2024. szeptember 14., szombat

Cobra Csoport: Tektitek összekötése Fényszállal és személyes Buddhikus oszlop állítása

Drága Csillagmagok!

Cobra egyik korábbi bejegyzéséből szeretnék idézni először:

"Továbbá, elegendő anomália került eltávolításra ahhoz, hogy elinduljon a Naprendszer végső összehangolási folyamata a Szeretet Galaktikus tengerével. A Nap plazma még mindig jelentős mértékben a Lurker irányítása alatt áll, de a Heliopauzánál az összehangolási folyamat már megkezdődött. Sok különböző Csillagfaj, a közvetlenül a Heliopauzán túl elhelyezkedő flottáikkal, Fénysugarakat küld a Naprendszerbe, és leválasztja azt a Lurkerről. Segíthetitek ezt a folyamatot azzal, hogy Cintamanival vagy különböző Tektitekkel meditáltok, és Fényszálakkal összekötitek azt a csillagot, ahonnan ezek a tektitek származnak, és ezt a Naprendszert."

Ahogy fentebb is olvasható, és ha valaki segíteni szeretne, az a Cintamani kövét vagy egyéb Tektitjét összekötheti egy Fényszállal azzal a Csillaggal, ahonnan az adott Tektit származik. 

2024. szeptember 15-én, délután 17 órakor csatlakozhattok ehhez, ha vezettetést éreztek. Vegyétek a kezetekbe az adott kis Tektitet, hunyjátok be a szemeteket, lazuljatok el és képzeljétek el az adott Csillagot, Csillagrendszert, majd kössétek össze egy Fényszállal az eredethelyével. A Folyamat alatt mantrázhattok 5 percig egy ősi, Atlantiszi mantrát, mely így szól:

"Yō Dā HaYō Hā Wo-ay Yā HaYō Hā”

Ez a mantra mind a 4 elem energiáját megidézi és ezenkívül megidézi a Forrás energiáját. A Forrás energiáját az Atlantiszi idők óta manipulálják a Földön.

Itt található a mantra kiejtése:

https://drive.google.com/file/d/1JevKUFflCCmcyDfbi6xAqJ4U8n7QKbkx/view

Akkor kezdjük a Tektitek felsorolását.

Cintamani: A Szíriusz Csillagrendszerből származik. 

Galaktikus Cintamani: A Galaktikus Központhoz közeli naprendszerből származik.

Moldavit: Plejádok Csillagrendszerből származik.

Líbiai sivatagi üveg: Orion Csillagrendszerből származik.

Ezek után van még egy feladat azoknak, akik vállalják. Még korábban említette Cobra, hogy érdemes lenne Buddhikus oszlopot tenni magunkra is. 

Idézet tőle:

"Debra: Oké. És tudom, hogy egyelőre nem árulhatsz el túl sokat a szubkvantum anomáliával kapcsolatban, így hacsak nincs további mondanivalód ezzel kapcsolatban, akkor nem kell túl sokat beszéljünk róla. De van egy kérdés arról, hogy a szubkvantum anomália hogyan blokkolja a Fény áramlását a buddhikus síkról a bolygóra; el tudnád mondani, hogy a Buddhikus oszlop meditációk elvégzése a bolygó különböző helyein és emberei számára milyen hatékonysággal segíti ezt a blokkot?

Cobra: Ha valóban sikerül kapcsolatot teremtened a buddhikus síkkal a meditációkon keresztül, az sokat segíthet. Tehát még egy kis töredéke is a valódi buddhikus jelenlétnek a karanténon belül, sokat megtisztít ebből az anomáliából. Ez tehát egy nagyon hasznos cselekedet. És én erősen ajánlanám, hogy végezzétek ezeket a Buddhikus oszlop meditációkat, amennyire érzitek erre a vezettetést.

Debra: Oké, jó. Általánosságban a bolygóért kellene ezeket végezni, vagy vannak konkrétan ajánlott területek, amikre a figyelmünket kell fordítanunk, amikor Buddhikus oszlopot csinálunk?

Cobra: Rakhatod magadra, a szeretteidre, a Fénymunkásokra, bizonyos területekre. Jelenleg jó lenne Ukrajnára helyezni, mert ott hatalmas a konfliktus, sok ember szélsőségesen negatív és stresszes környezetben van, sok az erőszak, és a buddhikus energia azon a területen sokat segítene.

Debra: Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Biztos vagyok benne, hogy sok Fénymunkás azonnal reagál erre, szóval köszönöm."

Vasárnap, 2024. szeptember 15-én 17:30 perckor csatlakozhattok a Buddhikus oszlop meditációhoz, melyet saját magunkra teszünk. A magyar vezetett meditáció itt érhető el:


Kellemes meditációt és csodás kapcsolódást kívánunk Mindenkinek! 

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

2024. szeptember 8., vasárnap

A vad nőiesség visszaszerzése

Eredeti bejegyzés itt:

https://leyolahantara.com/reclaiming-wild-feminine/


Leyolah Antara az ősi tantrikus alkímiai gyógyító művészetek eredetörzője. Mestere az eksztatikus alkímiának és transzformációnak. Az elmúlt 30 évben megteremtette a Kundalini Tánc lélekfelemelő gyógyító gyakorlatát.

