Van azonban megoldás, még pedig a Forrással való kapcsolatteremtés. Amikor összekapcsolódunk a Forrással, az képes beavatkozni a felszíni világunkba és a szubkvantumvilágba, ezáltal megszüntetve a lurkert. A lurker kiiktatásának folyamatát szublimációnak nevezzük.

Megj.: Szublimáció - A szublimáció olyan halmazállapot-változás (fázisátalakulás), amelynél a szilárd halmazállapotú anyag átmegy gőzállapotba melegítés hatására anélkül, hogy közben folyékony állapotot venne fel. Energia (hő) kell a folyamat végbemenéséhez, ezért endoterm folyamatról beszélhetünk. A szublimáció általában az adott anyag hármaspontjánál alacsonyabb hőmérsékleten és nyomáson történik. A szublimáció elnevezés a latin sublimatio (felemelés) szóból származik.

Ez a kvantumfluktuációk számítógépes szimulációja. A kvantumfluktuáció a lurker és a tér-idő kontinuum közötti kölcsönhatás. Ezek a fluktuációk nagyon kis skálán, a Planck-hosszon játszódnak le. A lurker a kvantumfluktuációkon keresztül képes befolyásolni minden formált anyagot. Befolyásolhatja a kvantumszintű kölcsönhatásokat és a plazma áramlását. Az érzelmi és gondolati energia áramlását is befolyásolni tudja. Ezen a módszeren keresztül képes megtámadni a számára veszélyes személyeket.

Megj.: Kvantumfluktuáció - A kvantumfluktuáció mint fogalom tulajdonképpen a tér minimális energiaszintjéhez tartozó térerősség szórásnégyzetére utal: a tér egy pontján időlegesen és véletlenszerűen bekövetkező változást, például az energia változását jelenti. 
Planck-hossz - A Planck-hossz a hosszúság természetes egysége. Hosszúság nem mérhető kisebb hibával, mint a Planck-hossz, még elvileg sem, tehát bizonyos értelemben ez a létező legkisebb hosszúság.

A kvantumfluktuációkat tekinthetjük a lurker bőrének. A lurker rendelkezik bizonyos mennyiségű energiatartalékkal, de ezek a tartalékok korlátozottak. Tartalékait a szubkvantumvilágban tárolja. Amikor a lurker kölcsönhatásba lép a normál tér-idő kontinuummal, elveszíti energiájának egy részét, hasonlóan egy lemerülő akkumulátorhoz. Ahogy a lurker kölcsönhatásba lép a valódi univerzummal, a Forrás elkezdi tisztítani, majd a lurker egy kis része eltűnik a semmiben. A lurker eltűnésének folyamatát szublimációnak nevezik.

A következő kozmikus ciklus energiája nagyon erős, és képes teljesen felbomlasztani a lurkert, ezáltal megszüntetve minden kapcsolódó problémát.
A Smaragdok nyomokban krómot és vanádiumot tartalmaznak. A Fényerők jelenleg a Smaragdokban lévő krómot használják a kvantum anomáliák tisztítására.

2025-ös Portál Dinamikája

Valami különleges történik a Lokális Galaxiscsoporton belül. A világegyetemben most zajló események nagyon fontosak a Föld felszínén kialakult helyzet szempontjából, különösen a Tejútrendszerünk és az Androméda-galaxis közötti kölcsönhatások.
A mi Tejútrendszerünk és az Androméda-galaxis egy Ikerpár a Lokális Csoporton belül. Tejútrendszerünk ennek az Ikerlélek párnak a női aspektusát képviseli, míg az Androméda galaxis a férfi aspektust. Tejútrendszerünk az Isteni Női energiát horgonyozza le, míg az Androméda-galaxis az Isteni Férfias energiát.

Megj.: Lokális Galaxiscsoport - A Lokális Galaxiscsoport, Lokális csoport vagy Lokális rendszer az a galaxishalmaz, amelybe a Tejútrendszer és az Androméda galaxis is tartozik. A csoport körülbelül harminc tagot számlál, gravitációs középpontja e két említett galaxis között helyezkedik el. Átmérője 10 millió fényév körüli, és kettős alakja van.

