2017. november 20., hétfő

Levelek a Plejádi Flottához

Ezt a nagyon fontos írást a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról hoztam nektek.
 
Eredeti bejegyzés:

 
Csillagtestvéreink fogadása

Kedves olvasók!

Íme itt vagyunk, hogy tanúi legyünk az emberiség tudatosságában végbemenő alapvető változásnak. Eljött az idő mindenki számára, hogy elképzelje, hogy tud beleolvadni a Fény egy magasabb mezőjébe. Mindenki számára, hogy megteremtse, amire oly sokan vártak.
Kulcsfontosságú kapcsolat a Fény összes szeretetteljes lényével, itt és most, hogy segítsenek minket abban, hogy az egyik legnagyobb célt megvalósítsuk, ami lelkünk növekedésében és áttöréseinkben megtörténhet.

Ahol van álom, ott van gondolat és ahol van gondolat, ott van egy energiaszándék, amely aktiválja azt a hangot és fényt, ami egy hívást küld mindannak, ami ugyanazon frekvencián rezeg vele. Amint elindítod ezt a hívást és kiküldöd a tudatosság áramlatába, azt aktiválod, ami a valódi Énedből fakad, amit a Felsőbb Énnek is hívunk.
Ez az angol nyelvű videó, aki szeretné megtekinteni, az egész benne található szöveg fordítása maga ez a cikk: 


Ezzel a kulcsfontosságú kapcsolattal képesek vagyunk teljes mértékben lehorgonyozni a Fényt az Egy szívéből. A Fényt és a Szeretetet, amely mindig ott volt mindenkiben. Amit tapasztalni fogsz ezen utazás során, az örömet és békét fog hozni számodra és a legcsodálatosabb érzések fognak átölelni, amit valaha ismerhettél vagy elképzelhettél.

Az a tudat, hogy a Fény Tudatos lénye vagy, társteremtő és a bölcsesség őrzője életeken át, megteremti számodra a bölcsességet és tudást ahhoz, hogy egybeolvadhass és tudatosságodat egyesíthesd azokkal, akik a létezés egy magasabb birodalmaiban rezegnek. E birodalmakban feltétel nélküli szeretet van.
Úgy gondolj erre, mint egy kulcsra, amely elősegíti a lélek fejlődését és a felemelkedést mindenki számára a bolygón. Amikor a bensőnkben kapcsolódunk, képesek vagyunk érezni és érzékelni mindenkit, aki kapcsolódni szeretne hozzánk.


Csak annyit kell tennünk, hogy kérünk, és kapni fogunk.

Ezért arra kérünk mindannyiótokat, hogy gyertek és képzeljétek el, hogy hogyan szeretnétek találkozni csillagtestvéreinkkel. Gondoljatok rá és érezzétek, hogy hogyan olvadnátok egybe ezzel a szeretetteljes Fényenergiával. Miként fognak a Földön megjelenni fényhajóik és mily módon fogja érezni mindenki, hogy ez egy barátságos nagy családi összejövetel.

Lássátok, hogy a magasabb Fényrészecskék lehorgonyozódnak, ahogy naponta lehorgonyozzátok a Fényt a meditáció segítségével, azzal, hogy kimentek a természetbe, magas rezgésű ételeket fogyasztotok, lehorgonyozzátok a Fényt mindenbe, amit tesztek minden egyes nap és elhozzátok a szentséges Fényt és Szeretetet körülöttetek mindenki számára az Én Vagyok vagy a Felsőbb Énetek segítségével.

Tudjátok azt, hogy tiszta Szeretet és Fény vagytok és amint erre ráeszméltek, aktiválni tudjátok a Szeretetet mindenki számára körülöttetek. Ez segíteni fog megteremteni egy magas rezgésfrekvenciájú Fény energiagömböt és kulcsként fog szolgálni ahhoz, hogy arra ösztökéljétek a Csillagtestvéreinket, hogy érezzék, szívesen fogadjuk őket.

Készen álltok? Ha igen, osszátok meg velünk gondolataitokat lejjebb, az oldalon lévő Megjegyzések rovatban.

Az Egy Szeretet, Béke és Öröm Szívében!

A Fény győzelme!

Hivatkozás:  

Ha szeretnél, akkor az eredeti bejegyzés oldalán a MEGJEGYZÉS rovatba kérlek írj a Plejádi Csillagtestvéreinknek üzenetet. Ők lesznek az elsők a sorban, aztán jönnek a többi Csillagnemzetek is bemutatkozni a Bolygón. Nagy Szeretettel és Örömmel fogadjuk őket! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.