2024. szeptember 30., hétfő

Leyolah - A szégyen megváltoztatása

Eredeti bejegyzés itt: 

https://leyolahantara.com/shift-the-shame/

Leyolah Antara az ősi tantrikus alkímiai gyógyító művészetek eredetörzője. Mestere az eksztatikus alkímiának és transzformációnak. Az elmúlt 30 évben megteremtette a Kundalini Tánc lélekfelemelő gyógyító gyakorlatát.

Leyolah Papnői Beavatási Tréningeket és Online programokat kínál az eksztatikus kundalini tánc, a szakrális szexualitás, a szakrális egyesülés, az egyiptomi magas tantrikus alkímia és a sámáni gyógyító művészetek területén.

A Tantrikus Papnő Beavatási programokat olyan nők beavatására tervezte, akik érzik a hívást, hogy támogassák a női tudatosság emelkedését az Isteni Maszkulinnal való egyesülésben, és kifejezzék ajándékaikat, mint tanítók, gyógyítók, szakrális vezetők és teremtők az emberiség felébredésének szolgálatában.


Legmélyebb szenvedélyem, hogy segítsek a nőknek szuverén módon aktiválni erotikus intelligenciájukat. Ez a legerősebb eszközünk. Ez az, ami felvillanyoz minket, összeköt bennünket az igazi női erőnkkel és lelkünk hiteles kifejezésével.

Sok nőnél, akivel dolgozom, a szégyen energetikai mintája jelenik meg. Bármilyen okból kifolyólag a szégyen hullámai felszínre törnek a mély Shakti-aktiválás során. Még azok a nők is, akik szexuálisan igazán aktívak, szuper orgazmikusak és tantrikusak, megtapasztalják ezt a felemelkedést. Különösen akkor merül fel, amikor arra kérem a nőket, hogy kapcsolódjanak a méhükhöz és a medence területéhez / szeméremcsontjukhoz, mint egy szent kapuhoz, hogy a Shakti erejükben sugározzanak.

Bár minden nőnek megvan a maga oka a szégyenérzet tartására, általánosságban elmondható, hogy az korlátozza szexuális kreatív életenergiánk áramlását és eredendő női természetünk kifejezését.

A szégyen tompán és alacsonyabb rezgésszámú hurokban tartja a szexuális energiánkat.

Ennek a szexuális szégyenérzetnek nagy része az anyai vonalon keresztül érkezett, ahol akaratlanul átvettük azt az anyáinktól. Ha az anyáink szégyent hordoztak a testükkel kapcsolatban, vagy önbizalomhiányt tartottak a létmódjukban, a lányaink hajlamosak átvenni ezt az energetikai mintát, mint a szeretetünk kimutatásának módját. Ha anyánk szégyent és kétségeket hordozott, akkor úgy érezzük, hogy nekünk is hordoznunk kell. Szeretjük őt, és azt akarjuk, hogy ő is szeressen minket, ezért magunkévá tesszük ezt a mintát. Ezzel folytatjuk az anyáról a lányunkra szálló örökséget. Itt az ideje, hogy megváltoztassuk a szégyent, hogy a paradigma és az örökségünk más lábnyomot hagyjon.

A szexuális életünk és a kreatív életünk annyira összefonódik, mivel egy és ugyanazon energia. A szégyen takarót képez szexuális tüzünkre. Ez egy mögöttes érzés, hogy „nem vagyok rendben úgy, ahogy vagyok”, és ez tart bennünket abban, hogy kétségbe vonjuk magunkat, és visszatartja a kreatív tüzünket.

Mélyen érző nőként a szégyen az, ami elzsibbasztja a testünket. A szégyen megfoghatatlan érzelem, és a testben tompa fagyásként, az önutálat finom hullámaként érezhető. Ez az egyik legnehezebben behatárolható érzelem, mivel belső fényünket elhomályosítja. Érdemtelennek és nem elég jónak érezzük magunkat tőle. Ez a szégyen gyakran a testképen keresztül mutatkozik meg; hogy a testünk rossz, hogy a testünk nincs rendben úgy, ahogy van, hogy rosszul csináljuk, hogy nem tudunk érezni, vagy hogy nem tudunk orgazmust vagy a megfelelő típusú orgazmust elérni.

A szégyen olyan, mint az állóvíz, a zsibbadás mély és sötét, zavaros pocsolyája. Ez a végső összeomlás önmagunkban, és gyakran már csecsemőkorunkban belénk ivódott.

A szégyen a titkolózásunk révén marad életben, ha szégyelljük, nem beszélünk róla.

A szexuális szégyen felszabadításának egyik legjobb módja, ha beszélünk róla. Azzal, hogy megosztjuk róla, kihozzuk az árnyékból és a tudatosságunk fényébe hozzuk, hogy elfogadjuk. Beszélni róla és meglátni benne nagyon átalakító lehet, mivel a szégyen hajlamos elszigetelni a nőt, és úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk a tapasztalattal.

Újra és újra tanúja vagyok annak, mind magamon, mind a tanítványaimon, hogy amikor tanúi vagyunk a szégyenünknek, amikor hangot adunk neki, a szégyen mintázata eltolódik a medence területéről, és a testünk megnyílik az egyre több és több öröm felé. A szégyen kiürítése a "Shakti-tálból" olyan, mintha fényt és friss levegőt engednénk egy sötét és nyirkos szobába.

Tehát kedves Nővérem, meginvitállak téged arra, hogy változtasd meg a szégyent, és vesd le az összes korlátozó hiedelmet, amely visszatart téged attól, hogy hozzáférj a szexuális energiád határtalan potenciáljához. Meghívlak benneteket, hogy követeljétek vissza szexuális szuverenitásotokat nőként, és követeljétek vissza eredeti ártatlanságotokat magatok és minden nő számára ezen a bolygón!


A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.