Vannak más kisebb galaxisok is, ami a Tejútrendszerünket és az Androméda galaxist veszik körül. Együtt egy tizenkét ágú Csillagmandalát alkotnak, amely átalakít minden sötétséget az univerzumban.
A Fényerők nagyon különleges módszerekkel aktiválják a Galaktikus Központi Napunkat és az Androméda Galaktikus Központi Napját. Galaktikus Központi Napunk néhány évtizeddel ezelőtt aktivizálódott, de még nem érte el a legaktívabb állapotát.

Galaktikus Központi Napunk aktiválásának célja az Istennői Energia felébresztése, ami lehetővé teszi a Szeretet Galaktikus Hullámának elterjedését az egész galaxisunkban. Az Androméda galaxis Központi Napja utasításokat kap a Forrástól, hogy aktiválja energiáját. Az Androméda galaxis Galaktikus Központi Napja Isteni férfias energiát sugároz, konkrétan az Isteni Hős energiáját. Ez a folyamat néhány héttel ezelőtt kezdődött.
Ezért tartok Workshopokat Tajpejben és Malajziában. Ezek a Workshopok arra szolgálnak, hogy felébresszenek néhány nagyon Ősi Sárkány Ley-vonalat a Föld felszínén. Július 11-től a mostani Teliholdig (megjegyzés: július 21-én van, CST), ebben a 10 napos ablakban kell aktiválnunk a Sárkány energiát.

A tizenkét ágú Csillagmandalában lévő galaxisok nagyon magas frekvenciájú fényenergiákat küldenek a Tejútrendszerünkbe és az Androméda galaxisba. Ezek a magas frekvenciájú energiák mindkét galaxis Galaktikus Központi Napját arra késztetik, hogy nagyon magas frekvenciájú fényeket küldjenek a mi Naprendszerünkbe. Ezek a nagyon magas frekvenciájú energiák aktiválni fogják a Sárkányok Ley-vonalait a felszíni világban.
Amint a felszíni Sárkány Ley-vonalak aktiválódnak, jelentős változások lesznek a Fény felszíni rácshálójában. A felszíni Sárkány Ley-vonalak aktiválása segíteni fogja a Föld kéregszerkezetének energiájának beállítását. Ez a Pólusváltásra való felkészülésünk egyik része. Amikor ez ténylegesen bekövetkezik, az egész folyamat simább lesz.

Ez a mostani 10 nap nagyon intenzív lesz. Ez a 10 nap fogja meghatározni az év második felének menetrendjét novemberig. Amit ebben a 10 napban teszünk, az legalábbis meghatározza a következő négy hónap eseményeinek irányát.
A Tejútrendszeren és az Androméda galaxison kívül van még egy galaxis a Lokális Csoportunkban: a Triangulum galaxis. A Triangulum galaxis a Forrás nevében a felügyelő szerepet tölti be. Felelős a Tejútrendszer és az Androméda galaxis által kibocsátott energiák felügyeletéért és szabályozásáért. A Tejútrendszer, az Androméda galaxis és a Triangulum galaxis által alkotott háromszögelés képes megtisztítani a sötétséget az egész világegyetemből.

A Plútó idén szeptember 1-jéig marad a Vízöntőben. A Plútó a Vízöntőben azt jelenti, hogy megtisztítjuk a lurkert és több energetikai átalakuláson megyünk keresztül.
Szeptember 1-jén a Plútó rövid időre visszalép a Bakba. A cabal ezen a napon egy csúnya sötét rituálét tervez végrehajtani. A második világháború 1939. szeptember 1-jén tört ki.
A II. világháborús idővonalat akarják felhasználni a III. világháború kirobbantására. Ez a szeptember elseje a II. világháború kitörésének 85. évfordulója. Bár el tudjuk kerülni egy harmadik világháború kitörését, de ehhez közös erőfeszítésre lesz szükség. Ez év szeptember 1. és szeptember 9. között lesz az az időszak, amikor a cabal mindent meg fog tenni a III. világháború manifesztálása érdekében. Ez idő alatt reméljük, hogy mindenki minél többször megszervez és csatlakozik a Tömegmeditációkhoz a Békéért.

