2017. július 25., kedd

Újjászületés







Sokszor gondolok arra, hogy felülről, a világűrből szemlélem a Földet. Onnan fentről minden nyugodt és végtelen. Szépséges Gaiankon úgy tűnik, hogy minden rendben. Az egyik oldal alszik, másikon éppen napfelkelte.
 Semmi olyan nem történik, ami ezt az idilli képet megzavarhatná…..
Igen, az életünk odatartozik, ahol a napfelkelte és naplemente látványa elbódít, ahol a madarak csivitelése és a fák susogása békével tölt el.

Csendben, az évek alatt létrehoztunk egy földi hálózatot, amely segíti bolygónkat és lakóit egy új valóságba átvinni. Lehet nem is gondolnád, de éppen az utcán melletted megy el egy társunk és ő is éppen ezen dolgozik, segítve az Ellenállást, mint te, csak még nem ismeritek egymást személyesen.

Tudjátok abban különbözünk a rossz oldaltól, hogy mi törődünk egymással és tudunk szeretni. Ez tesz minket emberré, teljes egésszé! Ez kódolva van bennünk igen erősen és tör a felszínre. Egyesülünk, úgy ahogy már nagyon régóta nem. Egy egész bolygó fog össze, hihetetlen igaz?

Szeretetben élni felbecsülhetetlenül jobb, mint amit előtte tapasztaltunk. Ezt keressük és vágyunk rá, hiszen a Forrás eredetileg ezt alkotta meg az Univerzum számára.
Odaát...Ez a szó új értelmet nyer. Pozitív vonzata van, mert tudjuk, hogy a fátyolon túl minden a Szeretetről szól. Minden érzés és gondolat ezt fejezi ki és az a sajátunk.
Készülj fel, mert annyit fogsz belőle kapni és úgy fogsz benne fürdeni, mint egy delfin az óceánban, akit milliónyi köbméter víz vesz körbe. Az egész lényedet átjárja ez az energia, a tudatod megnyílik általa az új felé. Rengeted pozitív érzeted lesz, amikkel majd alig tudsz betelni.





Repedések vannak azon a technológián, amit már több ezer éve sugároznak ránk. Újratervezés történik….
Ezeken a repedéseken képesek vagyunk megfelelő tudatállapotban arra, hogy érzékeljünk abból az energiából, amit Pleroma küld felénk.
 Igazi, tiszta szeretetet, igazi tiszteletet, megértést és gyógyító energiát, ami segít abban, hogy testileg-lelkileg elfogadjuk az átalakulás menetét.
Fogd meg a kezét a feleségednek, a férjednek, mondd neki, hogy „Szeretlek”. Öleld meg a gyermekedet, unokádat, hogy érezze számíthat rád mindenben és mindig.



Az Esemény után teljesen más egyéniséged lesz.
 Ő lesz az, aki megérti majd egyre növekvő tudatszintjével, hogy nincs szükség már országhatárokra, különböző nyelvekre, mindenkit megosztó vallásokra.
 Azzá válunk, mint csillagtestvéreink. Az életet támogató, mindent pozitívan megtapasztaló földlakóvá, aki a Galaktikus Kódexet betartva, Egyensúlyban és Szeretetben él...Kezd el most, mire vársz?
A régi ünnepeink megszűnnek majd és helyette ünnepeljük majd a szabadságunkat és újraegyesülésünket a megannyi galaxis lakóival, akik alig várják ezt a pillanatot. 





Néhányan, akik nem tudtak küldetésükről, mert az emlékeik törölve lettek, most tudatára ébrednek valódi céljaikra. Csoportokat, konferenciákat hoznak létre, Ley-vonalakat gyógyítanak, szeretet energiát csatornáznak folyónak, tónak, meditálnak és keresik a kapcsolatot a Felsőbb Énjükkel, és közben ők maguk is egy átalakulási folyamaton mennek keresztül.
Lehet, te vagy az? Az újjászületés elindult...

A karma mint tudjuk nem létezik, és az a rengeteg rossz, ami az összes életünkben a földi karantén során történt velünk ebben a 26000 éves időintervallumban, nem tett minket sem nagyobbá, sem jobbá. Erre nincs szükségünk, nem tanulunk belőle.
Egy léleknek a fejlődéshez csupa jóra, szeretetre, harmóniára van szüksége, hogy növekedhessen és minél magasabb szintre juthasson. Ezt ismerjük most fel.
„A legcsodálatosabb dolog, amit te magad birtokolsz az a Fény, ami ragyogóan világít és él benned. Az iránytű vezet téged. Csak te tudod a választ a kérdésekre, ha hiszel magadban, bármit el tudsz érni.” Ez egy részlet abból a zenéből, amit most hoztam nektek.

 Kellemes zenehallgatást kívánok mindenkinek, és áldás mindannyiunkra.

 A végső győzelem most történik….

Szeretettel Viki

Magyar Cobra Csoport

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.