2017. november 20., hétfő

Helyzetjelentés

Folyik a Perseus művelet. Jelenleg erről semmi többet nem mondhatok.
A chimera csoport kezd komolyan aggódni és elkezdték megerősíteni a védelmüket az alacsony Föld körüli pályán az Egyesült Államok Légierejében lévő képviselőjükön keresztül:
(A cikk címe: "A halálesetek fokozódása minden területen": Az amerikai légierő új "hadviselési területnek" nyilvánítja a világűrt. - a szerk.)
Végre kezd tudomására jutni az általános tudománynak a nehéz kvarkok reakciójának létezése, ami potenciálisan elvezethet ahhoz a tényhez, hogy léteznek toplet bombák.
Az általános tudomány végre kezdi felismerni a galaxisok között lévő plazmaszálak létezését, amely nélkülözhetetlen, ha az emberiség meg akarja érteni az Univerzum felépítését:
A tudósok létrehozták az első féreglyukukat is:
(A cikk címe: A világegyetem hiányzó "normális" anyagának rejtélye elkezdett kibontakozni - a szerk.)
További, az óvatos közzétételről szóló cikkek:
Eközben sok minden zajlik a Közel-Keleten is, ahogy a cabal frakciók a hatalmukért harcolnak végső vereségük előtt.
A Rothschildok által támogatott szaúdi herceg, Mohammad bin Salman megtisztította a Bush irányultságú szaúdi frakciót, ami részben felelős volt szeptember 11-ért.
Mohammad bin Salman terve az, hogy megszilárdítsa a hatalmat, hogy ezzel szorosabbá tegye Izraellel a kapcsolatot és regionális háborút robbantson ki a siíta és a szunnita muzulmánok között, ami a Rothschildok érdekeit szolgálná:
Irán már kiadott egy figyelmeztetést, mely szerint ez a háború NEM jöhet szóba:
A Rothschildok ma még közvetlenebb módon kaptak figyelmeztetést:
Az alternatív médiákban terjengő pletykák ellenére, Jacob De Rothschild még mindig életben van és NEM sérült meg a balesetben.
A Rothschildok ettől is félnek:
(Magyarul ebben a cikkben olvashatunk erről a témáról: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/10/putyin-elegtetelt-vehet-amikor-az-olaj.html - a szerk.)
A pozitív és negatív frakciók továbbra is küzdenek a Trump feletti befolyásukért.
A jezsuiták befolyásolták abban a döntésében, hogy Jerome Powell-t nevezze ki a FED új elnökévé. Érdemes tudni, hogy Powell a georgetowni egyetemi előkészítő iskolában tanult, ami az egyetlen jezsuita bentlakásos iskola az USA-ban.
Másrészről, az NSA-ben és az Egyesült Államok hadseregében lévő pozitív frakciók is befolyásolják Trump-ot bizonyos mértékben.
A QAnon kiszivárogtatások az NSA pozitív frakciójából származnak és kb. 70%-ban valósak. Trump NEM QAnon.
Bár még nem tartunk ott, nagyszabású nyomozás folyik a cabal ellen, ami majd végül a tömeges letartóztatásokhoz fog vezetni, amikor a légierő chimera frakciója nem fogja tudni tovább a cabal toplet bomba ügyleteit rejtegetni.
Ennek a nagyszabású nyomozásnak a legláthatóbb konkrét bizonyítéka a szokatlan számú lepecsételt vádemelési javaslat megjelenése:
A cabal középszintű vezetői közül már sokan együttműködnek és kegyelem fejében hajlandóak tanúskodni a cabal ellen.
Az alábbi meditáció segíthet felgyorsítani ezt a folyamatot:
1. Lazítsd el a tested, érzelmeidet és elmédet oly módon, hogy a légzésedre fókuszálsz vagy bármilyen más módon, ami számodra működik.
2. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a cabal középvezetőinek Lélekcsillag csakrájából leereszkedik az energiamezőjükbe és a személyiségükbe, felébreszti őket a Fény valóságára, utat mutat nekik, hogy eltávolodjanak a cabaltól és erőt adnak nekik ahhoz, hogy megszabadítsák magukat a sötétségtől.
3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ezek a cabal középvezetők csatlakoznak a planetáris Fényhálózathoz, leteszik pusztító és megtévesztő fegyvereiket, megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak az emberi társadalomhoz.



A krónikus fájdalom megszüntetésére szolgáló "PB Csillagpor parancs" protokoll kb. 80%-ban bizonyult hatékonynak. Az alábbi fő tényezők csökkentik a protokoll hatékonyságát: elfojtott bűntudat, elfojtott negatív érzelmek, a sötét erőkkel kötött előző életbeli szerződések és rendkívül összetett és/vagy nagyon rossz egészségi állapotok.
Fontos megérteni, hogy ez a protokoll az esetek legnagyobb részében nem gyógyítja meg a fájdalom okát, csak szabályozza a központi idegrendszert, hogy az csökkentse a fájdalom jelet. Azután a mérsékelt fájdalomjel csupán annak a jele, hogy valami gond van a fizikai testtel és orvosi ellátásra van szükség. Ez a protokoll NEM helyettesíti a hagyományos és/vagy alternatív gyógyászati beavatkozást.
A Fényerők azt kérték, hogy széles körben terjesszük ezt a protokollt, mivel megvan a képessége ahhoz, hogy drasztikusan csökkentse a szükségtelen szenvedést a bolygó felszínén.
A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.