A mai naptól (július 13.) kezdve egy pozitívabb idővonalat kell választanunk. A Plútó szeptember 1-jén retrográdba kezd, és november 19-ig rövid időre visszatér a Bakba. A Plútó utolsó retrográd szakasza alatt több leleplezés is napvilágra kerül a Mély Államról. A Fényerők intenzíven tisztítani fogják a felszíni lakosság és a lurker közötti kvantum összefonódásokat. A szeptember 1. és november 19. közötti időszak alkalmas a belső munkára: az embereknek el kell kezdeniük kapcsolódni magasabb énjükhöz, és el kell engedniük a múltat. Ez az időszak nem ideális a nagyobb külső tevékenységekre: inkább a belső tisztulásra és az önművelésre alkalmas.

November első két hete kritikus időszak lesz. A sötét erők megpróbálnak majd annyi pusztítást okozni, amennyit csak lehet ebben a két hétben.
Ez a két hét egybeesik az Amerikai Elnökválasztással. A Fényerők már kidolgozták a terveket, hogy meghiúsítsák a cabal terveit. Ezeknek az előkészületeknek a hosszú távú eredménye az összeesküvés veresége lesz.
A sötét erők egy nagyon súlyos stratégiai hibát fognak elkövetni ebben az időszakban. Ez a hiba a bukásukhoz fog vezetni. Ez egy nagyon nehéz és kihívásokkal teli folyamat. A sötét erőket nem fogják azonnal legyőzni, hanem fokozatosan mindent el fognak veszíteni.

A sötét erők bele fognak sétálni a Fényerők által felállított csapdába, és ők biztosan beleesnek ebbe a csapdába. Ennek a csapdának a bonyolultsága meghaladja a felfogóképességüket. Egy ötödik dimenziós sakkjátszmához hasonlítható. Bár a folyamat nem lesz könnyű, a végeredmény a Fény Győzelme lesz.
November 19-e után a Plútó 20 évig a Vízöntőben marad. Amint a Plútó teljesen belép a Vízöntőbe, felszabadító energiát hoz a Földre. Több új technológiának és az Első Kapcsolatfelvételnek leszünk tanúi, ami lehetővé teszi a Föld számára, hogy csatlakozzon a Galaktikus Közösséghez.

A Sárkányok Felemelkedése

A Sárkányenergia egy ősi archetípus, amely több ősi pozitív sárkányfajtól származik. Az eredeti sárkányenergia az Androméda galaxisból származik.
Ezek a Sárkányfajok különböző galaxisokban fejlődtek ki több, fejlett Csillagfaj irányítása alatt. A pozitív Sárkányfajok védik az emberiséget és őrzik a Fény Galaktikus Rácsát. Megvédik az egész Tejútrendszert is, és megóvják a Naprendszerünket a sötét invázióktól.

A pozitív Sárkányfajok két csillagrendszerben fejlődtek ki. Az első az Antares, egy vörös óriáscsillag. Van egy szomszédos kék csillaga, az Antares B. Az Antares a Vörös és Kék Sárkányok eredete.
A Vörös Sárkányok inkább fizikailag orientáltak. Ők felelősek a fizikai világ őrzéséért. A Kék Sárkányok a szellemi birodalomért felelősek. Ők védik a hiteles spirituális tudást.
Az Antares mellett ott van még az Aldebaran is. Az Aldebaranról származó lények kiképeznek néhány Sárkányt, hogy kövessék a Fényt és védjék a galaxisnak ezt a szektorát.

Az Aldebaran döntő szerepet játszott a Tang-dinasztia megalapításában Kínában. A Tang-dinasztia idején számos titkos Sárkány csoportot alapítottak. Thuban (Alpha Draconis) sok fontos nyomot hagyott Kínában. A Thuban-i Sárkányfaj a Han-dinasztia idején érkezett Kínába.
Ezenkívül az Ursa Major (Nagy Medve) csillagkép néhány Sárkányának is mély kapcsolatai vannak Kínával. Sok Sárkány az Ursa Major galaxisból származik. Ezek a Sárkányok mind a felszíni, mind a föld alatti világokban aktiválják a sárkányenergiát.

