2017. december 11., hétfő

Galaktikus Szeretethullám


Ez egy korábbi cikk, de érdemes elolvasni Cobrától.
2015. július 26-i bejegyzése.


Galaktikus Szeretethullám


Galaxisunk központjában létezik egy hatalmas dupla csillag, ami a Fény és az élet forrása a galaxis számára, a Galaktikus Istennő, a Pleroma, a Galaktikus Központi Nap.
Szabályos ritmusban lélegzik és pulzál és minden egyes szívverés 26000 év alatt megy végbe. Minden alkalommal, amikor a Galaktikus Szív megdobban, a Galaktikus Központ egy fizikai és nem-fizikai részecskékkel magasan feltöltött hullámot küld szerte a Galaxisban.

Ez a Galaktikus szívdobbanás magával sodorta a Föld tengelyének elmozdulását, hogy összehangolja a 26000 éves ciklussal:


Ebben a pillanatban közeledünk egy galaktikus hullámhoz és ez fog kicsúcsosodni az Eseményben.

A korábbi Galaktikus pulzálások meglehetősen intenzívek voltak, ahogy ezt Paul LaViolette is nagyon pontosan leírta:


Ő és sok más ember is arra számítanak, hogy a jelenlegi Galaktikus hullám meglehetősen intenzív lesz:
A valóságban erős Fényerő jelenlét tapasztalható a Naprendszerünkön belül, hogy gondoskodjanak arról, hogy ez alkalommal a folyamat a lehető legharmonikusabban menjen végbe.

Mégis nagy érzelmi intenzitás és némi tektonikus tevékenység lesz tapasztalható:


Viszont ennek a galaktikus pulzálásnak a fő aspektusa a kozmikus Szeretet hulláma lesz.
Ez a Szeretetenergia az univerzális kozmikus valóság alapja és most eléri partjainkat.
Ez az energia Galaktikus részekkel rendelkezik és a Cabal nem tudja megállítani, bármit is próbálnak tenni.                                                     A Szeretet a Teremtés Szíve

Ez az energia teljesen el fogja törölni az elsődleges anomáliát és a Föld körül lévő plazma polip entitást, amit a gnosztikus tanításokban Yaldabaoth-nak hívtak:Gnosztikus mítoszokban tisztán állítják, hogy Yaldabaoth a plazma sík „vastag felhőjében” rejtőzött:


A Galaktikus Szeretet isteni jellegű energiája az archónok minden hamis tanítását el fogja oszlatni, ahogy az alábbi két kitűnő cikkben is olvashatjátok:Ahogy egyre közelebb kerülünk az eseményhez, az energiák még jobban ki fogják váltani az emberek elfojtott reakcióit. Ezért rendkívül fontos, hogy az emberek megtanuljanak konstruktívan vitatkozni és abbahagyják egymás támadását. Az alábbi cikkben instrukciókat találhatsz erre vonatkozóan:
American Kabuki ezt még jobban leegyszerűsítette:

Sokan arra számítanak, hogy a Galaktikus hullám szeptemberben vagy még az előtt fog minket elérni.
Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, mivel a komplex hullámanalízis először az októberi-decemberi időkeretben mutat megnövekedett valószínűségi csúcsot.
A komplex hullámanalízis az Ellenállási Mozgalom egy nagyon kifinomult számítógépes modellje, ami megjósolja a jövőbeli trendeket, melyeknek alapját a kozmikus ciklusok és a Szabad Akarat vektoranalízis képezik.

Fontos megérteni, hogy az Esemény a globális tudatosságunk és a Galaktikus Központ közötti aktív interakció és hogy a Galaktikus energiák az alapján érkeznek hozzánk, ahogy azokat képesek vagyunk befogadni. 
Ezért olyan fontos, hogy minél több ember felébredetté váljon, amilyen hamar lehetséges.

Az is jó, ha a meditációidban személyes kapcsolatot teremtesz a Galaktikus Központtal. Ha a rajtad keresztüláramló energiák túl erősek, kommunikálhatsz a Galaktikus Központtal, hogy tompítsa azokat.

A Pleromával, a Galaktikus Központtal történő aktív kommunikációnk egy visszacsatolási kört alkot, ami beindítja az Eseményt a megfelelő időben.

Az Áttörés közel van!


2 megjegyzés:

  1. Hála és Köszönet .... A Fény egyre erősebb és Győzni fog !!!!

    VálaszTörlés
  2. Márakkor győzött amikor edontottehogy elindul ide,

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.