2017. november 20., hétfő

Kedves Rózsák!

A 2014. június 21-i napforduló alkalmával az Ellenállási Mozgalom és a Plejádi Flotta női tagjai aktiválták az akkor ebben résztvevő Fénymunkásokkal egyetemben a Planetáris Istennő archetípust a Bolygón.
Szeretetteljes energiát irányítottak a felszínre az emberiség számára.
Egy rövid meditációt ajánlottak számunkra ezen alkalommal, melyben puha, rózsaszín energia vesz körbe minket, egyfajta „Szeretetpajzsként”. Ennek a Szeretetnek az energia mezeje védelmi pajzsként szolgál a negatív energiák ellen.  

Ebben a videóban, melyet Smaly7 készített, erről a korábbi Kozmikus Istennő aktiválásról van szó:Azóta a Rózsa Rendje aktívan használja ezt a meditációt. Az Esemény idején is fontos szerephez jutnak majd a Rózsák, hiszen a békés átmenetért fogunk meditálni. Kapcsolódunk majd a Harmónia és Szeretet Istennő energiáihoz. 


 
Ezen az oldalon részletesen, képekkel illusztrálva láthatod ezt a Rózsaszín Tojás védelmi meditációt. Köszönet az elkészítéséért Varsányi Annának. :)Ebben a videóban, melyet szintén Smaly7 készített, gyönyörű képekkel és zenével megnézheted a Rózsa Rendjéről szóló információkat magyarul, melyeket Cobra adott át számunkra:Ha csatlakozni szeretnél csoportunkhoz, akkor a hivatalos magyar Rózsa Rendje csoportot itt találod:

  
"Az igaz, lágy és szeretetteljes Istennő, akivel folyamatban vagyunk az összekapcsolódáshoz, látja a valódi énünket, tiszteli az Egységhez vezető utunkat, felismeri a valódi célunkat, feltétel nélkül meghallgat és megbocsájt. A jólét és gyógyulás az, amire mindannyiunknak szüksége van." - Untwine

További szép napot mindenkinek! :) Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.