A sárkányenergia aktiválása a pozitív Isteni Férfi energia felébresztését jelenti. Pozitív ciklusba léptünk 2012-ben, azzal a céllal, hogy beindítsuk az Isteni Női energiát. Erre a 12 éves aktiválási folyamatra azért volt szükség, hogy harmonizáljuk az ezt követő átalakulást. Most Isteni férfi energiára van szükségünk ahhoz, hogy további áttöréseket érjünk el és fizikai cselekvéseket hajtsunk végre.
A sárkányenergia az Isteni Hős archetípusát képviseli. Ez az Isteni Férfias energia, az áttörés és az Esemény energiája. Ez az energia a fizikai világban történő konkrét cselekedetek megtételének energiája.
Ez a Mjölnir energiája. Ez a cselekvésre felemelkedő Hősök energiája. Az emberi kundalini energiát is aktiválhatja.

Sok titkos Sárkány csoport használja ki a mai nap és július 22. közötti időszakot arra, hogy aktiválja a sárkányenergiát a felszíni világban. Aktiválják a sárkányenergiát Tajvanon, Kínában, Indonéziában, a Fülöp-szigeteken és más ázsiai országokban. A sötét erők mindent megpróbáltak, hogy megállítsák ezeket az eseményeket. Majdnem sikerült is nekik, de végül kudarcot vallottak. A sárkányenergia aktiválása július 11-én kezdődött, és eddig nagyon sikeres volt. Ez a munka még néhány hétig folytatódni fog.

Új pénzügyi rendszer

A sárkányenergia aktiválásának egyik aspektusa egy új pénzügyi rendszer elindítása. A jelenlegi, sötét erők által létrehozott pénzügyi rendszer a jövőben össze fog omlani. Amikor megpróbálnak mindent digitalizálni, először a globális bankrendszert fogják összeomlasztani. Valami hasonló történt tavaly áprilisban, amikor sok bank csődbe ment. Ez egy teszt volt a cabal részéről. Sok bankot fognak csődbe juttatni. Jelenleg sok bank rossz pénzügyi helyzetben van, így a bankbezárások hulláma világszerte elterjedhet.

A sötét erők új problémával néznek szembe. Ha a bankok bezárnak, az emberek két-három napig nem tudnak vásárolni. Ha nincs élelmiszer, az éhezést jelent. Ha az emberek hosszú ideig éheznek, őrült dolgokat fognak tenni. Ha az emberek éheznek, nem fognak törődni a Világgazdasági Fórummal vagy a környezeti fenntarthatósággal. A sötét erők nem tudnak minden éhező embert irányítani. Amint a régi pénzügyi rendszer összeomlik, a Sárkányok új pénzügyi rendszert fognak bevezetni. Ez az új pénzügyi rendszer már évtizedek óta készül, és folyamatosan bővül.

Az új pénzügyi rendszer sarokköve a Yamashita arany. A második világháború alatt, amikor Japán megszállta Kínát, a japán császári hadsereg jelentős mennyiségű aranyat zsákmányolt Kínából, Malajziából és Délkelet-Ázsiából. Az összes helyet, ahol a Sárkány Faj lakott, kifosztotta a japán császári hadsereg. Ezt a fosztogató akciót Tomoyuki Yamashita tábornok vezette. Yamashita tábornok Hirohito császár közvetlen parancsára cselekedett, akit egy gonosz zöld sárkány frakció irányított Tibetből. Ez a gonosz zöld sárkány irányította Hitlert is.

Az összes aranyat Japánba akarták szállítani. A Pearl Harbor-i incidens után a japán császári hadsereg az összes kifosztott aranyat, gyémántot és különböző kincseket a Fülöp-szigetekre szállította. Kényszermunkások segítségével földalatti bunkereket építettek, majd ezekben elrejtették az aranyat. Miután a bunkerek elkészültek, a munkásokat mind megölték. Csak Yamashita tábornok tudta, hogy hol vannak ezek a bunkerek.

Yamashita tábornok sofőrje őrizte a kincses térképet. Amikor az amerikaiak elfogták a sofőrt, elvették a kincses térképet. A Fülöp-szigetek visszafoglalása után az amerikai hadsereg az Egyesült Államokba és Svájcba szállította az aranyat. Az amerikai kormány ezt az aranyat aztán a kereskedelmi rendszerbe helyezte, hatalmas mennyiségű pénzt generálva. Az amerikai hadsereg ezt a vagyont arra használta fel, hogy földalatti bázishálózatot építsen ki az Egyesült Államokban és világszerte. Ezt a hálózatot 1996-ban fejezték be.

