2017. december 11., hétfő

Helyzetjelentés


Jelenleg teljes körű csata zajlik a Föld bolygóért a plazma síkon a holdpálya alatti térben. A Fényerők a féregszerű plazmoid entitás eltávolítására fókuszálnak, amely az Orionból érkezett a Naprendszerbe 1996-ban és most a Föld körül van feltekeredve.
Ennek az entitásnak és a testében élő kisebb plazma entitásoknak - az egzotikus plazmafegyvereikkel együtt - a reakciói brutális skaláris támadásokat idéznek elő a Fénymunkások és Fényharcosok ellen.
A Galaktikus Központhoz vezető multidimenzionális portál fog megnyílni december 17. és 25. között, melynek fordulópontja december 21-én lesz, amely drasztikusan meg fogja változtatni a plazma síkot a holdpálya alatti tér legnagyobb részén. Ennek a portálnak részben pontos leírása itt található:
Fizikai síkon a Fényerők megtisztítanak minden Titkos Űrprogram frakciót a holdpálya alatti térben. E programok minden tagja lehetőséget kap arra, hogy feltétel nélkül megadja magát és elfogadja a Galaktikus Kódexet vagy el lesznek távolítva.

A megtisztítás sok szokatlan aktivitást eredményez az alacsony Föld körüli pályán, ahogy az Benjamin Fulford beszámolójában is olvasható:
Thor kalapácsa 2018 februárjáig fog tovább "zúzni".
A Fényerők azokat a negatív frakciókat is megtisztítják, akik az Antarktiszon és az Északi-sarkkör fölött próbáltak elrejtőzni, elsősorban a Baffin-szigetén és Novaja Zemlján:
Egy hatalmas november végi művelet során a sötét erők infrastruktúrájának és személyzetének mintegy 80%-át eltávolították az Antarktiszról.
A Long Island alatt lévő klónozó létesítményt kiürítették.
Ez év márciusában a cabal sok tagját elvitték a föld alá az Ellenálláshoz kihallgatásra, majd visszaengedték őket a felszínre úgy, hogy törölték az emlékezetüket. David Rockefeller nem tudta kezelni a kihallgatás okozta stresszt és néhány nappal később szívrohamban meghalt.
Jelenleg egy hatalmas nyomozás részeként a cabal néhány tagját titkos helyszínekre viszik a bolygó felszínén kihallgatásra, ami majd a tömeges letartóztatásokhoz fog vezetni:
Később lábbilinccsel engedik el őket:
A tömeges letartóztatások NEM fognak megtörténni addig, amíg a plazma síkot meg nem tisztították a skaláris fegyverektől és toplet bombáktól.
Bizonyos dolgok NEM a terv szerint alakultak, ezért nem tudok több információt közzétenni az Eseményről, bár szeretnék, de a helyzet egyszerűen túl kényes hozzá.
A világnak szüksége van a Fényedre, ragyogj tovább!
Mindazon nehézség ellenére, amit megtapasztalunk, a Fény halad előre és a bolygónk fel fog szabadulni.


A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.