Leyolah Papnői Beavatási Tréningeket és Online programokat kínál az eksztatikus kundalini tánc, a szakrális szexualitás, a szakrális egyesülés, az egyiptomi magas tantrikus alkímia és a sámáni gyógyító művészetek területén.

A Tantrikus Papnő Beavatási programokat olyan nők beavatására tervezte, akik érzik a hívást, hogy támogassák a női tudatosság emelkedését az Isteni Maszkulinnal való egyesülésben, és kifejezzék ajándékaikat, mint tanítók, gyógyítók, szakrális vezetők és teremtők az emberiség felébredésének szolgálatában. 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Elképesztő, mennyi életerő és kreativitás szabadul fel, amikor a medencében rekedt, elfojtott energiát és érzelmeket szabadon engedjük.

Engedd szabadon a teljes elfogadásban, ítélkezés nélkül, engedd szabadon belső vad nőd extázisban táncoló, remegő csípőjét.
Néha csak üvölteni, morogni és ringatni kell a csípődet.

Két évtizedes munkám során, amikor nők ezreivel dolgoztam, rájöttem, hogy ahhoz, hogy hozzáférjünk a medencecsontunkban rejlő mély női esszenciánk teljes potenciáljához, és hogy felszabadítsuk női lelkünk egyedülálló lehetőségeit, a belső vad nőből kell erőt merítenünk, a nyers, ősi, vad részünkből, az állati részünkből, aki még mindig kapcsolatban van ösztönös tudásával, és tudja, mit kell tennie, hogy felszabadítsa női lelkünket.

Belső vad nőnket domesztikálták, túlnevelték, megszelídítették és megszégyenítették.

A túlélés érdekében lehalkítottuk, de most újra fel kell ébresztenünk, ha valóban lélekkel teli életet akarunk élni.

A vadságunk valószínűleg gyermekkorunkban lett elvágva, nélküle, a tartományának teljességéhez való hozzáférés nélkül megfosztva maradunk, üresen a tűz, a szenvedély elevensége nélkül. Már nem vagyunk kapcsolatban az ösztöneinkkel.

Hogyan történhetett ez?

A vad nő megszelídítése, és a képesség arra, hogy irányítsanak, hamis képekkel etessenek minket a tökéletes nőiességről, egy rossz út, pedig valójában mindent bevettünk belőle. Túl sokáig hittük ezt az életet, vagy túl sokáig kellett őt elhalványítanunk, hogy túléljünk. Nos, most már nem tudunk nélküle túlélni. Mi, mint faj, nem tudunk többé túlélni a lelkünk nélkül.
Kali Ma

Ő adja meg nekünk az erőt, hogy a belső üvöltésed forrása legyen, a hang, amely felszabadítja a mély női erőt, amely a szeméremcsontodban rekedt. Meghívlak, hogy táncolj vele ébren, hagyd, hogy a csípőd megremegjen és a csontjaid ropogjanak, engedd, hogy az állkapcsod kinyíljon és felszabadítsd vad szívedet. Találd meg vadállatod szépségét, és hagyd, hogy lakmározzon a szégyenből, a fájdalomból.

Mi nők annyi dühöt tartunk a medencénkben, a szeméremcsontjainkban, olyan sokáig kollektíven elnyomtuk a női erőnket, olyan sok kollektív félelem övezte azt. Ez érvényes volt elég sokáig. Úgy értem, volt néhány évszázad, amikor a nyugati világban minden olyan nőt, aki mágikus énjében ragyogott, aki kapcsolatot mutatott a vad női, mágikus fénylő erővel, aki úgy ragyogott, mint aki az Istennőhöz kapcsolódik, mint aki a női lelkéhez kapcsolódik, megbüntettek, megkínoztak, máglyán elégettek. Ez több mint öt generáción át tartott.

Így nem csoda, hogy megtanultunk elrejtőzni, anyától lányunkig arra neveltek bennünket, hogy elrejtsük a lelkünk adottságait. A vad nő, mint néhány vadállat, veszélyeztetett faj, vissza kell állítanunk a helyét a Földön.

Egy nő lankadó életereje helyreállítható egy egyszerű üvöltéssel, amely mélyen magunkból jön, engedd magad üvölteni ! Táncoljunk, hogy aktiváljuk a Kali Shakti-t, hogy újra megvadítsuk magunkat, táncoljunk, hogy visszaszerezzük a vad nőiséget.

Az extatikus vad lelkedre,

Leyolah Ma

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Kozmikus Fény

Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2024/09/cosmic-light.html


Címkék: EELA, helyi csillagközi felhő, Szíriusz szál

Megj.: EELA - ".....az EELA (a Szeretet szíriuszi angyala) rózsaszín Folyékony Fényének szeretete veszi körül őket és felszabadulnak minden programozás, kontroll vagy elnyomás alól az AN Fehér Tüzével." - Forrás: https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/10/helyzetjelentes.html

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