Az amerikai hadsereg megállapodást kötött a negatív Drákókkal, amely lehetővé tette számukra, hogy az Arkhón invázió során használják ezeket a földalatti bázisokat. Néhány ilyen földalatti bázisnak klónozó létesítményei voltak, és a drakóniaiak klónokat használtak, hogy beszivárogjanak a felszíni társadalomba.
2012-ben az Ellenállási Mozgalom megszállta a Federal Reserve-t (Az Amerikai Egyesült Államok Központi Bankrendszere) és más bankokat, hogy visszaszerezze ezt az aranyat. Ezt az aranyat azóta biztonságos földalatti helyre szállították.
2012 óta nincs fizikai arany a cabal bankrendszerének hátterében. A jelenlegi globális pénzügyi rendszert teljes egészében az emberi bizalom tartja fenn. Fort Knoxban nincs arany, csak aranyozott volfrámrudak vannak. Az emberek még mindig használhatnak készpénzt a boltokban, mert az emberek közötti bizalom még mindig létezik.

Az Ellenállási Mozgalom a 2012-ben visszaszerzett aranyat egy új pénzügyi rendszer kiépítésére is felhasználja. Ezt az aranyat biztonságos földalatti helyeken tárolják. A Yamashita arany egy kis része a Fülöp-szigeteki bunkerekben van elrejtve.

A Salamon-kód 

A pozitív új pénzügyi rendszert Salamon király találta ki 2500 évvel ezelőtt. Salamon király kapcsolatban állt az arab térségben élő pozitív Zöld Sárkányokkal. Abban az időben az iszlám még nem létezett, és az arab régióban szufista rendek voltak. A szúfi rendek adtak útmutatást Salamon királynak, hogyan építsen ki egy pozitív, új pénzügyi rendszert.
Salamon király kapcsolatban állt az etiópiai Sába királynőjével. Etiópiában volt egy nagy smaragdlelőhely, a Shakiso bányák néven ismert. Ezek az etiópiai smaragdok Sába királynőjének udvarába kerültek. Salamon király és Sába királynője kereskedelmi megállapodást kötött.

Az etiópiai smaragdok alkotják az új pénzügyi rendszer magját, és Salamon király kincsének is központi szerepet játszanak. Az új pénzügyi rendszert az arany fogja támogatni, míg az okkult tudás és az Etiópiai smaragdok szolgálnak majd az alapokhoz.
Salamon király egy nagyon ősi galaktikus nemességhez, az Anuttara családhoz tartozott. Ez a család a Szent Grál őrzője, és a Szent Grál kódjainak egy részét átadták Salamon királynak.
Salamon király kereskedelmi útvonalat hozott létre Délkelet-Ázsia és Etiópia között. Emellett kereskedelmi útvonalat hozott létre az arab, délkelet-ázsiai és kínai régiókban. Néhány Sárkány csoport őrizte ezt a kereskedelmi útvonalat.
Egy pozitív földönkívüli lény, aki egykor a fekete nemességbe inkarnálódott. Neki az volt a célja, hogy ellensúlyozza a negatív pénzügyi rendszert.

A sötét erők a közeli rokoni házasságokat használják fel, hogy biztosítsák, hogy a vagyonukat mindig az ellenőrzésük alatt tarthassák. A 20. században az illuminátusok a vérszerinti családok közötti házasságok révén próbálták központosítani a globális pénzügyi rendszer irányítását. Az évtizedekig tartó keresztházasságok után az illuminátusok létrehoztak egy képviselőt, aki az összes illuminátus család vérvonalát birtokolta. Ezt a személyt M1 kódnéven nevezték el, aki képes a globális pénzügyi rendszert irányítani. A korábbi Fülöp-szigeteki elnök, Ferdinand Marcos egykor M1 volt.

A Fehér Nemesség is tervezi a közeli rokoni házasságokat, különösen a Sárkány családokkal való házasodást. Céljuk, hogy ellensúlyozzák a sötét erők pénzügyi rendszerét.
A pozitív Sárkány családok a felszíni világban élnek, míg néhányan a föld alatt. Ők az új pénzügyi rendszer őrei. Nagyon bonyolult kódrendszert és belépési protokollt dolgoztak ki, hogy megvédjék ezt a rendszert.
A fizikai őrökön kívül az energiavilágban is vannak őrök. Ezek az őrzők az energiasíkokon még mindig a színfalak mögött rejtőznek, hogy elkerüljék a sötét éteri hálózatok általi felderítést. Ők ismerik a kódokat, hogy kinyissák a páncélszekrényeket ezekben a Fülöp-szigeteki bunkerekben.

A világon elegendő bőség és gazdagság van ahhoz, hogy az egész emberiség között megosszuk. Az igazi probléma az, hogy hogyan osszuk szét ezt a gazdagságot az emberiség között, miközben megakadályozzuk, hogy a cabal elkobozza.
Az új pénzügyi rendszer energetikai előkészítése két szakaszra oszlik. Az első szakasz az Ezüst Kioldó aktiválása volt 2019-ben. Az emberek által azon a napon szerzett ezüstérme lehorgonyozhatja az új pénzügyi rendszer energiáját. Amikor eljön az idő, a rejtett vagyont könnyebb lesz szétosztani az emberek között világszerte.
A második szakasz a smaragdok szétosztását foglalja magában, mivel ezek az új pénzügyi rendszer központi részét képezik. A smaragdok elosztása Salamon király több energiáját fogja lehorgonyozni. A sárkányenergia aktiválásának egyik aspektusa e 11 nap alatt az új pénzügyi rendszer létrehozásának felgyorsítása.

A Fényerőknek van egy tervük, hogy a Fülöp-szigeteken és más helyeken elrejtett Yamashita aranyat arra használják, hogy bitcoinokat vásároljanak, majd ezeket a bitcoinokat szétosztják a Fénymunkások között a világ minden táján. Ehhez azonban nem rendelkezünk tudással és infrastruktúrával.
Ha van egy tonna arany, az körülbelül 70 millió USA dollárt érne. A Bitcoin legutóbbi 64 485,99 USD-s árfolyamán 70 millió dollárért körülbelül 1087 bitcoint lehet venni.
Meg kell találnunk a módját annak, hogy ezeket a Bitcoinokat szétosszuk minden Fénymunkás között.
Ez egy módja annak, hogy mindenki egy kis vagyonra tegyen szert a pénzügyi visszaállítás előtt. Ez az előkészület még a kezdeti szakaszban van. Sok tényező miatt nem tudom garantálni ennek a tervnek a sikerét. Ha bármilyen ötletetek van, akkor írhattok nekem e-mailt.

Az USA kormánya az ázsiai királyi jogdíjakból származó aranyért cserébe fedezetül szolgáló kötvényeket használt. Ezek az úgynevezett kötvények valójában értéktelen papírok. A Sárkány család és a nyugati világ közötti sok konfliktus oka az, hogy a nyugati országok rengeteg aranyat vettek el a Sárkányoktól, és még csak nem is áll szándékukban visszaadni. A Sárkány család eddig türelmesen tárgyalt a Nyugattal, de a sárkányenergia aktiválásával a helyzet változik.
Azok, akik a földalatti bunkereket irányítják, nem értik a Földön túli helyzetet. Rengeteg aranyuk és gyémántjuk van, ami nem ritka az univerzumban.

Az aszteroidaöv tele van hatalmas mennyiségű arannyal. Egyetlen aszteroida több tízezer tonna aranyat és több milliárd tonna platinát tartalmazhat. Néhány aszteroida több millió tonna aranyat tartalmaz. A Jupiter és a Mars közötti aszteroidaövben számtalan arany és gyémánt található. Őszintén szólva, ezek nem értékesek. Az arany a felszíni világban nemesfém, de a világegyetemben gyakori. Egyes bolygókon az emberek aranyból egész szobákat építhetnek. Az arany az anyagi és a szellemi gazdagságot is szimbolizálja, mert a Nap energiáját képes magával hozni.
A Smaragdok azonban viszonylag ritkák a világegyetemben. Más bolygókon nehéz jó minőségű Smaragdokat találni a különleges geológiai körülmények és a Smaragdok kialakulásához szükséges ritka elemek, például króm és vanádium miatt.

A Smaragdok többszörösen ritkábbak, mint az arany vagy a gyémánt. A Galaktikus Gazdaságban az értékmegőrzés igazi eszközei. Ezért adtak a Galaktikus fajok Smaragdokat Salamon királynak.
Miután a Föld a Galaktikus Gazdaság tagjává válik, az értékmegőrzésnek három eszköze lesz: az első a Smaragd, a második a Ritka Művészet, a harmadik pedig a kiváló minőségű szerves Tökmagolaj.
Azért osztom meg most ezt az információt, mert e 11 nap alatt aktiváljuk a sárkányenergiát, néhány kulisszák mögötti tevékenységgel együtt. Célunk, hogy ezekkel a tevékenységekkel felgyorsítsuk az új pénzügyi rendszer bevezetését.

Smaragd Barlangi Mennyországok

A Barlangi Mennyországok a Kínában több száz vagy ezer évvel ezelőtt titkos taoista csoportok által létrehozott portálokra utal. Ezek a portálok az Agarthai hálózatba vezetnek.
A taoista templomok Kína szerte a főbb Sárkány Ley-vonalak mentén épültek. Számos híres hegy található a Sárkány vonalak mentén, mint például a Huashan-hegy. Ezek a templomok titkos átjárókkal rendelkeznek, amelyeken keresztül az emberek bejuthatnak az Agarthai hálózatba.
Néhány taoista gyakorló belső és külső alkímiával érte el a Halhatatlanságot. Amikor beléptek az Agarthai hálózatba, létrehoztak egy földalatti civilizációt. Ez a civilizáció tartja fenn a Fényt a felszíni világ számára. Ez az ősi földalatti hálózat világszerte elterjedt.

Megj.: A Barlangi Mennyországokról itt: 

Most aktiválják a „Zöld Ajtót”. A "Zöld Ajtó" egy kód, amivel be lehet jutni az Agarthai világba. Mielőtt fizikailag beléphetnénk, az ajtót energetikai szinten kell kinyitni. Idén május óta az Agarthai hálózat tagjai megnyitják az ajtót az energetikai síkokon. A májusi Kolumbiai Workshop jelentette ennek az energetikai munkának a kezdetét. Saját módszereikkel készülnek az Eseményre.
A világ összes smaragdbányászati területe az Agarthai hálózat bejárata. Kolumbiának van egy ilyen bejárata, csakúgy, mint Brazíliának, az Egyesült Államoknak, Ausztriának, Etiópiának, Nigériának, Oroszországnak, Ausztráliának, Pakisztánnak, Afganisztánnak és Kínának.

A smaragdbányák világszerte rendelkeznek bejáratokkal az Agarthai hálózatokba. A színfalak mögött tagjaik idén május óta energikus munkálatok sorozatába kezdtek, hogy kinyissák a kaput. Az áttörést idén júliusra várták, de a felszínre jutó elégtelen Fény miatt ez még nem sikerült.
A felszíni Sárkányfajok és az Agarthaiak valami érdekes dologra készülnek idén júliusban.
Most engedélyezik, hogy energetikai meditáción keresztül belépjünk az Agarthai hálózatba. Az ehhez szükséges Smaragdkapu meditációt megtaláljátok a Kolumbiai Workshop feljegyzésében.


Megj.: Kolumbiai Workshop jegyzetek itt:

Az Agarthai hálózatok tagjai ezen a meditáción keresztül fognak kommunikálni a felszíni lakossággal. Telepátiát fognak használni, hogy kapcsolatba lépjenek az emberekkel és a lehető legpontosabban adjanak át üzeneteket. Ha sikeres, akkor ez a kommunikáció folytatódni fog, ellenkező esetben leállnak.
Ezen energiacsere során energetikai gyógyítást és útmutatást fognak nyújtani. Ha van egy Kolumbiai Smaragdod, akkor könnyebben tudsz majd kapcsolatba lépni a Kolumbiai Bejárattal. Az Agarthai hálózat most kommunikál a titkos Sárkány csoportokkal Kínában.
Agarthában néhány tónak Smaragddal borított a medre. Az emberek gyógyításra használhatják ezeket a tavakat.

A Sárkány Ley-vonalak világszerte a nagyobb hegyvonulatok mentén jelennek meg. A hegyek a Földi Sárkányokat jelképezik. A hegyek alatt földalatti folyók és tavak húzódnak. Ezek a víztestek a Vízi Sárkányokat képviselik. E hegyek éteri síkján a Szélsárkányok vannak. Néhány ilyen hegységben vulkanikus tevékenység folyik, így ott vannak a Tűz Sárkányok. Az Agarthai sárkányok szabályozzák és stabilizálják a Föld kéregtevékenységét.

Ez a térkép a kínai Sárkányok lejtőit ábrázolja. Ennek a térképnek a jobb felső részén van egy Sárkány Ley-vonal, amelyet a Jólét, Jómód Sárkány Ley-vonalának hívnak. Ez az oroszországi Szahalin-szigetről indul, áthalad Japánon, Tajvanon, és a Fülöp-szigetekig terjed. A bal felső, hosszú, baloldali felső rész a Tien-san Sárkány Ley-vonal. Kína Titkos Űrprogramjához kapcsolódik. Tibetben is van egy Sárkány Ley-vonal, amely az Okkult Tudáshoz kapcsolódik. Ez a tibeti Sárkány Ley-vonal a Pamír-hegységből ered. Átmegy a Himaláján, Tibeten, és az indonéziai Baliig terjed.
Több ezer évvel ezelőtt okkult háború volt Tibetben. A Fényerők és a sötét erők ádáz harcot vívtak azért, hogy megszerezzék a terület feletti uralmat. A Fényerők azon dolgoznak, hogy visszaszerezzék ezt a Sárkány vonalat.

Az Androméda galaxisból származó pozitív lények számos bázist építettek a Tibeti Sárkány Ley-vonal alatt. Amikor a felszíni Sárkány Ley-vonalak aktiválódnak, az Androméda galaxisból származó Isteni Férfi energia a Tibeti Sárkány Ley-vonalon keresztül belép a felszíni világba.
A negatív zöld sárkány frakció irányította Japánt és a náci Németországot a második világháború alatt. Ők negatív sárkányok az Andromédából vagy más univerzumokból. Ők ellenőrizték a legtöbb felszíni kolostort és negatív rituálék végrehajtására használták őket.
A Fényerők annyi Fényt horgonyoznak le, amennyit csak lehet, ezen a Sárkány vonalon. Gyógyítják a múltbeli konfliktusokat ezen a vonalon. A jövőbeli tervünk az, hogy minél több Galaktikus Cintamani követ ássunk el ezen Sárkány vonal mentén.

Egyelőre meditációkat szervezhetünk, hogy meggyógyítsuk ezt a Sárkány Ley-vonalat, mert meg kell várnunk, amíg a helyzet lecsillapodik.

Megj.: Időközben az ehhez szükséges meditáció elkészült, itt találjátok:


 
Ebben a 11 napos időablakban a legtöbb Sárkány Ley-vonal aktiválódik. Jelenleg mind a felszíni Sárkány csoportok, mind a földalatti Agarthai csoportok energiaaktiválásokat végeznek ezekhez a Sárkány Ley-vonalakhoz. Ezeknek a Sárkány Ley-vonalaknak az a célja, hogy felkészüljenek az emberiség Kundalini energiájának végső felszabadítására és felébredésére.
A Sárkány Ley-vonal Aktiválási Művelet legfontosabb része az Esemény. A Pozitív Hadseregek és a Csillagfajok részt vesznek a tömeges letartóztatásban. Sok Sárkány csoport fog részt venni ebben a folyamatban. Sok Sárkány csoport van most a világon. Az Egyesült Államok minden kínai negyedében lehet egy Sárkány csoport. Sok Sárkány csoport dolgozik a Kung Fu iskolák és Harcművészeti csoportok mögött. A Triádok és a Hongmen társaságokban is vannak Sárkány csoportok. Amikor az Esemény bekövetkezik, ők fogják megkapni a jelet a cselekvésre.

Említésre méltó kérdések

Kérdés: Segíthet-e a Nyolcas Technika meditáció feloldani a lurkerrel való összefonódásunkat?

V: Igen, segíthet. Nagyon ajánlott, hogy az emberek használják ezt a meditációt, hogy megszüntessék az összefonódást maguk és a lurker között.

Kérdés: Mi Poszeidón, a görög mitológia Tenger Istenének valódi kiléte? 

V: Poszeidón Atlantisz főpapja. Atlantisz egy óceáni civilizáció. Poszeidón felelős az Atlantiszi civilizáció és az óceán közötti kapcsolat koordinálásáért.

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.